ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Οι σάπιοι πολιτικοί είναι πιο επικίνδυνοι από τα σάπια κρέατα!

του Στέλιου Ελληνιάδη                                                                                                                                                                                                        Να φύγει το σάπιο! Να φύγουν αυτοί που καταστρέψανε και ξεφτιλίσανε τον τόπο! Καμία διαπραγμάτευση με τους υποτελείς, διεφθαρμένους κι ανίκανους!
Δεν υπάρχει περίπτωση να ανακάμψει ο τόπος, να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του και να χαράξει νέα πολιτική εάν πρώτα δεν απαλλαγεί από τους επίορκους, που φέρουν ακέραιη την ευθύνη για την υποβάθμιση της Ελλάδας σε χώρα τέταρτης κατηγορίας!
Οι πολιτικοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι ταυτισμένοι με την καταστροφή. Αυτοί οι ίδιοι είναι η καταστροφή. Η καταστροφή δεν είναι ένα πουκάμισο που το αλλάζεις. Ούτε κάτι αόρατο που πλανιέται στην ατμόσφαιρα. Η καταστροφή ταυτίζεται μ’ αυτούς που τη σχεδίασαν, τη διαχειρίστηκαν, την εφάρμοσαν. Είναι στο πετσί τους και στο αίμα τους. Ασκούσαν την εξουσία κατ’ αποκλειστικότητα και ξεθεμελίωσαν τη χώρα ολοσχερώς.
Έκλεισαν όλες τις βιομηχανίες και έκαναν νάνο την αγροτική οικονομία (πατάτες Αιγύπτου και λεμόνια Τουρκίας! Έλεος!!!). Υπερχρέωσαν τη χώρα καθιστώντας την όμηρο στους τοκογλύφους. Ξεπούλησαν όλες τις μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις. Έριξαν στην ανεργία εκατομμύρια εργάτες, αγρότες, υπάλληλους και ελεύθερους επαγγελματίες, καταδικάζοντάς τους στη μιζέρια και την εξαθλίωση. Φορολόγησαν τους φτωχούς και τους συνταξιούχους. Διευκόλυναν και κάλυψαν τους μεγαφοροφυγάδες προκειμένου να στείλουν ανενόχλητοι τεράστια ποσά στο εξωτερικό. Στήριξαν με δισεκατομμύρια τις τράπεζες για να μην έχουν ζημίες οι ιδιοκτήτες τους. Μοίρασαν τα κανάλια της τηλεόρασης σε πέντε ολιγάρχες για να ελέγχουν την ενημέρωση. Καταπάτησαν κάθε θεσμό και προσάρμοσαν τους νόμους στα συμφέροντά τους. Με το νόμο «περί ευθύνης υπουργών» παρέχουν πλήρη κάλυψη στους κλέφτες και μιζαδόρους υπουργούς και στους συνεργάτες τους. Μετέτρεψαν το Σύνταγμα σε κουρελόπανο και την αστική δημοκρατία σε παιδική χαρά. Ασέλγησαν πάνω στα ανθρώπινα δικαιώματα και, ενώ αυξάνεται η εγκληματικότητα εξ αιτίας των πολιτικών τους, χρησιμοποιούν την αστυνομία εναντίον των πολιτών και των κινημάτων. Άλλαξαν 19 φορές τον εκλογικό νόμο για να ευνοούνται τα κόμματά τους. Στις 6 Μάη, η ΝΔ με 18% πήρε 58 έδρες από τις κάλπες και 50 έδρες δώρο από τον εκλογικό νόμο!!! Αίσχος!
Στα νοσοκομεία δεν υπάρχει βαμβάκι, τα ραντεβού για σοβαρές εξετάσεις κλείνονται με καθυστέρηση μηνών, τα φάρμακα είναι υπερτιμολογημένα. Το λιανικό εμπόριο πνέει τα λοίσθια. Εκατοντάδες χιλιάδες μαγαζιά έβαλαν λουκέτο. Εκατοντάδες χιλιάδες έμποροι και βιοτέχνες αναγκάστηκαν να κατεβάσουν ρολά και οι μικροϊδιοκτήτες έχασαν τα ενοίκια με τα οποία συμπλήρωναν τα χαμηλά εισοδήματά τους. Αλλεπάλληλοι φόροι στα σπίτια των εργαζομένων μετατρέπουν την ιδιοκατοίκηση σε βραχνά και επιβάλλουν ενοίκιο και χαράτσι από το κράτος. Τα είδη πρώτης ανάγκης είναι πανάκριβα, οι λογαριασμοί της ΔΕΗ εκτοξεύονται στα ύψη, βενζίνη, πετρέλαιο και γκάζι καίνε τους καταναλωτές κάνοντας τη θέρμανση και τη μετακίνηση είδος πολυτελείας, τα διόδια αυξάνονται σε ημιτελείς και επικίνδυνους δρόμους (2500 άνθρωποι σκοτώνονται και άλλοι τόσοι μένουν ανάπηροι κάθε χρόνο!!!)... Οι σωματέμποροι γέμισαν την Αθήνα με οίκους ανοχής και οι έμποροι ναρκωτικών σκοτώνουνε με ηρωίνη τους φτωχούς νέους... Τα σχολεία είναι καγκελόφρακτα, το πράσινο σπανίζει, η ατμόσφαιρα μολυσμένη, η καθαριότητα απούσα, οι νέοι με πτυχία μαραζώνουν και ξενητεύονται.
Είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε; Δεν φταίει κανένας πολιτικός για όλα αυτά; Δεν είναι συγκεκριμένα τα κόμματα και συγκεκριμένοι οι πολιτικοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα; Πόσο πρέπει να βλάψουν την Ελλάδα, πόσο περισσότερο πρέπει να καταστρέψουν τη ζωή μας για να τους διώξουμε;
Δεν πρέπει να έχει ένα τέλος η κατηφόρα πριν μας διαλύσουν εντελώς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: