ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Πάτρα: Αναρχοπράκτορες τα έκαναν γυαλιά – καρφιά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής- ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ INDYMEDIA αλλά ο Σφακιανάκης στηρίζει την γιάφκα

Σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τη δράση παρακρατικών και τονίζει:

«Οι παρακρατικοί του Χρυσοχοΐδη ξανακτύπησαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που είχαν καταστρέψει τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη. Μέρα μεσημέρι και με πλήρη γνώση της αστυνομίας κατέστρεψαν τα γραφεία μας τα οποία βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Πάτρας.

Αποχώρησαν με την συνοδεία της αστυνομίας χωρίς να γίνει καμία σύλληψη. Κατατίθενται μηνύσεις για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και γίνεται αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου – ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ INDYMEDIA…

Για να καταλάβετε το επίπεδο ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ μεταξύ κράτους και “αντιεξουσιαστών”, οι δεύτεροι παρέμειναν επί μία και πλέον ώρα να καταστρέψουν ολοσχερώς τα γραφεία από τα οποία αφαίρεσαν έπιπλα τα οποία έκαψαν στη μέση του δρόμου και επίσης προκάλεσαν ζημιές στις υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Όλα αυτά ασφαλώς δεν γίνονται σε 20 λεπτά και κυρίως δεν γίνονται αν δεν έχεις διαβεβαιώσεις ΑΣΥΛΙΑΣ. Αυτά για την ώρα και θα επανέλθουμε»

13.45: Σημαντικές υλικές φθορές κατάφεραν οι αντιεξουσιαστές στα γραφεία της Χρύσης Αυγής στην Πάτρα, στην οδό Γερμανού και Αγίου Δημητρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα των αναρχικών κατέστρεψε τις τζαμαρίες, αλλά και το εσωτερικό των γραφείων της οργάνωσης.

Στη συνέχεια έφυγαν από το σημείο, συνοδευόμενοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Οι αντιεξουσιαστές ήταν με μηχανάκια και τώρα κατευθύνονται στο πρώην Παράρτημα στην οδό Κορίνθου.


Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην οδό Γερμανού στην Πάτρα. Ομάδα αναρχικών κινήθηκε προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στην οδό Γερμανού και Αγίου Δημητρίου.
Πριν λίγο οι αντιεξουσιαστές οι οποίοι κρατούσαν ρόπολα αποχώρησαν από το σημείο, ενώ στην ουρά της πορείας τους βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Στο πόδι η Αστυνομία που έχει διακόψει την κυκλοφορία στο σημείο.

ΠΗΓΗ:hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: