ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ:"Χυδαία η επίθεση στον Νταλάρα!"-Θέλω περισσότερη χούντα

http://www.enikos.gr/society/20841,Xydaia_h_epi8esh_ston_Ntalara!.html
Κοινωνία
Τι είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης για την επίθεση στον Γιώργο Νταλάρα; 

Είναι χυδαίο να πετάς γιαούρτια σε κάποιον καλλιτέχνη που συνεργάζεται με το κατοχικό καθεστώς.
Εδώ τρώνε αδιαμαρτύρητα γιαούρτια καλλιτέχνες και πολιτικοί που δεν έχουν κάνει κανένα κακό στις χώρες τους και ειναι ντροπή
να γιαουρτώνεις το πρόσωπο της τέχνης που εκπροσωπεί την κατοχή.


Καταλαβαίνετε τί λέει;Τους συνεργάτες της χούντας πρέπει να τους σεβομαστε γιατί τραγουδούν καλά ή γιατί ποιητές και συνθέτες τους έδωσαν μεγάλα τραγούδια να πουν σε ανύποπτους καιρους και που αν ζούσαν σήμερα ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΝΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ.
Κατάλαβες Δημαρικέ Ζουγανέλη,ενσωματωμένε ΠΛΗΡΩΣ στο σύστημα;

Προσθέτει δέ στη συνέχεια πως αυτοι που καίνε κι αυτοί που σπάνε είναι οι ίδιοι.Βρε γελοίε,σε λίγο θα καίει και θα σπάει ολόκληρος ο ελληνικός λαός.Υποφέρει ο ελληνικός λαός,το ξέρεις;Κι αυτοί που τον φτάσαν ως εδώ παραμένουν στις θέσεις τους για να τον "σώσουν".Κατάλαβες;

Προσέξτε επίσης τί λέει:ειναι ένας άνθρωπος που δεν προσβάλλει την αισθητική μας αντίληψη!!!!!!!
Θα τρελαθούμε.Δεν προσβάλλει την αισθητική μας αντίληψη όταν τραγουδά αυτά τα τραγούδια κι ακούγονται γελοία απ'το στόμα του.
Δεν προσβάλλει την αισθητική μας αντίληψη όταν για να κολακέψει τους Τουρκους λέει πως δεν υπάρχουν σύνορα,πως το Αιγαίο που με όλες τις συνθήκες ανήκει στην πατρίδα του;;;; ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ.
Δεν προσβάλλει τηςν αισθητική μας αντίληψη όταν λέει στους Τούρκους για να δείξει καλό παιδί,ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ για τον Οτσαλάν.
Ζουγανέλη,σε σιχαίνομαι

Βρε βλάκα,διαχωρίζεται η ανθρώπινη απ'την κοινωνική μας υπόσταση;Ακούς τί λές;

Και τί μας λες ρε Ζουγανέλη...αν παράξει έργο ο σκουπιδιάρης μπορεί να γίνει ίσος μ έναν καλλιτέχνη;Ξαναλέω,ακούς τί λές;Ο σκουπιδιάρης ειναι χίλιες φορές πιο ανώτερος απ τον Νταλάρα και τα Νταλαροειδή.

Προσέξτε δέ στο τέλος πως κάνει έκκληση για περισσότερη χούντα.Να μαζέψουν τα άτακτα παιδάκια.
Ντροπή σου καθήκι.Ντροπή σου                                                                                                           ΠΗΓΗ:farmakoglwssa-kirki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: