ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Μια ρηξικέλευθη προσέγγιση - Η Χρυσή Αυγή είναι 100% δημοκρατικό και όχι νεοναζιστικό κόμμα – Η ηγεσία του να αποφυλακιστεί

Γράφει ο Πέτρος Λεωτσάκος

Ο τρόπος με τον οποίο έχει αντιμετωπίσει το σύστημα έως τώρα την Χρυσή Αυγή είναι φαιδρός…
Η Χρυσή Αυγή είναι δημοκρατικό κόμμα και νόμιμα εκλεγμένο από 440 χιλιάδες ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν είναι ούτε νεοναζιστές, ούτε απεργάζονται σχέδια κατά της Δημοκρατίας, ούτε στοχεύουν στην κατάλυση των θεσμών.
Η Χρυσή Αυγή είναι ένα πατριωτικό – εθνικιστικό κόμμα που εμφορείται από ιδέες που η παραδοσιακή σχετικά αριστερίζουσα αντίληψη της ελληνικής κοινωνίας δεν μπορεί να αποδεχθεί.
Οι δημοκράτες αυτής της χώρας, λες και όσοι ψήφισαν την Χρυσή Αυγή δεν είναι δημοκράτες, ξεκίνησαν μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής.
Φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες, μπράβοι, τραμπούκοι, υπόκοσμοι ήταν τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία διέβαλλαν την Χρυσή Αυγή.
Προφανώς και ορισμένοι οπαδοί μπορεί όντως να έχουν τέτοια χαρακτηριστικά ή να είναι και χειρότεροι αλλά όχι το μεγαλύτερο μέρος της ηγεσίας.
Ο Μιχαλολιάκος που ηγείται της Χρυσής Αυγής δεν είναι εγκληματίας ούτε ηγείται εγκληματικής οργάνωσης είναι πατριώτης αγωνιστής, που έχει δώσει μεγάλες μάχες η οικογένεια του κατά της αποτροπής κομουνιστικοποίησης της Ελλάδος.
Έδωσαν μεγάλο αγώνα κατά του ΕΑΜ Ελλάς που εκείνη την περίοδο του εμφυλίου πολέμου σχεδίαζε την μετεξέλιξη της Ελλάδος σε μια κομουνιστική χώρα, εγκληματώντας κατά της πατρίδας.
Βέβαια στον εμφύλιο και αντάρτες και δεξιοί εγκλημάτησαν κατά της δημοκρατίας και της κοινωνίας και δεν μπορεί να δοθεί συγχωροχάρτι σε κανένα αλλά όπως ιστορικά αποδεικνύεται το αλλότριο σχέδιο των κομουνιστών έπρεπε πάσει θυσία να αντιμετωπιστεί.
Η Ελλάδα δεν κομουνιστικοποιήθηκε η Ελλάδα ανήκει στην ΕΕ και αυτό το οφείλει στους αγώνες της Δεξιάς παράταξης και στον εθνικό στρατό που πολέμησαν τους κομουνιστές όσο και αν είναι αποτρόπαιο έλληνας να φονεύει έλληνα για τις ιδεολογικές του πεποιθήσεις.
Για τους κομουνιστές βέβαια, οι εχθροί της χώρας ήταν οι δεξιοί, τα τάγματα ασφαλείας, οι φασίστες.
Παρ΄ ότι χύθηκε πολύ αίμα ελλήνων...άδικα....προκαλώντας δεξιά και αριστερά πόνο και μίσος η ιστορία αποδεικνύει ότι καλύτερα που δεν αλβανοποιήθηκε ή βουλγαροποιήθηκε η χώρα.
Βέβαια θα μου πείτε με την χρεοκοπία της Ελλάδος καταλήξαμε να είμαστε λίγο καλύτερα από την Αλβανία και την Βουλγαρία.
Τόσοι αγώνες ελλήνων και δυστυχώς όπως αποδεικνύεται ιστορικά...αποτύχαμε όλοι....
Μπορεί οι ηττημένοι να έγραψαν την ιστορία στην Ελλάδα εξού και η αριστερίζουσα κουλτούρα αλλά η αλήθεια είναι ότι Δεξιά και Αριστερά απέτυχαν στον πατριωτικό τους ρόλο.
Όλα αυτά είναι μια ιστορία...ας περάσουμε στο σήμερα....
Η Χρυσή Αυγή δεν είναι το κόμμα που εκκολάπτει το αυγό του φιδιού που ορισμένοι τελείως αυθαίρετα υποστηρίζουν.
Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στο επίκεντρο για δύο βασικούς λόγους
1)Η Χρυσή Αυγή αποτέλεσε την δεξαμενή των δυσαρεστημένων της κεντροδεξιάς και για την ΝΔ κατέστη κόκκινο πανί.
2)Οι αποκαλύψεις Μπαλτάκου….ουσιαστικά δεν είναι αποκαλύψεις είναι οι ρεαλιστικές διαπιστώσεις.
Η ΝΔ υπέπεσε στο στρατηγικό ατόπημα να χρησιμοποιήσει αντισυνταγματικά μέτρα, καταστρατηγώντας τους κανόνες της Δημοκρατίας και υποπίπτοντας σε ένα έγκλημα.
Έδωσε το πράσινο φως στην δικαιοσύνη να ξεκινήσει με τον μανδύα της Δημοκρατίας μια ακραία πολιτική δίωξη κατά ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος.
Ακόμη και αν η Χρυσή Αυγή είχε υποπέσει σε πολλά λάθη και χρησιμοποιήσει πρακτικές που δεν συνάδουν στα χρηστά ήθη λειτουργίας των κομμάτων η κυβέρνηση με το να χρησιμοποιήσει την δικαιοσύνη για να μπορέσει να καταστρέψει  τον πολιτικό της αντίπαλο διέπραξε ένα ακραίο πολιτικό έγκλημα.
Αν η Χρυσή Αυγή υπέπεσε σε σωρεία παραπτωμάτων,  η πολιτική της κυβέρνησης είναι κακούργημα κατά της δημοκρατίας.
Από πότε δυο ή τρεις διορισμένοι δικαστές μπορούν να διαμορφώνουν τις πολιτικές ισορροπίες στην Ελλάδα;
Από πότε η δικαιοσύνη παρεμβαίνει στην βούληση του ελληνικού λαού;
Οι βασικοί παράγοντες που στελεχώνουν την δικαιοσύνη αποδείχθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών καταστρατήγησαν τον όρκο για απονομή δικαιοσύνης και πρέπει να αντικατασταθούν χωρίς δεύτερη κουβέντα ως επικίνδυνοι για το πολίτευμα.
Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής βρίσκεται προφυλακισμένη και ο τρόπος με τον οποίο δόλια σχεδιάστηκε η εξόντωση της Χρυσής Αυγής στερεί στον Μιχαλολιάκο και σε κάθε προφυλακισμένο βουλευτή το δικαίωμα του τεκμηρίου αθωότητας.
Η Χρυσή Αυγή προφυλακίστηκε, δικάστηκε και καταδικάστηκε πριν γίνει το οποιοδήποτε δικαστήριο.
Δυστυχώς αυτό αποτελεί προσβολή στην δημοκρατία σε μια χώρα που δημιούργησε την Δημοκρατία.
Ξεπερνώντας τα φαιδρά επιχειρήματα περί οπλοστασίων στο Google, ενόχων, εγκληματικής οργάνωσης,  η κοινωνία δεν πείστηκε και αυτό αποδεικνύεται από την δημοσκοπική συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής.
Όμως όταν ο κάθε λογικός πολίτης βλέπει ένα σύστημα να κατηγορεί ένα πολιτικό κόμμα ως εγκληματική οργάνωση προφανώς και προβληματίζεται  μήπως τελικώς η Χρυσή Αυγή είναι όντως εγκληματική οργάνωση;
Όταν όμως ο κάθε λογικός πολίτης αυτής της χώρας σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά και ότι στήθηκε πολιτική σκευωρία εις βάρος της για να τις αποσπάσουν ψήφους τότε απλά σιχαίνεται το σύστημα που εγκληματεί κατά της δημοκρατίας.
Η κυβέρνηση παρ΄ ότι 100% νόμιμα εκλεγμένη και ο Σαμαράς στηρίχθηκε όσο κανείς από το σύστημα με μεγάλες προσδοκίες και με παραγόμενο έργο έως τώρα στα οικονομικά, χρησιμοποίησαν ναζιστικές και σταλινικές μεθόδους για να εξοντώσουν την Χρυσή Αυγή.
Η κυβέρνηση κατηγορεί για ναζιστές την Χρυσή Αυγή αλλά χρησιμοποίησε τις μεθόδους του ναζισμού για να την εξοντώσει.
Επίσης δεν μπορεί να καταστεί κατανοητό πως ο ναζισμός είναι αποτρόπαιος και καταδικαστέος και δεν είναι και ο Στάλιν.
Στην Ελλάδα υπάρχει νόμιμο πολιτικό κόμμα το ΚΚΕ που υποστηρίζει ακόμη τον Στάλιν.
Ο Στάλιν δεν είναι εγκληματίας πολέμου; άρα και το ΚΚΕ πρέπει να του απαγορευτεί η παρουσία στην βουλή και οι βουλευτές να συλληφθούν και προφυλακιστούν με βάση την κυβερνητική λογική....προφανώς και αυτό δεν πρέπει να συμβεί και δεν θα συμβεί.
Η Δημοκρατία δεν φοβάται ούτε το Στάλιν, ούτε τον Ναζισμό....η δημοκρατία φοβάται όσους επικαλούμενοι το όνομα της διαπράττουν εγκλήματα είτε συνταγματικά είτε ποινικά.
Θα μας επιτρέψετε μια ρηξικέλευθη προσέγγιση.
Η κυβέρνηση απέτυχε στην διαχείριση κατά της Χρυσής Αυγής.
Χρησιμοποιήθηκαν δόλια μέσα για να της φορτώσουν το…αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης άρα και η Χρυσή Αυγή για να αμυνθεί μπορεί να χρησιμοποιήσει μέσα στα όρια της νομιμότητας.
Η κρυφή κάμερα του Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής είναι παράπτωμα σταγόνα στον ωκεανό εμπρός στην κατάλυση της Δημοκρατίας που επιχειρήθηκε από την κυβέρνηση.
Ήδη ο διεθνής τύπος καταφέρεται κατά των πρακτικών της κυβέρνησης και η Moody’s ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης…..μετέφερε για την 1η Αυγούστου την αξιολόγηση της για την Ελλάδα αντί για την 4η Απριλίου του 2014.
Η εξέλιξη - προειδοποίηση της Moody's δεν πρέπει να υποτιμηθεί....
Ήταν η πρώτη προειδοποίηση ότι η χώρα κινδυνεύει με πρόωρες εκλογές.
Κατά την άποψη μας αν η κυβέρνηση θέλει να διασώσει την τιμή της δημοκρατίας θα πρέπει με πρωτοβουλία της να δώσει το πράσινο φως για την αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων του Μιχαλολιάκου και άλλων βουλευτών για να δικαστούν με δίκαιο τρόπο.
 Η Χρυσή Αυγή, ίσως πολλοί δεν το έχουν καταλάβει επικροτείται από την κοινωνία.
Το γνωρίζετε ή το διαισθάνεστε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει υποχωρήσει από τα ποσοστά που έχει καταγράψει αλλά αντιθέτως ισχυροποιείται.
Η ΝΔ υπέπεσε σε ένα στρατηγικό λάθος πέραν της συνταγματικής εκτροπής.
Προσπάθησε να καταδικάσει, να συνθλίψει να αφανίσει την πατριωτική δεξιά την τίμια εθνική πατριωτική δεξιά, δηλαδή προσπάθησε να αφανίσει την ιστορία της που εκπροσώπησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Αβέρωφ, ο Μητσοτάκης.
Ο Σαμαράς εκφυλίστηκε και από δεξιός είναι κάτι αόριστο, απροσδιόριστο, ασαφές, είναι ένα μείγμα που απομακρύνθηκε από την παραδοσιακή δεξιά.
Όμως δυστυχώς ή ευτυχώς η παραδοσιακή δεξιά έχει απομακρυνθεί από την ΝΔ.
Βλέποντας ο πατριώτης Δεξιός ότι η ΝΔ για την οποία αγωνίστηκε....να συνεργάζεται με το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ ή τουλάχιστον το απομεινάρι του ΠΑΣΟΚ και διαπιστώνει ότι παραγκωνίζεται σαν να είναι μιαρός, θα αντιδράσει και θα ψηφίσει την Χρυσή Αυγή που μπορεί να μην το εκφράζει απόλυτα αλλά σίγουρα δεν μπορεί να κατανοήσει την στάση της ΝΔ που αποστρέφεται πλέον.
Ο Σαμαράς έκοψε τους δεσμούς με τις ρίζες της ΝΔ και ο Μπαλτάκος σε αυτό το θέμα έχει 100% δίκιο.
Ο Μπαλτάκος….έχεις όντως 1000000% δίκιο, στα μάτια του παραδοσιακού δεξιού ο Μπαλτάκος….επιδοκιμάζεται.
Όταν ο παραδοσιακός Δεξιός βλέπει το ΠΑΣΟΚ που χρεοκόπησε την Ελλάδα να καθοδηγεί την ΝΔ και να την διατάσσει να απομακρύνει τους ακροδεξιούς θύλακες αισθάνεται ντροπή για το πώς κατάντησε η παλιά αστική δεξιά που είχε ενσωματώσει και την πατριωτική δεξιά.
Η Χρυσή Αυγή είναι δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα και θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι με εγκληματικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές δεν θα εξοντώσουν την Χρυσή Αυγή θα την ισχυροποιήσουν στην κοινωνία.
Ήδη η κοινωνία έχει κατανοήσει ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά και θα την επιβραβεύσει στις ευρωεκλογές.
ΠΗΓΗ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΠΕΝΤΑΛΦΑ Η ΙΣΟΣΚΕΛΗ TO ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ.

Pythagoras
«Πυθαγόρας» σύμφωνα με τους αρχαίους Αχαιούς Έλληνες θα πει «εργαλείο που γεννά ροή χρήσιμου υλικού πού εξέρχεται μετά από πίεση κομματιάσματος επί άλλου υλικού» και προσδιόριζε τον «μύλο παραγωγής ελαιολάδου από ελιές, με πέτρα κυλιόμενη που περιστρέφει ημίονος, εντός κυκλικού δοχείου, είτε πέτρινο, είτε ξύλινο». Αυτός ίσως ήταν και ο λόγος, πού πολλούς αρχαίους Έλληνες έκανε, να ισχυρίζονται, ότι είδαν συγχρόνως την ίδια ημέρα τον «Πυθαγόρα» σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, της μεγάλης Ελλάδος (νότιας Ιταλίας), αλλά και στην Αίγυπτο.
  Αργότερα «Πυθαγόρας» λεγόταν κάθε «παραγωγός χρήσιμης σκέψεως και υλικού».
Σύμφωνα με αυτά, είναι δυνατόν να υπήρξαν πολλοί «Πυθαγόρας» στην αρχαία Ελλάδα, αλλά να ήταν τόσο άσημοι, ώστε δεν άξιζε να αναφερθούν στην ιστορία των Ελλήνων. Αντίθετα, σαν ο πιο περίφημος Πυθαγόρας παγκοσμίως και αυτός που προώθησε την επιστήμη και την φιλοσοφία στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο, αναφέρεται ο Πυθαγόρας ο Σάμιος.
 

Ο Πυθαγόρας ο Σάμιος, φιλόσοφος και μαθηματικός, σύμφωνα με πληροφορίες από άλλους συγγραφείς, επειδή τα ΔΙΚΑ του γραπτά τα έκαψαν θρησκόληπτοι, ήταν υιός του Μνησάρχου και της Πυθαϊδος γεννηθείς το 570 π. χρον. και δολοφονηθείς το 496 π. χρον. σε ηλικία 74 χρονών, από τον θρησκόληπτο Κίλωνα και την ομάδα του.
  Για τον θάνατό του μάλιστα έκαναν και έναν μύθο, σύμφωνα με τον οποίον οι διώκτες του, τον εντόπισαν σε αγρό με κουκιά, τα οποία θεωρούσε o Πυθαγόρας ότι παράγουν δηλητήριο και δεν ήθελε να τα διασχίσει. (Πράγματι η μεγάλη βρώση πράσινων κουκιών (παραγωγή αζώτου), επιφέρει θάνατο σε μικρά παιδιά).
  Την ίδια χρονολογία ο θρησκόληπτος Κίλωνας και η ομάδα του, πού πίστευαν στα «Ηλύσια παρά Άδη (παρά-άδεισο) πεδία και τάρταρα κόλασης», ενώ ο Πυθαγόρας στην «Μετεμψύχωση και ενσάρκωση πνεύματος προγόνου σε απογόνους (όπως και εμείς πιστεύουμε)», συνέλαβε και τα υπόλοιπα μέλη της σχολής του Πυθαγόρα και τους θανάτωσε χωρίς δίκη.
  Όμως από την δολοφονία, γλίτωσαν μερικοί μαθητές του και σαν πιο ξακουστοί από αυτούς ήταν ο Άρχιππος, ο Φιλόλαος, ο Λύσις και άλλοι. Όσα αυτοί οι επιζώντες έγραψαν αργότερα και δίδαξαν, από την φιλοσοφία του Πυθαγόρα, τα κατέστρεψαν αρχαίοι θρησκόληπτοι (δωδεκάθεου) και όσα απέμειναν σε βιβλιοθήκες τύπου Αλεξάνδρειας, τα κατέστρεψαν οι εβραιοχριστιανοί θρησκόληπτοι με τις φωτιές που έβαζαν στις Ελληνικές βιβλιοθήκες. Ότι μαθαίνουμε αργότερα για την «σχολή του Πυθαγόρα» είναι από άλλους συγγραφείς της αρχαίας Ελλάδος, όπως ο Διογένης ο Λαέρτιος, ο Πορφύριος και άλλοι.Πεντέγραμμον: Βαθιά ριζωμένο στην αρχαιοελληνική παράδοση
  Όπως γράψαμε παραπάνω η επικρατούσα θρησκεία στην εποχή του Πυθαγόρα ήταν της «Θεογονίας», με ΔΟΓΜΑ, τους θεούς του Άδη να φυλακίζουν αιωνίως τους αποθανόντες ανθρώπους και ανάλογα να τους τοποθετούν, αν ήταν ενάρετοι, στα «παρά Άδη (παρά-δεισο)» Ηλύσια πεδία ή αν ήταν αντίθετοι σε αυτά πού έλεγαν οι τότε θρησκόληπτοι, στα τάρταρα της κόλασης, όπως και η σημερινή εβραιοχριστιανική θρησκεία διδάσκει.
  Έτσι όταν ο Πυθαγόρας άρχισε να διδάσκει περί «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης πνεύματος» προγόνου σε συγγενείς απογόνους και καταργούσε αυθωρεί κατά αυτόν τον τρόπο το Δόγμα των «παρά Άδη (παράδεισο) Ηλυσίων πεδίων» και τα «τάρταρα της κόλασης» με τους εκεί θεούς, οι ιερείς της «Θεογονίας» θορυβήθηκαν.
  Ξεσήκωσαν απανταχού της Ελλάδος και μεγάλης Ελλάδος (κάτω Ιταλίας) τους θρησκόληπτους της θρησκείας της «Θεογονίας» και καταδίκασαν τον Πυθαγόρα και τους μαθητές του σε θάνατο, άνευ δίκης. Συνέπεια της καταδίκης σε θάνατο από τους ιερείς και θρησκόληπτους της «Θεογονίας», ήταν να δολοφονηθεί ο Πυθαγόρας το 496 π. χρον. από τον θρησκόληπτο Κίλωνα και την ομάδα του, όπως και πιο πάνω αναφέρθηκε.
  Με την διδασκαλία του Πυθαγόρα περί «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης πνεύματος» σε συγγενείς, ο Πυθαγόρας διέλυε τους θεούς της θρησκείας της «θεογονίας» και ο θεός Πλούτωνας με όλες τις δοξασίες και τα δόγματα του κατέρρεε. Δεν υπήρχε πλέον αίτιο υπάρξεως των θεών, μια και οι άνθρωποι γίνονταν με την «Μετεμψύχωση και Μετενσάρκωση πνεύματος», δηλαδή την αναγέννηση τους, αθάνατοι. Επιπλέον οι Ιεράρχες της εποχής εκείνης, όπως τώρα και τότε, έκαναν σπονδές και τρισάγια και θα έχαναν με αυτήν την θεωρία περί «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης» σε συγγενείς, τους «πελάτες τους» και τα έσοδα από αυτούς. Επόμενο ήταν να τον κυνηγήσουν με πάθος.
  Όμως ο Πυθαγόρας δεν ήταν μόνον ο φιλόσοφος επιστήμονας που ανακάλυψε με την έρευνά του την «Μετεμψύχωση και Μετενσάρκωση» σε συγγενείς και πού σήμερα με την επιστημονική ανακάλυψη του ΔΝΑ (δική του «τετρακτύς»), δικαιώθηκε, αλλά και πολιτικός και μαθηματικός και φυσικός.
  Ο Πυθαγόρας σαν πολιτικός και ερευνητής, εφάρμοσε το δημοκρατικό σύστημα αξιοκρατίας «των ΒΑΘΜΙΔΩΝ κλειστού κύκλου μυημένων», το οποίο μετά από 2600 περίπου χρόνια και στην εποχή μας, αργά αλλά σταθερά, προωθείται, με τα κόμματα.
Στο πολιτικό σύστημα του Πυθαγόρα, για να ανέβει αξιοκρατικά κάποιος σε βαθμίδες, έπρεπε να αποδείξει ότι αξίζει σε διάρκεια χρόνου και να πιστεύει στην αναγέννηση φυτών, ζώων και ανθρώπων στην φύση, μέσα από την δική του γενεαλογία έκαστου, όπως και σήμερα από την επιστήμη γίνεται αποδεκτό.
  Ο Πυθαγόρας σαν μαθηματικός και ερευνητής, επειδή θεωρούσε ότι ήταν ο ίδιος ξαναγεννηθείς προγονός του, αναζήτησε μέσα από την γνώση των αρχαίων του προγόνων και τα έργα των προγόνων του, την ΣΟΦΙΑ της ΦΥΣΕΩΣ.
  Πίστευε όπως και οι αρχαίοι αυτού ΑΧΑΙΟΙ πρόγονοι (σαν αναγεννηθείς), στην σοφία της φύσεως και θεώρησε ότι αυτή εκφράζεται με ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΣ (σήμερα, ίσως κβάντα, κβάρτς), ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ αριθμούς, πολλαπλάσια ενός ιδίου αριθμού, που προστιθέμενοι κάνουν την ΦΥΣΗ και τα όντα επί της γης και το διάστημα. Την θεωρία του την ονόμασε «Αριθμός και αριθμοί».
  Επίσης ερεύνησε τα ισόπλευρα πολύεδρα και έβγαλε από πολλαπλασιασμούς σε αυτά, αθροίσεις, αφαιρέσεις και διαιρέσεις αυτών, πολύτιμα συμπεράσματα.
Ερεύνησε την «ΠΕΝΤΑΛΦΑ» πού είχε για έμβλημα στην σχολή του και βρήκε την «χρυσή τομή».
  Ερεύνησε το ορθογώνιο τρίγωνο και βρήκε τον περίφημο νόμο «το τετράγωνο της υποτεινούσης ενός ορθογωνίου τριγώνου ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο καθέτων πλευρών αυτού» με τον οποίον λύνονται πλήθος γεωμετρικών προβλημάτων και πολλά άλλα.
  Ο Πυθαγόρας σαν φυσικός και ερευνητής, ανακάλυψε τους νόμους της μουσικής σε συνάρτηση με τα μήκη των χορδών των οργάνων, κυρίως της κιθάρας και καθόρισε τους τόνους ανάλογα με το μήκος της χορδής.
  Ο Πυθαγόρας αντίθετα με ότι γράφουν πολλοί, έγραψε πολλά συγγράμματα, όμως επειδή και στους αρχαίους ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ, δεν άρεσαν αυτά πού έγραφε, αλλά ούτε και στους νεώτερους εβραιοχριστιανούς συνέφερε, τα έκαψαν αυτοί, όπου και αν τα βρήκανε, με συνέπεια σήμερα να ισχυρίζονται παρόμοιοι άνθρωποι θρησκόληπτοι, ότι ο Πυθαγόρας δεν έγραψε τίποτα.
  Όμως και από την Ελληνική διάλεκτο τον αρχαιότατων Αχαιών, όπου «αριθμός» σημαίνει «Κομμάτι από συγκολλημένο υλικό δεν είναι αυτό το στοιχείο», (αλλά απόλυτο και σωστό υλικό πού μαζί με άλλα κάνει σύνολα «Αριθμών»), συμπεραίνουμε ότι, ο Πυθαγόρας δίδαξε σαν την αρχή του παντός την ΜΟΝΑΔΑ (κβαρτς;) και τα «Τέλεια σύνολα».
  Επίσης από την θεωρία του Πυθαγόρα της «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης πνεύματος» σε απογόνους συγγενείς, βγαίνει σαν τεκμηρίωση, ότι εκτιμούσε αφάνταστα την οικογένεια, σέβονταν τα τέκνα οικογενείας του σαν προγόνους του αλλά και σαν απογόνους του εαυτού του και αγαπούσε αφάνταστα την φυλή του στην οποία αναγεννιόνταν σαν σύνολο, οι άνθρωποί του. Επίσης θεωρούσε ότι τα τέκνα καθενός είτε από επίσημο γάμο προέρχονταν, είτε από παλλακίδα έπρεπε να έχουν τα αυτά δικαιώματα σαν αναγεννημένοι απόγονοι και πρέσβευε να καταργηθεί η κατώτερη θέση της παλλακίδας, πράγμα που δεν άρεσε στους φασιστοειδείς πολιτικούς της εποχής του.
  Έμβλημα του Πυθαγόρα και κατά επέκταση των πυθαγορείων ήταν όπως και παραπάνω γράφτηκε η «ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ» των Ελλήνων Αχαιών κτιστών, την οποία έχουμε και εμείς σαν ΕΜΒΛΗΜΑ της πρώτης σελίδας μας, θεωρώντας τους εαυτούς μας συνεχιστές του έργου του Πυθαγόρα και των μαθητών του και ως προς την πίστη στην «Μετεμψύχωση και Μετενσάρκωση πνεύματος» σε απογόνους συγγενείς, αλλά και σαν ΤΙΜΗ που πρέπει να αποδίδομε στην ΥΛΙΚΗ σοφία της ΦΥΣΕΩΣ που θαυμάζουμε και πιστεύομε.

         Η "ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ", ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ΚΤΙΣΤΩΝ.

  Η "ισοσκελή πεντάλφα" ήταν το "ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ" εργαλείο των αρχαιότατων Ελλήνων Αχαιών κτιστών. Την «ισοσκελή Πεντάλφα» κατασκεύαζαν οι Έλληνες Αχαιοί με πέντε ΙΣΟΜΗΚΗ καδρόνια περίπου 30 πόντους, τα οποία στις άκρες τους είχαν γωνιάσει με γωνία 18΄μοιρών. Μετά ένωναν στις άκρες τα ΙΣΟΜΗΚΗ, πέντε καδρόνια και σχημάτιζαν έτσι την «Ισόπλευρη Πεντάλφα», σαν εργαλείο κτιστών.
  Με την "Πεντάλφα" σαν εργαλείο είχαν οι Έλληνες κτίστες (τέκτονες στην Αχαϊκή), όλες τις χρειαζούμενες γωνίες, σε μοίρες. Είχαν την 36΄ μοίρες γωνία στις εξωτερικές γωνίες της "Πεντάλφα", η οποία γωνία 36΄ μοιρών, πολλαπλασιαζόμενη με το 10 έκανε τις 360΄ μοίρες ενός Κύκλου ή αντίθετα μοίραζε τον κύκλο σε 10 ΙΣΑ τμήματα μοιρών, των 36΄ μοιρών το καθένα.
  Με την "Πεντάλφα" σαν εργαλείο είχαν οι Έλληνες κτίστες (τέκτονες) την 72΄ μοιρών γωνία, στις "χιαστές" εσωτερικές (η οποία 72΄ μοίρες γωνία ήταν και της κορυφής των πυραμίδων).
  Με την "Πεντάλφα" σαν εργαλείο είχαν οι Έλληνες κτίστες (τέκτονες) την 108΄ μοίρες γωνία στις χιαστές εξωτερικές, (όπου 108΄ μοίρες είναι η γωνία στέγης του Παρθενώνα και του «θησαυρού των Αθηναίων στους Δελφούς», όπως και το μισό αυτής 108/2=54΄ μοίρες γωνία είναι η οριζόντια γωνία εδάφους προς την πλευρά των πυραμίδων).
  Με την "Πεντάλφα" σαν εργαλείο είχαν οι Έλληνες κτίστες (τέκτονες) την 180΄ μοίρες στις ευθείες.
  Επίσης είχαν στην "Πεντάλφα" την "Χρυσή τομή (τέλεια αναλογία κατασκευής αντικειμένου)" των καλλιτεχνημάτων, των σωμάτων των ζώων και των φυτών της ΦΥΣΕΩΣ, στον λόγο τομής σε μια από της πλευρές του, όπως τέμνεται από τις άλλες, από αρχή και τέλος ΑΔ/ΑΓ=φ=ΑΓ/ΑΒ=φ, κτλ (της Πυθαγόρειας σχολής, τα πέντε δάκτυλα, τα πέντε σχίσματα νεύρων σε φύλα).
  Με την "Πεντάλφα" σαν εργαλείο είχαν οι Έλληνες κτίστες (τέκτονες) με ένα σχοινί και βαρίδι, στην κορυφή μίας εξωτερικής γωνίας, την γνώση της "οριζόντιας ευθείας", την γνώση της "καθέτου ευθείας στην οριζόντιο ευθεία" και την γνώση των 90΄ μοιρών στις γωνίες των κτισμάτων τους, όταν η ευθεία του σχοινιού του βαριδιού, από την άνω εξωτερική γωνία της «ΠΕΝΤΑΛΦΑ» έτεμνε την κορυφή της κατώτερης εσωτερικής γωνίας της «ΠΕΝΤΑΛΦΑ».
  Με την "Πεντάλφα" σαν εργαλείο, είχαν οι Έλληνες Αχαιοί κτίστες (τέκτονες) την γνώση, ότι ο τείχος κτίζεται κάθετος προς την γη. Αυτό συνέβαινε όταν ακουμπούσαν τις επόμενες γωνίες της "Πεντάλφα", από αυτήν του βαριδιού, στον τοίχο, τότε η ευθεία του βαριδιού, σε σωστή κτίση τοίχου, είναι παράλληλη της εξωτερικής πλευράς της "ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ".

Αργότερα οι αμόρφωτοι θρησκόληπτοι απαγόρευσαν την "Πεντ΄ΑΛΦΑ" και οι κτίστες τώρα χρησιμοποιούν ένα υποπροϊόν αυτής, το "ΑΛΦΑ΄δι".

Η "ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ", Η "ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ Φ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ, ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ.

  Οι φιλόσοφοι μαθητές του Πυθαγόρα όπως γράψαμε παραπάνω, αλλά και ο Ευκλείδης μελέτησαν την ΠΕΝΤΑΛΦΑ των κτιστών Αχαιών Ελλήνων και βρήκαν ότι εκτός αυτών που σας έγραψα στις παραπάνω σειρές και χρειάζονται οι κτίστες, δηλαδή την 36΄ μοίρες γωνία, την 72΄ μοίρες γωνία στις χιαστές (γωνία πυραμίδων κορυφής), την 108΄ μοίρες γωνία (108/2=54΄ γωνία πυραμίδων πλευρών-οριζόντιας, γης), η ΠΕΝΤΑΛΦΑ έβγαζε στο λόγο διαιρέσεως ΟΛΩΝ των ΙΣΟΣΚΕΛΩΝ πλευρών της ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ.
  Αργότερα την χρυσή τομή την χρησιμοποίησε και ο Φειδίας και από το αρχικό γράμμα αυτού και προς Τιμή του «η χρυσή τομή» των Αχαιών Ελλήνων κτιστών με την ΠΕΝΤΑΛΦΑ, ονομάσθηκε με το γράμμα «Φ» διεθνώς.
  Ο Φειδίας με γνώμονα την «χρυσή τομή» των Αχαιών Ελλήνων κτιστών της ΠΕΝΤΑΛΦΑ, έκτισε τον Παρθενώνα και την στέγη αυτού έκανε με την γωνία 108΄μοιρών της ΠΕΝΤΑΛΦΑ, καθώς και τον «θησαυρό των Αθηναίων» στους Δελφούς έκανε με την ίδια γωνία στέγης των 108΄μοιρών της ΠΕΝΤΑΛΦΑ.
  Επί πλέον η ΠΕΝΤΑΛΦΑ το ιερό σχήμα του Πυθαγόρα, με ένωση των κορυφών της από ΠΕΝΤΕ ευθείες έκανε το ΙΣΟΠΛΕΥΡΟ πεντάγωνο, πού σαν πολύεδρο κάνει το ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, των αρχαίων Ελλήνων σαν την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ τελειότητα.
  Όταν στις γωνίες των πολυέδρων συναντάται, ο αυτός αριθμός γωνιών πλευρών, τότε ονομάζονταν από τους Αχαιούς Έλληνες «ΙΕΡΑ σχήματα ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ» και εμπεριέχουν εντός τους, ΟΛΟΥΣ τους αριθμούς που έχουν σχέση με το ΧΡΟΝΟ, με την ΥΛΗ, την ΖΩΗ, και τους νόμους της ΦΥΣΕΩΣ και αυτά είναι ΜΟΝΟΝ ΠΕΝΤΕ.
  Αργότερα οι θρησκόληπτοι εβραιοχριστιανοί τα ονόμασαν «Πλατωνικά», διότι δεν άρεσαν που ο Πυθαγόρας δίδασκε την «Μετεμψύχωση και Μετενσάρκωση σε συγγενείς» και οι κομουνιστές τα ονόμασαν «κοσμικά, σύμπαντος, ουράνια» ή «Αρχιμήδου».
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνουν οι « 12 ΜΗΝΕΣ (δώδεκα πλευρές)».
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνουν οι «30 ΗΜΕΡΕΣ του μήνα (30 αιχμές δωδεκάεδρου)».
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνει το «ΕΤΟΣ των Αχαιών Ελλήνων (12 μήνες επί 30 ημέρες κάθε μήνα των αρχαίων Ελλήνων, συν τις εορτές της ΦΩΤΙΑΣ πού ήταν 5 ημέρες και κάθε Ολυμπιάδα 6 ημέρες = 365 ή 366 ημέρες).
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνουν οι 12 ΏΡΕΣ της ημέρας (12 έδρες) και νύχτας (12 έδρες) και σαν δυαδικό πολύεδρο οι 24 ΩΡΕΣ ημερονυχτίου.
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνουν τα λεπτά της ώρας (5 πλευρές επί 12 έδρες ίσον 60΄ λεπτά).
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνουν τα δευτερόλεπτα (5 πλευρές επί 12 έδρες ίσον 60΄ λεπτά επί τον εαυτό τους 3600΄΄, όπου μας δίνουν σε δέκατα, τις μοίρες του Κύκλου 360,0΄ και ΠΑΛΙ.
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνουν οι «τρεις διαστάσεις υλικών (συνάντηση τριών πλευρών σε κάθε κορυφή).
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνουν και τα «20 αμινοξέα (γωνίες)» που παράγουν την ζωή (φυτών και ζώων).
  Επιπλέον το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών), είναι το ΤΕΛΕΙΟ ισοσκελή πολύπλευρο που εμπεριέχεται σε ΣΦΑΙΡΑ (σχήμα τελειότητας, διαστήματος, γης) και η επιφάνεια σφαίρας περνά από ΟΛΕΣ τις γωνίες και ακουμπά ΟΛΕΣ τις πλευρές του.
  Επιπλέον το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών), είναι σε ΔΥΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ με το ισόπλευρο εικοσάεδρο, ενώ το ισόπλευρο εξάεδρο είναι σε δυαδικό σύστημα με το ισόπλευρο οκτάεδρο και το ισόπλευρο τετράεδρο είναι σε δυαδικό σύστημα με τον εαυτό του.

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ «ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ» ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ, ΕΠΙ 120 (12 ΕΠΙ 5 ΕΠΙ 2).

--- Να πού ΕΜΕΙΣ τα λέγαμε και επιστήμονες έρχονται να μας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ. Σύμφωνα λοιπόν με τους Jean-Pierre Luminet και Roland Lehoucq από το Oberservatoire de Paris, τους Jeffrey R. Weeks, Alain Riazuelo από το Γαλλικό Commissariat ατομικής ενέργειας καθώς και του Jean-Philippe Uzan του πανεπιστημίου του Παρισιού, το σχήμα των γαλαξιών στο διάστημα, δηλαδή "ο ΚΟΣΜΟΣ του Πυθαγόρα", έχει το σχήμα του «ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ επί 120, (12 επί 5 επί 2)» των Πυθαγορείων. Ως συνήθως μια εβραία διαφωνεί και λέει ότι όλα αυτά είναι στην τύχη και όχι διότι τα πυθαγόρεια σχήματα είναι τα ΤΕΛΕΙΑ σχήματα πού ορίζουν τον χρόνο τον τόπο και το διάστημα.

Η «ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ», ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

  Επειδή η θεωρία του Πυθαγόρα περί «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης» σε απογόνους δεν άρεσε, όπως και παραπάνω γράψαμε, στους αρχαίους οπαδούς της «Θεογονίας (δωδεκάθεου)», κυνήγησαν οι οπαδοί της «θεογονίας (του δωδεκάθεου)», με κάθε μέσον τον Πυθαγόρα, μέχρι θανάτωσης αυτού.
  Εξ αιτίας ότι, ο Πυθαγόρας είχε σαν έμβλημα την «Ισοσκελή Πεντάλφα» και επειδή διώκονταν από θρησκόληπτους, για να γνωρίζονται οι «Πυθαγόρειοι (οπαδοί της Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης)» μεταξύ των, έκαναν το σχήμα της «ισοσκελής Πεντάλφα». Όμως μαθεύτηκε αργότερα αυτό το σχέδιο, για την μεταξύ των Πυθαγορείων αναγνώριση και όποιος έκανε το σχήμα της «ισοσκελούς Πεντάλφα» καταδιώκονταν ανηλεώς.
  Όταν η νέα θρησκεία των εβραίων με τους εβραιοχριστιανούς, εγκαταστάθηκε και μετάλλαξε την θρησκεία των Ελλήνων στην Ελλάδα, παρέμειναν οι παλιές δοξασίες.
  Για τον λόγο αυτόν συνέχισαν και οι εβραιοχριστιανοί να καταδιώκουν ανθρώπους πού πίστευαν στην θεωρία του Πυθαγόρα, για «Μετεμψύχωση και Μετενσάρκωση».
  Βέβαια και οι εβραιοχριστιανοί δεν δέχονται την διδασκαλία του Πυθαγόρα για «Μετεμψύχωση και Μετενσάρκωση» σε συγγενείς, και αυτό ήταν ο κύριος λόγος της καταδίωξης.
  Αντίθετα με την θρησκεία της «θεογονίας» και τους εβραιοχριστιανούς, η επιστήμη ΣΗΜΕΡΑ με την αναγέννηση μέσω ΔΝΑ και αναγέννηση με τα «κέντρα ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ», απέδειξε ότι η θεωρία του Πυθαγόρα της «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης» σε απογόνους είναι σωστή.
  Όμως οι εβραιοχριστιανοί έφεραν και άλλες δοξασίες που πήραν οι εβραίοι από τους Πέρσες, μετά το 400 π. χρον. και συγκεκριμένα με τον Εσδρά, ο οποίος ήταν γραμματεύς του Αρταξέρξη και μετέπειτα διορίστηκε από αυτόν διοικητής στην Ελληνική πόλη του Ιερού σαλίις (ιερείς Άρεως, σαλίι - Ιερουσαλήμ). Την πόλη ερήμωσε σαν λάφυρο πολέμου ο Αρταξέρξης, για να τιμωρήσει τους Έλληνες κατοίκους της, διότι έλαβαν μέρος στον πόλεμο εναντίον του, στο πλευρό του αντιπάλου του Κύρου.
  Ο Εσδρά στην Ελληνική πόλη του Ιερού σαλίις (ιερείς Άρεως, σαλίι – Ιερουσαλήμ) έχρισε τον εαυτό του ΜΕΓΑ ιερέα και διάβαζε τις ΔΙΚΕΣ του και των Περσών δοξασίες του Ζαρατούστρα, στους αγράμματους ισραηλίτες με συνέπεια όποιος δεν πίστευε αυτά πού έλεγε ο Εσδρά να θανατώνεται αμέσως (Εσδρά σ΄26). Τα γραπτά πού διάβαζε και ήταν η περσική θρησκεία με εβραϊκά ονόματα, ο ίδιος ισχυριζόταν ότι τα βρήκε κάποιος εβραίος τάχα παραχωμένα ανάμεσα στα ερείπια των ΚΑΜΕΝΩΝ Ελληνικών ναών (χρονικών β΄ λδ-14).
  Όμως αυτά που διάβασε ο Εσδρά, ήταν όπως είπαμε οι θεωρίες του πέρση «Ζαρατούστρα» με θεούς του καλού (Ιεοβά, έξοδος ς΄ 3) "ΑΧΟΥΡO ΜΑΤΣ,ΤΑ" και κακού (Σατανά) "AΧΡIMAN", να μάχονται ποιος θα νικήσει και ποιος θα πάρει περισσότερους οπαδούς στον επάνω κόσμο ή στον κάτω κόσμο.
  Με αυτή τη δικαιολογία δημιουργήθηκε και ολόκληρη βιομηχανία εξαγωγής, από σώματα ανθρώπων, που δεν πίστευαν στην θρησκεία των εβραιοχριστιανών, του ΤΑΧΑ σατανά, με καύσεις ανθρώπων και θανατώσεις. Έτσι όλοι οι άνθρωποι θέλοντας και μη, δήλωναν ότι είναι με την θρησκεία των εβραιοχριστιανών.
  Επίσης το ίδιο έγινε, με καύσεις ανθρώπων και θανατώσεις και με την θρησκεία των μουσουλμάνων, πού έγινε σαν αίρεση στην αρχή, του 7ου αιώνα και σαν αντίδραση στην μάχη εικονολατρών και εικονομάχων. Έκτοτε οι εικονολάτρες περιορίστηκαν στην Ελληνική χερσόνησο, ενώ οι εικονομάχοι μουσουλμάνοι, με μια μικρή παραλλαγή προφητών, εδραιώθηκαν στην Ασία.
  Τώρα όμως τελευταία, ΗΛΙΘΙΟΙ οπαδοί των εβραιοχριστιανών, οι οποίοι πιστεύουν στην θεωρία του κακού θεού των εβραιοχριστιανών, τον Σατανά ("AΧΡIMAN") και με την «ευλογία» των ιεραρχών αυτής της εβραίο-περσικής χριστιανικής θρησκείας, έχει «κάνει» ΔΙΚΗΣ της ιδιοκτησία την «ΠΕΝΤΑΛΦΑ» των Πυθαγορείων και προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να αποπροσανατολίσει τους αφελείς Έλληνες.
  Άλλο που δεν θέλουν και οι εβραιοχριστιανοί ιεράρχες να προσδιορίζουν τους ηλιθίους κακοποιούς εβραιοχριστιανούς σατανιστές, με την «πεντάλφα της σοφίας των αρχαίων Ελλήνων Αχαιών» και να διαλύουν με μια τουφεκιά δύο αντιπάλους τους.
  Πάντως για τους οπαδούς της θρησκείας του Πυθαγόρα, που πιστεύουν στην ΑΘΑΝΑΣΙΑ του πνεύματος με την αναγέννηση δια της «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης» σε απογόνους, οι εβραιοχριστιανοί σατανιστές είναι ηλίθιοι και το ίδιο επικίνδυνοι, για την κοινωνία και το Ελληνικό έθνος, όπως και οι εβραιοχριστιανοί ιεράρχες, που πιστεύουν στον ΤΑΧΑ καλό θεό (Ιεοβά, έξοδος ς΄ 3, "ΑΧΟΥΡO ΜΑΤΣ,ΤΑ"), ο οποίος σύμφωνα με την βίβλο τους έκανε εγκλήματα και κατά Ελλήνων. (Θέματά μας).
  Επίσης διάβασε τα εγκλήματα πού έκαναν οι φασίστες ιεράρχες του εβραιοχριστιανισμού, σε συνεργασία με δολοφόνους βασιλείς, για να επιβληθεί η εβραιοχριστιανική θρησκεία, επί των Ελλήνων. Αυτό έγινε με πολύ περισσότερη ένταση κάποτε, διότι οι αρχαίοι Έλληνες σαν δημοκρατικοί δεν συμφωνούσαν με το δικτατορικό σύστημα που πρεσβεύουν η θρησκεία των εβραιοχριστιανών και οι βασιλείς.
  Επειδή θεωρούμε ότι και εμάς θα μας «δολοφονήσουν» οι θρησκείες που πηγάζουν από εβραίους-πέρσες, των εβραιοχριστιανών, μουσουλμάνων και εβραίων, ηθικώς και σωματικώς, σαν οπαδούς του Πυθαγόρα, της «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης» σε απογόνους, κρατούμε την ανωνυμία μας μέχρι δημιουργίας Ελλήνων, ΈΞΥΠΝΩΝ, ελευθέρων γνώμης, με γνώση του σωστού για Έλληνες, επιστημόνων της φύσεως, πού αγαπούν την ΥΛΙΚΗ οικογένειά τους και την υλική ΦΥΛΗ τους.
  Για αυτό μαχόμαστε με κάθε δυνατό τρόπο, για την ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ και των άλλων ΣΟΦΩΝ της αρχαίας Ελλάδος, μαχόμαστε για την ΓΝΩΣΗ της αναγέννησης μέσω της «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης» σε απογόνους, που πρέπει να αποκτήσουν οι ΓΝΗΣΙΟΙ Έλληνες και για την αναγέννηση της Ελλάδος των Ελλήνων, από το σκοτάδι που την έριξαν οι εβραιοχριστιανοί θρησκόληπτοι, οπαδοί εβραίων θεών και οι καιροσκόποι ηλίθιοι, προδότες Ελλήνων, πολιτικοί.
ΠΗΓΗ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΩΝ


« … Φησί δε και Βοϊους
τον Ερκύνιον δρυμόν οικείν πρότερον τους δε Κίμβρους ορμήσαντες επι του τόπου τούτου αποκρουσθέντων υπό των Βοϊων επι τον Ίστρον…
…Του μεν ουν αρχαίον ώσπερ έφην ειπώ των Κελτών περιωκείτο το πλείστον ο ποταμός, μάλιστα δ’ ην των Κελτών Έθνη Βόϊοι…» ( Στράβων «Γεωγραφικά» τομ. VII ρ. 293, τομ. ΙΙ, Ε, Ι, G, 212-213, και 6. 312, 20- 25 ).
«…Λοιπή δε εστι της Ευρώπης η εντός Ίστρου και κύκλω θαλάττης, αρξαμένης από του μυχού του Αδριατικού μέχρι του Ιερού στόματος του Ίστρου, εν η εστιν ήτε Ελλάς και τα των Μακεδόνων και των Ηπειρωτών Έθνη…».
Στα γραφόμενα του μεγάλου ιστορικού Στράβωνα ανακαλύπτουμε την κυριαρχία των Ελλήνων. Και δεν είναι καθόλου λόγια ενός τυχαίου, αλλά ενός εκ των μεγαλύτερων ίσως ο κορυφαίος,αρχαίους γεωγράφους και μέσα από αυτές τις γραμμές που αποτελούν ατράνταχτες αποδείξεις και σαφώς ιστορικές πηγές που δεν επιδέχονται καμιά αντίρρηση!
Τι μας λέει λοιπόν; Ότι τα όρια των Ελλήνων προς τον Βορρά έφθαναν μέχρι τον Δούναβη και ως τον μυχό της Αδριατικής θάλασσας.
Οι Βόϊοι οι οποίοι εισέδυσαν στους Γερμανικούς δρυμούς και τους εποίκησαν ονομάσθηκαν με την πάροδο των αιώνων Boch. Οι Γάλλοι τους Γερμανούς τους προσωνομάζουν Boch(= Βόϊοι).
Για να δούμε όμως και την παρουσία των Ελλήνων στην Αγγλία. Το Κρητικής νοοτροπίας μνημείο του Στόουνχετζ, με τις παραστάσεις του αγκυλωτού σταυρού
είναι μία από τις πιο τρανές αποδείξεις της παρουσίας των αρχαίων Ετεοκρητών, στην γηραιά Αλβιόνα. Γιατί οι Ετεοκρήτες σαν τους καλύτερους ναυτικούς της εποχής είχαν φθάσει στο νησί και μάλιστα από εκεί προμηθεύονταν το μετάλλευμα του Κασσίτερου.
Ο αγκυλωτός σταυρός ήταν σύμβολο των Ελλήνων τόσο κατά την εποχή των Θεών όσο και αυτής του χαλκού. Οι Άρειες ( λευκές ) γυναίκες των Ινδιών είχαν ως σύμβολο-φυλακτό τον αγκυλωτό σταυρό, ακόμη και έως σήμερα.
Ο Όμηρος λέει: « … Πλέον έπ’ οίνωπα πόντον, επ’ ανθρώπους αλλοθρόους, εις Τέμεσιν με χαλκόν, άγω δ’ αίθωνα σίδηρον…»
«…Στον βαθύ ήλθα ωκεανό, στην άκρη του κόσμου. Εκεί είναι η πόλις και ο λαός των Κιμμερίων. Σύννεφα σκοτεινά από παντού τους περιβάλουν τους άμοιρους τους Κιμμερίους…» ( Όμηρος « Οδύσσεια» Ραψ. Ε΄ στιχ. 181-184 και Ραψ. Λ΄ στιχ. 14 και 15).
Μέσα από τους στίχους του Παμμεγίστου επικού μας ποιητή, Ομήρου, βλέπουμε πως οι Έλληνες μετακινούνταν προς τον Βορρά όχι μονάχα για εποικιστικούς λόγους αλλά και για εμπορικούς. Οι Κίμβροι φέρονται ως οι ιθαγενείς κάτοικοι της Βορείου Ευρώπης αλλά και οι Λύγιες . Δεν είναι άλλοι από τους γνωστούς και στους στίχους του Ομήρου αναφερόμενοι Κιμμέριοι.
Στο Ιρλανδικό βιβλίο « Leadhar gadhal» διαβάζουμε: « Το 1240 π.Χ. έφθασαν στην χώρα από τα νησιά της Δύσης είκοσι τέσσερα ζεύγη αποίκων έχοντας αρχηγό τους τον Έλληνα πρίγκιπα Μπάρτολον. Οι άνθρωποι εκείνοι έγιναν με τον καιρό 5000. Πέθαναν όμως από μία αρρώστια και τάφηκαν ομαδικά GHT, έξω από το Δουβλίνο, κατά τα πάτρια έθιμά τους.
Το 2600 αποβιβάστηκαν άνδρες της φυλής Fig Bolg, Gallionib ( Βέλγοι και Γαλάτες).
Ύστερα από αυτούς έφτασαν στην Ιρλανδία προερχόμενοι από τα νησιά της Δύσης άνδρες της φυλής της Tuatha de Dadan. Ήταν άνδρες Θείας καταγωγής και είχαν φέρει μαζί τους μαγικά σύνεργα, ρομφαίες, δόρατα κ.λ.π. και την πέτρα της «Μοίρας», επάνω στην οποία κάθονταν οι Βασιλείς των Ιρλανδών για να εμπνευστούν καλά έργα.

Όλοι αυτοί οι επιδρομείς αφού πολέμησαν πρώτα εναντίον των Fomure, των τερατωδών Γιγάντων που ζούσαν εκεί πριν από αυτούς, άρχισαν κατόπιν ένα εξοντωτικό πόλεμο μεταξύ τους. Νικητές αναδείχθηκαν τελικά οι άνδρες της φυλής της Tuatha de Dadan. Η τελευταία μάχη δόθηκε στην Motura, κοντά στο Kong ( Κομητεία Μάγο). Τότε χάθηκε και η ηγεμονία των Γιγάντων στην Ιρλανδία.
Βλέπουμε βέβαια την ομοιότητα των Δαναών στην φυλή της Tuatha de Dadan. Αλλά ακόμη αντιπαραβάλουμε και την πέτρα της « Μοίρας», που ήταν ένα κομμάτι από βράχο της σπηλιάς στην Ίδη της Κρήτης. Μέσα σ’ εκείνη την σπηλιά αγρυπνούσε κάθε εννέα χρόνια ο Μίνως ο Α΄ της Κρήτης, προσμένοντας την επιφοίτηση του μεγάλου Δία ως προς τους νόμους που έπρεπε να θεσπίσει, για να κυβερνήσει δίκαια τους υπηκόους του. Πάνω σ’ αυτή την πέτρα κάθονταν και οι μετέπειτα βασιλείς της Ιρλανδίας προσμένοντας και εκείνη την ίδια επιφοίτηση του προγονικού τους Θεού Δία, για τους νόμους που έπρεπε να θεσπίσουν για την δίκαιη διακυβέρνηση των Ιρλανδών.
Οι Ιρλανδοί καυχώνται ότι είναι απόγονοι των Κελτών και όπως ιστορικά αποδεικνύεται από την Leadhar gadhal οι Κέλτες ήταν Ελληνικής καταγωγής.
ΠΗΓΗ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

H σημασία του να ΜΗΝ είσαι δεξιός


του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου

Το κείμενο του συμπαθούς Φαήλου Κρανιδιώτη “Η σημασία του να είσαι δεξιός” στην Κυριακάτικη “Δημοκρατία” στάθηκε άλλη μία αφορμή κατανόησης της σημασίας του να πιστεύεις στην έννοια του Έθνους αλλά να ΜΗΝ είσαι δεξιός. Παίρνοντας ως μπούσουλα τους ορισμούς του Φαήλου θα άξιζε να αναφερθούμε σε κάποια σημεία αυτής της διάκρισης.

1)Το να μην είσαι δεξιός, σημαίνει οτι κατανοείς πως οι έννοιες κοινοβουλευτισμός και Δημοκρατία δεν μπορούν να πηγαίνουν μαζί διότι είναι άκρως αντίθετες. Κοινοβουλευτισμός είναι εκείνο το πολίτευμα στο οποίο κάποιες κομματικές ολιγαρχίες λαμβάνουν ανά τέσσερα χρόνια λευκή επιταγή από τον λαό, προκειμένου να αποφασίζουν ό,τι αυτές θέλουν σε σχέση με τα προβλήματα, τα προτάγματα και τους συλλογικούς στόχους των υπηκόων του κράτους.
Δημοκρατία είναι εκείνο το πολίτευμα όπου οι Πολίτες αποφασίζουν ΑΜΕΣΑ για τα προβλήματα, τα προτάγματα και τους συλλογικούς τους στόχους οι δε αντιπρόσωποί τους αναλαμβάνουν βραχυχρόνιες εκτελεστικές υπηρεσίες για συγκεκριμένα θέματα, λογοδοτώντας στο τέλος της υπηρεσίας τους για την έκβαση της αποστολής τους, υπό το βάρος της πιθανής βαρύτατης τιμωρίας σε περίπτωση αποτυχίας ή εξαπάτησης.

2)Το να μην είσαι δεξιός σημαίνει οτι αντιλαμβάνεσαι πως τα σώματα ασφαλείας δεν είναι η “φρουρά της Δημοκρατίας” , διότι σε τέτοια περίπτωση θα είχαν ήδη συλλάβει τις κομματικές ολιγαρχίες που μας εξουσιάζουν. Τα σώματα ασφαλείας έχουν αποστολή να φρουρούν το καθεστώς της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας μαζί με τους οικονομικούς χορηγούς του. Μπορείς δε να διακρίνεις οτι ο ζήλος κάποιων μελών αυτών των σωμάτων, στο κοινωνικό έργο που μπορούν να επιτελέσουν, δεν πρέπει να συγχέεται με την πραγματική αποστολή τους , την οποία γνωρίζουν καλά οι ηγεσίες τους που εκδίδουν και τις εκάστοτε διαταγές, όποτε χρειαστεί να διαφυλαχθεί η εξουσία από την οργή του λαού.

3)Το να μην είσαι δεξιός σημαίνει οτι δεν “προέρχεσαι από τους Λαϊκούς ή τους Φιλελεύθερους και τις μετεξελίξεις τους, την ΕΡΕ και την Ένωση Κέντρου”. Ακόμα όμως και αν προέρχεσαι από τα προαναφερθέντα απολιθώματα, σημαίνει οτι κατανοείς πως ο χωρισμός του Έθνους σε κομματικές παρατάξεις ουδέποτε το ωφέλησε, αντιθέτως αποτέλεσε την αιτία των μεγαλύτερων καταστροφών των τελευταίων δύο αιώνων.

4)Το να μην είσαι δεξιός σημαίνει οτι δεν έχεις καμία πίστη, αλλά αντιθέτως βαθιά αντιπάθεια στο αστικό καθεστώς.  Οτι θεωρείς το αστικό καθεστώς και το κράτος που αυτό εγκαθίδρυσε επί των Ελλήνων, ένα ξένο κατασκεύασμα, που μόνο στόχο έχει την διαρκή επικύρωση της κυριαρχίας ξένων παραγόντων, τις περισσότερες φορές με την βάναυση καταπάτηση της Εθνικής και λαϊκής βούλησης.

5)Το να μην είσαι δεξιός, σημαίνει οτι βλέπεις πως ο αστισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Εθνικού σου αλλά και όλων των πολιτισμών. Μεγαλύτερος και από την λαθρομετανάστευση ή το Ισλάμ.  Σημαίνει πως κατανοείς οτι η κυριαρχία των αστικών ιδεολογιών, από τον Διαφωτισμό και μετά, αποδόμησε τις Εθνικές παραδώσεις της Ευρώπης, φτάνοντας στην σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης και της μετανεοτερικότητας, να έχει αποδομήσει και την ίδια την προσωπικότητα του ανθρώπου, ο οποίος έχει καταστεί πλέον ανταλλάξιμο εργαλείο αυτονομημένων χρησιμοθηρικών συστημάτων.

6)Η σημασία του να μην είσαι δεξιός, έγκειται επίσης στην κατανόηση οτι το κράτος της ανομίας δεν μπορεί να παράγει νομιμότητα. Η νομιμότητα παράγεται από την συλλογική συνείδηση και από την ηθική ανωτερότητα. Όταν δε ο νομοθέτης διαθέτει ηθική ανωτερότητα που αναγνωρίζεται από την συλλογική συνείδηση, τότε δημιουργείται πραγματική και σεβαστή έννομος τάξις. Στην σημερινή περίπτωση δεν υπάρχει τίποτα από τα δύο. Ούτε νόμοι βασισμένοι στην συλλογική συνείδηση ούτε νομοθέτες με ηθική ανωτερότητα.

7)Το να μην είσαι δεξιός σημαίνει οτι έχεις διακρίνει τις βαθιά αφύσικες και στρεβλές δομές της σημερινής κοινωνικής πυραμίδας. Ως εκ τούτου, κατανοείς οτι οι Άριστοι του Έθνους δεν είναι όσοι καταφέρνουν και ανελκύονται στα σκαλοπάτια της “κοινωνικής καταξίωσης”, χρησιμοποιώντας ή αναγνωριζόμενοι από αυτές τις δομές. Αυτοί στην καλύτερη περίπτωση είναι οι προσαρμόσιμοι.
Οι Άριστοι είναι απροσάρμοστοι προς συστήματα αφύσικων μεγεθών, ηθικής απαξίας και πνευματικής ανελευθερίας. Χωρίς αυτό να το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία φυγής από την κοινωνική πραγματικότητα.
Ζουν μέσα στο Έθνος τους, σκέφτονται ως άνθρωποι της δράσης, δρουν ως άνθρωποι της σκέψης και μετατρέπουν το όποιο φιλελεύθερο ή μη “τέλος της ιστορίας” σε μια νέα αρχή της...

Η στιγμή που η αστυνομική φρουρά του Μπαλτάκου φυγαδεύει το γιο του από τη Βουλή μετά το ξύλο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής [εικόνες]

Η στιγμή που η αστυνομική φρουρά του Μπαλτάκου φυγαδεύει το γιο του από τη Βουλή

Μετά τις μπουνιές, τις κλωτσιές, τις σφαλιάρες και τις ύβρεις στα γραφεία της Χρυσής Αυγής από τον γιο του Τάκη Μπαλτάκου (με τη μαύρη φόρμα και τη λευκή ρίγα στις φωτογραφίες) εναντίον των βουλευτών του ακροδεξιού κόμματος, η αστυνομική φρουρά του πατέρα τον φυγάδευσε. Μάλιστα στη συνοδεία του προς το γκαράζ της Βουλής για να πάρει το αυτοκίνητο του ήταν και ο υποφρούραρχος της Βουλής -με το μπεζ σακάκι στις φωτογραφίες-.

Ο γιος του κ. Μπαλτάκου αφού προκάλεσε πανδαιμόνιο στη Βουλή αποχώρησε και εδώ εγείρονται ερωτήματα για τη λειτουργία του Κοινοβουλίου. Πως μπορεί ένας πολίτης να μπει στη Βουλή (ακόμα και αν έχει τη σχετική άδεια), να χτυπήσει βουλευτές παρουσία αστυνομικών και στη συνέχεια αντί να τον συλλάβουν, τον συνοδεύουν στο αυτοκίνητο του για να φύγει.





ΠΗΓΗ

Πανδαιμόνιο στη Βουλή -Ο γιος του Μπαλτάκου πήγε στα γραφεία της ΧΑ και έδειρε τους βουλευτές της

Πανδαιμόνιο στη Βουλή -Ο γιος του Μπαλτάκου πήγε στα γραφεία της ΧΑ και έδειρε τους βουλευτές της

Ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου πήγε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και αφού είχε έντονη λογομαχία με τους βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος στη συνέχεια χτύπησε όποιον από αυτούς έβλεπε μπροστά του.

Ο Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος ανέβηκε στα γραφεία της ΧΑ για να ζητήσει το λόγο για το βίντεο με τη συνομιλία του πατέρα του με τον Ηλία Κασιδιάρη, και σε κατάσταση εκτός εαυτού έβρισε τους βουλευτές που ήταν παρόντες λέγοντας «μουν@@@@α, τι κάνατε». Στη συνέχεια κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, στον Μιχάλη Αρβανίτη έδωσε μπουνιά και στον Νίκο Κούζηλο σφαλιάρα.

Στη συνέχεια ο νεαρός έσπρωχνε όποιον έβλεπε μπροστά του και συνέχιζε να βρίζει. «Γ@@@ το Χριστό σας, θα σας γαμ@@@». Αμέσως μετά έφυγε και μάλιστα έβαλε και την κουκούλα του φούτερ του για να μην τον φωτογραφίσουν οι δημοσιογράφοι.

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε ότι θα καταθέσουν μήνυση για αυτόφωρο εναντίον του υιού Μπαλτάκου.

Γράφει δημοσιογράφος του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ στο twitter:

«Σύμφωνα με μαρτυρίες, μπήκε ανενόχλητος στα γραφεία ΧΑ: Το παρουσιαστικό του, τους έμπλεξε: Νόμιζαν ότι ήταν δικός τους! Κι άρχισε το ξύλο».

Ποιός είναι ο γιός Μπαλτάκος

Ο ∆ηµήτριος-Γεώργιος Μπαλτάκος ανήκει στους σκληρούς οπαδούς του Παναθηναϊκού και συχνάζει στα στα οπαδικά στέκια της ομάδας.

Η εφημερίδα Παραπολιτικά παρουσίασε προ καιρού μια σκανδαλώδη παρέμβαση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού Τάκη Μπαλτάκου υπέρ του γιού του Δημήτρη-Γιώργου.

Διορισμός στο Λιμενικό

Πρόκειται για υπόθεση που αφορά την τοποθέτηση του υιού Μπαλτάκου στο Λιμενικό Σώμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα, με παρέμβαση Μπαλτάκου αλλά και του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη ο αρχηγός του Λιμενικού υποχρεώθηκε να κάνει δεκτούς στο Σώμα 15 επιλαχόντες διαγωνισμού, οι οποίοι είχαν αντιδράσει έντονα στο ότι παρακάμφθηκαν στη σειρά κατάταξης από τον υιό Μπαλτάκο, προκεμένου να κοπάσουν οι καταγγελίες των ιδίων και των οικογενειών τους.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2011

Η απίστευτη αυτή υπόθεση ξεκίνησε το 2011 όταν ο Δημήτριος-Γεώργιος Μπαλτάκος, γιός του τότε διευθυντή του νομικού γραφείου του προέδρου της ΝΔ Τάκη Μπαλτάκου (παλαιότερα νομικού συμβούλου των ΕΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός) και βαφτιστικός του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, αποφασίζει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τους δόκιμους σημαιοφόρους του Λιμενικού.
Ο 24χρονος τότε υιός έχοντας σπουδάσει στο Πολιτικό της Νομικής και με μεταπτυχιακό στις πολιτικές επιστήμες στις ΗΠΑ, δεν κατάφερε να περάσει τη βάση σε ένα από τα υπό εξέταση μαθήματα, συγκεκριμένα στο Διοικητικό Δίκαιο, όπου βαθμολογείται με 8 και κόβεται.

Υπερπηδά όλα τα εμπόδια

Ο νεαρός Μπαλτάκος προσέφυγε στο ΑΣΕΠ (απόφαση 982/11-10-2011) αλλά η απόφαση δεν άλλαξε. Ωστόσο ο υιός Μπαλτάκος καταφεύγει στο Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πειραιά με αίτηση ακύρωσης της απόφασης του ΑΣΕΠ. Δικηγόρος είναι η Λίνα-Κυριακή Δικαιάκου, η οποία στη συνέχεια αποσπάστηκε στο γραφείο του πατέρα Μπαλτάκου στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στη Βουλή ως επιστημονικός συνεργάτης.
Το Δικαστήριο καλεί λοιπόν την επιτροπή βαθμολόγησης του Λιμενικού να συνεδριάσει εκ νέου. Ο αντιναύαρχος και αρχηγός του Λιμενικού Σώματος δίνει εντολή να επανασυγκροτηθεί η επιτροπή αξιολόγησης για να βαθμολογηθεί για τρίτη φορά το γραπτό του υιού Μπαλτάκου. Ο βαθμός τελικά από 8 μετατράπηκε σε 10 προκειμένου το γραπτό να πάρει τη βάση.
Ετσι ο υιός Μπαλτάκος κατάφερε να υπερπηδήσει τους 15 επιλαχόντες που είχαν συγκεντρώσει μεγαλύτερη βαθμολογία από τον ίδιο.

Εκανε παρέμβαση βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Για το θέμα παρενέβη τότε ο τομεάρχης Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας ο οποίος ζήτησε να ριχθεί φως στο συγκεκριμένο σκάνδαλο. Το αποτέλεσμα ήταν να προβλεφθεί ειδική διάταξη με την οποία προσελήφθησαν και οι 15 επιλαχόντες, σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά.


ΠΗΓΗ

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ:ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ








Ο Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ





Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΕΟΚΑ 1η τ' Απρίλη


ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ;

Ελληνική πρωτοτυπία πλέον καταργήθηκε με το Πολυνομοσχέδιο .

Τέλος λοιπόν και ο θεσμός των περίπτερων στην Ελλάδα ! Κάθε περιπτεριούχος που βγαίνει στην σύνταξη θα κλείνει και την επιχείρηση.

Σε ανεργία υποχρεώνει η κυβέρνηση δώδεκα χιλιάδες περιπτεριούχους μαζί με τις οικογένειές τους, αφού με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, τα περίπτερα καταργούνται!!!

Σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσε το υπουργείο ανάπτυξης για τις διατάξεις των περιπτέρων που αφορούν τις μισθώσεις, η οποία είναι πλέον νόμος (μέσω της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου), η άδεια δεν θα μπορεί να μεταβιβαστεί μετά τον θάνατό του κατόχου, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να κλείνει οριστικά!

Όπως γίνεται κατανοητό, τα πάντα γίνονται προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων και των Super Markets, με αντάλλαγμα το αίμα, την ανέχεια και τη δυστυχία των Ελλήνων.