ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Η ορκωμοσία του Γιώργου με το …Αριστερό! Αναρωτιέστε ακόμα για τις “ειλικρινείς” προθέσεις του;

Η ορκωμοσία του Γιώργου με το …Αριστερό! Αναρωτιέστε ακόμα για τις “ειλικρινείς” προθέσεις του;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 7, 2012

20120707-102733.jpg
Ο άνθρωπος που διέσυρε την χώρα παγκοσμίως. Ο άνθρωπος που έκανε το δοξασμένο εως πριν δύο χρόνια όνομα “Ελλάδα”, να διασυρθεί στα πέρατα της οικουμένης. Το ον που κατάφερε να καταστήσει τον “Έλληνα” από συνώνυμο του πολιτισμού, του ηρωϊσμού και της προόδου, να κατέλθει στο επίπεδο του “μιαρού” και του “απατεώνα”.
Είναι δύσκολο για πολλούς να καταλάβουν το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Το στερεότυπο που καλλιεργούσε η δυτική παιδεία για οτιδήποτε
Ελληνικό, μετατράπηκε σε “κλέφτες είναι, τους πληρώνουμε” και σε επέκταση “ας τους να τους φάνε οι Τούρκοι. Το αξίζουν”.
Έτσι προετοιμάζονται οι γενοκτονίες. Έτσι παρουσιάζονται οι ψευδομεσσίες, με ένα συφερτό ανίερων συμμάχων, άφθονα αργύρια στους προθύμους, η πολιτική ενσάρκωση του βιβλικού “αντίχριστου”.
Η γενοκτονία βέβαια έχει ήδη αρχίσει. Με τις χιλιάδες αυτοκτονίες, τις ψυχοπαθητικές ασθένειες που θερίζουν, την ανακοπή της αναπαραγωγής, της γέννας (= Έθνος, γένος).
Το ότι αυτός ο άκρως επικίνδυνος άνθρωπος ορκίζεται με το αριστερό, θα μπορούσε να είναι σκηνοθετικό εφεύρημα ενός αποκυήματος της φαντασίας του Στέφεν Κινγκ. Δυστυχώς είναι μία φρικτή πραγματικότητα που πρέπει να ξεριζώσουμε. Για να επιβιώσουμε.                               ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: