ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Ν. ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ:"Τώρα σας έπιασε ο πόνος για Κατίδη;"


"Τώρα σας έπιασε ο πόνος για Κατίδη;"Καταρχήν για να μην παρεξηγηθώ, θέλω να πω ότι σέβομαι πολύ τους πρόσφυγες, η γυναίκα μου κατάγεται απ’ τη Μικρά Ασία, ξέρω πως δεινοπάθησαν από τους Τούρκους. Σέβομαι και την ΑΕΚ, έχω πει τόσες φορές ότι θέλω πραγματικά να σωθεί. Όμως αυτό που έγινε με τον Κατίδη έχει ξεπεράσει τα όρια της υποκρισίας.
Πριν πω γι’ αυτό το θέμα, να κάνω μία παρατήρηση: Αν δεν έβγαινε νωρίς ο Φούντας με τραυματισμό, η ΑΕΚ θα έβαζε 3 γκολ για πλάκα στη Βέροια. Έχω πει επανειλημμένως ότι μου αρέσει αυτός, είναι πολύ μικρός και πρέπει να προσεχθεί, να δουλευτεί. Είναι πολύ γρήγορος παίκτης.
Πάμε λοιπόν σε αυτήν την ιστορία με τον Κατίδη. Έναν Κατίδη που οι αναγνώστες ξέρουν πόσες φορές τον έχω κράξει, πόσες φορές έχω πει ότι δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Κατίδης που να δικαιολογεί τα βεντετιλίκια που κάνει. Όμως για να σας ρωτήσω κάτι: Σήκωσε το χέρι του, δηλαδή χαιρέτισε Γερμανικά; Εσύ Τσίπρα πήγες στα σκαλοπάτια του Σόϊμπλε και τον συνάντησες! Εσύ Σαμαρά έφερες τη Μέρκελ εδώ και την υποδέχτηκες μετά βαϊων και κλάδων, εσύ Βενιζέλο έχεις προσκυνήσει επανειλημμένως τη Γερμανία και εσύ Κουβέλη τα ίδια.
Η Γερμανία μας έχει ξεσκίσει, μας σπρώχνει στη δυστυχία 5 χρόνια, αλλά εσείς βαράτε προσοχές μπροστά στη Μέρκελ, σφάζετε τον ελληνικό λαό σε ό,τι σας προστάζουν οι Γερμανοί. Τώρα σας έπιασε ο πόνος για το σηκωμένο χέρι του Κατίδη που το παιδί αυτό είναι προβληματικό, ούτε ήξερε τι έκανε, ζήτησε και 10 φορές συγνώμη, ποδοπάτησε με τη σκληρή αυτοκριτική τον εαυτό του, είναι 20 χρονών παιδί, και θέλετε να του κόψετε τη μπάλα;
Και στην ΕΠΟ του ρίξατε ισόβιο αποκλεισμό από τις Εθνικές ομάδες, πάτε να τελειώσετε έναν 20χρονο, ποιοι, εσείς οι… πατριώτες, εσείς οι πολιτικοί φορείς που προσκυνάτε συνεχώς τους Γερμανούς!
Με ρωτάει ο Σινάνογλου και για το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο. Ο Κατίδης τους μάρανε, δεν βλέπουν τι κάνουν οι πολιτικοί του ελληνισμού απέναντι στους Γερμανούς. Φταίει και ο λαός όμως που δεν επαναστατεί, σαν σκλάβους μας κρατάνε, σκλάβους ρε, ξεφτιλίζουν τον ελληνισμό, τους επιβάλουν τώρα εκεί πέρα να βουτήξουν με το έτσι θέλω τις καταθέσεις του κοσμάκη.
Τι κάθεστε ρε πρωθυπουργοί και υπουργοί, σε σακατεύει αυτή η ξευτίλα, σε διαλύει, σε κονιορτοποιεί, ανθρωπάκια που εκτελείτε εντολές ξένων! Είστε εσείς πολιτικοί της Ελλάδας και της Κύπρου; Αφού εκτελείτε τις εντολές ξένων κυβερνήσεων! Άλλους πολιτικούς ψηφίζουν οι Έλληνες, και άλλοι τελικά τους κυβερνάνε!
Αν δεν σηκωθεί ο λαός από τον καναπέ να αντιδράσει, θα σας πάρουνε και τα πουκάμισα! Συντάξεις, μισθοί, ακίνητα, αυτοκίνητα, ομόλογα, καταθέσεις, τραβάνε τα πάθη του Χριστού, και κάθονται οι πολίτες και κοιτάνε.
Και το χειρότερο είναι ότι βάζουν σε τόσες θυσίες τον κόσμο 5 χρόνια τώρα, η ανεργία έχει πάει στα ύψη και η ανάπτυξη που λένε είναι μια κοροϊδία, το χειρότερο είναι ότι θα τραβήξει άλλα 5 χρόνια αυτή η ιστορία, στο τέλος θα στα έχουν πάρει όλα, και θα σου πουν διαλύεται το ευρώ, τραβάτε ο καθένας στο νόμισμά του! Και θα λες καλά ρε π…, γιατί δεν φεύγαμε από την πρώτη μέρα;ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: