ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΑΡΤΕΜΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ!


ΑΡΤΕΜΗΣ (TXC – A/E) Full Band + ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ (FFc) – LIVE at AntArt
Σάββατο, 26 Μαΐου 2012
  • από τις 9:00 μ.μ. μέχρι τις 12:30 π.μ.

  • AntArt – Αγγέλου Μεταξά 52, Τέρμα Τραμ Γλυφάδας
Το Σάββατο 26 Μαϊου 2012, πρόκειτα να πραγματοποιηθεί μία ιστορική Hip Hop συνάντηση. Για πρώτη φορά μετά την διάλυση των TXC και των FFc θα ξαναβρεθούν στην ίδια σκηνή δύο από τους πρωτεργάτες και ακρογωνιαίους λίθους του Ελληνικού Hip Hop.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ, ιδρυτής και ένας εκ των 2 MC’s των Terror X Crew και των μετέπειτα Α/Ε και ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ιδρυτής, παραγωγός και στιχουργός των FortiFied Concept.
Δύο βασικά μέλη των 2 εκ των κορυφαίων και παλιότερων Ελληνικών Hip Hop συγκροτημάτων σε μία σπάνια μουσική συνάντηση, ζωντανά στην σκηνή του Antart, Αγγέλου Μεταξά 52 στο τέρμα του Τραμ Γλυφάδας.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ζωντανά με πλήρη μπάντα (Τύμπανα, Μπάσο, Κιθάρα, DJ) θα ερμηνεύσει κομμάτια από ολόκληρη την δισκογραφική του πορεία ως Terror X Crew και A/E, καθώς και κομμάτια από το πιο πρόσφατο προσωπικό Album του με τίτλο «Λυκόσχημος Αμνός».
Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ με συνοδεία MC, ζωντανών φωνητικών και φυσικών οργάνων θα ερμηνεύσει κομμάτια που άφησαν ιστορία από την εποχή των FFc, αλλά και κομμάτια από τον επερχόμενο προσωπικό του δίσκο, καθώς και από το Project «Έξοδος Κινδύνου», ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο πρόγραμμα να παρουσιαστεί και μια συνεργασία – έκπληξη…
Την βραδιά θα πλαισιώσει με τα DJ Sets του ο Junior SP., γνωστός από την πολυετή πορεία του στον χώρο του Drum’n’Bass και των Breaks.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και η είσοδος θα κοστίζει € 8, η μπύρα € 2 και το ποτό € 4.             
Για περισσότερες πληροφορίες : info@innersense.gr | info@antarthall.gr

S

Δεν υπάρχουν σχόλια: