ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Τσακίστε στις μηνύσεις τους αγράμματους δημοσιογραφίσκους της δεκάρας.


20120520-220734.jpgΕίναι το λιγότερο που μπορούν να κάνουν οι επιτηδευματίες του τουρισμού σε αυτά τα δημοσιογραφικά καθάρματα. Αυτά τα αγράμματα τεμπελχανεία που παρουσίαζαν ως τεράστιες πολιτικές προσωπικότητες τον Άκη, τον Πάγκαλο, τον Κουλούρη, τον Σημίτη και τον Κατσιφάρα. Οι ίδιοι που μετέδιδαν με απανωτούς οργασμούς το κατόρθωμα του μεγάλου στοχαστή Γιώργου Παπανδρέου, γνωστότερο ως “μνημόνιο”.
Είναι τα ίδια ασπόνδυλα, τα φερέφωνα των πανταγιάδων και των τσουκάτων, που σήμερα εκδίδουν πηχαία πρωτοσέλιδα τύπου “Ευρώ ή Δραχμή”!
Αυτά τα κτήνη, δίνουν στον τουρισμό την χαριστική βολή, αφού οι προκαταβολές των Tour Operators (των μεσαίων εννοείται) έχουν πέσει στο ναδίρ, από τον φόβο “μην και έρθει ο Τσίπρας και τους φάει τα λεφτά!”
Μόνο σε ένα κράτος όπου τα καρακόλια της δημοσιογραφίας που έγραφαν ότι η μετοχή της Κλωνατέξ θα φτάσει σίγουρα το 1.000.000 δραχμές, είναι σήμερα “έγκριτοι αναλυτές”, μόνο
σε ένα κράτος όπου διοικητής τράπεζας που καμάρωνε τις 7000 μονάδες που θα έφτανε το χρηματιστήριο, σήμερα συνεχίζει να παίρνει τα δις του Ελληνικού λαού για “ανακεφαλαιοποίηση”, μόνο σε ένα κράτος που επιτρέπει στον κάθε Πάγκαλο να βγαίνει και να μιλά για εκτελεστικά αποσπάσματα μεσούσης της σεζόν, θα μπορούσαν να γίνονται αυτά τα πράγματα.
Μόνο σε μία μπανανία όπου Αμερικανοι υπήκοοι που παρουσιάζονται ως αριστεριστές, έπειτα ως υπερπατριώτες, στο μεσοδιάστημα υμνούν την Γενική Αποθηκών που θα ανακαλύψει την μηχανή του χρόνου καταλήγουν μυστικοσύμβουλοι “φιλοευρωπαίων ηγετών” και τεκμηριώνουν με σοβαρότητα τα “μνημόνιο ή δραχμή”.
Μόνο στο λαμογιστάν όπου υπάλληλος έχει φαξ στο σπίτι του που εκπέμπει με υπογραφή “προεδρία της δημοκρατίας”, θα μπορούσαν αυτά τα ρεμάλια να ευδοκιμούν.
Αφού κατάστρεψαν την πραγματική οικονομία, τώρα δίνουν και την χαριστική βολή στον τουρισμό. Η μόνη άμυνα είναι οι μαζικές μηνύσεις σε όποιον ρεμπεσκέ εκδότη αναρτά άρθρα δραχμοτρομοκρατίας, συντονισμένες από τους επιτηδευματίες του τουρισμού.
Λιώστε τους, έτσι όπως πρέπει στα σκουλήκια.                                                                                                  ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: