ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΡΑ!


http://www.pogocy.com/wp-content/uploads/2012/01/2468.jpg
Αυτό είναι το σύνθημα που δόθηκε τον Οκτώβριο του 2011, με το νέο φορολογικό νομοσχεδίο. Το νομοσχέδιο και κυρίως το άρθρο 38 που μας ενδιαφέρει, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 27 Οκτωβρίου του 2011 http://www.union.gr/images/stories/Articles/4024.pdf
Θυμάστε ποιο ήταν το κύριο θέμα εκείνων των ημερών? Τρομοκρατία για την ΔΟΣΗ που δεν παίρνουμε και η “μεγάλη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου”. Στη συνέχεια το “δημοψήφισμα” του κ.Παπανδρέου, η “ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ” φυγή του και η δημιουργία της συγκυβέρνησης. Βάζουμε έναν αστερίσκο εδώ και απλά σημειώνουμε ότι ο κ. Παπανδρέου, ως δια μαγείας εξαφανίστηκε από τα κοινά της Χώρας σε ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ! Οχι γιατί “τον έδιωξε ο λαός” και τέτοιες μπούρδες, όπως πολύ θέλουν να σας κάνουν να πιστεύετε, αλλά πολύ απλά γιατί, έφερε την αποστολή τους σε πέρας και αυτή είναι η μόνη αλήθεια…
Γιατί φτάσαμε όμως εδώ; Ανοίξτε τα μάτια της ψυχής σας και διαβάστε τους στίχους του Αρτέμη στο “Ξοδι 2”.

Μετά τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, έρχεται ως επακόλουθο και φυσική συνέχεια, η ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ με πολλά μέσα.
Στόχος, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Τρόποι – μέσα, πολλοί και πολλά. Kάποιος μου έλεγε ότι, για να φτάσει εδώ η Ελλάδα δουλεύουν 180 χρόνια… Δεν χρειάζεται να απαριθμήσουμε την διάλυση της Παιδείας, την κατάπτωση των ηθών μέσω της τηλεόραση και χίλιους άλλους τρόπους…
Διαβάζω τις σκέψεις του π. Χρυσοστόμου από το βιβλίο Σκεύος Εκλογής στις σελ. 420-423, γραμμένες το 1996 και ανατριχιάζω. Λέει σε ένα σημείο. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάσταχτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό ? Ακούστε. Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε, έχετε δίκιο που διαμαρτύρεστε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν, για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοι είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοι οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις και προτεραιότητες, με τις οποίες θα ξεγελούν τον κόσμο ότι θα ανακουφιστεί λίγο οικονομικά.
Δηλώσεις Βενιζέλου 12-10-2011 (http://news247.gr/oikonomia/oikonomika/tha_apokatastathei_h_adikia_me_toys_triteknoys.1407599.html) Αναλυτικά, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι “το αφορολόγητο τοποθετείται στο μέσο ευρωπαϊκό επίπεδο. Η προσαρμογή ορισμένων αφορολογήτων έπρεπε να είναι ανάλογη με τα ευρωπαϊκά δεδομένα και αφορά κυρίως τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.
Αυτοί είναι που υφίστανται το φορολογικό βάρος. Επεξεργαζόμαστε και θα παρουσιάσουμε με δημοσιονομικό κόστος ανεκτό, συγκεκριμένη λύση για τρίτεκνους και πολύτεκνους που θίγονται σήμερα από την νέα ρύθμιση για το αφορολόγητο όριο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πόσες φορές τους έχετε ακούσει να λένε, ακριβώς αυτό. Ναι έχετε δίκιο, αλλά ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ…ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ, η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ. Δεν τους ενδιαφέρει η ΧΩΡΑ, μην τους πιστεύετε. Αν τους ενδιέφερε η Πατρίδα, αυτοί οι απίθανοι τύποι θα έπρεπε να βρίσκονταν αλλού και όχι εκεί που είναι σήμερα. Μας θέλουν με σκυμένο το κεφάλι. Μας θέλουν ραγιάδες. Μας θέλουν αδύναμους, ανήμπορους. Κάνουν επίδειξη δύναμης με όλους τους πιθανούς τρόπους. Παράδειγμα; η είσοδος ΛΑΘΡΟΕΛΛΗΝΩΝ στη Βουλή π.χ ρεπούση.
Φορολογία έτους 2011. Αφού έχουν ξεζουμίσει όλο τον κόσμο με έκτακτες, άτακτες, μόνιμες λίγο πιο προσωρινές και οποιοδήποτε τύπου εισφορές προς το Κράτος (δες το Υ.Γ), έρχεται η ώρα να υποβάλλουμε και την ετήσια δήλωση εισοδήματος.
Το έργο το είχαν υπολογίσει όμως, χωρίς τον ξενοδόχο. Γιατί; Προκύρηξαν εκλογές τα συνεταιράκια της συγκυβέρνησης, πιστεύοντας ότι σήμερα, θα έχουν και πάλι ΜΑΖΙ, την εξουσία. Ετσι ήδη άρχισαν εν μέσω προεκλογικής περιόδου να στέλνουν τα ξεχασμένα, εδώ και 3 χρόνια ΕΤΑΚ, τα ΦΑΠ μαπ και ότι άλλο είχαν συμφωνήσει να στείλουν μετά τις εκλογές (στο τέλος να δούμε ποιος θα αρπάξει τις πολλές φάπες…).
Πίνακας αφορολόγητου.
http://prntscr.com/9gh0a
Με πολύ απλά και κατανοητά λόγια, ένα είναι το συμπέρασμα.
ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ;
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ.
500% Αύξηση στον φόρο των 3κνων και η φορολογία ανεβαίνει όσο περισσότερα παιδιά έχεις. Λογικό έ;
ΕΞΤΡΑ ΦΟΡΟΣ ΠΛΗΡΩΤΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ, σε μία τρίτεκνη οικογένεια είναι κατ’ ελάχιστον!!! 3220 ευρώ και ο φόρος αυτός ανεβαίνει για κάθε παιδί…
http://prntscr.com/9gk7z
ΠΡΟΣΤΙΜΟ 3000 επειδή έχεις 3ο παιδί, και ανεβαίνει 3500 για το 4ο κ.ο.κ…
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, και στον πιο αδαή ότι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ! Δεν θέλουν να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Εκτός και αν έχουν βρει την μαγική φόρμουλα και δεν μας την λένε, πως γίνεται μία οικογένεια με περισσότερα παιδιά, να μπορεί να επιβιώνει ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΌΤΕΡΑ, με λιγότερα χρήματα, από μία άλλη οικογένεια, με λιγότερα παιδιά.
Πολύτεκνοι, μετά από αυτό είστε σίγουροι ότι θα υποβάλλετε δήλωση φέτος; Λέτε να την κάνουμε όλοι μαζί, το 2015 που θα βγούμε από το Μνημόνιο, όπως μας έχει υποσχεθεί ο εμπνευστής αυτού του ΟΡΓΙΟΥ ο κ. Βενιζέλος;;; Μπορεί τότε, να έχει αποκαταστήσει και την αδικία που και ο ίδιος αναγνώρισε ότι υπάρχει στον νόμο που ψήφισε!
Πριν πάτε να ψηφίσετε, σκεφτείτε ΠΟΙΟΙ μας έφτασαν εδώ, ποιοι ΨΗΦΙΣΑΝ αυτά και πολλά άλλα τερατουργήματα, οπλιστείτε με ΔΥΝΑΜΗ και ΘΑΡΡΟΣ και πράξτε αυτό που πρέπει, αφού κοιτάξετε τα παιδιά σας, στα μάτια…

Υ.Γ Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα βαφτίζουν τυχαία.
ΧΑΡΑΤΣΙ: Πρόκειται για ατιμωτικό κεφαλικό φόρο, ο οποίος επιβλήθηκε από τους πρώτους χρόνους του Ισλαμισμού. Ήταν η αποζημίωση για την παραχώρηση του δικαιώματος να ζει κανείς και να λατρεύει τον θεό του. Κάθε χριστιανός από το δωδέκατο έτος της ηλικίας του και μέχρι τον θάνατό του όφειλε να εξαγοράζει κάθε χρόνο την άδεια αυτή. Πλήρωνε τον φόρο και παραλάμβανε από τον εισπράκτορα την προσωπική του απόδειξη, η οποία λεγότανε χαράτσι.

Αναγνώστης                                                                                                                                              ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: