ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ


Επειδή είναι "δημοκράτες" στο ΣΥΡΙΖΑ αποσύρθηκαν να μην ακούσουν τον Ν.Μιχαλολιάκο




  ImageΟι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν από την αίθουσα του κοινοβουλίου την στιγμή που κλήθηκε στο βήμα ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής.Η κίνηση αυτή δεν αποτελεί έκπληξη αφού από χθες είχαν διαρρεύσει πληροφορίες που ήθελαν την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ να προβαίνει στην συγκεκριμένη πράξη.

Την ίδια ώρα, και ενώ ο  Νίκος Μιχαλολιάκος ανέβαινε στο βήμα σηκώθηκαν όρθιοι οι βουλευτές του κόμματός του.                                                                    ΠΗΓΗ

Όταν οι πολιτικάντηδες προδίδουν την πατρίδα μας ο λαός πρέπει να πάρει την τύχη του στα χέρια του

Λεμιτόμος

Όταν ένα έθνος έχει παραδώσει την κυριαρχία του με αντάλλαγμα οικονομική βοήθεια- όταν αναπόφευκτα μαζί με την κυριαρχία του παραδίδει και την αξιοπρέπεια του- όταν, παρ' όλα αυτά, οι όροι που συνοδεύουν την οικονομική βοήθεια, αντί να το ανακουφίζουν, το βυθίζουν ακόμα περισσότερο στην εξαθλίωση και διευρύνουν την εξάρτηση από τους δανειστές του- όταν σ' ένα έθνος σημειώνονται καθημερινά αυτοκτονίες λόγω οικονομικού αδιεξόδου κι αυτό γίνεται ρουτίνα στις ειδήσεις- όταν σ' ένα έθνος παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία επειδή οι γονείς τους δεν μπορούν να τους παράσχουν τροφή- όταν σ' ένα έθνος συνταξιούχοι......
ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε- όταν σ' ένα έθνος η επίσημη ανεργία τείνει να ξεπεράσει το 25% και τεράστιο μέρος όσων εργάζονται υποαμείβεται, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί να μην μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες- όταν ένα έθνος καταρρέει δημογραφικά- όταν σ'ένα έθνος εκδηλώνεται μαζική τάση μετανάστευσης και ο ανθός του πληθυσμού του εγκαταλείπει τη χώρα....

Οταν ένα έθνος πολτοποιεί φορολογικά τους συνεπείς πολίτες, έχοντες και μη, διότι δεν μπορεί να συλλάβει τη φοροδιαφυγή- όταν ένα έθνος αφήνει ατιμώρητους πολιτικούς που έχουν καταχραστεί δημόσιο χρήμα και ανέχεται επί χρόνια το κουκούλωμα υποθέσεων δωροδοκίας και μαύρου πολιτικού χρήματος- όταν ένα έθνος δεν κινεί γη και ουρανό για να διερευνηθεί πώς παραδόθηκε αλυσοδεμένο στα χέρια των δανειστών και ποιοι είναι οι υπαίτιοι- όταν ένα έθνος δεν παράγει σχεδόν τίποτα- όταν ένα έθνος δεν μπορεί να οργανώσει στοιχειωδώς το κράτος του- όταν ένα έθνος δεν μπορεί να σχεδιάσει με στρατηγικούς όρους το μέλλον του- όταν ένα έθνος είναι απόν από μια συζήτηση που αφορά στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και στη μετεξέλιξη της Ευρώπης σε γερμανικό ζωτικό χώρο υπό το πρόσχημα της «εμβάθυνσης» και περιμένει παθητικά να αποφασίσουν οι υπόλοιποι....

Οταν ένα έθνος, ως αντίδραση για την κατοχή της χώρας του, συγκεντρώνεται συγκυριακά σε πλατείες κι έπειτα επιστρέφει στην κατάθλιψη του και στους καναπέδες του-όταν σ' ένα έθνος, που έχει καταρρεύσει οικονομικά και υφίσταται συνέπειες πολέμου, το κράτος επιτρέπει να γίνονται κατασχέσεις σπιτιών, το έθνος αυτό βρίσκεται στα πρόθυρα του θανάτου.

Και έχει μόνο μία επιλογή: Να πάρει την τύχη του στα χέρια του. Αλλιώς η τύχη θα το αφήσει από τα δικά της χέρια να εξαφανιστεί από τον κόσμο των ζώντων εθνών....

Αποσπάσματα άρθρου απ' το περιοδικό "Επίκαιρα" 5/7/2012

ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΤΟ ΙΣΟΣΚΕΛΕΣ


Η ΙΣΟΣΚΕΛΗ «ΠΕΝΤΑΛΦΑ» TO ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ.
Pythagoras
  «Πυθαγόρας» σύμφωνα με τους αρχαίους Αχαιούς Έλληνες θα πει «εργαλείο που γεννά ροή χρήσιμου υλικού πού εξέρχεται μετά από πίεση κομματιάσματος επί άλλου υλικού» και προσδιόριζε τον «μύλο παραγωγής ελαιολάδου από ελιές, με πέτρα κυλιόμενη που περιστρέφει ημίονος, εντός κυκλικού δοχείου, είτε πέτρινο, είτε ξύλινο». Αυτός ίσως ήταν και ο λόγος, πού πολλούς αρχαίους Έλληνες έκανε, να ισχυρίζονται, ότι είδαν συγχρόνως την ίδια ημέρα τον «Πυθαγόρα» σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, της μεγάλης Ελλάδος (νότιας Ιταλίας), αλλά και στην Αίγυπτο.
  Αργότερα «Πυθαγόρας» λεγόταν κάθε «παραγωγός χρήσιμης σκέψεως και υλικού».
Σύμφωνα με αυτά, είναι δυνατόν να υπήρξαν πολλοί «Πυθαγόρας» στην αρχαία Ελλάδα, αλλά να ήταν τόσο άσημοι, ώστε δεν άξιζε να αναφερθούν στην ιστορία των Ελλήνων. Αντίθετα, σαν ο πιο περίφημος Πυθαγόρας παγκοσμίως και αυτός που προώθησε την επιστήμη και την φιλοσοφία στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο, αναφέρεται ο Πυθαγόρας ο Σάμιος.
  

Ο Πυθαγόρας ο Σάμιος, φιλόσοφος και μαθηματικός, σύμφωνα με πληροφορίες από άλλους συγγραφείς, επειδή τα ΔΙΚΑ του γραπτά τα έκαψαν θρησκόληπτοι, ήταν υιός του Μνησάρχου και της Πυθαϊδος γεννηθείς το 570 π. χρον. και δολοφονηθείς το 496 π. χρον. σε ηλικία 74 χρονών, από τον θρησκόληπτο Κίλωνα και την ομάδα του.
  Για τον θάνατό του μάλιστα έκαναν και έναν μύθο, σύμφωνα με τον οποίον οι διώκτες του, τον εντόπισαν σε αγρό με κουκιά, τα οποία θεωρούσε o Πυθαγόρας ότι παράγουν δηλητήριο και δεν ήθελε να τα διασχίσει. (Πράγματι η μεγάλη βρώση πράσινων κουκιών (παραγωγή αζώτου), επιφέρει θάνατο σε μικρά παιδιά).
  Την ίδια χρονολογία ο θρησκόληπτος Κίλωνας και η ομάδα του, πού πίστευαν στα «Ηλύσια παρά Άδη (παρά-άδεισο) πεδία και τάρταρα κόλασης», ενώ ο Πυθαγόρας στην «Μετεμψύχωση και ενσάρκωση πνεύματος προγόνου σε απογόνους (όπως και εμείς πιστεύουμε)», συνέλαβε και τα υπόλοιπα μέλη της σχολής του Πυθαγόρα και τους θανάτωσε χωρίς δίκη.
  Όμως από την δολοφονία, γλίτωσαν μερικοί μαθητές του και σαν πιο ξακουστοί από αυτούς ήταν ο Άρχιππος, ο Φιλόλαος, ο Λύσις και άλλοι. Όσα αυτοί οι επιζώντες έγραψαν αργότερα και δίδαξαν, από την φιλοσοφία του Πυθαγόρα, τα κατέστρεψαν αρχαίοι θρησκόληπτοι (δωδεκάθεου) και όσα απέμειναν σε βιβλιοθήκες τύπου Αλεξάνδρειας, τα κατέστρεψαν οι εβραιοχριστιανοί θρησκόληπτοι με τις φωτιές που έβαζαν στις Ελληνικές βιβλιοθήκες. Ότι μαθαίνουμε αργότερα για την «σχολή του Πυθαγόρα» είναι από άλλους συγγραφείς της αρχαίας Ελλάδος, όπως ο Διογένης ο Λαέρτιος, ο Πορφύριος και άλλοι.
  Όπως γράψαμε παραπάνω η επικρατούσα θρησκεία στην εποχή του Πυθαγόρα ήταν της «Θεογονίας», με ΔΟΓΜΑ, τους θεούς του Άδη να φυλακίζουν αιωνίως τους αποθανόντες ανθρώπους και ανάλογα να τους τοποθετούν, αν ήταν ενάρετοι, στα «παρά Άδη (παρά-δεισο)» Ηλύσια πεδία ή αν ήταν αντίθετοι σε αυτά πού έλεγαν οι τότε θρησκόληπτοι, στα τάρταρα της κόλασης, όπως και η σημερινή εβραιοχριστιανική θρησκεία διδάσκει.
  Έτσι όταν ο Πυθαγόρας άρχισε να διδάσκει περί «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης πνεύματος» προγόνου σε συγγενείς απογόνους και καταργούσε αυθωρεί κατά αυτόν τον τρόπο το Δόγμα των «παρά Άδη (παράδεισο) Ηλυσίων πεδίων» και τα «τάρταρα της κόλασης» με τους εκεί θεούς, οι ιερείς της «Θεογονίας» θορυβήθηκαν.
  Ξεσήκωσαν απανταχού της Ελλάδος και μεγάλης Ελλάδος (κάτω Ιταλίας) τους θρησκόληπτους της θρησκείας της «Θεογονίας» και καταδίκασαν τον Πυθαγόρα και τους μαθητές του σε θάνατο, άνευ δίκης. Συνέπεια της καταδίκης σε θάνατο από τους ιερείς και θρησκόληπτους της «Θεογονίας», ήταν να δολοφονηθεί ο Πυθαγόρας το 496 π. χρον. από τον θρησκόληπτο Κίλωνα και την ομάδα του, όπως και πιο πάνω αναφέρθηκε.
  Με την διδασκαλία του Πυθαγόρα περί «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης πνεύματος» σε συγγενείς, ο Πυθαγόρας διέλυε τους θεούς της θρησκείας της «θεογονίας» και ο θεός Πλούτωνας με όλες τις δοξασίες και τα δόγματα του κατέρρεε. Δεν υπήρχε πλέον αίτιο υπάρξεως των θεών, μια και οι άνθρωποι γίνονταν με την «Μετεμψύχωση και Μετενσάρκωση πνεύματος», δηλαδή την αναγέννηση τους, αθάνατοι. Επιπλέον οι Ιεράρχες της εποχής εκείνης, όπως τώρα και τότε, έκαναν σπονδές και τρισάγια και θα έχαναν με αυτήν την θεωρία περί «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης» σε συγγενείς, τους «πελάτες τους» και τα έσοδα από αυτούς. Επόμενο ήταν να τον κυνηγήσουν με πάθος.
  Όμως ο Πυθαγόρας δεν ήταν μόνον ο φιλόσοφος επιστήμονας που ανακάλυψε με την έρευνά του την «Μετεμψύχωση και Μετενσάρκωση» σε συγγενείς και πού σήμερα με την επιστημονική ανακάλυψη του ΔΝΑ (δική του «τετρακτύς»), δικαιώθηκε, αλλά και πολιτικός και μαθηματικός και φυσικός.
  Ο Πυθαγόρας σαν πολιτικός και ερευνητής, εφάρμοσε το δημοκρατικό σύστημα αξιοκρατίας «των ΒΑΘΜΙΔΩΝ κλειστού κύκλου μυημένων», το οποίο μετά από 2600 περίπου χρόνια και στην εποχή μας, αργά αλλά σταθερά, προωθείται, με τα κόμματα.
Στο πολιτικό σύστημα του Πυθαγόρα, για να ανέβει αξιοκρατικά κάποιος σε βαθμίδες, έπρεπε να αποδείξει ότι αξίζει σε διάρκεια χρόνου και να πιστεύει στην αναγέννηση φυτών, ζώων και ανθρώπων στην φύση, μέσα από την δική του γενεαλογία έκαστου, όπως και σήμερα από την επιστήμη γίνεται αποδεκτό.
  Ο Πυθαγόρας σαν μαθηματικός και ερευνητής, επειδή θεωρούσε ότι ήταν ο ίδιος ξαναγεννηθείς προγονός του, αναζήτησε μέσα από την γνώση των αρχαίων του προγόνων και τα έργα των προγόνων του, την ΣΟΦΙΑ της ΦΥΣΕΩΣ.
  Πίστευε όπως και οι αρχαίοι αυτού ΑΧΑΙΟΙ πρόγονοι (σαν αναγεννηθείς), στην σοφία της φύσεως και θεώρησε ότι αυτή εκφράζεται με ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΥΣ (σήμερα, ίσως κβάντα, κβάρτς), ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ αριθμούς, πολλαπλάσια ενός ιδίου αριθμού, που προστιθέμενοι κάνουν την ΦΥΣΗ και τα όντα επί της γης και το διάστημα. Την θεωρία του την ονόμασε «Αριθμός και αριθμοί».
  Επίσης ερεύνησε τα ισόπλευρα πολύεδρα και έβγαλε από πολλαπλασιασμούς σε αυτά, αθροίσεις, αφαιρέσεις και διαιρέσεις αυτών, πολύτιμα συμπεράσματα.
Ερεύνησε την «ΠΕΝΤΑΛΦΑ» πού είχε για έμβλημα στην σχολή του και βρήκε την «χρυσή τομή».
  Ερεύνησε το ορθογώνιο τρίγωνο και βρήκε τον περίφημο νόμο «το τετράγωνο της υποτεινούσης ενός ορθογωνίου τριγώνου ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο καθέτων πλευρών αυτού» με τον οποίον λύνονται πλήθος γεωμετρικών προβλημάτων και πολλά άλλα.
  Ο Πυθαγόρας σαν φυσικός και ερευνητής, ανακάλυψε τους νόμους της μουσικής σε συνάρτηση με τα μήκη των χορδών των οργάνων, κυρίως της κιθάρας και καθόρισε τους τόνους ανάλογα με το μήκος της χορδής.
  Ο Πυθαγόρας αντίθετα με ότι γράφουν πολλοί, έγραψε πολλά συγγράμματα, όμως επειδή και στους αρχαίους ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ, δεν άρεσαν αυτά πού έγραφε, αλλά ούτε και στους νεώτερους εβραιοχριστιανούς συνέφερε, τα έκαψαν αυτοί, όπου και αν τα βρήκανε, με συνέπεια σήμερα να ισχυρίζονται παρόμοιοι άνθρωποι θρησκόληπτοι, ότι ο Πυθαγόρας δεν έγραψε τίποτα.
  Όμως και από την Ελληνική διάλεκτο τον αρχαιότατων Αχαιών, όπου «αριθμός» σημαίνει «Κομμάτι από συγκολλημένο υλικό δεν είναι αυτό το στοιχείο», (αλλά απόλυτο και σωστό υλικό πού μαζί με άλλα κάνει σύνολα «Αριθμών»), συμπεραίνουμε ότι, ο Πυθαγόρας δίδαξε σαν την αρχή του παντός την ΜΟΝΑΔΑ (κβαρτς;) και τα «Τέλεια σύνολα».
  Επίσης από την θεωρία του Πυθαγόρα της «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης πνεύματος» σε απογόνους συγγενείς, βγαίνει σαν τεκμηρίωση, ότι εκτιμούσε αφάνταστα την οικογένεια, σέβονταν τα τέκνα οικογενείας του σαν προγόνους του αλλά και σαν απογόνους του εαυτού του και αγαπούσε αφάνταστα την φυλή του στην οποία αναγεννιόνταν σαν σύνολο, οι άνθρωποί του. Επίσης θεωρούσε ότι τα τέκνα καθενός είτε από επίσημο γάμο προέρχονταν, είτε από παλλακίδα έπρεπε να έχουν τα αυτά δικαιώματα σαν αναγεννημένοι απόγονοι και πρέσβευε να καταργηθεί η κατώτερη θέση της παλλακίδας, πράγμα που δεν άρεσε στους φασιστοειδείς πολιτικούς της εποχής του.
  Έμβλημα του Πυθαγόρα και κατά επέκταση των πυθαγορείων ήταν όπως και παραπάνω γράφτηκε η «ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ» των Ελλήνων Αχαιών κτιστών, την οποία έχουμε και εμείς σαν ΕΜΒΛΗΜΑ της πρώτης σελίδας μας, θεωρώντας τους εαυτούς μας συνεχιστές του έργου του Πυθαγόρα και των μαθητών του και ως προς την πίστη στην «Μετεμψύχωση και Μετενσάρκωση πνεύματος» σε απογόνους συγγενείς, αλλά και σαν ΤΙΜΗ που πρέπει να αποδίδομε στην ΥΛΙΚΗ σοφία της ΦΥΣΕΩΣ που θαυμάζουμε και πιστεύομε.

         Η "ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ", ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΧΑΙΩΝ ΚΤΙΣΤΩΝ.
  Η "ισοσκελή πεντάλφα" ήταν το "ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ" εργαλείο των αρχαιότατων Ελλήνων Αχαιών κτιστών. Την «ισοσκελή Πεντάλφα» κατασκεύαζαν οι Έλληνες Αχαιοί με πέντε ΙΣΟΜΗΚΗ καδρόνια περίπου 30 πόντους, τα οποία στις άκρες τους είχαν γωνιάσει με γωνία 18΄μοιρών. Μετά ένωναν στις άκρες τα ΙΣΟΜΗΚΗ, πέντε καδρόνια και σχημάτιζαν έτσι την «Ισόπλευρη Πεντάλφα», σαν εργαλείο κτιστών.
  Με την "Πεντάλφα" σαν εργαλείο είχαν οι Έλληνες κτίστες (τέκτονες στην Αχαϊκή), όλες τις χρειαζούμενες γωνίες, σε μοίρες. Είχαν την 36΄ μοίρες γωνία στις εξωτερικές γωνίες της "Πεντάλφα", η οποία γωνία 36΄ μοιρών, πολλαπλασιαζόμενη με το 10 έκανε τις 360΄ μοίρες ενός Κύκλου ή αντίθετα μοίραζε τον κύκλο σε 10 ΙΣΑ τμήματα μοιρών, των 36΄ μοιρών το καθένα.
  Με την "Πεντάλφα" σαν εργαλείο είχαν οι Έλληνες κτίστες (τέκτονες) την 72΄ μοιρών γωνία, στις "χιαστές" εσωτερικές (η οποία 72΄ μοίρες γωνία ήταν και της κορυφής των πυραμίδων).
  Με την "Πεντάλφα" σαν εργαλείο είχαν οι Έλληνες κτίστες (τέκτονες) την 108΄ μοίρες γωνία στις χιαστές εξωτερικές, (όπου 108΄ μοίρες είναι η γωνία στέγης του Παρθενώνα και του «θησαυρού των Αθηναίων στους Δελφούς», όπως και το μισό αυτής 108/2=54΄ μοίρες γωνία είναι η οριζόντια γωνία εδάφους προς την πλευρά των πυραμίδων).
  Με την "Πεντάλφα" σαν εργαλείο είχαν οι Έλληνες κτίστες (τέκτονες) την 180΄ μοίρες στις ευθείες.
  Επίσης είχαν στην "Πεντάλφα" την "Χρυσή τομή (τέλεια αναλογία κατασκευής αντικειμένου)" των καλλιτεχνημάτων, των σωμάτων των ζώων και των φυτών της ΦΥΣΕΩΣ, στον λόγο τομής σε μια από της πλευρές του, όπως τέμνεται από τις άλλες, από αρχή και τέλος ΑΔ/ΑΓ=φ=ΑΓ/ΑΒ=φ, κτλ (της Πυθαγόρειας σχολής, τα πέντε δάκτυλα, τα πέντε σχίσματα νεύρων σε φύλα).
  Με την "Πεντάλφα" σαν εργαλείο είχαν οι Έλληνες κτίστες (τέκτονες) με ένα σχοινί και βαρίδι, στην κορυφή μίας εξωτερικής γωνίας, την γνώση της "οριζόντιας ευθείας", την γνώση της "καθέτου ευθείας στην οριζόντιο ευθεία" και την γνώση των 90΄ μοιρών στις γωνίες των κτισμάτων τους, όταν η ευθεία του σχοινιού του βαριδιού, από την άνω εξωτερική γωνία της «ΠΕΝΤΑΛΦΑ» έτεμνε την κορυφή της κατώτερης εσωτερικής γωνίας της «ΠΕΝΤΑΛΦΑ».
  Με την "Πεντάλφα" σαν εργαλείο, είχαν οι Έλληνες Αχαιοί κτίστες (τέκτονες) την γνώση, ότι ο τείχος κτίζεται κάθετος προς την γη. Αυτό συνέβαινε όταν ακουμπούσαν τις επόμενες γωνίες της "Πεντάλφα", από αυτήν του βαριδιού, στον τοίχο, τότε η ευθεία του βαριδιού, σε σωστή κτίση τοίχου, είναι παράλληλη της εξωτερικής πλευράς της "ΠΕΝΤΑΛΦΑΣ".

Αργότερα οι αμόρφωτοι θρησκόληπτοι απαγόρευσαν την "Πεντ΄ΑΛΦΑ" και οι κτίστες τώρα χρησιμοποιούν ένα υποπροϊόν αυτής, το "ΑΛΦΑ΄δι".
Η "ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ", Η "ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ Φ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ, ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ.
  Οι φιλόσοφοι μαθητές του Πυθαγόρα όπως γράψαμε παραπάνω, αλλά και ο Ευκλείδης μελέτησαν την ΠΕΝΤΑΛΦΑ των κτιστών Αχαιών Ελλήνων και βρήκαν ότι εκτός αυτών που σας έγραψα στις παραπάνω σειρές και χρειάζονται οι κτίστες, δηλαδή την 36΄ μοίρες γωνία, την 72΄ μοίρες γωνία στις χιαστές (γωνία πυραμίδων κορυφής), την 108΄ μοίρες γωνία (108/2=54΄ γωνία πυραμίδων πλευρών-οριζόντιας, γης), η ΠΕΝΤΑΛΦΑ έβγαζε στο λόγο διαιρέσεως ΟΛΩΝ των ΙΣΟΣΚΕΛΩΝ πλευρών της ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ.
  Αργότερα την χρυσή τομή την χρησιμοποίησε και ο Φειδίας και από το αρχικό γράμμα αυτού και προς Τιμή του «η χρυσή τομή» των Αχαιών Ελλήνων κτιστών με την ΠΕΝΤΑΛΦΑ, ονομάσθηκε με το γράμμα «Φ» διεθνώς.
  Ο Φειδίας με γνώμονα την «χρυσή τομή» των Αχαιών Ελλήνων κτιστών της ΠΕΝΤΑΛΦΑ, έκτισε τον Παρθενώνα και την στέγη αυτού έκανε με την γωνία 108΄μοιρών της ΠΕΝΤΑΛΦΑ, καθώς και τον «θησαυρό των Αθηναίων» στους Δελφούς έκανε με την ίδια γωνία στέγης των 108΄μοιρών της ΠΕΝΤΑΛΦΑ.
  Επί πλέον η ΠΕΝΤΑΛΦΑ το ιερό σχήμα του Πυθαγόρα, με ένωση των κορυφών της από ΠΕΝΤΕ ευθείες έκανε το ΙΣΟΠΛΕΥΡΟ πεντάγωνο, πού σαν πολύεδρο κάνει το ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, των αρχαίων Ελλήνων σαν την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ τελειότητα.
  Όταν στις γωνίες των πολυέδρων συναντάται, ο αυτός αριθμός γωνιών πλευρών, τότε ονομάζονταν από τους Αχαιούς Έλληνες «ΙΕΡΑ σχήματα ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ» και εμπεριέχουν εντός τους, ΟΛΟΥΣ τους αριθμούς που έχουν σχέση με το ΧΡΟΝΟ, με την ΥΛΗ, την ΖΩΗ, και τους νόμους της ΦΥΣΕΩΣ και αυτά είναι ΜΟΝΟΝ ΠΕΝΤΕ.
  Αργότερα οι θρησκόληπτοι εβραιοχριστιανοί τα ονόμασαν «Πλατωνικά», διότι δεν άρεσαν που ο Πυθαγόρας δίδασκε την «Μετεμψύχωση και Μετενσάρκωση σε συγγενείς» και οι κομουνιστές τα ονόμασαν «κοσμικά, σύμπαντος, ουράνια» ή «Αρχιμήδου».
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνουν οι « 12 ΜΗΝΕΣ (δώδεκα πλευρές)».
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνουν οι «30 ΗΜΕΡΕΣ του μήνα (30 αιχμές δωδεκάεδρου)».
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνει το «ΕΤΟΣ των Αχαιών Ελλήνων (12 μήνες επί 30 ημέρες κάθε μήνα των αρχαίων Ελλήνων, συν τις εορτές της ΦΩΤΙΑΣ πού ήταν 5 ημέρες και κάθε Ολυμπιάδα 6 ημέρες = 365 ή 366 ημέρες).
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνουν οι 12 ΏΡΕΣ της ημέρας (12 έδρες) και νύχτας (12 έδρες) και σαν δυαδικό πολύεδρο οι 24 ΩΡΕΣ ημερονυχτίου.
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνουν τα λεπτά της ώρας (5 πλευρές επί 12 έδρες ίσον 60΄ λεπτά).
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνουν τα δευτερόλεπτα (5 πλευρές επί 12 έδρες ίσον 60΄ λεπτά επί τον εαυτό τους 3600΄΄, όπου μας δίνουν σε δέκατα, τις μοίρες του Κύκλου 360,0΄ και ΠΑΛΙ.
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνουν οι «τρεις διαστάσεις υλικών (συνάντηση τριών πλευρών σε κάθε κορυφή).
  Επιπλέον από το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών) βγαίνουν και τα «20 αμινοξέα (γωνίες)» που παράγουν την ζωή (φυτών και ζώων).
  Επιπλέον το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών), είναι το ΤΕΛΕΙΟ ισοσκελή πολύπλευρο που εμπεριέχεται σε ΣΦΑΙΡΑ (σχήμα τελειότητας, διαστήματος, γης) και η επιφάνεια σφαίρας περνά από ΟΛΕΣ τις γωνίες και ακουμπά ΟΛΕΣ τις πλευρές του.
  Επιπλέον το ισόπλευρο ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ (πεντάλφα)- ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ (θεών), είναι σε ΔΥΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ με το ισόπλευρο εικοσάεδρο, ενώ το ισόπλευρο εξάεδρο είναι σε δυαδικό σύστημα με το ισόπλευρο οκτάεδρο και το ισόπλευρο τετράεδρο είναι σε δυαδικό σύστημα με τον εαυτό του.
ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ «ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ» ΤΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΩΝ, ΕΠΙ 120 (12 ΕΠΙ 5 ΕΠΙ 2).
--- Να πού ΕΜΕΙΣ τα λέγαμε και επιστήμονες έρχονται να μας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ. Σύμφωνα λοιπόν με τους Jean-Pierre Luminet και Roland Lehoucq από το Oberservatoire de Paris, τους Jeffrey R. Weeks, Alain Riazuelo από το Γαλλικό Commissariat ατομικής ενέργειας καθώς και του Jean-Philippe Uzan του πανεπιστημίου του Παρισιού, το σχήμα των γαλαξιών στο διάστημα, δηλαδή "ο ΚΟΣΜΟΣ του Πυθαγόρα", έχει το σχήμα του «ΠΕΝΤΑΠΛΕΥΡΟΥ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ επί 120, (12 επί 5 επί 2)» των Πυθαγορείων. Ως συνήθως μια εβραία διαφωνεί και λέει ότι όλα αυτά είναι στην τύχη και όχι διότι τα πυθαγόρεια σχήματα είναι τα ΤΕΛΕΙΑ σχήματα πού ορίζουν τον χρόνο τον τόπο και το διάστημα.
Η «ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ», ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.
  Επειδή η θεωρία του Πυθαγόρα περί «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης» σε απογόνους δεν άρεσε, όπως και παραπάνω γράψαμε, στους αρχαίους οπαδούς της «Θεογονίας (δωδεκάθεου)», κυνήγησαν οι οπαδοί της «θεογονίας (του δωδεκάθεου)», με κάθε μέσον τον Πυθαγόρα, μέχρι θανάτωσης αυτού.
  Εξ αιτίας ότι, ο Πυθαγόρας είχε σαν έμβλημα την «Ισοσκελή Πεντάλφα» και επειδή διώκονταν από θρησκόληπτους, για να γνωρίζονται οι «Πυθαγόρειοι (οπαδοί της Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης)» μεταξύ των, έκαναν το σχήμα της «ισοσκελής Πεντάλφα». Όμως μαθεύτηκε αργότερα αυτό το σχέδιο, για την μεταξύ των Πυθαγορείων αναγνώριση και όποιος έκανε το σχήμα της «ισοσκελούς Πεντάλφα» καταδιώκονταν ανηλεώς.
  Όταν η νέα θρησκεία των εβραίων με τους εβραιοχριστιανούς, εγκαταστάθηκε και μετάλλαξε την θρησκεία των Ελλήνων στην Ελλάδα, παρέμειναν οι παλιές δοξασίες.
  Για τον λόγο αυτόν συνέχισαν και οι εβραιοχριστιανοί να καταδιώκουν ανθρώπους πού πίστευαν στην θεωρία του Πυθαγόρα, για «Μετεμψύχωση και Μετενσάρκωση».
  Βέβαια και οι εβραιοχριστιανοί δεν δέχονται την διδασκαλία του Πυθαγόρα για «Μετεμψύχωση και Μετενσάρκωση» σε συγγενείς, και αυτό ήταν ο κύριος λόγος της καταδίωξης.
  Αντίθετα με την θρησκεία της «θεογονίας» και τους εβραιοχριστιανούς, η επιστήμη ΣΗΜΕΡΑ με την αναγέννηση μέσω ΔΝΑ και αναγέννηση με τα «κέντρα ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ», απέδειξε ότι η θεωρία του Πυθαγόρα της «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης» σε απογόνους είναι σωστή.
  Όμως οι εβραιοχριστιανοί έφεραν και άλλες δοξασίες που πήραν οι εβραίοι από τους Πέρσες, μετά το 400 π. χρον. και συγκεκριμένα με τον Εσδρά, ο οποίος ήταν γραμματεύς του Αρταξέρξη και μετέπειτα διορίστηκε από αυτόν διοικητής στην Ελληνική πόλη του Ιερού σαλίις (ιερείς Άρεως, σαλίι - Ιερουσαλήμ). Την πόλη ερήμωσε σαν λάφυρο πολέμου ο Αρταξέρξης, για να τιμωρήσει τους Έλληνες κατοίκους της, διότι έλαβαν μέρος στον πόλεμο εναντίον του, στο πλευρό του αντιπάλου του Κύρου.
  Ο Εσδρά στην Ελληνική πόλη του Ιερού σαλίις (ιερείς Άρεως, σαλίι – Ιερουσαλήμ) έχρισε τον εαυτό του ΜΕΓΑ ιερέα και διάβαζε τις ΔΙΚΕΣ του και των Περσών δοξασίες του Ζαρατούστρα, στους αγράμματους ισραηλίτες με συνέπεια όποιος δεν πίστευε αυτά πού έλεγε ο Εσδρά να θανατώνεται αμέσως (Εσδρά σ΄26). Τα γραπτά πού διάβαζε και ήταν η περσική θρησκεία με εβραϊκά ονόματα, ο ίδιος ισχυριζόταν ότι τα βρήκε κάποιος εβραίος τάχα παραχωμένα ανάμεσα στα ερείπια των ΚΑΜΕΝΩΝ Ελληνικών ναών (χρονικών β΄ λδ-14).
  Όμως αυτά που διάβασε ο Εσδρά, ήταν όπως είπαμε οι θεωρίες του πέρση «Ζαρατούστρα» με θεούς του καλού (Ιεοβά, έξοδος ς΄ 3) "ΑΧΟΥΡO ΜΑΤΣ,ΤΑ" και κακού (Σατανά) "AΧΡIMAN", να μάχονται ποιος θα νικήσει και ποιος θα πάρει περισσότερους οπαδούς στον επάνω κόσμο ή στον κάτω κόσμο.
  Με αυτή τη δικαιολογία δημιουργήθηκε και ολόκληρη βιομηχανία εξαγωγής, από σώματα ανθρώπων, που δεν πίστευαν στην θρησκεία των εβραιοχριστιανών, του ΤΑΧΑ σατανά, με καύσεις ανθρώπων και θανατώσεις. Έτσι όλοι οι άνθρωποι θέλοντας και μη, δήλωναν ότι είναι με την θρησκεία των εβραιοχριστιανών.
  Επίσης το ίδιο έγινε, με καύσεις ανθρώπων και θανατώσεις και με την θρησκεία των μουσουλμάνων, πού έγινε σαν αίρεση στην αρχή, του 7ου αιώνα και σαν αντίδραση στην μάχη εικονολατρών και εικονομάχων. Έκτοτε οι εικονολάτρες περιορίστηκαν στην Ελληνική χερσόνησο, ενώ οι εικονομάχοι μουσουλμάνοι, με μια μικρή παραλλαγή προφητών, εδραιώθηκαν στην Ασία.
  Τώρα όμως τελευταία, ΗΛΙΘΙΟΙ οπαδοί των εβραιοχριστιανών, οι οποίοι πιστεύουν στην θεωρία του κακού θεού των εβραιοχριστιανών, τον Σατανά ("AΧΡIMAN") και με την «ευλογία» των ιεραρχών αυτής της εβραίο-περσικής χριστιανικής θρησκείας, έχει «κάνει» ΔΙΚΗΣ της ιδιοκτησία την «ΠΕΝΤΑΛΦΑ» των Πυθαγορείων και προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να αποπροσανατολίσει τους αφελείς Έλληνες.
  Άλλο που δεν θέλουν και οι εβραιοχριστιανοί ιεράρχες να προσδιορίζουν τους ηλιθίους κακοποιούς εβραιοχριστιανούς σατανιστές, με την «πεντάλφα της σοφίας των αρχαίων Ελλήνων Αχαιών» και να διαλύουν με μια τουφεκιά δύο αντιπάλους τους.
  Πάντως για τους οπαδούς της θρησκείας του Πυθαγόρα, που πιστεύουν στην ΑΘΑΝΑΣΙΑ του πνεύματος με την αναγέννηση δια της «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης» σε απογόνους, οι εβραιοχριστιανοί σατανιστές είναι ηλίθιοι και το ίδιο επικίνδυνοι, για την κοινωνία και το Ελληνικό έθνος, όπως και οι εβραιοχριστιανοί ιεράρχες, που πιστεύουν στον ΤΑΧΑ καλό θεό (Ιεοβά, έξοδος ς΄ 3, "ΑΧΟΥΡO ΜΑΤΣ,ΤΑ"), ο οποίος σύμφωνα με την βίβλο τους έκανε εγκλήματα και κατά Ελλήνων. (Θέματά μας).
  Επίσης διάβασε τα εγκλήματα πού έκαναν οι φασίστες ιεράρχες του εβραιοχριστιανισμού, σε συνεργασία με δολοφόνους βασιλείς, για να επιβληθεί η εβραιοχριστιανική θρησκεία, επί των Ελλήνων. Αυτό έγινε με πολύ περισσότερη ένταση κάποτε, διότι οι αρχαίοι Έλληνες σαν δημοκρατικοί δεν συμφωνούσαν με το δικτατορικό σύστημα που πρεσβεύουν η θρησκεία των εβραιοχριστιανών και οι βασιλείς.
  Επειδή θεωρούμε ότι και εμάς θα μας «δολοφονήσουν» οι θρησκείες που πηγάζουν από εβραίους-πέρσες, των εβραιοχριστιανών, μουσουλμάνων και εβραίων, ηθικώς και σωματικώς, σαν οπαδούς του Πυθαγόρα, της «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης» σε απογόνους, κρατούμε την ανωνυμία μας μέχρι δημιουργίας Ελλήνων, ΈΞΥΠΝΩΝ, ελευθέρων γνώμης, με γνώση του σωστού για Έλληνες, επιστημόνων της φύσεως, πού αγαπούν την ΥΛΙΚΗ οικογένειά τους και την υλική ΦΥΛΗ τους.
  Για αυτό μαχόμαστε με κάθε δυνατό τρόπο, για την ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ και των άλλων ΣΟΦΩΝ της αρχαίας Ελλάδος, μαχόμαστε για την ΓΝΩΣΗ της αναγέννησης μέσω της «Μετεμψύχωσης και Μετενσάρκωσης» σε απογόνους, που πρέπει να αποκτήσουν οι ΓΝΗΣΙΟΙ Έλληνες και για την αναγέννηση της Ελλάδος των Ελλήνων, από το σκοτάδι που την έριξαν οι εβραιοχριστιανοί θρησκόληπτοι, οπαδοί εβραίων θεών και οι καιροσκόποι ηλίθιοι, προδότες Ελλήνων, πολιτικοί.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΑΛΦΑ                                                                                                                              ΠΗΓΗ  

Η ορκωμοσία του Γιώργου με το …Αριστερό! Αναρωτιέστε ακόμα για τις “ειλικρινείς” προθέσεις του;

Η ορκωμοσία του Γιώργου με το …Αριστερό! Αναρωτιέστε ακόμα για τις “ειλικρινείς” προθέσεις του;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 7, 2012

20120707-102733.jpg
Ο άνθρωπος που διέσυρε την χώρα παγκοσμίως. Ο άνθρωπος που έκανε το δοξασμένο εως πριν δύο χρόνια όνομα “Ελλάδα”, να διασυρθεί στα πέρατα της οικουμένης. Το ον που κατάφερε να καταστήσει τον “Έλληνα” από συνώνυμο του πολιτισμού, του ηρωϊσμού και της προόδου, να κατέλθει στο επίπεδο του “μιαρού” και του “απατεώνα”.
Είναι δύσκολο για πολλούς να καταλάβουν το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Το στερεότυπο που καλλιεργούσε η δυτική παιδεία για οτιδήποτε
Ελληνικό, μετατράπηκε σε “κλέφτες είναι, τους πληρώνουμε” και σε επέκταση “ας τους να τους φάνε οι Τούρκοι. Το αξίζουν”.
Έτσι προετοιμάζονται οι γενοκτονίες. Έτσι παρουσιάζονται οι ψευδομεσσίες, με ένα συφερτό ανίερων συμμάχων, άφθονα αργύρια στους προθύμους, η πολιτική ενσάρκωση του βιβλικού “αντίχριστου”.
Η γενοκτονία βέβαια έχει ήδη αρχίσει. Με τις χιλιάδες αυτοκτονίες, τις ψυχοπαθητικές ασθένειες που θερίζουν, την ανακοπή της αναπαραγωγής, της γέννας (= Έθνος, γένος).
Το ότι αυτός ο άκρως επικίνδυνος άνθρωπος ορκίζεται με το αριστερό, θα μπορούσε να είναι σκηνοθετικό εφεύρημα ενός αποκυήματος της φαντασίας του Στέφεν Κινγκ. Δυστυχώς είναι μία φρικτή πραγματικότητα που πρέπει να ξεριζώσουμε. Για να επιβιώσουμε.                               ΠΗΓΗ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο Τ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

«Θερμό» επεισόδιο αναμένεται να εκτυλιχθεί στην Βουλή όταν ανέβει στο βήμα για να τοποθετηθεί επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, τη στιγμή που ο κ. Μιχαλολιάκος θα ανέβει στο βήμα για την ομιλία του, θα αποχωρήσει από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Μάλιστα η απόφαση αυτή πάρθηκε κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, παρόντος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.                                                         ΠΗΓΗ                                                 Υ.Σ. :ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ρατσιστικό ντελίριο Ανταρσία, συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ και λαθραίων εισβολέων εναντίον Νικαιωτών. Ντροπή σε όποιον έδωσε άδεια


Επιστολή αναγνώστη
 Η Νίκαια, η πόλη των μικρασιατών την οποία δημιούργησαν από το απόλυτο μηδέν όσοι επέζησαν από της σφαγές των κεμαλικών ισλαμιστών στην Μικρά Ασία, κατάντησε μια πόλη που κανείς δεν μπορεί να κυκλοφορήσει μόνος ή χωρίς αυτοκίνητο μετά την δύση του ηλίου, φοβούμενος την ζωή του.
Μια εργατούπολη η οποία έζησε κυρίως από την οικοδομική δραστηριότητα αλλά σε μεγάλο βαθμό και από την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, είτε του Περάματος, είτε του Σκαραμαγκά -Ελευσίνας.

Και οι δύο αυτές οικονομικές διέξοδοι δεν υπάρχουν πλέον με αποτέλεσμα όχι μόνο η Νίκαια, αλλά και το Πέραμα, το Κερατσίνι, η Αμφιάλη, τα Ταμπούρια και άλλες πολλές συνοικίες με εκατοντάδες χιλιάδων κατοίκους να μαστίζονται από την απόλυτη ανεργία.
Σ΄ αυτή την απόλυτη ανεργία ήρθαν, ιδίως βοηθούμενοι και στηριζόμενοι από τις δημαρχιακές αρχές των τελευταίων 8 ετών, ατελείωτες ορδές από λαθραίους μετανάστες, και ξαφνικά άρχισαν να αποκτούν τα μαγαζιά των ταλαίπωρων Νικαιωτών, αλλά και να προβαίνουν σε αγορές σπιτιών. Που βρήκαν τα χρήματα για όλα αυτά;
Γνωρίζουμε ανθρώπους πακιστανικής προέλευσης οι οποίοι αγόρασαν το τρίτο τους σπίτι, όταν οι υπόλοιποι δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τα κοινόχρηστα με αποτέλεσμα για δεύτερο χρόνο πάρα πολλές πολυκατοικίες να μην χρησιμοποιήσουν πετρέλαιο για θέρμανση, και να κόψουν ένα σωρό άλλα έξοδα, πολλοί άρχισαν να στερούνται και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Σ΄αυτή τη ταλαίπωρη πόλη λοιπόν γνωρίσαμε χτές μια κατάσταση ρατσιστικής τρομοκράτησης των Ελλήνων κατοίκων της. Στίφη λαθραίων επικοιστών κυρίως Πακιστανών, μαζί με ανθρώπους χωρίς εθνική ταυτότητα από διάφορες αριστερές ρόζ συνιστώσες, ανέμειξαν τις οσμές των αβάπτιστων μαζί με τις οσμές αυτών που αρνήθηκαν το βάπτισμά τους, και οπλισμένοι με ρόπαλα περιφέρονται στα στενά της Νίκαιας αλλαλάζοντας όπως μπορείτε να δείτε σε βίντεο σύλληψης και σφαγής χριστιανών ή του Καντάφι.
Περνούσαν από άσχετα στενά της Νίκαιας ως προς την πρώτη τους απόφαση να κινηθούν προς το γραφείο της Χρυσής Αυγής. Αντίθετα κινήθηκαν σε διαδρομές εντελώς αντίθετες προσπαθώντας να πλησιάσουν το αστυνομικό τμήμα Νικαίας, τον μοναδικό φορέα που κρατάει ακόμη ζωντανούς τους Έλληνες κατοίκους.
Περνούσαν λοιπόν από τα στενά όλοι οπλισμένοι με ρόπαλα, προηγήθηκαν οι κάμερες που είχαν μαζί τους, ακολούθησε ένα μεγάλο τμήμα των λαθραίων εποίκων, όλοι οπλισμένοι κοιτώντας τους κατοίκους απ΄ όπου περνούσαν με ένα αδιαμφισβήτητο μίσος που δεν μπορούσαν να κρύψουν.
Ακολουθούσαν οι εγκέφαλοι οι οποίοι είχαν μια περίεργη σιγουριά και δεν έδειχναν να ανησυχούν για τίποτα, και οι περικλείοντες αυτούς όλοι οπλισμένοι φανερά με ρόπαλα και κράνη. 

Ημέρα Πέμπτη, εργάσιμη, έκλειναν δρόμοι, αναγκάστηκαν άνθρωποι να κλείσουν τα μαγαζιά τους, να κλείσουν τους Ναούς, ήδη Ναοί όπως του Αγίου Νικολάου είχαν δεχτεί καταστροφές, σκίσιμο της ελληνικής σημαίας από τον ιστό, γράψιμο ισλαμικών και ανθελληνικών συνθημάτων στους τοίχους του Ναού σε προηγούμενη "ειρηνική" πολυ-πάρα πολυ πολιτισμική εκδήλωση αγάπης!

Ποιός δίνει την άδεια από την πολιτεία για την τέλεση αυτών των ρατσιστικών συγκεντρώσεων; Στην Θεσ/νίκη ο δήμαρχος Μπουτάρης απαγόρευσε για πρώτη φορά στην ιστορία στους Ποντίους να εορτάσουν την μνήμη της γενοκτονίας στην παλατεία Αριστοτέλους, εδώ γιατί ο δήμαρχος δίνει άδεια συγκεντρώσεως σε ένα πλήθος που μαζεύτηκε από ολόκληρη την Ελλάδα, και ιδίως από την Αθήνα, και τα βόρεια και ανατολικά προάστιά της;
Και όπως μάθαμε από τους ιδίους θα συναντηθούν την επομένη Παρασκευή στο Δημαρχείο!!

Γιατί να ανεχτούμε σαν Έλληνες μια συγκέντρωση που ως στόχο υποτίθεται ότι έχει να φύγει ελληνικό πολιτικό κόμμα το οποίο βρίσκεται στην βουλή; Για οποιοδήποτε ελληνικό πολιτικό κόμμα έβλεπες Πακιστανούς με ρόπαλα να ζητούν αλλαλάζοντας να φύγει δεν μπορούσες να το δεχτείς σαν Έλληνας.

Και πρέπει να γνωρίζουμε ότι η Νίκαια και οι ευρύτερες περιοχές είχαν πάντα "αριστερούς" ψηφοφόρους!  Είδα ανθρώπους που γνωρίζω ότι είναι αριστεροί (ΚΚΕ), να μην μπορούν να πιστέψουν πως καταντήσαμε την Ελλάδα. Γιατί άλλο τι λένε οι ηγεσίες τους και άλλο τι ζει ο άνεργος, πεινασμένος, διωκόμενος από την πόλη του αριστερός πολίτης.

Με ποιό δικαίωμα περιφέρεται όλος αυτός ο ανάμεικτος συρφετός στα άγια χώματα των Μικρασιατών με ρόπαλα και απειλές εναντίον πάντων και κτυπάει φιλάθλους ελληνικών ομάδων; (Διαβάστε εδώ)
Γιατί στην Νίκαια πρέπει να ζήσουμε με τον νόμο της Σαρία όπως στην φωτογραφία;
Πού είναι οι ευαίσθητοι οργανισμοί που υποτίθεται προστατεύουν την σωματεμπορία, την εργασία των βρεφών, την ισότητα των γυναικών, την ασφάλεια των παιδιών από βασανισμούς, τις βιασμένες και βασανισμένες γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτως φύλλου, τα θύματα κλοπών και βασανισμού, το σφάξιμο των οικιακών σκύλων μας, τους νεκρούς και σφαγμένους συμπολίτες μας;                             ΠΗΓΗ

ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ!»

                 Απίστευτη πρόκληση από το νεοφιλελεύθερο απολειφάδι που περιμάζεψε ο Σαμαράς στην (πιάτσα της) Συγγρού:


Ο μπουκωμένος από παχυλούς βουλευτικούς μισθούς, σκανδαλώδη προνόμια και ασυλία Γεωργιάδης, ωρύεται επειδή κάποιοι...τόλμησαν να κάνουν κριτική στα νέα αυτοκίνητα ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!

Λέει χαρακτηριστικά: "Είναι εφικό να μετακινείται ο βουλευτής με λεωφορεία και τρένα; Όχι! Δεν θα ξεφτιλίζεται ο βουλευτής! Εκτός αν θέλετε να καταργήσουμε την δημοκρατία..."

Πληροφορούμε τον προκλητικότατο βολευτή, πως καταρχήν δημοκρατία δεν σημαίνει ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ, όπως κάνει αυτός και οι συνάδελφοί του εδώ και χρόνια, ούτε βέβαια θα καταργηθεί αν δεν γλεντάει εκείνος με ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

Μιας και το παίζει "αρχαιολάτρης", μπορεί να μας πει τι θα συνέβαινε αν στην αρχαία Αθήνα τολμούσε να πει τα ίδια που λέει και σήμερα, όντας βουλευτής;

Επίσης, τον ενημερώνουμε πως για να ξεφτιλιστεί κάποιος επειδή πάει με τρένα και λεωφορεία (τι...τρομερό αυτό για τους βουτυρομπεμπέδες της Εκάλης!), πρέπει να ΜΗΝ είναι ήδη ξεφτίλας από μόνος του!

Εσύ ρε κακομοίρη που έχεις το θράσος και ζητάς ΞΑΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!

Τα πράγματα είναι απλούστατα: ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΟΛΑ τα βουλευτικά προνόμια, μειώστε τον μισθό σε λίσο με εκείνον του κατώτατο δημοσίου υπαλλήλου, καταργήστε την ασυλία και ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ αν τα κατακάθια όπως ο εν λόγω πατριδέμπορας θα παραμείνει στη Βουλή!


Υ.Γ. Σ' ένα πράγμα όμως έχει δίκιο, ειδικά ο συγκεκριμένος: Πράγματι, δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε τρένα και λεωφορεία, ακόμα και συνοδεία σωματοφυλάκων: Κι αυτό γιατί Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΑΙΣΧΡΑ θα τον πλάκωνε στο ξύλο!                                             ΠΗΓΗ

Κατάργηση του νόμου για την ιθαγένεια ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες


Κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την απόκτηση της Ελληνικής Ιθαγένειας ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι θα καταθέσουν σχετική πρόταση νόμου, τη Δευτέρα.
Την κατάργηση του ίδιου νόμου έχει ζητήσει και η Χρυσή Αυγή η οποία έχει καλέσει τον Πρωθυπουργό να τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και προαναγγέλλει κατάθεση σχετικής πρόταση νόμου.
Όπως έγινε γνωστό σήμερα, την πρόταση νόμου των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα την υπογράφουν και οι 20 βουλευτές του κινήματος με επικεφαλής τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο.
Σημειώνεται πως ο νόμος για την ιθαγένεια, όταν ψηφιζόταν, είχε θεωρηθεί μια συντηρητική υπαναχώρηση του ΠΑΣΟΚ, σε σχέση με ο προοδευτικότερο νομοσχέδιο που είχε προτείνει αρχικά ο κ. Ραγκούσης.
Στην τελική μορφή του, είχαν γίνει αρκετές υποχωρήσεις και τροποποιήθηκαν προς το αυστηρότερο οι όροι απόκτησης ιθαγένειας, προκειμένου να επιτευχθεί ευρύτερη λαϊκή συναίνεση.
Ας σημειωθεί πως η ΔημΑρ, μέλος του κυβερνητικού συνασπισμού, είχε αρχικά εναντιωθεί στην κατάργηση του νόμου Ραγκούση.
Κάθετα αρνητικός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και το ΚΚΕ.
Τα βασικότερα σημεία της πρότασης νόμου των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι:
-Αυστηριοποίηση των τυπικών και ουσιαστικών προϋποθέσεων των διατάξεων περί απόκτησης ιθαγένειας και μάλιστα σε σχέση με τα όσα ίσχυαν πριν από την ψήφιση του νόμου Ραγκούση.
-Κατάργηση του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση.
-Τροποποίηση του άρθρου 72 του νόμου 3886/2005 περί «εισόδου, διαμονής και κοινωνικής ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια».
-Εισαγωγή και νομοθέτηση για πρώτη φορά της έννοιας της ποσόστωσης επί του συνολικού πληθυσμού της χώρας για απόκτηση τίτλου «νόμιμης διαμονής» και με τις προϋποθέσεις της οικονομικής και κοινωνικής βιωσιμότητας.
-Στις παραγωγικές σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων θα εισάγονται μόνο όσοι έχουν την ελληνική ιθαγένεια όπως προβλεπόταν πριν τεθεί σε ισχύ ο νόμος Ραγκούση.            ΠΗΓΗ

Η ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ


ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΠΕΣΕΙ…

Πρόκειται για μια κυβέρνηση που η ανάδειξή της στηρίχτηκε στο ψέμμα και τη συνειδητή εξαπάτηση του Έλληνα πολίτη.
Πρωταγωνιστής στην εξαπάτηση υπήρξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος σκόπιμα και συνειδητά απέκρυψε από τον Ελληνικό λαό το πρόβλημα της υγείας του. Αυτή η κατηγορηματική άποψη, δε συνιστά απανθρωπιά, αλλά ανάδειξη μιας αλήθειας με σημαντικό πολιτικό ειδικό βάρος και αυτό κανείς δε δικαιούται να το υποβαθμίσει.
Η συνέπειες αυτής της εξαπάτησης, χρησιμοποιήθηκαν διακομματικά ως ένα βολικό πολιτικό άλλοθι, που εξυπηρέτησε όλους εκείνους που δεν ήθελαν (και δεν πρόκειται ποτέ να θελήσουν) να δώσουν την όποια μάχη στη σύνοδο κορυφής, και αυτή είναι μια μόνο από τις σοβαρές πολιτικές επιπτώσεις στη λαθροχειρία που μετέτρεψε ένα ανθρώπινο πρόβλημα σε συνειδητό πολιτικό ψεύδος.
Πρόκειται για μια κυβέρνηση – τερατούργημα που αναδείχτηκε με χαρακτηριστικά πολιτικής τραβεστί, με μοναδικό συνεκτικό ιστό... 

Το συμβιβασμό και την υποτέλεια των συνιστωσών της, στα κελεύσματα του κατοχικού σουλτανάτου.
Το σύνολο των προεκλογικών της δεσμεύσεων, μέσα από τις οποίες εξασφάλισε την εκλογική πρωτιά το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (συνεπικουρούμενο φυσικά από τον πρωτοφανή βιασμό της λαϊκής ετυμηγορίας από την πρωτοφανή διεθνώς απροσχημάτιστη ξένη επέμβαση) έχει εγκαταλειφτεί, και αυτό πριν καλά – καλά διατυπωθούν και τυπικά οι προγραμματικές δηλώσεις.
Η λαίλαπα των συμβιβασμένων και των συνειδητά εκχωρημένων στα κατοχικά κελεύσματα, έχει αλώσει τα κομβικά υπουργεία και τις πολιτικές θέσεις – καθρέφτη των κυβερνητικών προθέσεων, με αποτέλεσμα να έχουν εγκαταλειφθεί με τρόπο επιδεικτικό, ακόμη και τα φραστικά επικοινωνιακά πυροτεχνήματα που στοιχειοθέτησαν αυτή την πρωτοφανή προεκλογική πολιτική εξαπάτηση.
Αυτή η κυβέρνηση δεν πάει πουθενά να επαναδιαπραγματευθεί. Τίποτε και με κανέναν.
Το θάψιμο ακόμη και της επικοινωνιακής επαναδιαπραγμάτευσης το έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός από την πρώτη κιόλας νύχτα των εκλογών…
Οι χειρισμοί των τρικολόρε συνεταίρων φρόντισαν να το ξεφτίσουν εντελώς στις μέρες που ακολούθησαν….
Και ο Mr. «Μνημόνιο ή Θάνατος» (κ. Στουρνάρας), φρόντισε με την ανάληψη των καθηκόντων του, να βάλει και οριστικά την ταφόπλακα, στερώντας από τους αφελείς ακόμη και την ελπίδα.
Στις υπόλοιπες δύο «ναυαρχίδες» της επικοινωνιακής εξαπάτησης (λαθρομετανάστευση και εγκληματικότητα) έπεσε τόσο νερό, που πλέον κρασί δεν ανιχνεύεται.
Η συνέχεια είναι προδιαγεγραμμένη…
Ο συμβιβασμός είναι δεδομένος και διακηρύσσεται στην πρώτη ευκαιρία και από τις τρεις συνιστώσες της υποταγής…
Ένα καινούριο και πιο ανελέητο πλιάτσικο οργανώνεται ήδη με θύμα το μέσο πολίτη (βλέπε φορολογικό, πρόστιμα για τα ανασφάλιστα οχήματα κλπ)…
Και το μόνο που μένει για να σηματοδοτήσει το στίγμα των επόμενων ημερών ίσως και μηνών, είναι να πιάσουν δουλειά οι επικοινωνιολόγοι. Αυτή η καλά αμειβόμενη κάστα των «αφανών» συνεταίρων της εξουσίας, που όσο περισσότερο κερδοσκοπούν, τόσο μεγαλύτερο είναι το φορτίο του ψέμματος που προορίζεται να μας φορτώσουν.
Αυτή λοιπόν η κυβέρνηση έχει ήδη εκπέσει.
Την ανέδειξε ο εκβιασμός και η εξαπάτηση…
Τη συγκρότησε η υποκρισία και η ομολογημένη υποταγή…
Την οριοθέτησε η πολιτική αμνηστία που εξασφάλισε στους πρωταίτιους της εθνικής προδοσίας…Και…
Θα τη διατηρήσει (όσο τη διατηρήσει) το ανελέητο πλιάτσικο και η βία κατά των πολιτών.
Αυτή η κυβέρνηση, κατά μείζονα λόγο, θα αποδειχθεί πολλαπλασίως κόλαφος για την Ελληνική κοινωνία, που η μειοδοσία του ΓΑΠ θα μοιάζει μπροστά της ως αθώο παιδικό παραμύθι.
Το συνειδητό ψέμμα του «Λεφτά υπάρχουν» άνοιξε την κερκόπορτα της εθνικής προδοσίας, της παράδοσης της εθνικής αξιοπρέπειας, και την πόρτα των νεκροταφείων για τους δολοφονημένους συμπολίτες μας.
Το συνειδητό ψέμμα της «επαναδιαπραγμάτευσης», θα βάλει την οριστική ταφόπλακα στην Ελλάδα.
Το βέβαιο είναι πως ο τρικολόρε θίασος – παρωδία σύντομα θα ανατραπεί… Το ζήτημα είναι πόσο κακό θα έχει προλάβει να κάνει στον τόπο μέχρι την ημέρα της ανατροπής του.                                                                                     ΠΗΓΗ

Αυτή είναι η «σκιώδης» κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής

Αυτοί είναι οι τομεάρχες της Χρυσής Αυγής
Τους βουλευτές οι οποίοι θα παρακολουθούν στενά ανά τομέα, το έργο της κυβέρνησης, έδωσε στην δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή.
Στην ανακοίνωσή της το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου αναφέρει τα εξής: «το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ενδυναμώνει την δράση του στην Ελληνική κοινωνία, αλλά και εντός βουλής με την θεσμική του ιδιότητα ως κοινοβουλευτικό κόμμα. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναλαμβάνουν δράση σε όλους τους τομείς».
Οι τομεάρχες του κόμματος έχουν ως εξής:
  • Τομέας Εθνικής Άμυνας και Γεωπολιτικής: Ζησιμόπουλος Πολύβιος
  • Τομέας Καταγγελίας Μνημονίου, Λογιστικού Ελέγχου Δημοσίου Χρέους, Εθνικής Παραγωγής και Αυτάρκειας: Κασιδιάρης Ηλίας
  • Τομέας Εξωτερικών, Αλυτρώτου και Αποδήμου Ελληνισμού: Παππάς Χρήστος
  • Τομέας Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Γερμενής Γεώργιος
  • Τομέας Δημοσίας Τάξεως, Καταπολέμησης Εγκληματικότητας και Λαθρομετανάστευσης: Λαγός Ιωάννης
  • Τομέας Ενέργειας και Υδρογονανθράκων: Μίχος Νικόλαος
  • Τομέας Εθνικής Οικονομίας: Παναγιώταρος Ηλίας
  • Τομέας Μακεδονίας-Θράκης και αντιμετώπισης ανθελληνικής προπαγάνδας: Γρέγος Αντώνιος
  • Τομέας Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ελέγχου ΜΜΕ: Αρβανίτης Μιχαήλ
  • Τομέας Εθνικής Παιδείας, Θρησκευμάτων και Ελληνικού Πολιτισμού: Ηλιόπουλος Παναγιώτης
  • Τομέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Περιβάλλοντος: Ζαρούλια Ελένη
  • Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης: Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος
  • Τομέας Ελληνικής Ναυτιλίας: Κούζηλος Νικόλαος
  • Τομέας Εργασίας: Αλεξόπουλος Χρυσοβαλάντης
  • Τομέας Ανάπτυξης και Εμπορίου: Μπούκουρας Ευστάθιος
  • Τομέας Υγείας και Προστασίας της Ελληνικής Οικογένειας: Κουκούτσης Δημήτριος
  • Τομέας Νεολαίας και Αθλητισμού: Σιώης Νικήτας                                                                        ΠΗΓΗ

Κ. Λαπαβίτσας: «Θα ανακάµψουµε µε στάση πληρωµών και µε το οικονοµικό σοκ από τη δραχµή»

lapavitsasΓιατί, όπως λέτε, η έξοδος από το ευρώ και η αθέτηση πληρωμών με πρωτοβουλία του οφειλέτη δεν είναι καταστροφή αλλά λύση;

«Απολύτως καταστροφική είναι η τρέχουσα πολιτική. Το ΑΕΠ θα συρρικνωθεί σηµαντικά και το 2012, οδηγώντας σε σωρευτική απώλεια ίσως και 17% από το 2008. Θα ακολουθήσει χαµηλή ανάπτυξη για πολλά χρόνια. Η Ελλάδα θα βρεθεί µε µόνιµη υψηλή ανεργία, τη νεολαία να µεταναστεύει, χωρίς δυναµικούς κλάδους παραγωγής και µε τεράστιο χρέος.


Η αθέτηση πληρωµών µε λογιστικό έλεγχο και επιβολή όρων στους δανειστές µπορεί να απαλλάξει τη χώρα από τον βραχνά του χρέους. Βεβαίως θα έχει κόστος, αλλά µικρότερο από την καταστροφή που φέρνει η τρέχουσα πολιτική. Η έξοδος από το ευρώ θα µας βγάλει από την παγίδα της ΟΝΕ, θα τονώσει την εγχώρια παραγωγή και τις εξαγωγές, θα επιτρέψει την ανάκτηση ελέγχου στα εργαλεία οικονοµικής πολιτικής. Βραχυπρόθεσµα θα είναι οικονοµικό σοκ, αλλά προσφέρει την προοπτική ταχείας ανάκαµψης».

Επιμένετε ότι αυτά πρέπει να γίνουν με πρωτοβουλία της χώρας. Γιατί;

«Ολοι αναγνωρίζουν πια ότι η ΟΝΕ κλυδωνίζεται συθέµελα. Αλλά είναι λογικό σφάλµα να περιµένουµε το τέλος του ευρώ για να φύγουµε µαζί µε άλλους. Το πλήθος δεν παρέχει καµία προστασία. Οποιος φύγει συντεταγµένα και µε κινητοποίηση ευρέων κοινωνικών δυνάµεων θα έχει πλεονέκτηµα χρόνου για να ανατάξει την οικονοµία του. Στις νέες συνθήκες που θα προκύψουν στην Ευρώπη η Ελλάδα θα επαναδιαπραγµατευτεί τις σχέσεις της σε άλλη βάση».

Πώς φαντάζεστε ότι θα είναι εκείνη η ημέρα – Παρασκευή, όπως προτείνετε – που θα ανακοινωθεί η μετάβαση σε εθνικό νόμισμα;

«Θα πρέπει αµέσως να τεθούν οι τράπεζες υπό δηµόσια ιδιοκτησία µε εγγύηση των καταθέσεων. Παράλληλα θα ανασταλούν οι δραστηριότητές τους για µερικές ηµέρες. Οταν θα ξανανοίξουν, θα έχουν ήδη µετατρέψει καταθέσεις αλλά και δάνεια που υπόκεινται στην ελληνική νοµοθεσία από ευρώ σε νέα δραχµή. Θα χρειαστεί χρόνος για να αλλάξουν οι λογιστικές διαδικασίες, να προγραµµατιστούν τα ΑΤΜ και να εκτυπωθεί επαρκές νέο νόµισµα. Στην πράξη θα έχουµε παράλληλη κυκλοφορία ευρώ και νέας δραχµής για ένα διάστηµα. Αν το κράτος δείξει αποφασιστικότητα, συλλέγει φόρους και κάνει πληρωµές στη νέα δραχµή, το ευρώ θα εξαλειφθεί σύντοµα από την κυκλοφορία».

Μισθοί, συντάξεις, κοινωνικά αναγκαίες δαπάνες πώς θα πληρώνονται;

«Το πρωτογενές έλλειµµα το 2012 θα είναι σχετικά περιορισµένο. Το έλλειµµα µπορεί να καλυφθεί για ένα σύντοµο διάστηµα µέσω νοµισµατικής πολιτικής, πληρώνοντας έτσι µισθούς και συντάξεις. Μεσοπρόθεσµα θα πρέπει να γίνει ανάταξη του φορολογικού συστήµατος και να υπάρξει ανάπτυξη. Αυτή είναι η πραγµατική εγγύηση για την κανονική πληρωµή µισθών και συντάξεων και όχι ο δανεισµός».

Τι θα γίνει με την επάρκεια αγαθών – καύσιμα, φάρμακα κ.ά.;

«Τους πρώτους µήνες θα υπάρξουν προβλήµατα στο πετρέλαιο, στα φάρµακα και στα τρόφιµα. Η παραγωγή ενέργειας µπορεί να καλυφθεί από εγχώριες πηγές. Για τα άλλα αγαθά θα χρειαστεί να γίνουν διµερείς συµφωνίες µε χώρες παραγωγούς. Θα πρέπει επίσης να ληφθούν διοικητικά µέτρα προσαρµογής της κατανάλωσης για να στηριχτούν τα λαϊκά στρώµατα. Η κατάσταση θα βελτιωθεί σύντοµα καθώς θα τονώνεται η εγχώρια παραγωγή και θα µειώνεται το εξωτερικό έλλειµµα».

Η έξοδος από την ευρωζώνη συνεπάγεται και έξοδο από την ΕΕ;

«Πρόκειται για ιδεολογική τροµοκρατία. Στην κρίση που βρίσκεται η ΕΕ δύσκολα θα θελήσει να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου επιδιώκοντας την αποβολή χώρας. Από την άλλη, η αναζωογόνηση της ελληνικής οικονοµίας θα απαιτήσει επιβολή ελέγχων στις κεφαλαιακές ροές και εκτεταµένη δηµόσια παρέµβαση στην παραγωγή. Θα υπάρξει ευθεία σύγκρουση µε τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΕΕ. Εναπόκειται στον ελληνικό λαό να αποφασίσει αν θα αποχωρήσει και από την ΕΕ. Βέβαια η αθέτηση πληρωµών και η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα λειτουργήσουν ως καταλύτης ριζικών αλλαγών στην ΕΕ».                                                                                                                                    ΠΗΓΗ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Ἡ ἄκριτος βία τῶν «ἀντιφασιστῶν» καὶ τῶν ἠλιθίων!

Θὰ μποροῦσα νὰ δεκτῶ ἀπὸ ὅλον τὸν πλανήτη τὴν ἄγνοια γιὰ θέματα ποὺ ἀφοροῦν στὴν Ἑλληνικὴ παιδεία. Θὰ μποροῦσα ἀκόμη καὶ νὰ τοὺς κατανοήσω… Νὰ τοὺς ἀγνοήσω… Ἀλλὰ ὅταν αὐτὸ συμβαίνει μέσα στὸν τόπο ποὺ γέννησε τὴν φιλοσοφία, τὴν ἐπιστήμη καὶ τὸν Ἀνθρωπισμὸ, ὄχι, δὲν τὸ δέχομαι. Δὲν τὸ ἀγνοῶ! Δὲν τὸ παρακάμπτω!
Θυμώνω, ἐξοργίζομαι… Πονάω!!!! Προσέξτε αὐτὸ τὸ σκίτσο… Θὰ ἤθελα πάρα πολὺ τὴν γνώμη σας καὶ τὶς σκέψεις σας… Παρατηρήσατε μὲ προσοχὴ τό σκίτσο;
Βλέπουμε μία τετραγάμμα νὰ διώκεται μὲ ἀπόλυτον  ΒΙΑ!!!!  Μία βία ποὺ στάζει αἷμα, μὲ κρᾶνος καὶ  Ῥόπαλο… Δῆλα δή, μία βία ποὺ ἔχει κρύψει τὸ πρόσωπό της ἀπὸ τὸ Φῶς καὶ τὴν Ἀλήθεια καὶ χρησιμοποιεῖ τεχνητὰ μέσα, ὄχι τὶς φυσικές της δυνάμεις, πρὸ κειμένου νὰ ἐπιβληθῇ!!!
Ἐγὼ αὐτὸ βλέπω ἀρχικῶς… Καὶ πονάω.. Ἀγανακτῶ…. Γιὰ ὅλα… Μὰ ἰδίως γιὰ τὴν ἀνανδρεία… Καί τί εἶναι ἡ τετραγάμμα; Εἶναι τό κλαπέν μας σύμβολον ἀπό τόν ἀνεγκέφαλο Χίτλερ καί τά τσιράκια του ἤ ἕνα πανάρχαιον σύμβολον πού πασχίζει νά μᾶς μεταφέρῃ κάποιες ξεχασμένες γνώσεις; Τί συμβολίζει ἡ τετραγάμμα; Ἔχουμε σκεφθεῖ; Ἤ μήπως βλέποντάς την θεωροῦμε πώς δέν ἀξίζει τόν κόπο, μία καί τήν ἔχουν καπηλευθεῖ ἄλλοι; Ἴσως φίλοι μου νὰ ἔχετε δίκαιον, ὥς ἕναν βαθμό… Ἴσως πράγματι ἡ ἀμορφωσια, ἡ ἀγραμματοσύνη καὶ ἡ  ἀπαιδεία νὰ εἶναι πολὺ περισσότερο ἐπικίνδυνες… Ἴσως νὰ καταστρατηγοῦν κάθε λογική, κάθε μόρφωσιν… Ἴσως μάθαμε νὰ σιωποῦμε ἐμπρὸς στὴν βία… Ἀλλά ἔως πότε; Ἔως πότε θά ἐπιτρέπουμε νά μᾶς βιάζουν; Νά μᾶς καταστρέφουν τήν Νόησιν; Νά μᾶς χειραγωγοῦν; Νά μᾶς ἀπειλοῦν; Νά μᾶς κάνουν νά πιστεύουμε πώς πρέπει νά ἰσχύσῃ ὁ νόμος τῆς καφρίλας; Ἔως πότε θά σκύβουμε τό κεφάλι σιωπῶντας, διότι οἱ πολλοί ἔχουν ἄλλην ἄποψιν; Καί πότε ἐπί τέλους θά σηκώσουμε ἀνάστημα γιά νά τούς στείλουμε στόν ἀγύριστο;
Δὲν εἶναι μόνον ἡ βία ὅμως ποὺ ἀπεικονίζει αὐτὸ τὸ σκίτσο. Εἶναι κι ἄλλα πολλά.. Ἡ παραπληροφορία, ποὺ πρὸ ἀνέφερα, ἀναπαράγεται. Φίλη πρὸ χθὲς ἀναδημοσίευσε στὴν σελίδα της τὸ παραπάνω καὶ τῆς σχολίασα ὥς ἐξῇς:
Τὸ σύμβολον αὐτὸ εἶναι ἡ τετραγάμμα. Ἀρνοῦμαι στὸν ὁποοιιονδήποτε τὴν χρήσιν του, γιὰ λόγους ἀσχέτους μὲ τὴν Ἑλληνικὴ φιλοσοφία!!! Ἐπίσης, ἐὰν αὐτό, κατὰ τὰ σύγχρονα δεδομένα ἐκφράζῃ φασισμό, τότε τί ἀκριβῶς ἐκφράζει αὐτό τό κάτι πού θέλει σώνει καί καλά νά τό ἐξαφανίσῃ; Ἄλλον φασισμό; Ἰσχυρότερον;
Ἄει στὸν διάολο ἀμόρφωτοι καὶ ἀγράμματοι καὶ ἀνθέλληνες…
Πρῶτα νὰ μάθετε τὸ τὶ σημαίνει δημοκρατία καὶ μετὰ νὰ μᾶς τὸ παίζετε δημοκρᾶτες…
Προσέξτε τὴν βία ποὺ ἀπεικονίζει τὸ παραπάνω σκίτσο! Μέσα στὴν ἀγάπη καὶ στὴν ἀρμονία ἕνα πρᾶγμα…
Ἄει στὰ τσακίδια σας ἀνθέλληνες… Ἔ ἀνθέλληνες…
Ἐννοεῖται πὼς ἔσβησε καὶ τὴν ἀνάρτησιν καὶ τὸ σχόλιο… Γιατί; Ἀν τὶ νὰ ἀναπαραγάγῃ τὴν πληροφορία ὀρθῶς, τὸ διέκοψε. Ἀν τὶ νὰ στραφῇ καὶ ἡ ἴδια πρὸς τὴν γνώσιν καὶ νὰ προβληματιστῇ, τὸ ἀπέρριψε  καὶ τὸ ξέχασε.. Γιατί; Τόση πιά ἡ καφρίλα τῆς κοινωνίας μας; Τόση ἡ ἀδυναμία μας νά κάνουμε ἕνα βῆμα παρακάτω; Καί μετά φταίει ἡ Φυσική Ἐπιλογή πού μᾶς ὁδηγεῖ στόν ἀφανισμό; Νά χαρῶ ἤ νά κλάψω; Καί γιά ποιόν;
Φιλονόη.
Υ.Γ.1. Ὅσο γιὰ κάποιους μπρατσαρᾶδες, καλὰ κάνουν ποὺ χρησιμοποιοῦν Ἑλληνικὰ σύμβολα, ἀλλὰ καλλίτερα θὰ κάνουν ἐὰν πάψουν καὶ τὶς χιτλερικὲς συμπεριφορές. Ἤ τὸ Ἕνα ἤ τὸ ἄλλο. Ἄς διαλέξουν! 

Υ.Γ.2. Τελικῶς μήπως ἀπλῶς διώκεται ἡ Ἑλλάς; 
ΠΗΓΗ

ΒΡΩΜΟΕΓΓΛΕΖΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ


Δηλώσεις Σοκ του Χριστόφια: "Να φύγουν οι Έλληνες από την Κύπρο! Είμαι διεθνιστής και πρέπει οι Τουρκοκύπριοι να μείνουν!"-Βίντεο

Θέλει μια πολυπολυτισμική Κύπρο ως κομμουνιστής και διεθνιστής που είναι...

NYT: Η Ελλάδα μπορεί να σωθεί με ελαιόλαδο και φέτα!

 Image"Πάνε χρόνια που έχει να ακουστεί κάτι θετικό για την Ελλάδα, αλλά η χώρα που κάποτε υπήρξε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες έχει δύο βασικούς άσσους στο μανίκι της. Τη φέτα. και το ελαιόλαδο". Με αυτά τα λόγια προσεγγίζει την κατάσταση στην ελληνική οικονομία και τις δυνατότητας της χώρας μας να εμπορευθεί δύο από τα βασικότερα προϊόντα της η αμερικανικής εφημερίδα «New York Times»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ελλάδα έχει το αποκλειστικό προνόμιο από την Ευρωπαϊκή Ένωση να παράγει τυρί φέτα και επίσης διαθέτει τις καλύτερες λαδοελιές παγκοσμίως. Πάρα ταύτα η χώρα μας κατέχει μόνο το 28% στην παγκόσμια αγορά λευκών τυριών και μόλις το 4% στην παγκόσμια αγορά ελαιόλαδου.

Η αμερικανική εφημερίδα αναφέρεται στην ζημιά που κάνουν στο ελληνικό εμπόριο οι συχνότατες απεργίες και το κλείσιμο των λιμένων από συνδικαλιστές καθώς και στην  αποδιοργάνωση των αγροτικών επιχειρήσεων της χώρας.

"Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως η Ελλάδα που κατάφερε να ξεπεράσει σε ρυθμό ανάπτυξης τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες για 60 συνεχή χρόνια να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση. Η Ελλάδα κατάφερε να μετατρέψει κατεστραμμένες αγροτικές περιοχές σε σύγχρονες μονάδες. Να επενδύσει στη βιομηχανία του τσιμέντου και του βωξίτη. Να έχει τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στον κόσμο, με κανένα άλλο κράτος – εκτός της Ιαπωνίας – να μην μπορεί να τη συναγωνιστεί.» υπογραμμίζει η εφημερίδα και συνεχίζει  «Ωστόσο η Ελλάδα μπήκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως η δεύτερη πιο φτωχή χώρα της Δυτικής Ευρώπης, ως συνέπεια ανίκανων κυβερνήσεων και φυσικά της καταστροφικής για την οικονομία της χώρα 7χρονης δικτατορίας».

Η εφημερίδα επικαλείται μάλιστα πρόσφατη έκθεση της εταιρείας συμβούλων McKinsey που εκτιμά ότι, η Ελλάδα πρέπει να επενδύσει σε πράγματα που γνωρίζει καλά για να αντιστρέψει το κλίμα. Η βιομηχανία ελιάς και φέτας μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη της, το ίδιο και ο τουρισμός, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στα μεγάλα αποθέματα βωξίτη που έχει η Ελλάδα.                                  ΠΗΓΗ

Τα παιδιά πληρώνουν πανάκριβα την κρίση...


                            Στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά το έχουν ρίξει πολλοί γονείς λόγω του οικονομικού αδιεξόδου που βρίσκονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουν άσχημη συμπεριφορά στα ίδια τους τα παιδιά στιγματίζοντας μια για πάντα την ψυχούλα τους.

Όπως αναφέρει το star.gr, τα στοιχεία σοκ μιλούν από μόνα τους: 35.920 τηλεφωνικές καταγγελίες δέχτηκε η εθνική γραμμή SOS 1056 από την αρχή του 2011 έως το 1ο εξάμηνο του 2012.
«Παρότι πρέπει να βγάλουμε την ρετσινιά πως οι Έλληνες εγκαταλείπουν τα παιδιά τους επειδή δεν έχουν να τα ζήσουν –γεγονός το οποίο είναι ανακριβές- υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την κακοποίηση και την παραμέληση ανηλίκων, ειδικά από γονείς αλκοολικούς ή χρήστες ναρκωτικών» επισημαίνει ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού» και προσθέτει πως «Στα 11 σπίτια του Χαμόγελου τα παιδιά που έπρεπε να απομακρυνθούν από το περιβάλλον τους βρήκαν μια ζεστή οικογένεια και προόδευσαν στην ζωή τους. Ιδιαίτερα πολύτιμα σε επίπεδο δήμων είναι το Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας, που στηρίζουν τα παιδιά και τις οικογένειες οι οποίες βρίσκονται σε κρίση, χωρίς να απομακρύνονται οι ανήλικοι».
Ωστόσο αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι ότι λόγω της παύσης λειτουργίας ιδρυμάτων λόγω της υποχρηματοδότησης, αθώα παιδιά παραμένουν εγκλωβισμένα σε ακατάλληλο περιβάλλον… 1.278 παιδιά δεν φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου», λόγω έλλειψης χώρου… ΠΗΓΗ

Έκθεση ΟΗΕ: "Μοναδική πηγή ορυκτού πλούτου η Ελλάδα - Αγώνας για τον έλεγχο της"


ImageΕκτός από τους υδρογονάνθρακες η Ελλάδα φαίνεται ότι αποτελεί γενικά "Ελ Ντοράντο" σπάνιων στρατηγικών ορυκτών και αυτό ίσως είναι και μία αοό τις αιτίες της κακοδαιμονίας της: Έκθεση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, που δημοσιεύεται στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, αποκαλύπτει ότι "βάσει ερευνών και εξορύξεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, η χώρα κάθεται επάνω σε μία πλάκα με δεκάδες εξαιρετικά σπάνια ορυκτά με εφαρμογή στην βαριά βιομηχανία, αεροναυπηγική κλπ. τα οποία τα διαθέτει και σε μεγάλες ποσότητες".

Στην έκθεση αποκαλύπτεται η ύπαρξη χουντίτη (μοναδική παγκοσμίως η ύπαρξη του εν λόγω υλικού που χρησιμοποιείται για την κατάσβεση πυρκαγιών και ως αντιπυρικό υλικό στις οικοδομές), πρώτη στην προμήθεια βωξίτη, νικελίου, περλίτη και στην εξαγωγή ακατέργαστου μαγνησίου στην Ευρώπη και παράλληλα δεύτερη στην Ευρώπη και πέμπτη σε όλο τον κόσμο στην παραγωγή λιγνίτη.
"Αυτός είναι μόνο ένας από τους άσσους που κρύβει η Ελλάδα στο… μανίκι της και που μπορεί να είναι η λύση εξόδου από την οικονομική κρίση", σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα που σοχλιάζει την έκθεση του ΟΗΕ. Ωστόσο επισημαίνει ότι ακριβώς αυτή η αφθονία σπάνιων ορικτών εχει δημιουργήσει μεγάλο διεθνή ανταγωνισμό για τον έλεγχο των κοιτασμάτων αυτών από ξένους διεθνείς παράγοντες.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση του ΟΗΕ, ο τομέας των εξορύξεων στην Ελλάδα αποτελεί σημαντικό κομμάτι της οικονομικής δραστηριότητας καθώς αντιπροσωπεύει το 3% – 5% του ΑΕΠ, ενώ απασχολεί επισήμως 20.000 άτομα και ανεπισήμως 60.000 εργαζομένους. Ειδικότερα, ο λιγνίτης προμηθεύει 21 σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, δηλαδή το 50% της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται στην Ελλάδα.

Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, ότι το 2009 η συνολική παραγωγή του ορυκτού πλούτου ήταν περίπου 63 εκατομμύρια τόνοι, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις υπολογίζεται ότι συνολικά οι πωλήσεις σε ορυκτά και μέταλλα ανέρχονται ετησίως στα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, η παραγωγή το 2009 σημείωσε σημαντική πτώση, που αποδίδεται στην ύφεση. Τη στιγμή που η παραγωγή βωξίτη, για παράδειγμα, το 2008 ανήλθε στους 2,1 εκατομμύρια τόνους, το 2009 έπεσε στους 1,9.

Από την έκθεση του ΟΗΕ προκύπτει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν σημαντικά αποθέματα σε ορυκτά, τα οποία η χώρα έχει πάψει να εκμεταλλεύεται ή δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με αυτά. Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για τον πηλό, τον ασβεστόλιθο, το σχιστόλιθο, την καολίνη και το γύψο.

Στη «Figaro» αναφέρεται ότι οι προοπτικές στον τομέα των ορυκτών και των μετάλλων διαφαίνονται καλές. Επικαλούμενη Αμερικανούς αναλυτές, αναφέρει ότι η μεταλλευτική βιομηχανία θα πρέπει να ανακτήσει τη δύναμή της κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του 2013, ενώ σύμφωνα με άλλη εκτίμηση η ελληνική βιομηχανία έχει ήδη αρχίσει να «ανεβαίνει» εξαιτίας της μεγάλης διεθνούς ζήτησης των ελληνικών μετάλλων και ορυκτών και εν όψει των αποκρατικοποιήσεων που επίκειτναι.
Αναφέρονται οι περιπτώσεις της ΛΑΡΚΟ που παρά το γεγονός ότι είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός νικελίου στην Ευρώπη, η εταιρεία οδεύει προς κλείσιμο ενώ η απαίτηση των αεροναυπηγικών βιομηχανιών για το υλικό είναι τεράστια, όπως επίσης και η περίπτωση της ΔΕΗ που εκμεταλλεύεται τεράστια ορυχεία λιγνίτη και παρ'όλα αυτά είναι ζημιογόνος!                 ΠΗΓΗ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Η εντολή Μιχαλολιάκου στους βουλευτές του για τα κρατικά αυτοκίνητα…
Οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» μετά από σχετική οδηγία του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου θα παραλάβουν μεν τα βουλευτικά ΙΧ, δεν θα τα…

κρατήσουν όμως για τους ίδιους.Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρατικά αυτοκίνητα θα δοθούν σε πολύτεκνες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης ήδη έχει βρει οικογένεια με…έξι παιδιά στην οποία θα μεταβιβάσει το βουλευτικό του αυτοκίνητο…

«Υπονομεύστε την εθνική ομοιογένεια των κρατών» - Μαρτυρία φυλετικής υπονόμευσης

ImageΕδώ και δύο δεκαετίες παρατηρείται μια συντονισμένη προσπάθεια να αλλοιωθούν οι πληθυσμιακές συνθέσεις των κρατών, και μάλιστα των απόλυτα εθνικά ομοιογενών κρατών. όπως είναι η Ελλάδα, αλλά πλέον και η Σερβία. Η προσπάθεια προέρχεται,  από χώρες οι οποίες είτε δημιουργήθηκαν από μετανάστες, άρα η πληθυσμιακή τους σύνθεση προέρχεται από εθνικά ανομοιογενείς χώρες και δη πρώην αποικίες. Ή από χώρες αποικιοκρατικές που τώρα πλέον δέχονται μάζες πολιτών από τις πρώην αποικίες και ενοχλούνται από τα εθνικά ομοιογενή κράτη. 
Το θέμα είναι ότι οι μάσκες έπεσαν πλέον, και απροκάλυπτα επίσημα χείλη μας ενημερώνουν για τα καλά της πολυπολιτισμικότητας, και για το πόσο κολλημένοι είμαστε όσοι θέλουμε τα έθνη μας "μικρά, και καθαρά". Η επιπτώσεις δημιουργίας ενός "παγκόσμιου" πολτού είναι πολλές,η κυριότερη είναι η έυκολη αποδοχή μια Παγκόσμιας Αρχής για το καλό μας (Νέα Τάξη Πραγμάτων).
Βασικότερος εκφραστής του πνεύματος της "παγκοσμιοποίησης των Εθνών" εν Ελλάδι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Όλες του οι ενέργειες από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα που βρισκοταν στην εξουσία είχαν αυτή την σφραγίδα: Μηδενικής εθνικής συνείδησης. Με τα αποτελέσματα να τα βιώνουμε σήμερα όλοι και μελλοντικά όλες οι νεότερες γενιές.

Φανταστείτε έναν ηγέτη των Ηνωμένων Εθνών και γίγαντα στις οικονομικές και ενεργειακές βιομηχανίες να υποστηρίζει την είσοδο δεκάδων εκατομμυρίων μη-Ασιατών μεταναστών στην Κίνα ή την Ιαπωνία για να υπονομεύσουν την εθνική τους ομοιογένεια.

Ή φανταστείτε εάν ένας τέτοιος άνθρωπος υποστήριζε την είσοδο δεκάδων εκατομμυρίων μη Αφρικανών στη Νιγηρία για να υπονομεύσουν την εθνική της ομοιογένεια. Και φανταστείτε να έκανε μια τέτοια "σύσταση" δημοσίως στον κόσμο, χωρίς ντροπή, υποστηρίζοντας ότι η διαδικασία αυτή θα ήταν για το «καλό» των Κινέζων ή των Νιγηριανών.

Τι είδους αντίδραση θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τους Κινέζους ή τους Νιγηριανούς; Φυσικά, θα εξοργίζονταν - και δικαίως – που ένας παγκόσμιος ηγέτης, ανοιχτά υποστήριζε την υπονόμευση του λαού τους.

Αυτό είναι ακριβώς που συνέβη πρόσφατα, εκτός, φυσικά, από το ότι τα έθνη που είχε ως στόχο για την υπονόμευσή τους, ο κύριος αυτός, ήταν όλα τα λευκά ευρωπαϊκά έθνη. Αναφέρει σχετικά με αυτό, ο Brian Wheeler
ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση στο BBC:

"Η ΕΕ θα πρέπει να "κάνει το καλύτερο δυνατό για να υπονομεύσει" την "ομοιογένεια" των κρατών μελών της"!

Ο Πίτερ Σάδερλαντ (Peter Sutherland),
μη εκτελεστικός πρόεδρος της Goldman Sachs ανέφερε ότι η μελλοντική ευημερία των πολλών κρατών της ΕΕ εξαρτάται από το "αν θα γίνουν (τα κράτη) πολυπολιτισμικά"!

Ο κ. Sutherland, ο οποίος είναι  International, πρώην πρόεδρος του πετρελαϊκού κολοσσού BP και επικεφαλής του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη, το οποίο συγκεντρώνει εκπροσώπους από 160 έθνη που "ανταλλάσσουν ιδέες πολιτικής".

Είπε στην επιτροπή της Βουλής των Λόρδων, ότι η μετανάστευση είναι μια «σημαντική δυναμική για την οικονομική ανάπτυξη» σε κάποια έθνη της ΕΕ "όσο δύσκολο και αν είναι να το εξηγήσουμε αυτό στους πολίτες των κρατών αυτών".

Η γήρανση ή η μείωση του γηγενούς πληθυσμού σε χώρες όπως η Γερμανία ή νότια κράτη μέλη της ΕΕ ήταν το «βασικό επιχείρημα και, διστάζω να χρησιμοποιήσω τη λέξη επειδή οι άνθρωποι έχουν προσβληθεί, για την ανάπτυξη πολυπολιτισμικών κρατών", πρόσθεσε.

"Είναι αδύνατο να θεωρηθεί ότι ο βαθμός ομοιογένειας μπορεί να επιβιώσει, επειδή τα κράτη πρέπει να γίνουν πιο ανοικτά κράτη, όσον αφορά τους ανθρώπους που τα κατοικούν. Ακριβώς όπως έχει γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο. "

Είπε ... στην επιτροπή: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες ή η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, είναι κοινωνίες μεταναστών και ως εκ τούτου μπορούν να φιλοξενήσουν ευκολότερα εκείνους που προέρχονται από άλλους χώρους από ό, τι κάνουμε εμείς, που ακόμα είμαστε "κολλημένοι" με μια αίσθηση ομοιογένειας και διαφοράς μας από τους άλλους.

"Και αυτό είναι ακριβώς που η Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά την άποψή μου, θα πρέπει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπονομεύσει."

Ο κ. Sutherland υποστήριξε πρόσφατα, σε μια διάλεξη στο London School of Economics, του οποίου είναι πρόεδρος, ότι υπήρξε μια «στροφή από το τα κράτη να επιλέγουν μετανάστες στο οι μετανάστες να επιλέγουν κράτη» και ότι η ικανότητα της ΕΕ να ανταγωνιστεί σε "παγκόσμιο επίπεδο" κινδυνεύει.

Είναι κάτι παραπάνω πλέον από σαφής ο κίνδυνος η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας να οδηγήσει σε "παγκοσμιοποίηση" των Εθνών με άμεσο αποτέλεσμα την απώλεια της εθνικής ταυτότητας ιστορικών φυλών όπως η ελληνική φυλή. Άλλωστε η βίαιη αλλαγή της δημογραφικής σύνθεσης της χώρας τα τεευταία 20 χρόνια έχει συντελεστεί σε όλα τα επίπεδα:
Τόσο ως προς την μείωση του ελληνικού πληθυσμού, όσο και ως προς την αύξηση των ανθρώπων που ομιλούν διαφορετική γλώσσα, έχουν διαφορετική θρησκεία και ακολουθούν διάφορα ήθη και έθιμα από τα ελληνικά.
Έτσι η απόλυτα εθνικά ομοιογενής χώρα του 98,5% Ελλήνων έχει μεταβληθεί σε μία χώρα του 80% ελληνικής φυλετικής καταγωγής βάσει των χαρακτηριστικών γλώσσας, θρησκείας, ηθών και εθίμων, δηλαδή ένας στους πέντε κατοίκους είναι ξένος ή μη ελληνικής συνείδησης με ότι αυτό συνεπάγεται και από το γεγονός ότι η μεγάλη συγκέντρωση ατόμων με μη ελληνική συνείδηση παρατηρείται στα αστικά διοικητικά κέντρα με την αναλογία πλέον να πέφτει στο 1:4...                                                                                                                                                         ΠΗΓΗ

Ἡ Κεφαλογιάννη δηλώνει ἐπισήμως πὼς θὰ μᾶς στείλῃ γιὰ σφαγή, ὅπως ἔκανε ὁ Βενιζέλος!

Τί εἶπε τό γύναιον καί δέν τήν πιάσαμε στό κυνήγι;
Τί εἶπε τό σούργελον καί δέν σηκώθηκε κανεῖς νά τῆς ῤίξῃ μερικά χαστούκια;
Τί εἶπε τό ἀνύπαρκτον ὑπανθρωπάριον καί δέν τήν πετάξαμε, μέ μία κοτρώνα σφικτοδεμένη στόν λαιμό, στόν Μαλλέα;
Μόλις τώρα δέν δήλωσε αὐτό τό κατασκεύασμα πώς θά ἐξακολουθήσῃ τό ἔργον τοῦ Βενιζέλου καί τοῦ Κεμᾶλ; Κι ἀκόμη τῆς ἐπιτρέπουμε νά στέκεται ὄρθια;Τόσο κάφροι καταντήσαμε ἐμεῖς πλέον; 
Εἶναι τόσο ἠλίθιοι, ποὺ τίποτα περισσότερο δὲν θὰ μπορούσαμε νὰ περιμένουμε ἀπὸ αὐτούς!
Εἶναι τόσο ἀνιστόρητοι, ποὺ δὲν ἀντιλαμβάνονται πὼς ὑμνοῦν  τὸν πραγματικό μας σφαγέα!
Εἶναι τόσο ἀνήθικοι, ποὺ οὐδέποτε θὰ ντραποῦν γιὰ τὰ αἴσχη τους, πιστεύοντας μάλλιστα πὼς διεξάγουν μέγιστον ἔργον ὑπέρ μας!!!
Νὰ χαρῶ κάτι ἀνεγκεφάλους «σωτῆρες». Κάτι ἀνηθίκους  προδότες. Κάτι λύκους μὲ προβιὰ προβάτου. 
Ποιοί; Οἱ Ἐφιᾶλτες.
Δηλώνει λοιπὸν ἡ μανδὰμ πὼς ἐξακολουθεῖ τὸ ἔργον τοῦ Βενιζέλου.
Χμμμ…
Γιὰ νὰ δοῦμε λοιπόν, ποῦ σταμάτησε ὁ Βενιζέλος κι ἀπὸ ποῦ θὰ τὸ πιάσουν ἐτοῦτα τὰ νούμερα τὸ γαϊτανάκι.
Ὁ Βενιζέλος μᾶς φόρεσε τὴν Μικρασιατικὴ ἐκστρατεία, διότι ἤθελε νὰ ἐξυπηρετήσῃ τοὺς φίλους του τοὺς Ἄγγλους, πρὸ κειμένου νὰ ἁρπάξουν αὐτοὶ τὰ πετρέλαια τῆς Μοσούλης. Ἔπρεπε λοιπὸν κάποιος νὰ ἀπασχολῇ τὴν τότε ὀθωμανικὴ αὐτοκρατορία, πρὸ κειμένου νὰ δράσουν ἀνενόχλητοι οἱ κατ” ἐξοχὴν δουλέμποροι καὶ ὑπάνθρωποι τοῦ  πλανήτου.
Ὅλα δῆλα δὴ στὸν βωμὸ τοῦ χρήματος, πρὸ κειμένου οἱ Ἄγγλοι τραπεζῖτες, οἱ παγκόσμιοι ἔμποροι ὅπλων καὶ τὸ Ἑβραϊκὸν συμβούλιον (ποὺ ὅλως «τυχαίως» μόλις εἶχε μεταφερθεῖ στὴν Νέα Ὑόρκη!!!) νὰ στήσουν ἐκεῖνες τὶς ὑποδομὲς, πρὸ κειμένου νὰ δημιουργηθῇ λίγο ἀργότερα τὸ Ἰσραήλ.
Δῆλα δή, χάθηκαν δύο γενεὲς Ἑλλήνων, πρὸ κειμένου νὰ ἁρπάξουν κάποιοι κάτι βρωμοπετρέλαια, καὶ κάποιοι ἄλλοι νὰ ἀποκτήσουν δικαίωμα ζωῆς καὶ θανάτου ἐπὶ τῶν Παλαιστινίων.
Μὲ τὴν ἐπικουρία φυσικὰ τῶν Γάλλων, τῶν Ἰταλῶν, τῶν Γερμανῶν, τῶν Ῥώσσων!!! Ὤ, ναί, κι αὐτὰ τὰ καθίκια ἐκεῖ ἦταν! Χάριζαν ὅπλα στὸν Κεμάλ, πρὸ κειμένου νὰ τελειώνῃ μὲ τοὺς Ἕλληνες. Κι ὅσους σώθηκαν, τοὺς τακτοποίησαν στὴν «θερμὴ ἀγκαλιὰ» τῆς Σιβηρίας! (Καὶ τοῦ χρόνου!)
Τί δέν καταλάβαμε;
Κι ἐπεὶ δὴ ὁ Βενιζέλος δὲν ὁλοκλήρωσε τὸ ἔργο του τότε, διότι μᾶς ἄφησε χρόνους, κι ἐπεὶ δὴ τότε δὲν εἶχε ἀποφασισθεῖ ἀκόμη (ὀρθότερα εἶχε ἀλλὰ ἀνεβλήθῃ ἡ ἐφαρμογὴ τῆς ἀποφάσεως γιὰ ἀργότερα), σήμερα ἡ μανδάμ, μαζὺ μὲ τὸ ἐπιτελεῖον τοῦ Σαμαρᾶ, τοῦ Μπενοβούβαλου καὶ τοῦ Κουρέλη ἀπεφάσισαν νὰ συνδράμουν, πρὸ κειμένου νὰ φθάσουμε στὸ πέρας τῶν σχεδιασμῶν Βενιζέλου-Ἀγγλίας-στέμματος-Σιωνιστῶν-Ῥώσσων-Γερμανῶν-Γάλλων-Ἰταλῶν κλπ κλπ κλπ. 
Μᾶς βάζουν στὸν πόλεμο ποὺ ξεκινᾶ (οὐσιασιτκῶς ξεκίνησε), τελειώνουν μὲ τὴν Τουρκία ἐντὸς ὁλίγου καὶ στὸ μεταξὺ τὸ Ἰσραὴλ ἀποκτᾶ τὴν πρωτοκαθεδρία στὴν περιοχή, διότι τὸ ἀραβικὸ στοιχεῖο ἐμποδίζει τὰ σχέδιά τους. Πῶς θά κάνουν τήν λωρίδα τῆς Γάζας ἕνα ἀπέραντο Λάς Βέγκας; Πῶς θά ἀπαλλαγοῦν διά παντός ἀπό τούς «τρομοκρᾶτες»; (Πού οἱ ἴδιοι φυσικὰ συντηροῦν καὶ χρηματοδοτοῦν!!!) Πῶς θά τελειώνουν διά παντός μέ κάθε ἐνοχλητικόν στήν περιοχή;
Ἀφῆστε λοιπὸν τὴν Ἑλλάδα νὰ πάῃ στὴν νέα σφαγή, πρὸ κειμένου νὰ ἀπασχοληθῇ ἡ Τουρκία καὶ νὰ δροῦν λίγο νοτιότερα ἐλεύθεροι ὅλοι οἱ παρανοϊκοὶ τοῦ πλανήτου. (Ἀκοῦς Ἐρντογᾶν; Μᾶς τελείωσες καὶ δὲν τὸ ἔχεις πάρει χαμπάρι!!! Ἀλλὰ στὸ μεταξὺ σοῦ ἐπιβάλλει ἡ βαρβαρικὴ φύσις σου, καθῶς καὶ ὁ προγραμματισμὸς ποὺ σοῦ ἔχουν κάνει, νὰ ἐπιφέρῃς ἕνα ἀκόμη ὁλοκαύτωμα!!!)
Τί ἄλλο ἔκανε ὁ Βενιζέλος, γιά τό ὁποῖον ἐτοῦτα τά ἀνθελλήνικα τσόκαρα καλοῦνται σήμερα νά ἐξακολουθήσουν τό ἔργο του;
Χμμμμ….
Παρέδωσε κυριολεκτικῶς στοὺς Τσάμηδες καὶ στοὺς Ἀλβανοὺς τὴν Βόρειο Ἤπειρο. Ἀπὸ ἐκείνη τὴν στιγμὴ καὶ μετά, καὶ παρὰ τοῦ γεγονότος πὼς ὁ Κωνσταντῖνος, μὲ τὸν Μεταξᾶ καὶ τὸν Ἑλληνικὸ στρατὸ ἦταν ἐκεῖ καὶ προήλαυναν, ὁ  Βενιζέλος, ὥς κακομαθημένο κωλόπαιδο, τοὺς ὑπεχρέωσε νὰ στραφοῦν πρὸς Θεσσαλονίκη. Μίαν Θεσσαλονίκη ὅμως, ποὺ τότε οἱ Ἑβραῖοι ὅριζαν τὴν τύχη της, καὶ οἱ ὁποῖοι δὲν ἤθελαν νὰ πέσῃ στὰ χέρια τῶν Βουλγάρων. Ἔκαναν λοιπὸν τὶς κατάλληλες συνεννοήσεις καὶ τὴν ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ  στὸν Κωνσταντῖνο καὶ στὸν Γεώργιο. Ἄκαπνοι σχεδὸν μπῆκαν οἱ δικοί μας ἐκεῖ. Γιὰ τὸ τυπικὸν κάτι ἀστεῖες μπαταριές, ἐπὶ τῆς οὐσίας ὅμως ἡ Θεσσαλονίκη ἐντὸς δύο ἡμερῶν παρεδόθῃ! Κι ὅλα αὐτὰ γιὰ νὰ κάνῃ ὁ Βενιζέλος τὰ χατήρια στὰ σόγια του. 
Θὰ μοῦ πεῖτε ἴσως, πὼς ἐσώθῃ ἡ Θεσσαλονίκη…. Καλά… Μὲ τοὺς Βαλκανικοὺς ξεκίνησε τὸ ξήλωμα. Μὲ τὸν Α” Παγκόσμιον πόλεμο ὁλοκληρώθῃ. Ἦταν πρὸ πολλοῦ σχεδιασμένον νὰ παραμείνουν οἱ Βούλγαροι ἐντὸς τῶν ὑπαρχόντων σημερινῶν συνόρων, διότι ὥς προμετωπίδα τῶν Ῥώσσων, οἱ λοιποὶ κρατοῦντες τοῦ πλανήτου δὲν τοὺς ἤθελαν στὴν Μεσόγειο. Τόσες ἀπωθήσεις λοιπὸν ἔφαγαν κι αὐτοὶ ἐκεῖ, Θράκη καὶ Μακεδονία ὀρέγονταν. Ἀλλὰ δὲν τὰ εἶχαν καλὰ μὲ τὸ ἑβραίκὸ στοιχεῖο τότε, ὁπότε πάει καὶ ἡ Βόρειος Ἤπειρος, πάει καὶ τὸ Μοναστήρι. Μὲ τὶς ὑγεῖες μας!
Κι ὁ Ῥῶσσος παρέμεινε ἐγκλωβισμένος ἐκτὸς Μεσογείου. Λέτε νά τό ξέχασε; 
Αὐτὸ φαντάζομαι καλοῦνται σήμερα ἐτοῦτα τὰ τσόκαρα νὰ ἐξακολουθήσουν κα]ινὰ ὁλοκληρώσουν. Καί δέν ντρέπονται νά τό ὁμολογοῦν δημοσίως; Δέν κυττοῦν τά μοῦτρα τους στόν καθρέπτη γιά νά καταλάβουν τό πόσο ἀνίκανοι, ἠλίθιοι κι ἀνθέλληνες εἶναι; Τί πρέπει τέλος πάντων νά κάνουμε γιά νά συνειδητοποιήσουν πώς εἶναι ἐν τελῶς ὁλίγιστοι, ἡμιμαθεῖς κι ἐπικίνδυνοι; Νά πιάσουμε ἐμεῖς τά ὅπλα καί νά ἀρχίσουμε νά τούς καθαρίζουμε ἕναν ἕναν;
Τί θέλουν λοιπόν τώρα; Νά δώσουμε καί τήν ὑπόλοιπη Ἤπειρο; Καί τήν ὑπόλοιπη Μακεδονία; Αὐτό ἦλθαν νά μᾶς ἐπιβάλλουν;
Τί ἄλλο θά συνεχίσῃ ἡ μανδάμ; 
Τί ἄλλο ἄφησε ἀνολοκλήρωτον ὁ μέγιστος προδότης τοῦ ἔθνους Ἐλευθέριος Βενιζέλος;
Τὸ Ἑλληνικὸ στοιχεῖο τῆς ΜΙκρᾶς Ἀσίας τοῦ ξέφυγε, κατὰ ἕνα μέρος του. Ἄλλαξοπίστησε, ἄλλαξε τὸ ὄνομά του, κατήργησε τὴν μνήμη του, τὴν ἱστορία του, τοὺς φυλετικούς του δεσμούς, τὴν γλώσσα του τὴν ἔκρυψε…
Γιατί; Μὰ γιὰ νὰ ἐπιβιώσῃ ἀπὸ τὸν σφαγέα!
Τώρα λοιπόν, τώρα ποὺ σιγὰ σιγά, καὶ δειλὰ δειλά, ξεπροβάλλει ἀπὸ τὰ παρασκήνια τὸ τόσο καταπιεσμένον καὶ κυνηγημένον Ἑλληνικὸ στοιχεῖον, τώρα ποὺ κάποιοι ἀπὸ αὐτοὺς ποὺ ἔπεβίωσαν (καὶ πῶς κατάφεραν ἄρα γέ νά ἐπιβιώσουν;)  μποροῦν, μὲ νηπιακὰ βήματα, νὰ τολμοῦν νὰ ὀνειρεύονται συνθῆκες ἐλευθερίας, τώρα λοιπὸν αὐτὸ πάλι πρέπει νὰ παύσῃ!
Ἀπὸ ἐπάνω ὁ Ῥῶσσος ποὺ καραδοκεῖ νὰ ἁρπάξῃ τμήματα τῶν ἐδαφῶν τῆς Τουρκίας, (ποιά ἐδάφη ἄρα γέ ἐποφθαλμιᾶ) κι ἀπὸ τὴν ἄλλην ὅλα τὰ κοράκια τοῦ πλανήτου, (καὶ τὸ στέμμα καὶ οἱ ἀμερικανοὶ ἀλλὰ καὶ οἱ Ἕβραῖοι… Τί σύμπτωσις κι αὐτή; Πάντα οἱ ἴδιοι πρωταγωνιστὲς βρὲ παιδιά!!!!) 
Ἀπὸ κάτω οἱ Κοῦρδοι, παρέα μὲ τὴν Συρία, τὸ Ἰράν καὶ τὶς λοιπὲς ἄλλες κατακαιόμενες περιοχὲς τοῦ πλανήτου.
Μήπως κάποιος ἀπό ἐμᾶς ὀνειρεύεται ἀκόμη νά πατήσῃ τό πόδι του στήν Πόλι; Καλά, ἄς μὴν φάῃ, ἔχουμε γλαρόσουπα μὲ μπόλικους γλάρους μέσα! Καὶ τὶ γλάρους!
Κεφαλογιαννέϊκους, Σαμαρικούς, Μπενοβουβαλικούς, Κουρελικούς, Τσιπρέικους, Παπαρρηγέικους…. Ἔχουμε προδότες ἐδῶ μέσα….. ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.... Τόσους πολλούς, ποὺ ἔχουμε νὰ μοιράσουμε κι ἀπὸ ἐπάνω!
(Ἀλήθεια, γιατί ὁ Ἀλέξης δέν διεκδίκησε τήν ἐξουσία πραγματικῶς; Γιατί ἐπέλεξε νά παραμείνῃ στήν ἀντιπολίτευσιν; Τί στό καλό φοβᾶται; Μήπως κι αὐτός ξέρει; Ἔεεεεεεε;) 
Ὅπως καταλαβαίνετε τὸ σχέδιο εἶναι παλαιότατον. Σήμερα ἐπὶ τέλους μπαίνει σὲ ἐφαρμογή, μὲ στόχον φυσικὰ νὰ ἐξυπηρετήσῃ ἀλλότρια συμφέροντα. Οὐδέποτε τὴν Ἑλλάδα! 
Οἱ κάθε λογῆς κουδουνισμένοι, Κεφαλογιάννηδες καὶ μή, τὸ μόνον ποὺ ἔχουν κατὰ νοῦ εἶναι νὰ ἐξυπηρετήσουν τὰ συμφέροντα τῶν ἀφεντικῶν τους καὶ τῶν χρηματοδοτῶν τους. Οὐδέποτα τὰ δικά μας!
Εἴμαστε λοιπὸν ἀπολύτως ὐπεύθυνοι γιὰ τὴν θρασύτητά τους!
Διότι ἐμεῖς τοὺς ἐκλέξαμε, ἐμεῖς τοὺς συντηρήσαμε τόσες δεκαετίες κι ἐμεῖς, ὄχι αὐτοί, θὰ σφαγιασθοῦμε ἐντὸς ὁλίγου, πρὸ κειμένου νὰ ὁλοκληρωθοῦν τὰ σχέδια τῶν «ἀφεντάδων». Ἡ κάθε ἀνεγκέφαλη Κεφαλογιάννη δὲν ἔχει ἀνάγκη. Ἔχει καὶ περιουσία νὰ κάθεται ἐπάνω της, καὶ πλᾶτες γιὰ νὰ βασίζεται καὶ μεγάλη βλακεία γιὰ νὰ τὴν ἀναπαράγῃ! 
Ἀντιθέτως, ἐμεῖς δὲν ἔχουμε τίποτα! Ἔχουμε κι ἐλλιπὴ μόρφωσιν, κι ἐλλιπὴ ἀντίληψιν καὶ φυσικὰ ἀνυπαρξία κρίσεως, γιὰ τὸ πιὸ εἶναι καλὸ καὶ συμφέρον γιὰ τὸν τόπο. Προέχει πάντα ὁ κάθε μας φόβος, τὸ μικρορουσφέτι μας καὶ τὸ μεγάλο μας βόλεμα. Ὅταν ὅμως θὰ σφάζονται τὰ παιδιά μας, πρὸς ὄφελος τραπεζικῶν λογαριασμῶν, τότε νὰ μᾶς δῶ. 
Δὲν ξέραμε, δὲν θέλαμε νὰ μάθουμε, δὲν θέλαμε νὰ σκεφθοῦμε.
ΠΑΡΑ, ΜΑ ΠΑΡΑ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΌΝ!!!!!
Δὲν μᾶς λυπᾶμαι διόλου!
Φιλονόη.  
Υ.Γ. 1.Ἕλληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μᾶς ξεπουλοῦν!  Καὶ δυστυχῶς μας, τὸ ὁμολογοῦν δημοσίως! Τόση θρασύτης! Καὶ δὲν θέλει κανεῖς μας νὰ ἀντισταθῇ! Μᾶλλον ἔτσι πρέπει τελικῶς! 
Υ.Γ.2. Ἴδιοι σεναριογρᾶφοι, ἴδιες μαριονέτες, ἴδια θύματα! 
Υ.Γ.3. Ἡ ἰστορία ἐπαναλαμβάνεται μόνον γιὰ νὰ μᾶς καταδείξῃ πὼς ἐμεῖς, καὶ μόνον ἐμεῖς, εἴμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ὑπεύθυνοι γιὰ τὰ ὅσα μᾶς συμβαίνουν. Μόνον ἐμεῖς! Κανεῖς ἄλλος! Καὶ μὴν ἀκούσω πὼς μᾶς ξεγέλασαν. Ἄς μὴν εἴμαστε ἠλίθιοι καὶ ἡμιμαθεῖς γιὰ νὰ μὴν μᾶς ξεγελοῦν!
Υ.Γ.4. Ποιοῦ τό ἔργο ἐξακολουθεῖ ἡ μανδάμ; Χμμ… Αὐτοῦ τὸ ἔργον ποὺ ἐξακολουθοῦσε καὶ ὁ Παυλάρας! Καταπληκτικὴ φωτογραφία! Δέν βρίσκετε;
σχετικὰ θέματα:

Νὰ ποιὸς ἦταν ὁ Βενιζέλος.

Ἡ αὐτόνομη δημοκρατία τοῦ Πόντου!

Ὁ Βενιζέλος τῆς ἧττας

Ἀριστερὰ καὶ Μικρὰ Ἀσία.

Τὸ τελειωτικὸν κτύπημα γιὰ τὴν γενοκτονία τῶν Ποντίων.

Ἡ νῆσος Σάσων.

Ἰδιώνυμον Βενιζέλου, Μακρόνησος, ἐγκύκλιος 1010

Ὅπου δὲν ὑπάρχει λόγος, πίπτει …βιβλίον!

Οἱ βουλγαρικὲς φιλοδοξίες στὰ Βαλκάνια.

Ἡ πρότασις Βενιζέλου ὑπὲρ Κεμᾶλ γιὰ τὸ ΝΟΜΠΕΛ εἰρήνης!

Ἔνωσις τῆς Κρήτης μέ τήν Ἑλλάδα (1η Δεκεμβρίου 1913)

Ἡ «ἐκτέλεσις τῶν ἕξ». (σὰν σήμερα)

Ἡ ἀπελευθέρωσις τῆς Χιμάρας. (5 Νοεμβρίου 1912)

Ἡ ἀπελευθέρωσις τῆς Θεσσαλονίκης

Τὰ λάθη τοῦ Βενιζέλου.

Ὑπάρχει εὐθύνη ΚΚΕ γιὰ τὴν Μικρασιατικὴ Καταστροφή;

Πῶς πέθανε ὁ Μεταξᾶς τελικῶς;

Βουλγαρία, ὁ καπηλευτὴς Ἑλληνικῶν ἐδαφῶν καὶ ἱστορίας.

Ἡ ἐγκληματικὴ παράδοση 14 χωριῶν τῆς Ἠπείρου.

ΠΗΓΗ