ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ στις 5 Ιουλίου για την συμφωνία, ανακοίνωσε ο Τσίπρας



Ο Αλέξης Τσίπρας με διάγγελμά του ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Ο πρωθυπουργός έχει ήδη ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ συγκαλείται εκτάκτως η Ολομέλεια της Βουλής το Σάββατο. Οι εν λόγω αποφάσεις πάρθηκαν κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.
Τι προηγήθηκε
Νωρίτερα, σε υπουργικό συμβούλιο μετατράπηκε στις έντεκα απόψε η σύσκεψη του κυβερνητικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου. Το κυβερνητικό συμβούλιο συνεδρίαζε από τις οκτώ και μισή το απόγευμα οπότε και ο πρωθυπουργός επέστρεψε από τις Βρυξέλλες.
Λίγο μετά τις 23:00 άρχισαν να προσέρχονται στο Μέγαρο Μαξίμου μέλη του υπουργικού συμβουλίου όπως ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη , Γ.Πανούσης, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας, η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου, η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ. Στρατούλης, η αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού Ε. Κουντουρά. Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλος δήλωσε προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου πως πάμε για μια καλή συμφωνία και όχι για ένα συμβιβασμό που δεν θα είναι τίμιος.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: