ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΦΟΒΕΡΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΑΠΟ ΕΠΒΑΤΕΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ: «ΒΡΕ, ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΕΣΙΤΗ!»

papandreou-mesitis
Θα το θυμάται αυτό το ινκόγκνιτο ταξίδι στην Κρήτη ο... Τζαννετάκος της πολιτικής, αν και είναι έμπειρος καρπαζοεισπράκτορας!
Ο Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε αντιμέτωπος με την ψυχρότητα των επιβατών του αεροπλάνου αλλά και με καυστικά σχόλια...
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με απόλυτη μυστικότητα, χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη, επιβιβάστηκε σε πρωινή πτήση με προορισμό το Ηράκλειο.
Ο κ. Παπανδρέου συνοδευόμενος από δύο άντρες της ασφάλειάς του, κάθισε στις οικονομικές θέσεις μαζί με τους άλλους επιβάτες οι οποίοι δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους με σχόλια του τύπου «βρε, καλώς τον μεσίτη» ή «καλώς τον κύριο λεφτά υπάρχουν».
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, καθ' όλη την διάρκεια της πτήσης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα "ψυχρό" για τον πρώην ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, ενώ όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Ηράκλειο οι εργαζόμενοι της εταιρίας επίγειας εξυπηρέτησης δεν φώναξαν κάποιο όχημα και ο ίδιος επιβιβάστηκε με σκυμμένο κεφάλι στο λεωφορείο με το σύνολο τον επιβατών να τον κοιτά με... άγριες διαθέσεις και χωρίς όρεξη για "πολλά πολλά".
Αντίστοιχο κλίμα συνάντησε ο κ. Παπανδρέου και στην αίθουσα αφίξεων όπου όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί περιμένοντας τους δικούς τους ανθρώπους, τον περιφρόνησαν και τον κοιτούσαν απαξιωτικά.
Μάλιστα κάποιος ακούστηκε να λέει: "που είναι οι παλιές εποχές που ο κόσμος συνωστιζόταν για μια χαιρετούρα και να επευφημήσει το όποιο μέλος της οικογένειας Παπανδρέου".
Όπως γράφει το Flashnews.gr, ο Γιώργος Παπανδρέου επιβιβάστηκε άρον-άρον σε ΙΧ αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης για ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, θα συναντήσει και κάποιους από τους προσωπικούς του φίλους που του έχουν απομείνει πιστοί...                                                                                                                   ΠΗΓΗ:www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: