ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ώρα Ελλάδος
Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

Η κυβέρνηση Σαμαρά καταρράκωσε το Πολίτευμα. Εξευτέλισε την Δικαιοσύνη. Περιγέλασε τους Θεσμούς. Η Χρυσή Αυγή σεβάστηκε τους θεσμούς ακόμα και όταν αυτοί, όπως ο κορυφαίος, αυτός του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν στάθηκαν στο ύψος τους. Η Χρυσή Αυγή έδειξε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη, ακόμη και όταν ολίγοι επίορκοι λειτουργοί, κινούμενοι από εμπάθεια, δίωξαν την ηγεσία και τα στελέχη της καταπατώντας νόμους και λογική. Αυτό απεδείχθη με αδιάσειστα στοιχεία που απορρέουν τόσο από την ομολογία Μπαλτάκου, όσο και από το ηχητικό ντοκουμέντο που κατέγραψε την εντολή του Πρωθυπουργού σε δικαστικό λειτουργό, να προφυλακίσει βουλευτές εκλεγμένους από τον Ελληνικό Λαό.
Η Χρυσή Αυγή τίμησε την επιλογή του Ελληνικού Λαού, έγινε η Φωνή του, στήριξε τα λαϊκά αιτήματα, προχώρησε στην κάθαρση, έριξε την κυβέρνηση του μνημονίου. Η Χρυσή Αυγή είναι το πολιτικό κόμμα το οποίο αντιμετώπισε μέσα στην Βουλή την έπαρση και την αμετροέπεια του καθεστώτος της Μεταπολιτεύσεως, έδειξε την ένδεια πολιτικής, την οσφυοκαμψία και την δουλικότητα των κομμάτων του μνημονιακού τόξου. Η Χρυσή Αυγή, δεχόμενη τα πυρά του αμαρτωλού συστήματος της Μεταπολιτεύσεως, τις διώξεις, τις πολιτικές δολοφονίες και την τρομοκρατία, έδειξε στον Ελληνικό Λαό ότι το καθεστώς στο οποίο ζει δεν είναι πλέον δημοκρατία αφού περιφρονεί την βούληση μισού εκατομμυρίου Ελλήνων.
Τώρα είναι η ώρα οι Έλληνες να δείξουν με την ψήφο τους ότι τιμούν αυτούς που τους απάλλαξαν από την κυβέρνηση του ΕΝΦΙΑ, των χαμένων συντάξεων, των απολύσεων, της καταπάτησης των εργασιακών δικαιωμάτων. Είναι η ώρα να στηρίξουν το μόνο κόμμα που τους υπόσχεται –και έχει αποδείξει ότι έχει τα κότσια- να πάρουν ξανά στα χέρια τους την Ελλάδα, το Αύριο το δικό τους και των παιδιών τους. Σας καλώ να κλείσετε τα αυτιά σας στην προπαγάνδα.
Το ποια πορεία θα ακολουθήσει η Ελλάδα στην Ευρώπη το αποφασίσαμε τον περασμένο Μάιο. Τώρα αποφασίζουμε για την Πατρίδα μας. Για το αν θέλουμε να ζούμε δούλοι ή ελεύθεροι στην χώρα μας. Για το ποια χώρα, εμείς οι σημερινοί σαραντάρηδες και πενηντάρηδες, θα παραδώσουμε σε λίγα χρόνια στην επόμενη γενιά. Στηρίζοντας μαζικά και αποφασιστικά την Χρυσή Αυγή, απαγορεύουμε τις μεθοδεύσεις του καθεστώτος, την καταπάτηση των νόμων, τα αντισυνταγματικά νομοσχέδια, τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.
Ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή, αρνούμαστε να μας υπαγορεύουν ποιοι είναι Δημοκράτες και ποιοι όχι. Ιδιαίτερα όταν οι ινστρούχτορες είναι αυτοί που έκαναν κουρελόχαρτο τους νόμους, άλωσαν την Δικαιοσύνη, απεμπόλησαν την Εθνική μας κυριαρχία. Το διακύβευμα αυτών των εκλογών δεν είναι ιδεολογικό όπως όψιμα ανακάλυψαν τα ακροδεξιά άλλοθι του Σαμαρά. Ούτε μας απασχολεί το εμπόριο ελπίδων και φόβου που διαμόρφωσε το Μαξίμου σε συνεργασία με πατριδοκάπηλους, ακροαριστερούς και ανεπάγγελτους αριβίστες. Αυτό που αποφασίζουμε είναι εάν θα επιτρέψουμε να αφαιρεθούν τα δημοκρατικά δικαιώματα από τον λαό μας επειδή έτσι διέταξε ο Πρωθυπουργός και το παραμάγαζο που έστησε στην Δικαιοσύνη.
Αποφασίζουμε εάν αγαπάμε αρκετά την Ελλάδα, τους ανθρώπους μας, τα παιδιά μας, αρκετά για να αποφασίσουμε να ζούμε ελεύθεροι και υπερήφανοι. Αρκετά για να μην περιμένουμε από τους ξένους να μας εκμεταλλευτούν. Αρκετά ώστε να καλλιεργήσουμε τα χωράφια, τις μηχανές και τα πανεπιστήμιά μας για να βγάλουμε και να χαρούμε Ελλάδα. Σε αυτές τις εκλογές, για πρώτη φορά τα δύο κόμματα που κυριάρχησαν στο Μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα, κυβερνώντας εναλλάξ και καταστρέφοντας εναλλάξ τον τόπο, δεν θα έχουν την απόλυτη, ίσως και καμία δύναμη.
Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε στην Χρυσή Αυγή, δηλαδή στους Έλληνες, την δύναμη να κάνουν την Ελλάδα και πάλι Ελληνική.
 Τώρα, Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: