ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Χάος με την εγκληματικότητα. Το ιερό αγαθό της Εστίας, βορά στους βιαστές του πολιτισμού.


Μόνο με την Οθωμανική κατοχή μπορεί πλεόν να συγκριθεί η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Δεκάδες οι εισβολές σε σπίτια, γεγονός που πριν κάποια χρόνια θα αποτελούσε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες, όμως τώρα περνάει στα ψιλά. Σοκάρουν τα στοιχεία αφού η μάστιγα έχει εξαπλωθεί σε κάθε περιοχή (πλην των καλά φυλασσόμενων, εκεί που ζουν οι τραπεζίτες και λοιποί εξουσιαστές), οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ενώ τα θύματα δεν είναι πλέον μόνο ανήμποροι γέροντες αλλά ολόκληρες οικογένειες.

Αυτή είναι η πραγματική ανθρωπιστική κρίση, την ίδια στιγμή που εκατοντάδες αστυνομικοί φυλούν τους έκπτωτους πρωθυπουργούς Παπανδρέου – Παπαδήμο. Αυτός είναι ο πραγματικός βιασμός του Ελληνικού πολιτισμού, του πρώτου που ανήγαγε την Εστία σε Ιερή αξία.

Εδώ παγώνουν όλα τα “δικαιώματα”. Υπέρτατο δικαίωμα σε αυτά τα χώματα ήταν η προστασία του πυρήνα της κοινωνίας, του πολιτισμού, της Πόλεως. Η προστασία της Οικογένειας. Γι’ αυτή την ύβρι, μόνο εμείς θα δώσουμε τιμωρία αλλά και προστασία. Απέναντι στην αποσάρθρωση της κοινωνίας θα πρέπει να προτάξουμε τους πυρήνες αντίστασης με αυτοοργάνωση στις γειτονιές. Απέναντι στους τσέτες της κατοχής αλλά και τους νταβατζήδες που τους χρησιμοποίησαν για τα δημόσια έργα της “ισχυρής Ελλάδας” του Σημίτη και τώρα τους χρησιμοποιούν για την τρομοκράτηση της κοινωνίας ώστε να δέχεται αδιαμαρτύρητα τον βιασμό της.                                                                 ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: