ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ - ΣΟΚ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!!!

ΑΝΑΣΥΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TOY DR ΘΑΝΑΣΗ ΔΡΟΥΓΟΥ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ. ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ-ΣΟΚ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ:

ΔΡ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ:
OTI ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ. ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ....ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ Η ΧΑ. ΣΩΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ. ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟ...ΓΙΣΙΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕ ΧΑ.../ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ... ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ...
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ Η δημοσκόπηση έγινε με πανελλαδικό δείγμα 2000 ατόμων με την μέθοδο της κάλπης, δηλαδή, εξασφαλιζόταν το μυστικό της ψηφοφορίας και πιθανό αυτό να δικαιολογεί και το υψηλό ποσοστό της ΧΑ. Η δημοσκόπηση που έχει διαρρεύσει σε ιστότοπο γνωστού γεωστρατηγικού αναλυτή με άριστη πληροφόρηση από τις δύο πρεσβείες, δείχνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα με τα δύο κυβερνητικά κόμματα να καταρρέουν (χαρακτηριστικό είναι ότι το ΠΑΣΟΚ το δίνει στο 2,9% ως πρόθεση ψήφου), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτά άνετα την πρωτιά με 23,5% στην πρόθεση ψήφου και ... δεύτερο κόμμα τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία μετά τις συλλήψεις των στελεχών της δείχνει να έχει εκτοξευτεί στο 17,5% ως πρόθεση ψήφου. Η ΝΔ ακολουθεί στο 13,5%! Το ΚΚΕ εμφανίζεται στο 5,5%, οι ΑΝΕΛ στο 4,5%, ενώ εκτός Βουλής φαίνεται η ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 2,2%. Το "Plan B" του Α.Αλαβάνου κατακτά το 2,5% και υπάρχει ένα ποσοστό περί το 10% αναποφάσιστων.
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ BΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ
Δείτε τα αποτελέσματα της νέας δημοσκόπησης: ΣΥΡΙΖΑ 27,5 % ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 18% Ν.Δ 17% ΑΝΕΛ 5,5% ΚΚΕ 7,5 % ΠΑΣΟΚ 3,5 % Ότι δεν διαβάζετε είναι εκτός βουλής…
ΠΗΓΗ

Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:"ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ"


Haaretz: Ο Nelson Mandela εκπαιδεύτηκε από την Mossad...

Mandela - Mossad
Σύμφωνα με αποκλειστική δημοσίευση της διαδικτυακής συνδρομητικής έκδοσης της έγκριτης ισραηλινής ε/φ Haaretz, ο άρτι αποβιώσας πρώην ηγέτης της Νοτίου Αφρικής και εξέχουσα παγκόσμια φυσιογνωμία, Nelson Mandela, είχε τύχει εκπαίδευσης στα οπλικά συστήματα από την ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών, την Mossad, στην Αιθιοπία. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του, ο Mandela είχε δείξει ενδιαφέρον για τις τακτικές της Haganah, εβραϊκής παραστρατιωτικής οργάνωσης, η οποία υπήρξε ενεργή από το 1920-1948 στην τότε βρετανική Παλαιστίνη. Άξιο αναφοράς είναι ότι λόγω του ενδιαφέροντος που είχε δείξει ο Mandela για την Haganah (σημειωτέον ότι μετά την ίδρυση του Κράτους του Ισραήλ, αποτέλεσαν τον πυρήνα των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, IDF), θεωρήθηκε από την Mossad ως έχων τάση προς τον κομμουνισμό (leaning toward communism).

Όπως υποστηρίζει η ε/φ, στηρίζει τις πληροφορίες της από TOP SECRET κρατικό έγγραφο, το οποίο βλέπει για πρώτη φορά τη δημοσιότητα. Από το έγγραφο προκύπτει, επίσης, ότι οι πράκτορες της Mossad προσπάθησαν να ενθαρρύνουν σιωνιστική συμπάθεια στον υπό εκπαίδευση Mandela. Σε επιστολή που έστειλε η Mossad στο Υπουργείο Εξωτερικών στην Ιερουσαλήμ, η υπηρεσία αποκαλύπτει ότι ο Mandela είχε τύχει στρατιωτικής εκπαίδευσης από επιτελείς της Mossad στην Αιθιοπία, κατά το 1962. Σημειωτέον ότι οι επιτελείς-εκπαιδευτές της Mossad δεν γνώριζαν την αληθινή ταυτότητα του Mandela. Το άκρως απόρρητο έγγραφο, είχε ημερομηνία την 11η Οκτωβρίου 1962. Περίπου δύο μήνες μετά, ο Mandela συνελήφθη στη Νότια Αφρική, λίγο μετά την επιστροφή του στη χώρα.
mandela-ethiopiar
Η επιστολή ανέφερε επίσης ότι το ο Mandela έδειξε ενδιαφέρον για τις μεθόδους της Haganah, ιδιαίτερα σε τακτικές sabotage και οπλική εκπαίδευση, καθώς επίσης και για άλλα ισραηλινά underground  ένοπλα κινήματα. Η επιστολή προσθέτει ότι ο Mandela “χαιρέτησε τους άνδρες μας με Shalom, και ήταν πολύ εξοικειωμένος με τα προβλήματα των Εβραίων και του Ισραήλ, καθώς επίσης έδινε την εντύπωση ότι ότι ήταν διανοούμενος”. Ο Mandela, εξέφραζε ανοικτά την σοσιαλιστική κοσμοθεωρία και κατά καιρούς δημιουργούσε την εντύπωση ότι είχε τάση προς τον κομμουνισμό.

Η επιστολή αυτή διατηρήθηκε για δεκαετίες στο Κρατικό Αρχείο του Ισραήλ και ποτέ δεν αποκαλύφθηκε στο κοινό. Ανακαλύφθηκε εκεί πριν από μερικά χρόνια από τον David Fachler, κάτοικο  Alon Shvut, ο οποίος ερευνά τα έγγραφα σχετικά με τη Νότια Αφρική, στα πλαίσια της μεταπτυχιακής του διπλωματικής η οποία εκπονείται στο Ινστιτούτο Σύγχρονου Εβραϊσμού του Εβραϊκού Πανεπιστημίου.
ΠΗΓΗ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Η ΣΤΥΣΗ


Ντριν, ντριν, ντριν. Χτυπάει το τηλέφωνο.
Εσύ: Εμπρός
Φωνή: Καλημέρα σας κύριε Ελληνίδη, σάς καλώ από το call center του Υπουργείου Οικονομικών. Είμαι η Σούζυ Βολεψαροπούλου-Φιλοτόμαρου και η συνομιλία μας καταγράφεται. Έχετε ληξιπρόθεσμες οφειλές 150 ευρώ προς το δημόσιο ταμείο αλλά από τον έλεγχο που κάναμε διαπιστώσαμε ότι έχετε κάνει αγορές βρεφικού γάλακτος το 2012 αξίας 60 ευρώ και επισκεφθήκατε δύο φορές τον παιδίατρο με κόστος 80 ευρώ. Έχετε αγοράσει και τρία πακέτα τσιγάρα όλο το χρόνο αξίας 12 ευρώ. Γιατί δεν πληρώσατε το χρέος σας εφόσον μπορούσατε να κάνετε αυτές τις άσκοπες δαπάνες;
Εσύ: &*#@@@^%**???###&***@ :))))@%##:((((!!!!!!!!&&&@@ (από μέσα σου προσπαθώντας να συνειδητοποιήσεις αν είναι φάρσα ή γεγονός.
Φωνή: Ελπίζω να μην έχετε κατεβάσει το ακουστικό διότι αυτό θα έχει τις ανάλογες κυρώσεις.
Εσύ: Πλάκα μού κάνετε, κυρία μου;
Φωνή: Όχι διότι σύμφωνα με τις νομοθετημένες διαταγές που έχουμε λάβει, ελέγχουμε τις δαπάνες σας σύμφωνα με το μοντέλο e - fatoura το οποίο είναι ήδη σε εφαρμογή.
Εσύ: Ποια φαγούρα, κυρία μου; Δεν έχω καμία φαγούρα.
Φωνή: Εκτός από εισφοροφειλέτης, είστε και αγράμματος. Είπαμε κύριε, e - fatura. Μα επιτέλους πότε θα γίνεται άνθρωποι και θα χωνέψετε την αλλαγή σε αυτή την χώρα; Εμείς είμαστε η φωνή του κράτους, το ξυπνητήρι της φορολογικής συνείδησής σας. Αυτός είναι ο ρόλος μας. Πρώτα θα σκέφτεστε τι χρωστάτε και μετά τι θα φάτε.
Εσύ: Δεν σκέφτομαι πια τι θα φάω εγώ αλλά πώς θα έχει φαΐ το παιδί μου.
Φωνή: Απ΄ ό,τι δείχνουν τα στοιχεία σας το γάλα που καταναλώθηκε είναι βρεφικό. Αυτό σημαίνει ότι ο παιδί σας δεν είναι πάνω του ενός έτους. Μα καλά κύριε μου, χρωστάτε στο Κράτος και θέλετε να κάνετε και παιδιά; Αυτό δηλώνει την επιπολαιότητά σας για να μην πω ότι είστε και εχθρός του Κράτους, διότι από την στιγμή που εσείς δεν θα μπορέσετε να θρέψετε το παιδί σας το Κράτος θα είναι αναγκασμένο, δυστυχώς, να το φροντίσει μέσω κρατικού ιδρύματος. Ξέρετε πόσο θα κόστιζε αυτό εάν δεν βοηθούσε ο φιλάνθρωπος Σόρος με τις χορηγίες του με τις οποίες ζεσταίνουμε και τα παιδιά χιλιάδων ανεπρόκοπων σας εσάς;
Εσύ: Ξέρετε, κυρία μου, είχα την ατυχία τον περσινό χειμώνα με το πολύ βαρύ κρύο να αγκαλιαστώ με την γυναίκα μου για να μην ξεπαγιάσουμε και είχα στύση. Τότε μου λέει η γυναίκα: “Κρυώνουμε που κρυώνουμε δεν κάνουμε και τίποτε παραπάνω να ζεσταθούμε;” Και έτσι προέκυψε το παιδί. Τι να σας λέω, κυρία Βολεψαροπούλου-Φιλοτόμαρου, για την περίπτωση μου δεν ισχύει το “άλλος γ@μ@ει και άλλος πληρώνει”. Εγώ και γ@μησ@ και χρεώθηκα. Να φανταστείς, κυρία μου, ότι έχω κι άλλο νταλκά. Λύσσαξε η κυρά Πόπη και θέλει να το βαφτίσουμε πριν πάει φαντάρος. Αλλά επειδή δεν υπάρχει μία το βαφτίσαμε μόνοι μας στο νεροχύτη και το φωνάζουμε χαϊδευτικά Γάκη.
Φωνή: Γάκη; Από που βγαίνει το Γάκη;
Εσύ: Απ' το Παγάκι. Και περιμένοντας να μεγαλώσει ο Παγάκης αφήσαμε αυτό το χρέος προς το φιλάνθρωπο ελληνικό κράτος γιατί στο κάτω-κάτω σκεφτήκαμε ότι δεν κάναμε κάτι κακό. Προσθέσαμε ακόμα έναν φορολογούμενο στην νέα Ελλάδα που χτίζετε εσείς και οι πανάξιοι κυβερνήτες μας, που να σας έχει όλους ο θεός καλά. Εν τω μεταξύ πρέπει να σας ευχαριστήσω όλους διότι με τα μέτρα που πήρατε αν δεν ξεπαγιάζαμε δύο χειμώνες τώρα, ούτε η κυρά Πόπη, ούτε εγώ θα είχαμε δει χαρά στα σκέλια μας. Τα μέτρα σας μάς έφεραν πιο κοντά.
Φωνή: Όλα αυτά τα οποία δηλώσατε, και τα οποία όπως σας είπα καταγράφονται ως αποδεικτικά στοιχεία, αποδεικνύουν ότι όχι μόνο φανήκατε επιπόλαιος μέχρι τώρα αλλά συνεχίζεται να καταστρέφεται την προσπάθεια που κάνουμε με το success story και τους σχεδιασμούς fast track να χτίσουμε τη Νέα Ελλάδα. Θα υποστείτε τις κυρώσεις με τις ανάλογες προσαυξήσεις και πρόστιμα που από ό,τι υπολογίζω με μία απλή πράξη, από τα 150 ευρώ χρέος με την λήξη της συνομιλίας μας θα έχει φθάσει στα 15,000 ευρώ. Και επειδή βλέπω ότι το σπίτι στο οποίο μένετε είναι ιδιοκτησία σας κληρονομιά από τον πατέρα σας, καταλαβαίνετε ότι θα αναγκαστούμε να το βγάλουμε σε πλειστηριασμό. Έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε;
Εσύ: Κυρία Βολεψαροπούλου-Φιλοτόμαρου, κι εγώ διαπιστώνω ότι τα μέτρα σας αλλά και η συμπεριφορά σας έχουν παντελή έλλειψη λογικής και συναισθηματισμού, έτσι μία είναι η λύση που μού απομένει. Επειδή αποφασίσατε να μου τα πάρετε όλα τον Παγάκη, τη δουλειά, το φαγητό, τη ζέστη, το σπίτι, αλλά και την κυρά Πόπη, και επειδή γλυκάθηκα από την διαδικασία κατασκευής του Παγάκη, μη μπορώντας να να ανταμώσω τους εργοδότες σας, θα μπουκάρω στα γραφεία σας.
Σου' ρχομαι.-
ΠΗΓΗ

Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ:"Ο Σαμαράς θα θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή"

Βορίδης ομολογεί εκτροπή: “Ο Σαμαράς θα θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!” ΒΙΝΤΕΟ Συνέντευξη στον Real fm και στην δημοσιογράφο Κάτια Μακρή έδωσε σήμερα ο «πολύς» Μάκης Βορίδης, ο οποίος, εξέφρασε τη διαφωνία του με τις διαφωνίες των βουλευτών άλλων κομμάτων του… τόξου που δεν υπερψήφισαν τη σκανδαλώδη απόφαση για διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής (π.χ. Γιαταγάνα, Γλέζο, κ.λπ.), με το… ακλόνητο επιχείρημα ότι «πολιτικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιον που κάνει εγκληματικές πράξεις», ενώ περιόρισε το τεκμήριο της αθωότητας στην ποινική διαδικασία και όχι στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Θεωρώντας προφανώς, ότι τα συμφέροντα του συνταγματικού τόξου είναι υπεράνω των νόμων!
Στο τέλος, η δημοσιογράφος ρώτησε τον κύριο Μάκη, αν υπάρχει η σκέψη να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Κι αυτός πέταξε την… καυτή πατάτα στον φον Αντωνάκη: «Δεν ξέρω τι σκέφτεται η κυβέρνηση, αυτές είναι αποφάσεις που θα πάρει ο πρωθυπουργός, ο οποίος έχει πολλές νομικές δυνατότητες». Η Μακρή δεν ικανοποιήθηκε με την απάντηση και επέστρεψε σ’ αυτήν, ρωτώντας την προσωπική γνώμη του κυρίου Μάκη. Ο οποίος, φρονίμως ποιών, δεν πήρε θέση και παρέπεμψε ξανά στον φον Αντωνάκη: «Έχει πολλές νομικές ενέργειες ο πρωθυπουργός. Το ποια θα επιλέξει δεν μπορώ να ξέρω».
Συμπέρασμα: τώρα που έρχεται η ώρα της αλήθειας, όλοι βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω και αφήνουν τον Αντωνάκη να πάρει την απόφαση, άρα και να χρεωθεί τις πολιτικές της –και όχι μόνον- συνέπειες. Ο δε φον Αντωνάκης φαίνεται πως έχει πελαγώσει και δεν ξέρει τι να κάνει. Γιατί δεν το παίζει… κορώνα-γράμματα;

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΒΑΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Εκτός από τον Μανώλη Γλέζο που ψήφισε κατά της πρότασης για την αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ κάνοντας ακόμη και τον... ψηφολέκτη να χρειαστεί επιβεβαίωση για το αν άκουσε καλά, «όχι» ψήφισαν ακόμη 25 βουλευτές.
Συνολικά, η πρόταση για την αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ έλαβε 26 «ΟΧΙ». Εκτός από τον κ. Γλέζο κατά ψήφισαν, φυσικά οι βουλευτές της ΧΑ, 10 βουλευτές των ΑΝΕΛ (o Τέρενς Κουίκ, η Χρυσούλα Γιαταγάνα, η Ραχήλ Μακρή, ο Γ. Νταβρής, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Κ. Γιοβανόπουλος, η Σταυρούλα Ξουλίδου, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Βασίλης Καπερνάρος και ο Γ. Δημαράς) και ο ανεξάρτητος Ν.Νικολόπουλος.
Η πρόταση συγκέντρωσε 5 παρών,(ο Παναγιώτης Μελάς, η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Έλενα Κουντουρά και η Μίκα Ιατρίδη). 
Από την ψηφοφορία απουσίαζαν (εκτός από τον κ. Καμμένο) 27 βουλευτές. Από την ΝΔ οι: Γεράσιμος Γιακουμάτος, Βύρων Πολύδωρας και Θεόδωρος Καράογλου όπως και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ οι: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Στάθης Παναγούλης, Γιώργος Σταθάκης, Σοφία Σακοράφα, Ρένα Δούρου και Αλέξης Μητρόπουλος. Από το ΠΑΣΟΚ, δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία οι βουλευτές Απόστολος Κακλαμάνης και Δημήτρης Κρεμαστινός. Από την ΔΗΜΑΡ απουσίαζαν ο Βασίλης Οικονόμου και η Ασημίνα Ξηροτύρη, καθώς και ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης και από το ΚΚΕ ο Χρήστος Κατσώτης και ο Νίκος Καραθανασόπουλος. 
Συνολικά, στην ψηφοφορία για την αναστολή χρηματοδότησης της ΧΑ συμμετείχαν 15 βουλευτές λιγότεροι  από ότι στην ψηφοφορία για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια που πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά νωρίτερα. 
Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε ότι οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής δεν θα σταματήσουν και θα συνεχιστούν όπως πάντα από τις εισφορές των φίλων και των υποστηρικτών και κυρίως από τους μισθούς των βουλευτών, όπως έγινε και σήμερα με την εορταστική διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Αθηνών.


Ο Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Χ.ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ:Παράνομη η διακοπή χρηματοδότησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΒΑΤΟ δές τι ασφάλιστρο πρέπει να πληρώνει κάποιος για να εισπράξει μετά από 35 χρόνια 1 εκατ. ευρώ -Δημοσιογράφος κάνει τον υπολογισμό

Τι ασφάλιστρο πρέπει να πληρώνει κάποιος για να εισπράξει μετά από 35 χρόνια 1 εκατ. ευρώ -Δημοσιογράφος κάνει τον υπολογισμόΗ αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ που δήλωσε ότι έλαβε από ιδιωτική ασφάλιση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς εξακολουθεί να προκαλεί έντονες αντιδράσεις. Ο δημοσιογράφος Κώστας Στούπας έκανε έναν πρόχειρο υπολογισμό πώς μπορεί να συμβεί αυτό, στο capital.gr.

Τι ασφάλιστρο πρέπει να πληρώνει κάποιος για να εισπράξει μετά από 35 χρόνια 1 εκατ. ευρώ
Ακόμη και αν έλαβε αποζημίωση εθελουσίας, αυτή πάντα υπολογίζεται με βάση το μισθό αναφοράς. Για να αθροίσει κάποιος 1 εκατ. με πόσα έχει αμοιφθεί, με 10 εκατ.;
Τα 40 χρόνια είναι 480 μήνες και αν διαιρέσουμε το 1 εκατ. με 480 μήνες μας κάνει 2.080 Ευρω το μήνα. Το 1980 υπήρχε τράπεζα που πλήρωνε 700 χιλ. δραχμές το μήνα για το εφάπαξ του καθενός. Πόσο ήταν ο μισθός το 1980; Αυτά τα νούμερα βγαίνουν με λαχείο...

Ούτε οι ιδιωτικες τράπεζες, ούτε οι ασφαλιστικές δίνουν αποζημιώσεις μεγαλύτερες από τα ασφάλιστρα που έχουν καταβληθεί συν την απόδοση. Όταν ο πρώην πρόεδρος του συνδικάτου εισπράττει 1 εκατ. από ποσά που έχει καταβάλει ο εργοδότης, το συνδικάτο δεν νιώθει την ανάγκη να διευκρινίσει κάτι; Καλά το συνδικάτο των τραπεζικών, η ΓΣΕΕ, τα κόμματα της εργατικής τάξης;

Οι δηλώσεις το βράδυ στη tv για το μαγικό συμβόλαιο με τα οποία εξασφαλίζουν οι ανάλγητες ξένες τράπεζες τους "δουλοπάροικους" που απασχολούν, υπό την αφίσα του Τσε ήταν η απόδειξη της ειλικρίνειας.

Δυστυχώς σύντροφοι δεν υπάρχουν λεφτόδενδρα μόνο κορόιδα υπάρχουν...

Ποιο νόμιμο, ποιο ηθικό και ποιο ψεύτικο και αληθινό, αναρωτιέστε ακόμη πως χρεοκοπήσαμε;

ΠΗΓΗ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Τα πόθεν έσχες της Χρυσής Αυγής

Στη δημοσιότητα δόθηκε η ατομική δήλωση πόθεν έσχες του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, σύμφωνα με την οποία ο βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος είχε εισοδήματα για το οικονομικό έτος του 2012, μόλις 3.708 ευρώ.
Το ποσό που έχει δηλώσει ο Ηλίας Κασιδιάρης ως εισόδημα για το 2012, αντιστοιχεί σε 309 ευρώ τον μήνα. Παράλληλα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει ατομική επιχείρηση από το 2009, ενώ έχει τραπεζικές καταθέσεις ύψους 12.405 ευρώ.
Στα 46.487 ευρώ τα εισοδήματα από άλλες πηγές κατά το έτος 2009, αλλά και πάνω από 12.000 ευρώ για το έτος 2010 εμφανίζει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς. Είναι ιδιοκτήτης επτά ακινήτων και μάλιστα, έχει την πλήρη κυριότητα. Η πρώτη αγορά ακινήτου έγινε το 1992, ενώ το μεγαλύτερο σε έκταση ακίνητο φτάνει τα 127 τ.μ. Όσον αφορά στις καταθέσεις σε τράπεζες, ο ίδιος μάλλον δεν τα πάει και πολύ καλά με την λέξη "αποταμίευση", καθώς τα χρήματά του συνολικά δεν ξεπερνούν τα 500 ευρώ.
Σε ένα και μοναδικό ακίνητο 50 τ.μ. περιορίζεται η περιουσία του Γιάννη Λαγού, ενώ οι καταθέσεις στην τράπεζα δεν ξεπερνούν τα 7 ευρώ.
Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και πρόσφατα αποφυλακισθέντας, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος φαίνεται κάτοχος ενός ακινήτου στους Αγίους Θεοδώρους, 31 μόλις τ.μ. και το οποίο απέκτησε το 2005. Όσον αφορά στις καταθέσεις, φαίνεται ότι είναι συνδικαιούχος σε τραπεζικούς λογαριασμούς με τον πατέρα του και όχι με τη σύζυγό του, ενώ οι καταθέσεις αυτές, δεν ξεπερνούν τα 200 ευρώ περίπου. Παρ' όλα αυτά ο ίδιος, φαίνεται να έχει στην κατοχή του τρία πλωτά ή εναέρια μέσα (!).
Σε ένα ακίνητο περιορίζεται και η περιουσία του Στάθη Μπούκουρα, το οποίο έχει έκταση 118 τ.μ., βρίσκεται στο Περιστέρι και σύμφωνα με το πόθεν έσχες του, το απέκτησε το 2005. Οι καταθέσεις σε έξι τράπεζες δεν ξεπερνούν τα 600 ευρώ, ενώ από το 2009 φαίνεται να απέκτησε τρία πλωτά με αντίτιμο που κυμαίνονταν από 2.500 έως 14.000 ευρώ.
Μεγάλο σε έκταση το ακίνητο του Γιώργου Γερμενή, το οποίο φτάνει τα 406 τ.μ. ενώ φαίνεται να έχει στην κυριότητά του μετοχικό κεφάλαιο κοντά στις 300.000 ευρώ. Σε κοινό λογαριασμό με τον πατέρα του, διαθέτει 27.000 ευρώ, αλλά και 13.000 ευρώ σε άλλους, τους οποίος διατηρεί μόνος.
Στους νομούς Μαγνησίας και  Αρκαδίας μοιράζονται τα ακίνητα του βουλευτής Παναγιώτη Ηλιόπουλου, ενώ γύρω στις 9.000 ευρώ ανέρχονται οι καταθέσεις του σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Ο ίδιος απέκτησε πρόσφατα ένα ΙΧ, ωστόσο δεν φαίνεται να διαθέτει άλλα πλωτά ή εναέρια μέσα στην κατοχή του.
ΠΗΓΗ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 8-1 ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ο ΣΑΡΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ"


ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΘΩΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟ 1999

Το σκάνδαλο που σηματοδότησε την εποχή πρωθυπουργίας Σημίτη ήταν σίγουρα, το χρηματιστηριακό κραχ, που κόστισε στους Έλληνες τις οικονομίες τους, και μετά από τόσα χρόνια κρίθηκε από την Δικαιοσύνη ότι δεν έφταιγε...κανείς.

Δεκατρία χρόνια έχουν περάσει από μεγάλο σκάνδαλο με τις μετοχές φούσκες στο Χρηματιστήριο της Αθήνας όπου χιλιάδες μικροεπενδυτές είδαν να εξανεμίζονται μέσα σε λίγους μήνες οι οικονομίες χρόνων,ενώ τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων ουσιαστικά λεηλατήθηκαν, προκειμένου να ενισχυθεί ο χρηματιστηριακός τζόγος.

Και ενώ μετά από τόσα χρόνια πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν μία καταδίκη για τους ενόχους - εμπλεκόμενους ήρθε η απόφαση του δικαστηρίου σαν "κεραυνός"

Έτσι λοιπόν το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου ξαφνικά δεν υπήρξε ποτέ αφού το δικαστήριο αθώωσε 42 άτομα που κατηγορούνταν σε βαθμό κακουργήματος. Συγκεκριμένα, οι δικαστές έκριναν πως δεν στοιχειοθετήθηκε η απάτη, διότι από κανένα στοιχείο δεν προέκυψε ότι η τιμή πώλησης των επίδικων πακέτων μετοχών επηρέασαν την τελική τους τιμή στο ταμπλό του ΧΑΑ την συγκεκριμένη περίοδο.

Ποια είναι τα πρόσωπα που αθωώθηκαν

Οι δικαστές αθώωσαν τους

    Παναγιώτη Κονταλέξης – χρηματιστής
    Γεώργιο Μπατατούδη - μέτοχος της Ιντερσάτ
    Παναγιώτη Πανούση - μέτοχος της Άττι-κατ
    Κωνσταντίνο Στέγγο (της Τεχνικής Ολυμπιακής)
    Χρυσή Στέγγου (της Τεχνικής Ολυμπιακής)
    Στυλιανή Στέγγου (της Τεχνικής Ολυμπιακής)
    Σπυρίδωνα Τασόγλου της ομώνυμης εισηγμένης εταιρείας
    Ηλία Τσοτάκο – χρηματιστής
    Δημήτρη Ράνιο – χρηματιστής
    Ηλία Μπογδάνο της Active Επενδυτική
    Ελένη Ζησιμοπούλου
    Θεοφάνη Ράνιο (χρηματιστής)
    Ιωάννη Σφακιανάκη
    Αγγελική Ζησιμοπούλου
    Βασίλειο Μανιό (εφοπλιστής)
    Αναστασία Κολλακή (σύζυγος εφοπλιστή)
    Παντελή - Ελευθέριο Κολλάκης (εφοπλιστής)
    Σταύρο Γαλανάκη
    Ιωάννη Τσούρτη
    Γεώργιο Στέγγο (Τεχνική Ολυμπιακή)
    Βαρβάρα Τσούρτη
    Σταυρούλα - Μαρία Λακοπούλου
    Ιορδάνη Αρζόγλου
    Ζωή Στέγγου.

Δηλαδή, η μεγαλύτερη απάτη από μερικούς από τους μεγαλύτερους Έλληνες απατεώνες του 20ου αιώνα έμεινε οριστικά ατιμώρητη όταν ο εφορία παίρνει κατοστάρικα από τον τραπεζικό λογαριασμό φουκαράδων που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τις κλήσεις της τροχαίας...

ΠΗΓΗ

ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΣΑΜΑΡΑ


ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...