ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Τελικά όλα τα γουρούνια έχουν ... την ίδια μούρη!


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Πιστεύω ότι ζούμε πρωτοφανείς πολιτικές καταστάσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με απίθανες κωλοτούμπες, άνανδρες αποστασίες και γελοίες μεταγραφές! 
Με τα μέχρι τώρα συμβάντα το βέβαιο είναι ότι αν ...
το ΛΑ.Ο.Σ είχε μπει στην βουλή στις εκλογές της 6ης Μάιου αυτή την στιγμή θα είχαμε κυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ με την συμμετοχή αν όχι του κ. Καρατζαφέρη σίγουρα πολλών από των “μπουμπουκιών” του κόμματος του!
Μη ξεγελιόμαστε και μη θεωρούμε τυχαία την προσχώρηση και την πριμοδότηση σε ψήφους των κυρίων Γεωργιάδη και Βορίδη από την Ν.Δ. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και για τους υπόλοιπους οι οποίοι σίγουρα θα συνέδραμαν την κατάλληλη στιγμή.
Όλα λοιπόν ήταν προγραμματισμένα έχοντας διάφορες εναλλακτικές λύσεις στο συρτάρι τους αλλά ….. ο λαός με την ψήφο του τους χάλασε την σούπα και τους πήρε την κουτάλα από τα χέρια!
Τώρα όλοι βλέπουμε και ακούμε τις κινδυνολογίες τους αλλά και την υποστήριξη των έξωθεν αφεντικών τους οι οποίοι θορυβήθηκαν από το γεγονός ότι τα πειραματόζωα τους αντέδρασαν και ξέφυγαν από τις νουθεσίες και τους απροκάλυπτους εκβιασμούς τους να ψηφίσουν τους εγχώριους πιστούς υπαλλήλους τους!
Μάλιστα ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς ανήγαγαν σε πρώτο θέμα την φράση και προτροπή του κ. Τσίπρα στο νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας ότι θα γίνει Όλα-ντρέου αν αθετήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις ως προς την Ελλάδα αλλά και ως προς την φασίστρια του Βερολίνου κ. Μέρκελ.
Βέβαια ο κ. Ολάντ αμέσως έδειξε τις προθέσεις του μια και απέφυγε να δει τον κ. Τσίπρα γιατί τάχατε δεν ήταν πρωθυπουργός αλλά πρόεδρος του 2ου κόμματος ενώ κάλεσε και είδε τον κ. Βενιζέλο ο οποίος τυχαίνει να είναι αρχηγός του …. 3ου κόμματος! 
Προφανώς ο κ. Ολάντ με τον κ. Βενιζέλο μας περνάνε για ιθαγενείς τους οποίους θα θαμπώσουν και θα τους κάνουν να ξεχάσουν τις μέρες και τα έργα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  
Εδώ θεωρώ ότι ταιριάζει η φράση που έλεγε η συγχωρεμένη η γιαγιά μου δηλ. ότι «Τελικά όλα τα γουρούνια  … έχουν την ίδια μούρη».                                           ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: