ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Εθνικιστές ή Ναζιστές; Μια επισημη Απάντηση απο την Χρυση Αυγη!!!

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως το κείμενο αυτό δεν έχει χαρακτήρα απολογητικό. Κανένας Χρυσαυγίτης δεν έχει να απολογηθεί για τίποτε και σε κανέναν. Είμαστε υπερήφανοι γιατί σε δύσκολους καιρούς παραμένουμε αμετανόητα ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν λιποτάκτη, φυγόστρατο ή καλοβολεμένο αστό να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μας.
Σκοπός του κειμένου αυτού είναι να άρει κάποιες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που σκόπιμα και συστηματικά καλλιεργεί το σύστημα εναντίον μας, επειδή ακριβώς βλέπει στο Κίνημά μας έναν μεγάλο κίνδυνο, μία δύναμη ανατροπής της δικτατορίας των διεφθαρμένων που λεηλατεί τον Λαό μας και σκυλεύει την Ιστορία μας.

Είμαστε εθνικιστές και όχι ναζιστές, πρώτα απ’ όλα για λόγους καθαρά γλωσσικούς. Γιατί είμαστε υπερήφανοι να χρησιμοποιούμε την γλώσσα των Θεών, την γλώσσα του Πλάτωνος και του Αριστοτέλους κι όχι κάποια ξένη γλώσσα, όπως η γερμανική, από την οποία προέρχεται ο όρος “ναζιστής”! Επιπλέον, σε καμία περίπτωση δεν είμαστε τόσο αφελείς(ή αρρωστημένοι φετιχιστές και παρελθοντολόγοι) ώστε να πιστεύουμε ότι η Γερμανία του 1933 μπορεί να έχει σχέση με την Ελλάδα του σήμερα. Θέλουμε ένα μέλλον για το Λαό μας, θέλουμε μια ιστορία αντάξια του Έθνους μας και αυτό ακριβώς απαιτεί να είμαστε και σύγχρονοι και επίκαιροι!

Όσα αφορούν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ασφαλώς και μας ενδιαφέρουν για να βγάλουμε τα χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον. Επίσης έχουμε θέση και άποψη για τα όσα συνέβησαν στην Ευρώπη και στην Πατρίδα μας τα τραγικά έτη 1939 έως 1945 και έχουμε το θάρρος να την διατυπώνουμε. Αρνούμεθα, το ιστορικό ψεύδος των “καλών δημοκρατών” συμμάχων και των “κακών” φασιστών. Σε έναν πόλεμο γίνονται πάντοτε εγκλήματα και εγκλήματα δεν έκανε μόνο η Γερμανία, αλλά και η Αγγλία και η Αμερική και η Ρωσία. Τριάντα εκατομμύρια ανθρώπους εξόντωσε ο Στάλιν, 200.000 Ιάπωνες πέθαναν στο Ναγκασάκι και τη Χιροσίμα! Όμως, αυτά δεν τα αναφέρει κανείς. Εμείς αυτήν την χοντροκομμένα και μονόπλευρα απλουστευμένη ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου την αρνούμεθα, όπως αρνούμεθα και τα τερατώδη ψεύδη της μεταπολεμικής προπαγάνδας των σιωνιστών.

 Όμως και χωρίς να ερευνήσει κανείς σε βάθος τι συνέβη στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αρκεί μια ματιά γύρω μας για να διαπιστώσει κανείς τα έργα και τα δημιουργήματα των καπιταλιστών και των μπολσεβίκων “απελευθερωτών” του 1945! Η πνευματική ερήμωση, η εγκληματικότητα, η αμορφωσιά, τα ναρκωτικά, η διεφθαρμένη πολιτική εξουσία, όλα έργα των “ελευθερωτών” είναι, δεν μπορεί να είναι έργο του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού ότι συνέβη στην ανθρωπότητα από το 1945 μέχρι σήμερα! Εις ότι αφορά δε την Πατρίδα μας, η οποία έδωσε βαρύ φόρο αίματος στους λεγομένους συμμάχους, η περίπτωσή της είναι κραυγαλέα και φωνάζει προς κάθε κατεύθυνση ότι αδικηθήκαμε και συνεχίζουμε να αδικούμεθα από αυτούς που υπήρξαν οι νικητές του μεγάλου πολέμου.



ΠΗΓΗ:elnewsgr.blogspot.com
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ο Ν. Μιχαλολιάκος στην ΕΡΤ !! ΒΙΝΤΕΟ!! "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ..!! "

Δεν υπάρχουν σχόλια: