ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΠΕΣΠΟ3Τ: Η τιμωρία των τρίτεκνων οικογενειών δεν έχει τέλος

                              Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τα άδικα και σκληρότατα μέτρα των τελευταίων Κυβερνήσεων κατά της οικογένειας και ιδιαιτέρως της οικογένειας με τρία παιδιά και άνω.-Το περασμένο καλοκαίρι οι τρίτεκνες οικογένειες τιμωρήθηκαν από το ΄΄αξιοκρατικό σύστημα΄΄ εισαγωγής................

στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της κας Διαμαντοπούλου που ανάγκασε πολλές οικογένειες να μην μπορέσουν, για οικονομικούς λόγους, να στηρίξουν τα παιδιά τους στις σχολές που επέτυχαν.

-Σε διάστημα 4 μόνο μηνών ο κ. Λοβέρδος δύο φορές νομοθέτησε θέτοντας απαράδεκτα εισοδηματικά κριτήρια στα πολυτεκνικά επιδόματα, πρώτα 55.000 ευρώ και στην συνέχεια 45000 ευρώ για να εξοικονομήσει ελάχιστα ευρώ όταν παράλληλα η σπατάλη τόσο του Υπουργείου Υγείας όσο και άλλων φορέων ήταν αχαλίνωτη. Ήταν ο ίδιος Υπουργός που την Μεγάλη εβδομάδα διάλεξε να επενδύσει στο πολιτικό του μέλλον εμπαίζοντας 250000 τρίτεκνες οικογένειες.

-Το Υπουργείο Παιδείας, με τροποποίηση της τελευταίας στιγμής από μια μεριά διόρθωνε τις αντισυνταγματικές διατάξεις της κας Διαμαντοπόλου και το χαιρετίζαμε από την άλλη με εγκύκλιο του χωρίς να ενημερωθούμε στοιχειωδώς, μείωνε αυθαίρετα, και χωρίς κριτήρια τους εισακτέους(άρθρου 44 του Ν.Ν.4071 ΦΕΚ Α΄ 85 11-4-2012) τρίτεκνων οικογενειών για το 2012.

-Περιορίζοντας το αφορολόγητο όριο,η περίφημη Κυβέρνηση συνεργασίας στα 12000 ευρώ το μέγιστο(κάτω από το όριο φτώχειας για μια οικογένεια με τρία τέκνα) είχε σαν συνέπεια ειδικά οι τρίτεκνες οικογένειες να φορολογούνται περισσότερο από κάθε άλλη οικογένεια ή άγαμο φορολογούμενο. Για οικογένεια με 1 ή 2 παιδιά ο αναλογούν φόρος να είναι έως 750 ευρώ, με 3 παιδιά να εκτοξεύεται στα 3000 ευρώ.

-Ήδη το 35% των τρίτεκνων οικογενειών είναι άνεργοι και σχεδόν το 30% είναι κάτω από το όριο της φτώχειας και είναι πλέον στην απόλυτη φτώχεια και την εξαθλίωση. Δεν προλαβαίνουν να πληρώνουν τα άδικα χαράτσια, τις απαράδεκτες αυξήσεις τιμολογίων ΔΕΗ και έκτακτες εισφορές.


Κύριε Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ,

αποποιηθήκατε την συμβολή σας στην σύνταξη της παρ.5 άρθρου 21 του Συντάγματος;΄΄O σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους.΄΄; Δεν ακούσαμε σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες σας ούτε μια λέξη για το δημογραφικό πρόβλημα και για την τιμωρία των οικογενειών που έχουν παιδιά.


Κύριε Πρόεδρε της ΝΔ,

ξεχάσατε τις διαβεβαιώσεις σας, που δίνατε, για στήριξη του δίκαιου αγώνα των τρίτεκνων οικογενειών και την ανάγκη για την κατά προτεραιότητα αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και μας κάνετε την τιμή να γίνουμε, οι τρίτεκνες οικογένειες, το ισοδύναμο της αποκαταστάσεως των πολυτεκνικών επιδομάτων στους πολυτέκνους;



Ώστε λοιπόν η τρίτεκνη οικογένεια είναι η ΑΙΤΙΑ

Γι αυτο που βιωνει η χωρα μας

Οι τριτεκνες οικογενειες καταχρασθηκαν,κακοδιαχειρισθηκαν το δημοσιο χρημα

Ευρεθη επιτελους ο αιτιος,ο ενοχος

Να τιμωρηθουν οι οικογενειες με τρια παιδια και ανω.

Όχι αγαπητοί μας κ.κ πολιτικοί,



Επειδή γνωρίζουμε ποιοί κακοδιαχειρίστηκαν τις τύχες τις Χώρας μας,

Επειδή γνωρίζουμε τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος,

Επειδή γνωρίζουμε ποιοι αθέτησαν τον όρκο που έδωσαν εντός της Βουλής των Ελλήνων,

Επειδή γνωρίζουμε την διαπλοκή που έχει επώνυμο,

Επειδή γνωρίζουμε ότι οι μετανάστες δεν θα αντικαταστήσουν ποτέ τα μωρά,

Επειδή μας ενδιαφέρει το μέλλον της Πατρίδος μας και πως θα την παραδώσουμε στα παιδιά μας,


ΓΙΆΥΤΟ

Οι τρίτεκνοι γονείς με γνώση, με μνήμη και κρίση θα συνεχίσουν την υπεύθυνη στάση τους εν όψει και της επομένης εκλογικής αναμετρήσεως.

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΣΠΟ3Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια: