ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Οι πρώτες εικόνες από το sequel των 300

To logo της νέας ταινίαςΧωρίς τους κοιλιακούς του Τζέραρντ Μπάτλερ που υποδυόταν τον Λεωνίδα, αλλά με διαφορετικούς - εξίσου γυμνασμένους - πρωταγωνιστές, το sequel των 300 πρόκειται να βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία στις 2 Αυγούστου και ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες.
Σκηνοθέτης της ταινίας δεν θα είναι ο Ζακ Σνάιντερ, αλλά ο Νόαμ Μούρο, ο οποίος απ' ό,τι φαίνεται πρόκειται να ακολουθήσει το σκοτεινό ύφος της πρώτης ταινίας.

Παρόμοιο είναι και το λογότυπο, αφού οι παραγωγοί δεν θεώρησαν ότι συντρέχει λόγος να αλλάξουν την έτσι κι αλλιώς πετυχημένη... συνταγή. Η ιστορία της ταινίας «300: Η άνοδος μιας αυτοκρατορίας» που είναι βασισμένη στο κόμικ «Ξέρξης» του Φρανκ Μίλερ, θα ακολουθεί τον Θεμιστοκλή στην προσπάθειά του να ενώσει όλους τους Ελληνες στον πόλεμο κατά των Περσών. Στο ρόλο του Θεμιστοκλή θα είναι ο Σάλιβαν Στέιπλετον, ενώ τον Ξέρξη θα υποδύεται ο Ροντρίγκο Σαντόρο. Από το υπόλοιπο καστ ξεχωρίζει το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, η Εύα Γκριν στο ρόλο της Αρτεμισίας.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: