ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Καθήκον όλων των πατριωτών η ανατροπή



Τις δύσκολες μέρες που η πατρίδα μας περνάει είναι καθήκον όλων των πατριωτών Ελλήνων να πάρουν την κατάσταση της επιβίωσης της φυλής στα χέρια τους.

Άνθρωποι δίχως πατριωτικά και ελληνικά εθνικά αισθήματα παρέδωσαν την χώρα με επικεφαλής τον Παπανδρέου και της αδίστακτης παρέας του, βορά στα νύχια των τραπεζιτών. Από κοντά ο έτερος της παρέας Σαμαράς εκμεταλλευόμενος την απέραντη αφέλεια και αδικαιολόγητες φοβίες των αστών Ελλήνων με φανταστικές απειλές για την οικονομική τους υπόσταση που την ίδια στιγμή την υποβαθμίζει στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων χρόνων.

Μια αριστερά παράταξη εγκλωβισμένη σε φαντάσματα του παρελθόντος ακολουθεί τους απίστευτους ακροβατισμούς ξεπουλημένων πολιτικών.

Το μεγάλο κεφάλαιο αν δεν ξεπούλησε τον μόχθο των Ελλήνων εργαζομένων συναινεί με απίστευτο κυνισμό στον εξανδραποδισμό της νεολαίας . Η εκκλησία και οι εκπρόσωποι της παρακολουθούν αμήχανοι την τραγωδία που εξελίσσεται καθημερινώς στις πόρτες τους προσπαθώντας να φανούν φιλάνθρωποι και παρηγοριά για μετά θάνατο ανάπαυση και δικαίωση.

Εν τω μεταξύ η πατρίδα μας ατιμάζεται καθημερινά και λοιδορείται από εχθρούς και ¨φίλους¨ σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι προστάτες Αμερικανοί που ¨κληρονόμησαν¨ από τους Άγγλους την επικυριαρχία τους στην πατρίδα μας δεν έδωσαν ούτε θα δώσουν δεκάρα τσακιστή για την τύχη του έθνους μας.

Η χώρα μας θα πρέπει να βρει το κουράγιο και την σύμπνοια να αντιδράσει στις επιβουλές των εχθρών της για την υποταγή και την σκλαβιά. Ο κλήρος πέφτει πάντα στους ώμους λίγων για να αντιδράσουν δυναμικά στην καταβαράθρωση του λαού μας. Καθήκον κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα είναι να αντιδράσουν στα σχέδια των κατακτητών και των εγχώριων συνεργατών τους.

Δημιουργείστε μικρές ομάδες αντίστασης στις γειτονιές σας στους χώρους δουλειάς, μιλήστε με τον γείτονα σας που είναι σε χειρότερη ίσως θέση από εσάς, δείξτε αλληλεγγύη.

Τα 190 χρόνια αγώνα μας έδωσαν σχετική ελευθερία που την πληρώσαμε με απίστευτους ποταμούς αίματος. Για μια ακόμη φορά πρέπει να αγωνιστούμε να αποτινάξουμε τον ζυγό και να διώξουμε με όλους τους τρόπους τους εφιάλτες από την χώρα μας για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές.

Απομονώστε τους νενέκους και τους προδότες που θα τους αναγνωρίζετε εύκολα από τις θέσεις που προβάλλουν για να κάμψουν το ηθικό σας.

Ο Γέρος του Μωριά μας ζητά να αλλάξουμε την χώρα και να γίνουμε κυρίαρχοι στον τόπο μας. Ο αγώνας είναι του κάθε Έλληνα.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ                                                                                                           ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: