ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Παπαρήγα: "δεν μπορεί να πρέπει να τραγουδήσω τον εθνικό ύμνο για να περάσω από μία περιοχή"


http://exeisminima.gr/blog/wp-content/uploads/2010/04/kke.jpgAnti-ntp: Δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο από τους Νοσταλγούς του Στάλιν και τους προδότες του Μαρξ ο οποίος έλεγε ότι οι Λαθρομετανάστες είναι εχθροί των Ντόπιων εργατών ενώ το το σημερινό ΚΚΕ απαιτεί την νομιμοποίηση ΟΛΩΝ!!! 


Να αποκλειστεί πάση θυσία μια βεντέτα ανάμεσα στους Έλληνες και τους ξένους και να αναπτυχθεί μεταξύ τους αλληλεγγύη, τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σήμερα στο ραδιοσταθμό Real FM.


Αναφερόμενη στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας η κ. Παπαρήγα είπε ότι....
"τίποτα δεν γίνεται αυθόρμητα, το αυθόρμητο κρατάει μια δυο μέρες" και πρόσθεσε ότι "όταν ένα πρόβλημα σαπίσει, τότε πραγματικά γίνεται και πιο δύσκολη η λύση του. Γιατί φαινομενικά τώρα η μόνη λύση είναι η καταστολή. Όλοι ζητάνε έξω από κάθε σπίτι να υπάρχει αστυνομία, δεν λύνεται το πρόβλημα".

Για το ρόλο της αστυνομίας, η κ. Παπαρήγα είπε ότι αναμφισβήτητα χρειάζεται επιτήρηση ιδιαίτερα ορισμένες ώρες της ημέρας, μετά τις 9-10 το βράδυ, το πρωί που πάει ο άλλος στη δουλειά του, γιατί τα φαινόμενα πολλαπλασιάζονται. Χρειάζεται επιτήρηση, σημείωσε η Γραμματέας του ΚΚΕ, και ένας από τους λόγους ύπαρξης των αστυνομικών δυνάμεων είναι για να διαφυλάσσουν από την εγκληματικότητα, όχι για να σπάνε κεφάλια διαδηλωτών.

Πρέπει, τόνισε η κ. Παπαρήγα, "να απομονωθούν -κοινωνικά εννοώ, όχι με αυτοδικία- ορισμένες εκδηλώσεις, εν πάση περιπτώσει δεν μπορεί να περιφρουρεί το κέντρο της Αθήνας η 'Χρυσή Αυγή', δεν μπορεί να πρέπει να τραγουδήσω τον εθνικό ύμνο για να περάσω από μία περιοχή".

Για τα επεισόδια εις βάρος διαδηλωτών η κ. Παπαρήγα είπε ότι "εδώ υπήρχε μια υπερβολική βία, δεν αντιστοιχούσε στα γεγονότα που έγιναν, ήταν σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Και ο κίνδυνος να έχεις νεκρό βεβαίως υπάρχει. Είναι η γραμμή η κυβερνητική, η γραμμή της πυγμής. Πυγμή στην πολιτική, πυγμή και στην καταστολή".

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με πιθανή συναίνεση των δύο μεγάλων κομμάτων, η κ. Παπαρήγα είπε ότι "είναι ολοφάνερο ότι αυτή τη στιγμή ο επιχειρηματικός κόσμος επιθυμεί αυτή τη συναίνεση. Για ποιο λόγο; Γιατί τα μέτρα που θα έρθουν και από δω και μπρος θα είναι τόσο σκληρά, που χρειάζεται πια να μην είναι ένα κόμμα που παίρνει την ευθύνη και όλοι οι άλλοι να αντιπολιτεύονται".

Βεβαίως, πρόσθεσε, η αντιπολίτευση δεν γίνεται από την ίδια μπάντα, πολύ διαφορετικά είναι τα δικά μας όχι από τα "όχι" της ΝΔ. Επιδιώκουν αυτή τη συναίνεση. Τώρα η συναίνεση για να επιτευχθεί στο πολιτικό επίπεδο πρέπει να έχει προετοιμαστεί ο λεγόμενος υποκειμενικός παράγοντας και φαίνεται ότι ο κ. Σαμαράς δεν θέλει να δημιουργήσει τους όρους αυτής της συναίνεσης προ των εκλογών.

Η κ. Παπαρήγα εκτίμησε ότι η εκδήλωση του κ. Σαμαρά στο Ζάππειο έγινε "για να πει στους επιχειρηματίες, αποσύρετε την εμπιστοσύνη σας από το ΠΑΣΟΚ και δώστε την σε μένα".                                                           ΠΗΓΗ:anti-ntp.blogspot.com

Χαλκιδική: Λαθρομετανάστες είχαν μαχαίρια για όλα τα γούστα!



http://www.newsit.gr/files/Image/00-ANNA/14-05-2011/resized/maxairia_1022_355.jpg
Ούτε ένα, ούτε δύο αλλα 289 μαχαίρια βρέθηκαν στην κατοχή τεσσάρων ατόμων που συνελήφθησαν χθες βράδυ...

Πρόκειται για τέσσερις λαθρομετανάστες  που ...
έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας στη Μεγάλη Παναγιά του νομού Χαλκιδικής για κατοχή 289 μαχαιριών, διαφόρων μεγεθών και τύπων.

Οι τέσσερις δράστες, ηλικίας από 35 έως και 42 ετών, συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, προόριζαν τα μαχαίρια για πώληση και διάθεση στο κοινό.                                                                                                                                                         ΠΗΓΗ:www.eglimatikotita.gr

Στην τελευταία κατοικία οδηγείται ο 44χρονος - Δίπλα στο φέρετρο η τραγική γυναίκα του


Χωρίς να σταματήσει να ακουμπά το φέρετρο του άντρα της τον συνόδευσε μέχρι την εκκλησία


- Μήνυμα Ιερώνυμου στην κηδεία στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο κοιμητήριο Ζωγράφου
- Τεράστια αστυνομική παρουσία υπό το φόβο των επεισοδίων

Στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο Ζωγράφου οδηγείται το φέρετρο με τον αδικοχαμένο 44χρονο Μανώλη Καντάρη, η δολοφονία του οποίου για μία βιντεοκάμερα συγκλόνισε το πανελλήνιο. Δίπλα στο φέρετρο η τραγική σύζυγος που είδε τον άντρα της νεκρό σε μία λίμνη αίματος στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, ενώ τον περίμενε να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Στην εξόδιο ακολουθία διαβάστηκε μήνυμα του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου μέσα από το νοσοκομείο που βρίσκεται αναρρώνοντας από κάταγμα στο πόδι. Ο αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι η σκέψη του αυτη την ώρα είναι στην τραγική σύζυγο και τα παιδιά του Μανώλη Καντάρη, ο οποίος - όπως είπε - "έπεσε θύμα της ανευθυνότητας της κοινωνίας μας".

"Στη θέση του θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος. Άφησε σε εμάς ιερό χρέος να αγωνιστούμε και να παλέψουμε ώστε τα δύο του παιδιά να μεγαλώσουν σε έναν καλύτερο κόσμο" πρόσθεσε ο αρχιεπίσκοπος. "Σε έναν κόσμο που δεν θα σκοτώνει τόσο άδικα" κατέληξε.



Η κηδεία έγινε στον ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο κοιμητήριο Ζωγράφου ενώ όλη η περιοχή βρίσκεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ παραταγμένες έξω από το χώρο.

Στεφάνια έστειλαν η πρώην γυναίκα του αδικοχαμένου 44χρονου με τον οποίο είχαν δύο κόρες στην εφηβεία.

Επίσης, στεφάνια έχουν στείλει ο πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, το νοσηλευτικό προσωπικό, ο δήμος Ηλείας και η εταιρεία που εργαζόταν.
                                                                ΠΗΓΗ:www.eglimatikotita.gr

Τελικά ήταν ξεκαθάρισμα η χθεσινή δολοφονία λαθρομετανάστη...Σεσημασμένος κακοποιός το θύμα



Για σεσημασμένο κακοποιό κάνουν λόγο σήμερα αξιωματικοί της ασφάλειας αναφερόμενοι στον 21χρονο μετανάστη από το Μπαγκλαντές
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομο που είχε “φάκελο” για ναρκωτικά. Παράλληλα...
από κάποιες πηγές τονίζεται ο τρόπος δράσης των δολοφόνων που έκαναν το “μαφιόζικο” χτύπημα και που από την πρώτη στιγμή, λένε, παρέπεμπε σε ξεκαθάρισμα.

Οι δυο δράστες πλησίασαν με μηχανή το θύμα στη Στρατηγού Καλλάρη στα κάτω Πατήσια, ο ένας κατέβηκε του κάρφωσε το μαχαίρι πάνω από πέντε φορές και στη συνέχεια ανέβηκε στη μηχανή και εξαφανίστηκε μαζί με το συνεργό του.ΠΗΓΗ:www.eglimatikotita.gr

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

“Εγώ είμαι, τ’ απομερου υποστατικού που μέσα του πρωτόδες, το φως και της μητέρας σου το χαμογέλιο…”

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/44xronos_h_633_451_594_355.jpg?w=206&h=133Παιδί μου, το περιβόλι σου που θα κληρονομήσεις,
όπως το βρεις κι όπως το δεις να μη το παρατήσεις.
Σκάψε το ακόμα πιο βαθιά και φράξε το πιο στέρεα,
και πλούτισε τη χλώρη του και πλάτυνε τη γη του,
κι ακλάδευτο όπου μπλέκεται να το βεργολογήσεις,
και να του φέρνεις το νερό το αγνό της βρυσομάνας –
κι αν αγαπάς τ’ ανθρώπινα κι όσα άρρωστα δεν είναι,
ρίξε αγιασμό και ξόρκισε τα ξωτικά, να φύγουν,
και τη ζωντάνια σπείρε του μ’ όσα γερά, δροσάτα.
Γίνε οργοτόμος, φυτευτής, διαφεντευτής. Κι αν είναι…
κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δένδρα
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζι,
μη φοβηθείς το χαλασμό.
Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα,
ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόψ’ το,
και χτίσε κάστρο απάνου του και ταμπουρώσου μέσα,
για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα,
π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για να ‘ρθει,
κι όλο συντρίμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων.
Φτάνει μια ιδέα να σ’ το πει, μια ιδέα να σ’ το προστάξει,
κορόνα ιδέα, ιδέα σπαθί που θα είν’ απάνου απ’ όλα.
“Πατέρες” …    ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
Αφιερωμένο από έναν πατέρα σ’ εσένα Μανώλη.

Που αν χαίρομαι τώρα τα παιδιά μου, είναι γιατί κάποιοι Πατέρες σαν και σένα δεν έφυγαν. ΕΜΕΙΝΑΝ.                               ΠΗΓΗ:olympia.gr

Ιδού οι φονιάδες: Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΕ ΣΑΝ ΣΑΤΑΝΑΣ


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/untitled.jpg?w=280&h=344ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ. ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΝΤ (κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για μεγένθυση)

Αποκάλυψη από τον Στέφανο Χίο
 Ένα καρέ από βίντεο από κάμερα ασφαλείας, είναι μέχρι ώρας το μοναδικό συγκεκριμένο «καθαρό» οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους αστυνομικοί(απ’ όσα τουλάχιστον εγώ γνωρίζω)για να ψάξουν με αυτό ως μπούσουλα τους δύο ή τρεις φονιάδες που σκότωσαν τον 44χρονο έλληνα πατριώτη Μανώλη Καντάρη στην οδό Γ’Σεπτεμβρίου 57. Στο μέρος της ανθρωποθυσίας.
Το καρέ που βλέπετε είναι αυτό που προβάλλεται στην εικόνα, όσο καθαρό μπορεί να είναι. Διακρίνεται αυτό το κάθαρμα με τα άσπρα(δεξιά της εικόνας), αυτός ο σατανάς από την Βόρειο Αφρική(μάλλον Αλγερινός ή Μαροκινός φαίνεται)που χειρίζεται το μαχαίρι σαν το κομπολόι. Αυτό το κάθαρμα που διακρίνεται στην εικόνα, μαζί με το άλλο κάθαρμα που περπατάει μπροστά του και φοράει μαύρα, είναι οι δύο από τους τρείς μαχαιροβγάλτες που ξέκαναν το παλικάρι. Το βίντεο είναι από κάμερα που καταγράφει τις κινήσεις τους στις 4.46 το ξημέρωμα της Τρίτης. 4 λεπτά πριν το φονικό. Όταν τον είχαν πάρει στο κατόπι και τον παρακολουθούσαν για να τον ληστέψουν. Μετά τον στρίμωξαν στην γωνία της Ηπείρου με τον Γ’Σεπτεμβρίου και τον έσφαξαν. Δείτε την φωτογραφία από την κάμερα ασφαλείας:
Στη μέση διακρίνεται η σκιά από τον ασπροντυμένο βρικόλακα που κάποια στιγμή γυρνάει το κεφάλι του για να δει πίσω του. Έπαιρνε και τις προφυλάξεις του το τομάρι.
Λέγεται από την αστυνομία ότι υπάρχει από άλλη κάμερα και η σκηνή της δολοφονίας. Μακάρι. Εμένα πάντως μου είπανε αυτοί που είδαν το ανακριτικό υλικό ότι το δολοφονικό πέσιμο στο Μανώλη κρατάει 10’’ και από την συγκεκριμένη κάμερα διακρίνονται μόνον φιγούρες. Δυστυχώς. Μακάρι η αστυνομία να έχει καθαρά τα πρόσωπα των δολοφόνων. Αν τα έχει, η άποψη μου είναι ότι πρέπει να τα δώσει στην δημοσιότητα. Είναι χρέος της. Πατριωτικό. Παρά το γεγονός ότι φοβάται πως η δημοσιοποίηση μπορεί να τους λουφάξει ή να τους αναγκάσει να την κοπανήσουν για το εξωτερικό μέσω Πάτρας.
Στην υπόθεση υπάρχει πληροφορία ότι εμπλέκεται και ένας Αφγανός σωματέμπορας από την Μαφία του κέντρου. Ένας βρώμικος αδίστακτος αλήτης, ονόματι Μοχάμεντ, που συνεργάζεται με κυκλώματα Βορειοαφρικάνων ληστών που έχουν κατακλέψει γυναίκες και πεζούς αλλά και οδηγούς αυτοκίνητων στην σφηκοφωλιά της Ομόνοιας και των γύρω περιοχών του γκέτο. Το γεγονός ότι αυτά τα γουρούνια έφτασαν να σκοτώσουν- αφού η «δουλειά τους» είναι οι κλοπές-δείχνει ότι πρέπει να ήταν «κόκαλο» στην κόκα. Και ρωτώ: Φταίω τώρα εγώ εάν ταχθώ αναφανδόν σε τέτοιες περιπτώσεις υπερ της θανατικής ποινής;                                                                                                                                    ΠΗΓΗ:olympia.gr

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Γιατί η Νέα Δημοκρατία ψήφισε το νομοσχέδιο για την ενίσχυση των τραπεζών;



Τα παράπονα στον City
Εκτός από τον Π.Κουρουμπλή και τον Πάνο Καμμένο που καταψήφισαν το νομοσχέδιο για την ενίσχυση των τραπεζών το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για την ενίσχυση των τραπεζών.
Γιατί  μαζί με το ΠΑΣΟΚ δίνουν τα λεφτά για άλλη μια φορά στις τράπεζες;;; μπορεί να μας απαντήσει κάποιος από τους  φωστήρες της Ν.Δ ποια είναι η ανάγκη να ενισχυθούν για άλλη μια φορά οι “φτωχοί” τραπεζίτες;;; Εκτός κομματικής «γραμμής» κινήθηκε…
ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Π. Κουρουμπλής καταψηφίζοντας στην ονομαστική ψηφοφορία που έγινε στην Βουλή την ρύθμιση για την παροχή εγγυήσεων ύψους 30 δισ. ευρώ προς τις τράπεζες.
Την κομματική «γραμμή» παρέβη και ο βουλευτής της ΝΔ κ. Π. Καμμένος, καθώς καταψήφισε και εκείνος την επίμαχη ρύθμιση, παρότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στήριξε την εγγυοδοσία των τραπεζών. Σημειώνεται, πάντως, ότι η ΝΔ καταψήφισε το άρθρο σύμφωνα με το οποίο μεταφέρεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η αρμοδιότητα διαχείρισης των αποθεματικών του κράτους στον ΟΔΔΗΧ.                                                                                           ΠΗΓΗ:olympia.gr

ΚΑΜΜΕΝΟΣ – ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ επαναφέρουν την πραγματική έννοια της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Ψήφισαν εκτός κομματικής γραμμής την σκανδαλώδη διάταξη για την ενίσχυση των τραπεζών πράττοντας το αυτονόητο. Για ποιόν λόγο να ενισχύονται οι τράπεζες όταν ούτε Ευρώ δεν περνά στην πραγματική οικονομία;
Για να ενισχύουν αντίστοιχα κολοσσούς των ΜΜ”Ε” με επισφάλειες εκατομμυρίων την ίδια στιγμή που υγιείς μικρομεσαίες επιχειρήσεις καταστρέφονται από την αυθαίρετη μείωση “πλαφόν” και την παντελή έλλειψη χρηματοδότησης σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες;
Ποιές; Οι τράπεζες που έστω και αν είχες την εξυπνότερη ιδέα του πλανήτη για να σε χρηματοδοτήσουν ζητούσαν προσημείωση στο σπίτι της γιαγιάς σου; Η στάση αυτή των δύο βουλευτών είναι ο μονόδρομος για την εξυγίανση της δημοκρατίας.
Οι στιγμές είναι τέτοιες που εάν συνεχιστεί η υποταγή σε κομματικούς μηχανισμούς, απλώς θα καταρρεύσει η ίδια η δημοκρατία.
Η είδηση:

Εκτός κομματικής «γραμμής» κινήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής καταψηφίζοντας στην ονομαστική ψηφοφορία που έγινε στην Βουλή την ρύθμιση για την παροχή εγγυήσεων ύψους 30 δισ. ευρώ προς τις τράπεζες. Ωστόσο, όπως σχολίαζαν από το ΠΑΣΟΚ «δεν υπάρχει θέμα διαγραφής» του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος.
Ο ίδιος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους σχολίασε: «Εγώ είμαι σταθερός στην θέση μου. Θέλω να ξέρω πού θα πάνε αυτά τα χρήματα και αν θα πάνε στην πραγματική οικονομία. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ψήφισα αυτό που πιστεύω».
Την κομματική «γραμμή» παρέβη και ο βουλευτής της ΝΔ κ. Π.Καμμένος, καθώς καταψήφισε και εκείνος την επίμαχη ρύθμιση, παρότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στήριξε την εγγυοδοσία των τραπεζών.
Σημειώνεται, πάντως, ότι η ΝΔ καταψήφισε το άρθρο σύμφωνα με το οποίο μεταφέρεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η αρμοδιότητα διαχείρισης των αποθεματικών του κράτους στον ΟΔΔΗΧ.                                                                                                                                                   ΠΗΓΗ:olympia.gr

'Εκανε το χρέος του' και σήμερα το ΠΑΜΕ..Ωραίους αγώνες για τους εργαζόμενους κάνετε ρε...



Λιγα λεπτά πορειας και βγήκε το 'χρεος' προς τους εργαζομενους..Ρε ΚΚΕδες,μπας και ειστε κρυφοπασοκοι?


12.00 Ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ, ενώ από λεπτό σε λεπτό ξεκινά η πορεία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. ΠΗΓΗ:www.eglimatikotita.gr

Ολονυχτία στο σημείο της δολοφονίας, αυρίο στις 4.30 τρισάγιο στη μνήμη του Μανώλη


ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΑ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 4:30 ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ... ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ Γ' ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.


ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ...


Άγρυπνοι έμειναν όλο το βράδυ οι περίοικοι στην συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου (και παραμένουν στο σημείο) όπου έχασε την ζωή του ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης. Ο άτυχος Έλληνας έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές τριών αλλοδαπών, επειδή κρατούσε μια κάμερα, με την οποία ήθελε να απαθανατίσει την γέννηση της κόρης του. Οι αδίστακτοι δολοφόνοι...
άφησαν ορφανά τα τρία παιδιά του Μανώλη Καντάρη και την νεογέννητη κόρη του.

Οι κάτοικοι στην περιοχή είναι ανάστατοι και με το δίκιο τους, καθώς η βία, η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση έχουν δημιουργήσει μια ασφυκτική κατάσταση. Πριν δυο βδομάδες περίπου μια επιτροπή κατοίκων είχε οργανώσει μια εκδήλωση στην συμβολή των οδών Ηπείρου κι Αχαρνών με σκοπό να δηλώσει την αγανάκτησή της στην υποβάθμιση της περιοχής. Δυστυχώς, το τραγικό χθεσινό συμβάν ήρθε να επιβεβαιώσει τα παράπονα των κατοίκων.

Ο μόνος πολιτικός φορέας που είχε παρουσία στην περιοχή και έδωσε το παρών με στελέχη του κατά την χθεσινοβραδινή αυθόρμητη εκδήλωση μνήμης ήταν ο Λαϊκός Σύνδεσμος «Χρυσή Αυγή». Ο Γ.Γ. του κινήματος και Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων, Νίκος Μιχαλολιάκος, δήλωσε χθες πως «πραγματοποιήθηκε μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής στην οποία βεβαίως και συμμετείχαν οπαδοί μας. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, στην συγκεκριμένη περιοχή ήμασταν τρίτη δύναμη στις δημοτικές εκλογές».

Αναφερόμενος στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν και στο γεγονός ότι κάποιοι ενέπλεξαν σ' αυτά την «Χρυσή Αυγή», ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε: «Η απάντησή μου σ' αυτό είναι τα λόγια ενός κατοίκου της περιοχής, ο οποίος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 επεσήμανε ότι βλέπετε παντού Χρυσαυγίτες, κι όσοι δεν έχουν γίνει ακόμη, θα γίνουν, με την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε».

Την Πέμπτη στις 16:30 θα τελεστεί με πρωτοβουλία των κατοίκων τρισάγιο στον σημείο που χάθηκε ο Μανώλης Καντάρης. Άραγε, ποια πολιτικά πρόσωπα θα έχουν το κουράγιο να εμφανιστούν εκεί;



paraskhnio.gr                                                                                                                                                  ΠΗΓΗ:egersis2.blogspot.com

Tι ακριβώς θα ήταν καλό για την ανθρωπότητα ρε συ Άφρα;

Στιχομυθία στο facebook της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ, με κάποιον Κώστα.
Ο Κώστας λέει:
"Οι Έλληνες  θα έχουν την τύχη των Ινδιάνων. Από 6 εκατομμύρια το 1500 σήμερα είναι μερικές εκατοντάδες (;) χιλιάδες"
Και η Άφρα απαντά:
"Καλό θα ήταν αυτό για την ανθρωπότητα".
Δηλαδή;                                                                                                 ΠΗΓΗ:taxalia.blogspot.com

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Μην ξεχάσεις ποτέ... Η μεγάλη ανατριχίλα!

Η δολοφονία του 44χρονου στο κέντρο της Αθήνας έχει προκαλέσει σοκ, οργή και θλίψη σε όλο το Πανελλήνιο. Η είδηση ότι ένας Έλληνας, που έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγη ώρα θα γινόταν πατέρας για δεύτερη φορά, έπεσε νεκρός άφησε..
 άφωνους τους πάντες... Διένυε μια από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής του. Καταξιωμένος επαγγελματικά, είχε φτιάξει μια όμορφη οικογένεια και θα κρατούσε ΣΗΜΕΡΑ στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κορούλα του.


Όμως, ο θάνατος τού έστησε καρτέρι κάτω από το σπίτι του. Το νήμα της ζωής του κόπηκε βίαια. Δεν πρόλαβε να χαρεί όσα με τόσο κόπο έχτισε. Δεν πρόλαβε καν να κρατήσει στην αγκαλιά του το νεογέννητο κοριτσάκι του...

Και αυτό που με κάνει να ανατριχιάζω είναι ότι το κοριτσάκι του θα γιορτάζει τα γενέθλιά του την ημέρα που σκότωσαν τον μπαμπά της, που δεν θα γνωρίσει ποτέ!

Καλό ταξίδι φίλε (αν και δεν σε γνώριζα)

Κουράγιο στην οικογένειά σου


Κοριτσάκι μου, που γεννήθηκες σήμερα, να είσαι πολύχρονη κι ευτυχισμένη, αλλά...

...ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!

ΛΟΞΙΑΣ                                                                                                                                                     ΠΗΓΗ:taxalia.blogspot.com

Τι αξία έχει η ζωή του απλού Έλληνα πολίτη μπρος στο μεγαλείο της υμετέρας άγνοιας και ηλιθιότητος…

του Χάρρυ Κλυνν

Bρε αρχιμά…στορα της συμφοράς και του χάους, μυαλοσακατεμένε μαμάκα και ανίκανε πρωθυπουργέ, εύχομαι να βγεις από το σπίτι σου βράδυ για να πάρεις από το αυτοκίνητό σου την κάμερα για να απαθανατίσεις το εγγονάκι σου και να σε σφάξουν σαν τραγί οι λαθροφονιάδες που λυμαίνονται την Ελλάδα με την ανοχή των...
 ξευτιλαλληλέγγυων και της ανύπαρκτης ελληνικής αστυνομίας.

Να σε σφάξουν και να σε πετάξουν στο δρόμο, όπως έσφαξαν τον άμοιρο 43άχρονο τα ανθρωπόμορφα κτήνη που εξουσιάζουν την ελευθερία και τη ζωή μας.

Αλλά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί, αφού και την τουαλέτα ακόμα όταν επισκέπτεσαι, έχεις «από δίπλα» και καμιά εικοσαριά γορίλες να σε προστατεύουν!

Τον ανεκδιήγητο εαυτό σου ξέρεις να τον προστατεύεις αξιοθρήνητε, για τον άμοιρο πολίτη, όμως κι εσύ και οι του φυράματός σου δε δίνετε δεκάρα τσακιστή…

Τι αξία έχει άλλωστε η ζωή του απλού Έλληνα πολίτη μπρος στο μεγαλείο της υμετέρας άγνοιας και ηλιθιότητος.

Βύθισες τη χώρα στην οικονομική και στην ηθική εξαθλίωση εθνοκτόνε και τους Έλληνες στη φτώχεια, στη μιζέρια, στην αβεβαιότητα και στο φόβο…

Δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά σου, ως τύχη κακή επέδραμες και σάρωσες τα πάντα.

Και μη μας πεις Θεόριχτε, ότι σου είναι απαραίτητος ο μηχανισμός στήριξης, η Τρόικα και το ΔΝΤ προκειμένου να επιβάλεις τη στοιχειώδη τάξη και την κοινωνική ειρήνη…\

Μην πεις, όπως αφήνεις να εννοηθεί, ότι έρχεται σε δεύτερη μοίρα το αίσθημα ασφάλειας σε μια υπό κατάρρευση χώρα;


Το 91, 5 του Ελληνικού λαού δε σε εμπιστεύεται. Ψεύτη σε σηκώνει και απατεώνα σε καθίζει.

Μυαλό δεν είχες που δεν είχες, αλλά ούτε και τη στοιχειώδης γνώση του θλιβερού σου εαυτού και της ανικανότητάς σου δε μπόρεσες να αντιληφθείς μυαλοφυγόδικε, ώστε να μας απαλλάξεις μια ώρα αρχύτερα από την θλιβερή σου παρουσία, που μόνο ρημαγμένες ελπίδες και ερείπια συσσώρευσε σ’ αυτόν τον άμοιρο τόπο…                                                                                                                        ΠΗΓΗ:harryklynn.blogspot.com

ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ....


Ο τίτλος κλεμμένος από μια ταινία, κάποιοι πιθανόν να την έχετε δει, αλλά σήμερα ο τίτλος είναι αφιερωμένος στον καθένα μας!
Είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές αλλά και οι θεατές.
Βλέπω το θάνατο σου και το δικό μου!
Φυσικά το παρακολουθώ… με κομμένη την ανάσα και η ψυχή έχει καιρό που δακρύζει από πόνο, ξεχειλίζει από οργή. Το μυαλό δουλεύει τόσο ώστε να θεωρήσει το παράλογο λογικό, να δικαιολογήσει την ακηδία ενός σώματος που περιφέρεται σαν άδικη κατάρα μέσα σε μια χώρα ευλογημένη κάποτε που επιτρέψαμε σήμερα αναξίως να θεωρείτε ως ξεπουλημένη, χρεωμένη .
Ποιο θάνατο ;;
Το θάνατο σου και θάνατο ενός λαού που έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ!
Αλήθεια πιστεύεις ότι ζεις όταν δέχεσαι να έχεις φαγητό με ξένα λεφτά;
Πουλάς για ένα πιάτο φαγητό το μέλλον των παιδιών σου;
Δεν το κάνεις;; είσαι σίγουρος;;
Ξέρω ότι «ζούμε» γιατί μας επιτρέπουν οι δανειστές μας!!!
Ξέρω ότι «ζούμε» γιατί το σύστημα μας έμαθε να φερόμαστε σαν καλά παιδιά που σώζουν την πατρίδα γονατίζοντας!!!
Είναι ζωή αυτή;;; μήπως βλέπεις και ζεις το θάνατο σου και δεν το έχεις καταλάβει;
Είναι ζωντανός και Έλληνας αυτός που δέχεται τα πάντα γιατί έτσι πρέπει , γιατί αυτή είναι η «ζωή» μας.
Τι πρέπει να ζω σαν ένα νούμερο μιας κάρτας για να έχω την πολυτέλεια να οδηγώ το αυτοκίνητο μου και να μπορώ να πάω σε μια ταβέρνα;;
Τι πρέπει να ζω χωρίς Καστελόριζο και Θράκη για να μπορώ να πληρώνομαι από την τράπεζα;;
Τι πρέπει να έχω Σύνταγμα για να μην εφαρμόζεται μόνο και μόνο γιατί η εφαρμογή του και η τήρηση του κάνει κακό στην οικονομία της πατρίδας και γενικά στην πατρίδα;
Πεθαίνω, πεθαίνεις, πεθαίνει ένας ολόκληρος λαός που ξέχασε τι θα πει ΈΛΛΗΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑ.
Αναρωτιέμαι, αν εσύ θέλεις να πεθάνεις, τα παιδιά σου δεν τα σκέφτεσαι ούτε μια στιγμή;
Πως θα ζήσουν τα παιδιά μας όταν τα πουλήσαμε για να ζούμε ζωή χωρίς αξίες ,ιδέες και ιδανικά!!! Όνειρα όχι με υλική προσέγγιση αλλά με πνευματική βάση!!!
Δεν ξέρω αν θέλεις να συνεχίσεις να βλέπεις το θάνατο σου ή αν ξέρεις ότι κάθε μέρα πεθαίνεις όλο και πιο πολύ αλλά ξέρω ότι εγώ δεν θα πεθάνω!!
Θα ζήσω όπως έμαθα και θα ζήσω αιώνια, θα ζήσω ως Ελληνίδα
Είμαι έτοιμη να πεινάσω, να δουλέψω, να πολεμήσω, να παλέψω για την πατρίδα για τα παιδιά μου.
Είμαι έτοιμη γιατί θέλω να ζω αληθινά, ελεύθερα και περήφανα!
Εσύ είσαι έτοιμος;
Αν είσαι τότε σ αυτή την ταινία που κάποιοι μας υποχρέωσαν να βλέπουμε και να ζούμε θα δώσουμε εμείς οι ζωντανοί το τέλος που πρέπει και ξέρουμε και μας ορίζει η καταγωγή μας
Γιατί Έλληνες γεννηθήκαμε και ως Έλληνες θα ζούμε και ένα είναι σίγουρο δεν θα πεθάνουμε ποτέ!!!!!

 ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ                                                               ΠΗΓΗ:hellenicnationalisticunion.blogspot.com

Απίστευτη πρόταση για την απογραφή… ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011:Δώστε τους πρώτα να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση και μετά απαντήστε!

Η …έμπρακτη αντίδραση από τον Παναγιώτη Θ.
ΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ
ΑΠΟ 65.000 ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ .
ΤΡΕΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΠΟΥ  ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ  ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΠΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΙΑ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΛΠ
ΚΑΙ ΤΑ  ΖΗΤΑΝΕ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  65.000  ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ .
ΖΗΤΗΣΤΕ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΔΗΛΩΣΗ
ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
(Άρθρο 8 Ν. 1599/1986)
Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)
Προς(1):
Ο – Η Όνομα: Επώνυμο:
Όνομα και Επώνυμο Πατέρα:
Όνομα και Επώνυμο Μητέρας:
Ημερομηνία Γέννησης(2):
Τόπος Γέννησης:
Τόπος Κατοικίας:
Οδός: Αριθμός: Τ.Κ.:
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας:
Τηλέφωνο: Φαξ:
Κινητό: Email:
Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις(3), που προβλέπονται από τις διατάξεις
της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω 

υπεύθυνα και αμετάκλητα ότι:

Για τα επόμενα δέκα έτη θα έχω την ηθική αυτουργία και αυτοπρόσωπη 

συμμετοχή σε οποιανδήποτε εγκληματική ενέργεια και πράξη 

που.θα.συμβεί.στον ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………..
του οποίου πήρα τα προσωπικά δεδομένα με το έντυπο της απογραφής ,τόσον εναντίον του ιδίου αλλά και των μελών της οικογενείας του και των περιουσιακών του στοιχείων (ακόμα και των αποκτηθέντων μελλοντικά) επειδή από αμέλεια δική μου θα διαρρεύσουν τα προσωπικά δεδομένα του σε τρίτους, όσον αφορά το κομμάτι της ηθικής αυτουργίας, η επειδή τα χρησιμοποίησα εγώ μόνος η μαζί με τρίτους από κοινού, για την απόκτηση παράνομου περιουσιακού οφέλους σε βάρος του. Δηλώνω επίσης ότι τα θεωρημένα αντίγραφα των αντιστοίχων προσωπικών μου δεδομένων που έδωσα στον απογραφόμενο είναι απολύτως αληθινά και οποιανδήποτε εξ αυτών αποδειχθούν ψεύτικα καθώς και κάθε άλλο που θα βρεθεί στην κατοχή μου και δεν του το δήλωσα ,συνιστά πλήρη και αμετάκλητη ομολογία από εμένα για ενεργό συμμετοχή μου σε βαθμό κακουργήματος σε κάθε εγκληματική ενέργεια που θα γίνει σε βάρος του .
Ημερομηνία: . . . . . . . . . .20….
Ο – Η Δηλ. . . . . . . .
(Υπογραφη)
ΠΗΓΗ:olympia.gr

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΩ ΩΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ!!




Σήμερα,ξεκινάει η απογραφή πληθυσμού στη Χώρα.Από σήμερα θα συγκεντρώνονται στοιχεία για τους μόνιμους κάτοικους αυτής της χώρας.

Σήμερα είναι λοιπόν μια ευκαιρία,να απαντήσουμε στους δοσίλογους του κράτους-δολοφόνου,στους υπηρέτες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης,πως οι Ελληνες δε θα αποτελέσουν έναν ακόμα αριθμό στα σχέδια τους.
Δε θα καταγραφούν ως υπήκοοι σε μια χώρα κατεχόμενη.
Δε θα εξισώσουν την παρουσία χιλιάδων ετών σε αυτόν τον τόπο με τη βαρβαρική εισβολή λαθραίων και παρανόμων αλλοδαπών.

Απειλούν τους Ελληνες με επιβολή βαρύτατων χρηματικών προστίμων,σε περίπτωση αρνήσεως απογραφής τους,την ίδια ώρα που απογράφουν ως κατοικους αυτής της χώρας,τους λαθραίους και τους παρανόμους που κουβάλησαν,χωρίς ούτε ένα νομιμο έγγραφο για την ταυτοπροσωπία τους.....

Ακολουθούν βλέπετε την ίδια λογική των δικτατοριών της Λατινικής Αμερικής του 1970....Είμαστε όλοι υπήκοοι και οφείλουμε να γονατίζουμε σαν περνάει ο "άρχοντας" ή οι απεσταλμένοι του.....

Σε αυτόν τον τόπο όμως σκουλήκια νεοταξικά,κατοικούν Θεοί και Ήρωες......

Μας στέλνετε χαρτιά να σας δωρήσουμε μέχρι και το σώμα μας και μας απειλείται αν δεν το κάνουμε...

Μας ζητάτε να μπούμε στη σειρά μαζί με τους υπανθρώπους που μας κουβαλήσατε στον άγιο τόπο μας και να δηλώσουμε και γείτονες τους.....

Καταστρέψατε ότι όμορφο είχε αυτή η χώρα και τώρα θέλετε να μετρήσετε και το εύρος της καταστροφής....

Για να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία,να τα χαλκεύσετε,να τα παραποιήσετε και να τα πάρετε στα χέρια σας,ωσαν όπλα για τον περαιτέρω αφανισμό του Έθνους μας!


Σε αυτό το παιχνιδάκι καταστολής συνειδήσεων,δε θα παίξουμε...

AΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΩ ΩΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ!!!!

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΩ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΕ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!!

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ!!
 
 ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ!

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ!
ΠΕΙΤΕ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ!

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ!! ΠΗΓΗ:hellenicnationalisticunion.blogspot.com

Ήρθε η ώρα! 11 Μαΐου όλοι στους δρόμους: Μεταπολίτευση – Άμεση Δημοκρατία


Ήρθε η ώρα! 11 Μαΐου όλοι στους δρόμους: Μεταπολίτευση – Άμεση Δημοκρατία«Ακόμα και όταν η πατρίδα κινδυνεύει να σκλαβωθεί ή να πέσει στα χέρια ανάξιων κυβερνητών, είναι προτιμότερη η επανάσταση… Είναι προτιμότερο να υποφέρουμε αυτή την «ταλαιπωρία» παρά να δεχτούμε αλλαγή του πολιτεύματος μας με κάποιο άλλο που θα κάνει τους ανθρώπους χειρότερους» (Πλάτων, Νόμοι ΣΤ΄, 770e).
Στις 11 Μαΐου οι ξεπουλημένες και προσκυνημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες κήρυξαν γενική απεργία. Γενική απεργία και συλλαλητήρια που θα προσπαθήσουν για μια ακόμη φορά να χρησιμοποιήσουν για να «εκτονώσουν» την οργή μας και όχι για να πετύχουμε την ανατροπή που όλοι επιθυμούμε. Στο σχέδιο εκτόνωσης θα έχουν συνεργάτες τα γνωστά κωλόπαιδα του «αντιεξουσιαστικού» χώρου, που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος για να διαλυθεί η προβλεπόμενη μεγαλειώδης διαδήλωση και κάποιες οργανώσεις της υποτιθέμενης «Αριστεράς» που θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν την απόφασή μας για αγώνα και ανατροπή σε μια απλή παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας. Εμείς πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη σε όλους αυτούς τους καθεστωτικούς προβοκάτορες ή δεκανίκια και να κατέβουμε στους δρόμους με μια απόφαση: κυκλώνουμε τη Βουλή και δεν φεύγουμε από την πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! Περιφρουρούμε τη διαδήλωση, απομονώνουμε τους προβοκάτορες «αντιεξουσιαστές», αν χρειαστεί και με τη βία, δεν παρασυρόμαστε από τους «επαναστάτες» της κλανιάς που θα φύγουν από την πλατεία. Εμείς μένουμε μπροστά στη Βουλή και δεν πάμε πουθενά!
Οδοφράγματα θα κάνουμε τα κορμιά μας, γροθιές τις ψυχές μας, ανάσα μας και κραυγή μας τον πόθο για Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία, Άμεση Δημοκρατία, Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ούτε ένα βήμα πίσω από τις ζωές μας δεν θα κάνουμε!

Μένουμε και απαιτούμε ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Δεν θέλουμε εκλογές στα πλαίσια της σιχαμερής κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας, δεν θέλουμε κυβερνήσεις «συνεργασίας» ή «εθνικής σωτηρίας» που θα προκύψουν μέσα από το ίδιο σάπιο πολιτικό σύστημα! Θέλουμε άλλο πολιτικό σύστημα, θέλουμε η διακυβέρνηση να παραδοθεί στο λαό. Θέλουμε απόλυση όλων των βουλευτών που ψήφισαν υπέρ του Μνημονίου και παραίτηση των υπολοίπων για να διαλυθεί η κατοχική Βουλή. Θέλουμε μια Έκτακτη Επαναστατική Κυβέρνηση από προσωπικότητες του Αντιμνημονιακού Μετώπου και μια Προσωρινή Συντακτική Συνέλευση εκπροσωπούμενη από τις πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους κοινωνικούς Εταίρους, δημοκρατικούς Δικαστές και από Νομικούς. Αυτοί θα αναλάβουν να συντάξουν το νέο πολίτευμα της Ελλάδας, το οποίο πρέπει να είναι αμεσοδημοκρατικό κατά τα πρότυπα του ελβετικού πολιτεύματος και της εθνικής μας παράδοσης. Η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου και άλλοι πατριώτες δημοκρατικοί Οικονομολόγοι να αναλάβουν άμεσα τα Οικονομικά Υπουργεία (για να πράξουν όσα μας λένε), στα υπόλοιπα Υπουργεία να τεθούν επικεφαλής Ανώτατοι Δικαστές και όλοι να υπογράψουν ενώπιον του λαού τη δέσμευση μέσα σε 6 μήνες να έχει η χώρα έτοιμο το νέο της Πολίτευμα για να προκηρυχθούν στη συνέχεια εκλογές αρχόντων σύμφωνα με τα όσα ισχύουν σε μια γνήσια Άμεσα Δημοκρατική Πολιτεία. Στο νέο μας πολίτευμα θα πρέπει να αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα απ’ όσους παλαιοκομματικούς πολιτικούς ψήφισαν υπέρ του Μνημονίου και να προσαχθούν άπαντες σε λαϊκά δικαστήρια να κριθούν. Να βρεθούν όσοι λεηλάτησαν ή σπατάλησαν το δημόσιο πλούτο, να δικαστούν και εάν καταδικαστούν να δημευθεί η περιουσία τους. Να δημευθεί η περιουσία της Εκκλησίας -κινητή και ακίνητη- στο όνομα του λαού. Να κρατικοποιηθούν 3 τράπεζες και να επιστρέψει ο ολοκληρωτικός έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος στον ελληνικό λαό.
Να προχωρήσουμε άμεσα σε ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ και διαγραφή χρεών προς τις τράπεζες. Δεν μας νοιάζει εάν καταρρεύσουν οι τράπεζες. Θα υπάρχουν οι τρεις κρατικές να κινήσουν την Οικονομία.
Να ζητήσουμε από την Ομογένεια να φέρει τα κεφάλαια, που είχε φέρει και τον Νοέμβριο του 2009 για να ξεχρεώσουμε αλλά η κυβέρνηση Παπανδρέου τα αρνήθηκε, για να ενισχυθεί η πατρίδα και ο λαός.
Στις 11 Μαΐου έχουμε μια υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας: Να αγωνιστούμε για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, να υλοποιήσουμε επιτέλους το ποθούμενο γενιών και γενιών: Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Δεν θα είναι εύκολο. Πράκτορες, προβοκάτορες, δήθεν «διεθνιστές», δήθεν «φιλελεύθεροι», δήθεν «κουλτουριάρηδες», δήθεν «πατριώτες», ύποπτες ΜΚΟ, οργανωμένο ακροδεξιό και αντιεξουσιαστικό παρακράτος, όλα αυτά τα καθάρματα από κοινού και φαινομενικά απέναντι, θα προσπαθήσουν να διαλύσουν τον αγώνα μας, να ακυρώσουν τη καινούργια δημοκρατία μας, να λασπώσουν και να σπιλώσουν, να τρομοκρατήσουν… Πρέπει να είμαστε αμείλικτοι απέναντί τους! Να μη δείξουμε κανένα έλεος σε όλους αυτούς, τους εχθρούς του λαού και της Δημοκρατίας. Σε κάθε στιγμή πρέπει να θυμόμαστε: ΛΑΟΣ ενωμένος ΠΟΤΕ νικημένος!
Ως πατριώτες και δημοκράτες αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας. Εάν δεν νικήσουμε τώρα, εάν δεν αντισταθούμε τώρα, θα ηττηθούμε για πάντα! Η μεγαλύτερη όμως ήττα δεν θα είναι η δική μας, θα είναι που θα καταδικάσουμε τα παιδιά μας στη σκλαβιά, που θα υποτάξουμε το έθνος μας στη βαρβαρότητα, που θα ανεχθούμε το ξεπούλημα της Ιερής Ελλάδας!
Επιτέλους! Ήρθε η ώρα Έλληνες να αποδείξετε σε όλους αυτούς τους ξενόδουλους νέους «κοτσαμπάσηδες» και «φαναριώτες» ποιοι είστε, από ποιους προγόνους κρατάτε. Οι πατεράδες και παππούδες σας πολέμησαν στην Εθνική Αντίσταση, μιμηθείτε τους! Οι πρόγονοί σας το 1821, άοπλοι και φτωχοί, τα έβαλαν με την Οθωμανική Αυτοκρατορία, μιμηθείτε τους! Εκείνοι, που ήταν αθλιότεροι από εμάς, κατάφεραν και σήκωσαν κεφάλι σε αυτοκρατορίες και υπερδυνάμεις και νίκησαν! Εσείς τι φοβάστε τώρα; Μια συμμορία ηλίθιων κολεγιόπαιδων; Ποιους ανέχεστε Έλληνες να σας κυβερνάνε; Αυτούς τους απάτριδες ντιντήδες αστούς;
Σηκώστε κεφάλι Έλληνες, διώχτε τους προδότες, αποκαταστήστε την Εθνική Ανεξαρτησία και ιδρύστε επιτέλους μια αληθινή δημοκρατία! Και ζήστε ελεύθεροι στη χώρα σας για πάντα, δίχως νταβατζήδες και πλουτολατρικά καθάρματα να ορίζουν τις σύντομες αλλά ανεκτίμητες ζωές σας!
Στέφανος ΜυτιληναίοςΠΗΓΗ:www.tsantiri.gr

Απίστευτη τραγωδία – Τον σκότωσαν την ώρα που πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει

- Τον σκότωσαν για να του πάρουν την κάμερα που θα κατέγραφε τις πρώτες στιγμές του παιδιού του
- Η ετοιμόγεννη σύζυγος και η μητέρα του τον βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος
- Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τρία άτομα στη μέση του δρόμου
- Σοκ στη γειτονιά της οδού Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία που γράφτηκε τα χαράματα στην καρδιά της Αθήνας στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.

Λίγο μετά τις πέντε, νύχτα ακόμη ο 44χρονος άνδρας κατέβηκε βιαστικά στο δρόμο από το διαμέρισμά του στην οδό Ηπείρου και άρχισε να κινείται προς την Ιουλιανού όπου είχε αφήσει σε ένα πάρκινγκ το αυτοκίνητό του.




Βιαζόταν καθώς η γυναίκα του είναι ετοιμόγεννη. Την είχε αφήσει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του. Θα επέστρεφε για να πάνε μαζί στο μαιευτήριο. Περίμεναν από ώρα σε ώρα το δεύτερο παιδί τους.

Στο πάρκινγκ όμως περίμενε ο θάνατος. Κοντά στο χώρο στάθμευσης είχαν στήσει καρτέρι τρεις ληστές που κρατούσαν μαχαίρια.

Ο 44χρονος έμελλε να πέσει πάνω τους. Προσπάθησε να τους ξεφύγει, όμως δεν πρόλαβε. Τον χτύπησαν με το μαχαίρι τουλάχιστον 3 φορές στα πλευρά στα χέρια και το λαιμό.

Μάταια ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να διαφύγει. Κρατήθηκε με όλες του τις δυνάμεις και έκανε μερικά μέτρα.
Δεν τα κατάφερε. Ξεψύχησε μέσα σε μια λίμνη αίματος λίγα βήματα από την πόρτα του.

Στο διαμέρισμα η ετοιμόγεννη γυναίκα του και η μάνα του περίμεναν. Η ώρα περνούσε. Οι δυο γυναίκες αποφάσισαν να κατέβουν και να τον περιμένουν στο δρόμο.



Όταν βγήκαν όμως αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Ο 44χρονος ήταν πεσμένος, νεκρός στο πεζοδρόμιο.\
Ακολούθησαν σκηνές από αρχαία τραγωδία. Οι γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο. Η ετοιμόγεννη γυναίκα είχε πάθει σοκ.

Το σημείο αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς που αμέσως άρχισαν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τους δράστες ωστόσο χωρίς αποτελέσματα μέχρι αυτή την ώρα.

Το τραγικό είναι ότι ο 44χρονος πρέπει να μπήκε στο στόχαστρο τον αδίστακτων ληστών λόγω της κάμερας που κρατούσε. Την είχε μαζί του για να καταγράψει τις πρώτες στιγμές στη ζωή του παιδιού του, στιγμές ευτυχίας που δεν τον άφησαν να ζήσει.                                                                                 ΠΗΓΗ:www.newsit.gr

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Oι ομογενείς που εκτέλεσαν τους αστυνομικούς

ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ




Δύο ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση, ο Ιωάννης Σαββίδης και ο Ανδρέας Ποφίδης ήταν αυτοί που πήδησαν από το Volvo και περίμεναν τους άνδρες της Ομάδας Δίας να πλησιάσουν.

Στο πίσω κάθισμα του κλεμμένου αυτοκινήτου κάθονταν άλλα δύο άτομα. Ο Σαββίδης είναι αυτός που πυροβόλησε με το καλάσνικοφ και σκότωσε τους δύο αστυνομικούς αλλά και τραυμάτισε άλλους δύο.

Ένα από τα δύο άτομα που κάθονταν στο πίσω κάθισμα τραυματίστηκε κατά την βραχείας διάρκειας ανταλλαγής πυρών. Από το αίμα που βρέθηκε στο Vοlvo η αστυνομία γνωρίζει το DNA του. Τώρα καταζητείται καθώς και ο γιατρός από τα Δυτικά προάστια ο οποίος και τον περιέθαλψε. Στο Καλάσνικοφ που οι κακοποιοί εγκατέλειψαν στο κλεμμένο Volvo όταν είχε πια τελειώσει το μακελειό, η αστυνομία εντόπισε δύο διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα.

Αυτό της σκανδάλης ανήκει στον Ιωάννη Σαββίδη. Το άλλο στον Ανδρέα Ποφίδη, συνοδηγό και οδηγό αντίστοιχα του Vοlvo. Και οι δύο είναι στα χέρια της αστυνομίας. Ο Ιωάννης Σαββίδης είναι αυτός με την κόκκινη μπλούζα. Ο Ποφίδης είναι αυτός στην δεύτερη φωτογραφία.

Δείτε τις φωτογραφίες



 

 
 Φωτό 1: O Ιωάννης Σαββίδης
 Φωτό 2: O Ανδρέας Ποφίδης

Τα ονόματα των κακοποιών οι οποίοι συνελήφθησαν και ήδη παρουσιάστηκαν στον Εισαγγελέα ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο φονικό στον Άγιο Ιωάννη τον Ρέντη είναι τα κάτωθι:

Ιωάννης Σαββίδης του Νικολάου γεννηθείς το 1975

Ανδρέας Ποφίδης του Νικολάου γεννηθείς το 1985

Δημήτρης Σταυρόπουλος του Γεωργίου γεννηθείς το 1980

Ανδρέας Δρακάκης του Αντωνίου γεννηθείς το 1980

Γεώργιος Μουρατίδης του Παναγιώτη γεννηθείς το 1975

Ελένα Ανφέροβα του Ανατόλι γεννηθείσα το 1980

Nexa Jashar έτος γεννήσεως 1980

Zoja Blebar έτος γεννήσεως 1980

Γεώργιος Μαρκόπουλος του Ιωάννη γεννηθείς 1989

Alzian Aliaz έτος γεννήσεως 1983

Ανανιάν Ραφαέλ έτος γεννήσεως 1980

Βιτάλι Αγνώστων λοιπών στοιχείων (καταζητείται)

Γιούρα Αγνώστων λοιπών στοιχείων (καταζητείται)

Άγνωστος Γιατρός στα δυτικά προάστια (καταζητείται).

Δύο από εκείνους που καταζητούνται έχουν εντοπιστεί μέσω τηλεφωνικών συνδιαλέξεων οι οποίες και καταδεικνύουν πως έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Μετά τις πρώτες συλλήψεις, το απόγευμα της Κυριακής, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής και ο τρίτος από τους τέσσερις ομογενείς από τη Ρωσία, που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στου Ρέντη.

Πρόκειται για έναν 24χρόνο σεσημασμένο για ληστείες, ο οποίος μετά από έρευνες και πληροφορίες εντοπίστηκε στο Μενίδι και συνελήφθη ενώ βάδιζε στο δρόμο.                                                             ΠΗΓΗ:www.zougla.gr            

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

100 τρισεκατομμύρια κάτω ἀπό τά πόδια μας



Χρέη, μνημόνια, τρόικες, ἀναδιάρθρωσις, χρεωκοπία (αὐτό εἶναι τό μόνο σίγουρο), αὐτά ἀκοῦμε κάθε μέρα. Μέχρι πότε ὁ Ἑλληνικός λαός θά ἀσχολεῖται μέ τέτοιου εἴδους προβλήματα; Γι΄αὐτό ὑπάρχουν (ἄν δέν τό ἔχουν καταλάβει νά τούς τό ἐμπεδώσουμε), οἱ πολιτικοί μας καί οἱ συνεργάτες τους. Τούς ψηφίζουμε (πού λέει ὁ λόγος) γιά νά ὑπηρετοῦν τά συμφέροντα τοῦ λαοῦ καί τοῦ ἔθνους. Μόνο αὐτό πού δέν κάνουν. Τήν τσεπούλα τους, τά συμφέροντα τῶν ξένων ἀφεντάδων τους καί τίποτα ἄλλο! Ἡ τελευταία δέ κυβέρνησις, εἶναι ἡ χειρότερη τῶν τελευταίων τριανταπέντε ἔτῶν, τοὐλάχιστον.
     Ἡ Ἑλλάς καί οἱ Ἕλληνες μέ πρωθυπουργό τόν “ ὁλίγιστο” ΓΑΠ, τείνει πρός ἐξαφάνισιν (καί ὥς γεωγραφική περιοχή καί ὠς φυλή)!!!
Παραθέτω ἀπόσπασμα ἀπό ἄρθρο τοῦ Σωτήρη Ζαφειρακόπουλου στήν ἐλ.ὥρα. (7-5-2011, σελίς 5)
Τό οἰκονομικό μας πρόβλημα – τεράστιο, ὅπως τό διεμόρφωσαν οἱ κυβενήσεις «μας» τῆς τελευταίας τριακονταπενταετίας, εἶναι δυνατόν νά λυθῆ. Ὀρθά – κοφτά λοιπόν, ἐπισημαίνω, ὅτι λύνεται μέ τόν θησαυρό πού εὑρίσκεται κάτω ἀπό τά πόδια μας. Τόν ὀρυκτό μας πλοῦτο!
Ἀρχίζοντας ἀπό τό περίφημο ὄσμιο (σκληρό, ἄμορφο, μεταλλικό στοιχεῖο τῆς ὁμάδος τοῦ λευκοχρύσου) πού ἐντοπίζεται, σύμφωνα μέ ἐπιστημονικές ἔρευνες, σέ μεγάλες μάλιστα ποσότητες, στά Ἰμια καί γενικῶς στό Αἰγαῖο ΜΑΣ. Καί διερωτώμαθα γιατί οἱ προηγούμενες ἀλλά καί ἡ νῦν πολιτική ἡγεσία τῆς χώρας, σιωποῦν ἐπί τοῦ θέματος;
Πολύ περισσότερο ἀπό τήν στιγμή πού (τό Ὄσμιο) στοιχίζει σέ ὅποιον ἐπιθυμεῖ νά τό προμηθευθῆ ἀπό 100.000 ἔως 150.000 δολλάρια ἀνά γραμμάριο!!!
Καί δέν εἶναι μόνον οἱ ΗΠΑ ἡ ἐνδιαφερόμενη χώρα (….ἡ ὀποία είκάζεται ὅτι έδημιούργησε ἤ τουλάχιστον μέ τήν ἀπόλυτη ἀνοχή της , ἡ Τουρκία ἐδημιούργησε τό ἐπεισόδιο τῶν Ἰμίων) γιά νά προμηθευθῆ ὄσμιο. Ὑπάρχουν καί ἄλλοι ἐνδιαφερόμενοι!…Ὅπως ἡ Ρωσία ἡ Κίνα, ἡ Ἰαπωνία, ἡ Γαλλία καί ἄλλοι. Διότι ἡ χρῆσις τοῦ Ὀσμίου ἀρχίζει ἀπό τίς ἄκρες τοῦ στυλογράφου καί καταλήγει, ὡς ἀπαραίτητο ὑλικό, στούς χιλιάδες δορυφόρους πού ἔχουν τεθεῖ, γιά διάφορες χρήσεις σέ περιστροφή γύρω ἀπό τήν γῆ. Ἐκτός ὅμως τοῦ Ὀσμίου……
Τόν Φεβρουάριο τοῦ 1998 ἔφτασε στήν δημοσιότητα ἔρευνα πού ἀφοροῦσε τήν μεγαλύτερη συγκέντρωσι ῥαδονίου στόν Ἑλληνικό χῶρο καί συγκεκριμένα στό χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Ἡ μέτρησι ἦταν 9550 μπεκερέλ ἀνά τετραγωνικό καί μέ ὅριο ἐπιφυλακῆς τά 150!
Παρόμοιες ὑψηλές μετρήσεις εἴχαμε καί στίς περιοχές Σερρῶν, Θεσσαλονίκης, Μυκόνου, Καβάλας, Ἰκαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδος, Λουτρακίου, Νιγρίτας, Σουρωτῆς κλπ. Τό ῥαδόνιο εἶναι φυσικό ῥαδιενεργό στοιχεῖο καί γιά ὅσους γνωρίζουν, ἀποτελεῖ ἔνδειξι γιά τήν ὑπαρξι στό ὑπέδαφος τῶν ἄνω τουλάχιστον περιοχῶν ΟΥΡΑΝΙΟΥ.
Στό ὄρος Παγγαῖο στήν Καβάλα ἐπίσης ὑπάρχει ἤδη ἔντονο ἐνδιαφέρον ἀπό ξένο ἐπενδυτή γιά τήν ἐξόρυξι, τῶν τεραστίων κοιτασμάτων χρυσοῦ. Στήν Ὀλυμπιάδα Χαλκιδικῆς ἤδη ἔχει ἐκεῖ ξεκινήσει ἡ ἐκμετάλλευσι τοῦ ὑπεδάφους ἀπό τήν TVX Gold Τοῦ περιβόητου George Soros, ἡ ὁποία περιέχει ἀρκετό χρυσό ἀλλά καί οὐράνιο!!!
Μιά ἀπόρρητη ἔκθεσι πού ἤρθε στό φῶς μέ δημοσιεύματα τῆς ἐφημερίδος ἐπενδυτής στίς 23-2-1996, ἀναφέρει γιά τά ἀποτελέσματα τῶν μετρήσεων τοῦ ΙΓΜΕ:Γύρω στό ποσό τῶν 100 τρισεκατομμυρίων δραχμῶν ἐκτιμᾶται ἡ ἀξία τῶν κοιτασμάτων ουρανίου καί ἀλλων σπανίων μετάλλων γιά δορυφόρους καί πυραύλους. Τό κείμενο τῆς ἔρευνας ὑπογράφεται ἀπό ἑπτά διακεκριμένους Ἕλληνες ἐπιστήμονες καί κάνει λόγο γιά κοιτάσματα οὐρανίου που περιέχει 300 ἑκατομμύρια τόνους μέ συμπύκνωμα οὐρανίου 16%, καθώς καί σπάνια ἄλλα ὀρυκτά ὅπως ῥουτίλιο, λουτέσιο καί λανθάνιο, πού ἔχουν εἰδικά ἐξαιρετικές χρῆσεις στήν κατασκευή πυραυλικῶν συστημάτων. Ἀναφέρεται μόνον γιά τήν περιοχή τοῦ ὄρους Σύμβολο τοῦ νομοοῦ Καβάλας. Ἀποτελεῖ ἕνα ἀπό τά μεγαλύτερα κοιτάσματα οὐρανίου σέ παγκόσμιο ἐπίπεδο. Ἡ ἀξία τοῦ ἐμπλουτισμένου οὐρανίου 235 στήν διεθνῆ ἀγορά (1998) εἶναι 20.000 δολλάρια τό γραμμάριο!
Ὁ κοσμήτορας τῆς πολυταχνικῆς σχολῆς καί πρόεδρος τοῦ τμήματος χημικῶν μηχανικῶν Βασίλειος Παπαγεωργίου, πραγματοποίησε διάλεξι μέ θέμα «ἡ βαρειά βιομηχανία στήν Ἑλλάδα», ἡ ὁποία εἶχε νά κάνη καί μέ τά ἀποτελέσματα καί τῆς δικῆς του ἔρευνας 30 ἐτῶν
Ἐντυπωσιακό ἦταν ὅτι σέ ὅλα τά σημεῖα αὐτή ἡ ἔρευνα συμφώνησε  μέ τά ἀποτελέσματα ἀντίστοιχης παλαιοτέρας ἔρευνας τῆς δεκαετίας τοῦ 1940 πού τυχαῖα εἶχε φτάσει στά χέρια του. Ὁ ἔν λόγω καθηγητής ἀναρωτιέται πῶς εἶναι δυνατόν ἡ Ἑλλάδα νά μήν .εχει αὐτήν τήν στιγμή πού διαθέτει ὄχι μόνον ὅλες τίς ἀπαραίτητες πρῶτες ὕλες (στρατηγικά ὀρυκτά) καί μάλιστα σέ ἀφθονία, ἀλλά καί γιά ὡρισμένα ἀπό αὐτά, εἶναι ἡ ΜΟΝΑΔΙΚΗ παραγωγός χώρα στήν εὐρωπαϊκή ἔνωσι. Διερωτώμεθα κι ἐμεῖς. Κύριοι τῆς βουλῆς μας, γιατί σιωπᾶτε;                                                                                            ΠΗΓΗ:filonohpontou.wordpress.com

Ω μια αθώα απογραφή! Δε Νομίζω Τζέφρι, Δε Νομίζω Τίνα, στοιχεία για την Κάρτα του Πολίτη, η ενσωμάτωση των Λάθρο στο γενικό πληθυσμό, το Πράσινο Χαράτσι και η απόσπαση Δήλωσης Συναίνεσης Δωρητή Οργάνων είναι ο σκοπός της! Ψάχνουν για μαλάκες!

08/05/2011
Κάτι δεν αρέσει στους Έλληνες με την ξαφνική απογραφή Ελλήνων και λάθρο μαζί, σπιτιών, αυθαίρετων κτισμάτων, Ι.Χ., λεβήτων, θέσεων στάθμευσης σε πυλωτές, εξωτερικών WC, στάβλων, και με φόρμα “Δωρητή Οργάνων” – που φυσικά θα σκίζεται επί τόπου, αλτρουϊστές με τα ξένα όργανα! 
Συλλογή στοιχείων για την Κάρτα του Πολίτη, το Πράσινο Χαράτσι,
η Ενσωμάτωση των Λάθρο και η επιτήδεια απόσπαση
Δήλωσης Συναίνεσης Σε Δωρεά Οργάνων από αφελείς
είναι το διακύβευμα της Απογραφής!
Γι αυτό έχουν φαγωθεί να συγκεντρώσουν
“φρέσκα” στοιχεία “real time real life”!
Τέτοιες περίεργες, αλλά πολύ περίεργες, λεπτομερείς και αιφνιδιαστικές απογραφές, εφαρμόστηκαν ιστορικά για συστηματική εξόντωση ανεπιθύμητων λαών!
Τις μέρες της απογραφής μπορεί να έχουμε πάει ταξίδι… …
Επιτρέπεται? Ή μήπως ζούμε ήδη σε φυλακή?…
Δεν Θα πάψουμε δα να είμαστε Έλληνες πολίτες και φυσικές παρουσίες… στη χώρα, εάν τύχει να μην απογραφούμε…
Για όσους νομίζουν ότι η συγκεκριμένη απογραφή είναι αθώα, παραθέτω την ανάρτηση της Dimi από το Antinews-κλικ και κλικ
Διαβάζοντάς τη θα συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται για μια πολύ παράδοξη διαδικασία, για  την οποία όμως, εάν και εφόσον θα είμαστε σπίτι για να “απογραφούμε”, δεν έχουμε ως Έλληνες πολίτες καμία υποχρέωση εκ του νόμου να παράσχουμε οικειοθελώς όλα αυτά τα απίστευτα στοιχεία που ζητούν, πλην των στοιχείων της Αστυνομικής  Ταυτότητας ότι είμαστε Έλληνες την καταγωγή και κατοικούμε μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά μας.
Αυτό μόνο αρκεί για να μας μετρήσουν, αφού έχουν φαγωθεί να ξέρουν πόσοι είμαστε… χμμ…
Πόσο μάλλον, όταν από τους λαθρομετανάστες δεν θα ζητήσουν κανένα απολύτως στοιχείο!!! (διαβάστε παρακάτω)
Δεν μπορούν να μας υποχρεώσουν νομικά να παράσχουμε αυτά τα ιδιωτικά στοιχεία.
Αν το επιχειρήσουν, σημαίνει ότι έχει λάκους η φάβα τους.

Όλα τα στοιχεία των Ελλήνων Πολιτών είναι στη διάθεση της Στατιστικής Υπηρεσίας από Δημαρχεία, Ληξιαρχεία, Κοιμητήρια, Κτηματολόγια, Υπουργείο Εργασίας, Υπηρεσίες Εκδοσης Αδειας Παραμονής Αλλοδαπών, ΕΛ.ΑΣ, ΟΑΕΔ, Εφορία, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ.
σ.σ. Α.: Να αποτανθούν λοιπόν από εκεί.

Γράφει η Dimi στο Antinews: 07/05/2011 στις 10:35 pm 10-24 Mαϊου 2011:
Hμέρες «Γενικής Απογραφής Πληθυσμού και Κατοικιών» του σύγχρονου Ηρώδη, ο οποίος κόπτεται γιά «ένα καλύτερο μέλλον», λέει…
ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011: «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΩ»… μας λέει το καθεστώς του ΔΝΤ – σ.σ. Α.: Οι Στάλιν και Χίτλερ καταμετρούσαν σα μανιακοί Ουκρανούς, Εβραίους, Πολωνούς…
Αυθαίρετα κτίσματα, καλύβες, στάβλοι, ΙΧ, εξωτερικές τουαλέτες!!! ακόμη και γιοτ θα απογραφούν για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Γενικής Απογραφής Πληθυσμού – Κατοικιών που θα γίνει από 10 ως τις 24 Μαΐου.
«Τα στοιχεία είναι απαραίτητα για τη λήψη αποφάσεων και τον σχεδιασμό της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής κ. Ανδρέας Γεωργίου παρουσιάζοντας το απογραφικό δελτίο που θα κληθούν να συμπληρώσουν όλοι οι κάτοικοι της χώρας.
σ.σ. Α.: Δ
ε Νομίζω Τίνα… ότι σου είναι απαραίτητο να μάθεις αν έχω και τι αυτοκίνητο, ή πως ζεσταίνομαι στο σπίτι μου… Με εννοείς θαρρώ… .

Στη γενική απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της χώρας είχε καταμετρηθεί σε 10.964.020 άτομα αλλά σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Στατιστικής από το 2009 έχει ξεπεράσει τα 11.282.571 άτομα. Ομως ο πραγματικός αριθμός σήμερα διαμορφώνεται από το ισοζύγιο των μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα, αλλά και αυτών που φεύγουν λόγω της οικονομικής κρίσης. Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Αττικής το 2001 είχαν μετρηθεί σε 3.552.980 άτομα εκ των οποίων 1.704.519 άνδρες. Οι γυναίκες ήταν περισσότερες και ανερχόταν σε 1.848.441 άτομα. Τα αποτελέσματα της απογραφής πρέπει να δημοσιοποιηθούν ως τις 31 Μαρτίου του 2014, ωστόσο τα βασικά στοιχεία του πληθυσμού ανά κοινότητα και ανά φύλλο θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2011.
σ.σ. Α.: Τόσό γρήγορα σε ένα κράτος όπου δεν λειτουργεί τίποτα τελευταία; Γιατι άραγε; Θέλουν μήπως να ξέρουν σε πόσους λάθρους ψηφοφόρους να υπολογίζουν;

Λένε… ότι οι πληροφορίες των ατόμων και των νοικοκυριών είναι απολύτως εμπιστευτικές, προστατεύονται από απόρρητο, θα ενταχθούν στο σύστημα ανώνυμα και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό.
σ.σ. Α.:Έτσι λένε.. εμείς όμως ειδικά αυτούς τους πράσινους τύπους, δεν τους εμπιστευόμαστε.
“ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” έλεγε πριν από τις εκλογές.
“Δεν μίλησα με το Στρος Καν” έλεγε μετά το ΔΝΤ!
“Δεν φεύγουμε από το ευρώ” είπε μόλις χτες!

σ.σ. Α.: ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ SPIEGEL δίνει επώνυμα συνέντευξη σήμερα στο Πρώτο Θέμα και λέει ότι ήταν η Ελληνική Κυβέρνηση που ζήτησε από το Schaueble σύνταξη έκθεσης με θέμα τις επιπτώσεις από την έξοδο από το Ευρώ!!

Και συνεχίζει η Dimi: Για την απογραφή θα εργαστούν συνολικά 68.000 άνθρωποι!!! Κάθε απογραφέας θα αναλάβει 150 νοικοκυριά. Η συνέντευξη θα διαρκεί 25 λεπτά.
σ.σ. Α.: Δ
ε νομίζω Τζέφρις. 5 min το πολύ στη διάθεση του απογραφέα. Και έφυγε!!! Θα στέκει προ του Ιδιωτικού Χώρου άλλωστε…

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ:
Οι πολίτες θα ανοίγουν την πόρτα στους απογραφείς που θα χτυπούν το κουδούνι τους.
σ.σ. Α.: στην πόρτα… και γρήγορα …
Δεν θα χρειαστεί η επίδειξη κανενός εγγράφου, όπως ταυτότητας, διαβατηρίου ΑΦΜ κλπ.
σ.σ. Α.: αφού δεν θα χρειαστεί ούτε ΑΔΤ, γιατί γίνεται η απογραφή; Για το Πράσινο Χαράτσι στα κτίρια, τους λέβητες, τα αυτοκίνητα και για να συγκεντρωθούν στοιχεία για την Κάρτα του Πολίτη και για Όργανα?.. Δεν μας τα λέτε καθόλου καλά… Αν θέλετε απλώς διαπιστώσετε πόσοι είναι οι Έλληνες, μετρήστε από τα ληξιαρχεία και τους δήμους – γεννήσεις μείον θάνατοι.
Ο πληθυσμός θα απογραφεί στον τόπο μόνιμης κατοικίας του. Δεν απαιτείται μετακίνηση στον τόπο διατήρησης οικογενειακής μερίδας ή εκλογικών δικαιωμάτων. Η απογραφή θα γίνει σε διάστημα 15 ημερών. Σε περίπτωση απουσίας ο απογραφέας θα αφήνει στην πόρτα σημείωμα με τον αριθμό του τηλεφώνου του. Αρκεί ένα μέλος της οικογένειας για να δώσει τις πληροφορίες για κάθε σπίτι. Δεν θα ζητηθούν από κανέναν χαρτιά μόνιμης παραμονής.
ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
σ.σ. Α.:
οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν κανένα χαρτί πότε ήρθαν, από που ήρθαν, πόσο καιρό είναι στην Ελλάδα, αν είναι νόμιμοι. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτό.  Σκοπεύουν να τους ενσωματώσουν ΥΠΟΥΛΑ στο γενικό πληθυσμό της Ελλάδας, με την  απογραφή.
Οι μετανάστες θα απογραφούν όπως όλοισ.σ. Α.: μπα, και λαθραίοι, και ληστές και φονιάδες, και προαγωγοί, και ντίλερ και βιαστές, και κυκλοφορούν ασύλληπτοι και ίσα κι όμοια, όπως όλοι? και με τη βοήθεια διερμηνέων χωρίς να επιδεικνύουν χαρτιά νόμιμης παραμονής. Συνοδοί και διερμηνείς θα προσεγγίσουν μαζί με τους απογραφέα και χώρους όπου διαμένουν μαζικά μετανάστες. Τα ενημερωτικά φυλλάδια για τους μετανάστες έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Αλβανικά, τα Ρωσικά, τα Αραβικά, τα Κινεζικά, τα Πακιστανικά και τα Αφγανικά. Θα απογραφούν χωρίς κανένα έλεγχο νομιμότητας με βάση τις δηλώσεις όσων κατοικούν σε αυτά χωρίς νομικές κυρώσεις ούτε οποιοδήποτε έλεγχο από άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου. Οι άστεγοι θα προσεγγιστούν στα κέντρα σίτισης.
ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!!!
«Θα ζητηθούν στοιχεία όπως ο τύπος και το εμβαδόν της κατοικίας, η χρονιά κατασκευής, η ύδρευση και τη θέρμανση της κατοικίας (τύπος λέβητα) αλλά και ερωτήματα που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας – τη μόνωση της κατοικίας – , τον αριθμό των αυτοκινήτων του κάθε νοικοκυριού ακόμη και τις θέσεις στάθμευσης» ανέφερε η προϊσταμένη δ/νσης στατιστικών πληθυσμού και αγοράς εργασίας κυρία Κατερίνα Μουταφίδου. «Θα ζητηθούν επίσης πληροφορίες για το επάγγελμα, και τη θέση στο επάγγελμα του κάθε πολίτη» πρόσθεσε. (Πηγή: mySatelite.wordpress.com «catch the whisper» – 6 Μαΐου, 2011)
σ.σ. Α.: Δε Νομίζω Τίνα ότι θα πάρεις αυτές τις πληροφορίες από εμάς… τι σε νοιάζει εσένα αν ο κόσμος έχει αυτοκίνητο, τα στοιχεία είναι στην εφορία, στην πολεοδομία και στον ΟΑΕΔ. Τα θες φρέσκα έτσι;…

♠ Σ’ε αυτούς τους πονηρούς καιρούς λοιπόν, «είναι σημαντικό να πούμε την αλήθεια, χωρίς καμία ανησυχία», αναφέρει το σχετικό έντυπο Απογραφής 2011 (apografi2011.gr)
σ.σ. Α.: την αλήθεια… χμμ… κάτι σαν το “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!”
Συνεχίζει η Dimi: Εμείς, 40 οικογένειες, επειδή τον Ηρώδη ΔΕΝ εμπιστεύομαστε και σφόδρα ανησυχούμε, έχουμε προ μηνός βγάλει τα ονόματα από τα κουδούνια των σπιτιών μας και γιά πρώτη φορά σ’αυτή τη Γενική Απογραφή, ΔΕΝ πρόκειται να εμπλακούμε. Ούτε τα σημειώματά τους γιά να ορίσουμε νέα συνάντηση μαζί τους, πρόκειται ν’αγγίξουμε. Οσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες ενημερώνουμε. Το ενδιαφέρον «Απογραφής» του  λέβητα αλλά και τα ερωτήματα που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας – τη μόνωση της κατοικίας, είναι πράσινες παγίδες. Εάν το κτίσμα είναι παλαιό με μόνωση παλαιά ή, λέβητα παλαιό, οι ιδιοκτήτες θα υποχρεωθούν ν’αγοράσουν νέο, ο οποίος θα πληροί τις προδιαγραφές της «GREEN TEAM». Ετσι, γιά άλλη μιά φορά, πρώην ξυπόλητοι, εν μία νυκτί, θα γίνουν συμβαλλόμενοι «Αντιπρόσωποι» πολυεκατομμυριούχοι. Οπως ακριβώς συνέβη και με τις Ταμειακές Μηχανές. Οι οποίες ΚΑΙ ΠΑΛΙ, υποχρεωτικά θ’αντικατασταθούν. Γιά τη πάταξη της φοροδιαφυγής, λέει. Στη δε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες αρνηθούν, ή λόγω σημερινής οικονομικής δυσπραγίας ν’αγοράσουν δεν θα μπορούν, θα πέφτουν Πρόστιμα! Καταλάβατε.
Crème de la Crème με το Κερασάκι (με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια) !!!
«Εντυπο για Δωρεά Οργάνων θα λαμβάνουν οι πολίτες κατά την Aπογραφή”.
σ.σ. Α.:
Ρε δεν πάτε καλά Αλτρουϊστές με ξένα όργανα!
Δωρητές Οργάνων θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν, κατά την Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών, οι πολίτες μέσω του ενημερωτικού εντύπου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων που θα διανέμεται σε κάθε νοικοκυριό. Η πρώτη φορά που έγινε αυτό μέσω της Απογραφής Πληθυσμού ήταν κατά την απογραφή πληθυσμού το 2001, συμβάλλοντας σημαντικά στην προώθηση της ιδέας της δωρεάς οργάνων στο ευρύτερο κοινό. 
σ.σ. Α.: Τίποτα δεν από αυτά δεν έγινε όπως οι ίδιοι ομολογούν παρακάτω, ο Ελληνικός Λαός δεν τρώει κουτόχορτο. Αν η μεταμόσχευση είχε καθιερωθεί ευρέως στη συνείδηση των ανθρώπων ως μια ηθικά άμεμπτη και αστιγμάτιστη, νομικά άρτια εδραιωμένη, ιατρικώς απολύτως διασφαλισμένη και από το έγκλημα θωρακισμένη ιατρική πρακτική, δεν θα είχαν βάλει στο μάτι απροκάλυπτα τα όργανά μας και τα όργανα των νέων παιδιών
Των παιδιών -σε τροχαία κυρίως- είναι που τους ενδιαφέρουν περισσότερο
.

Τα όργανα των ενηλίκων, σαραντάρηδων, πενηντάρηδων, εξηντάρηδων να τα κάνουν τι;
Το έντυπο του οργανισμού μεταμοσχεύσεων, που θα διανέμουν οι απογραφείς της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, η οποία διενεργεί την απογραφή, έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, ενώ περιλαμβάνει και τη φόρμα δήλωσης δωρητή οργάνων.
σ.σ. Α.: αφού έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, η Φόρμα Δήλωσης Δωρητή Οργάνων Σώματος τι χρειάζεται μαζί με την απογραφή,  Αλτρουϊστές με Ξένα Όργανα, Σοσιαλιστές με Ξένα Λεφτά?
Ψάχνετε για τπτ αφελείς που θα ξεγελαστούν να υπογράψουν επιτόπου για “να ξεμπερδέψουν με τη γραφειοκρατία”, και αν “τύχει” μετά και υποκλαπούν τα στοιχεία σε αυτή τη διεφθαρμένη -σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα- χώρα και συμβεί σε κανένα παιδί ατύχημα στο δρομο, τι βολικό… …
σ.σ. Α.: Η Φόρμα Δήλωσης θα σκίζεται μπροστά στον απογραφέα.
Να το ξέρουν αυτό και οι απογραφείς
και αυτοί που το παίζουν αλτρουϊστές με τα ξένα όργανα.
Όποιος επιθυμεί να είναι δωρητής -
για να είναι καλυμμένος νομικά και όχι μόνο-
-και επειδή το εμπόριο οργάνων δεν αστειεύεται-
οφείλει απέναντι στον εαυτό του και στην οικογένειά του
να παρουσιάζεται αυτοπροσώπως στον οργανισμό μεταμοσχεύσεων
και αφού έχει συμβουλευθεί πρώτα το δικηγόρο του.
Συνεχίζει το ενημερωτικό φυλλάδιο της “Απογραφής”: Ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει τη Φόρμα και την αποστέλλει ο ίδιος στον ΕΟΜ, μέσω ΕΛΤΑ, χωρίς γραμματόσημο.
σ.σ. Α.: όχι ταχυδρομικά πλέον τέτοιες δηλώσεις εμπιστευτικών δεδομένων. Οι καιροί είναι πονηροί. Μόνο αυτοπροσώπως.
Οι πολίτες, μετά την αποστολή της δήλωσής τους, θα λάβουν ταχυδρομικά από τον Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων τη σχετική Κάρτα Δωρητή Οργάνων. Με τη δήλωση αυτή αποτυπώνεται η θετική διάθεση των πολιτών και η υποστήριξή τους στο θεσμό της Δωρεάς Οργάνων, αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΜ και προστίθεται ότι όσοι δηλώσουν δωρητές οργάνων είναι καλό να έχουν συζητήσει πρώτα με την οικογένειά τους. Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων «ευελπιστεί ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες
[σ.σ. Α.:
όπως έγραψα παραπάνω, οι άνθρωποι είναι πονηροί και λαμβάνουν τα μέτρα τους με τη φράση "καλό είναι να έχουν συζητήσει πρώτα με την οικογένειά τους" και ομολογούν και οι ίδιοι ότι τόοοσα χρόνια δεν έχουμε πειστεί ότι είναι ηθικό να αποσυνδέουμε ζωντανούς και να σκυλεύουμε νεκρούς, ούτε και ασφαλές!]

…ο Έλληνας πολίτης θα στηρίξει την ιδέα της δωρεάς οργάνων προς όφελος ασθενών συνανθρώπων μας…
♠ Συμπερασματικά:
1- Η Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ), μπορεί να έχει έγκυρη και πρόσφατη πληροφόρηση από: Δημαρχεία, Ληξιαρχεία, Κοιμητήρια, Κτηματολόγια, Υπουργείο Εργασίας, Υπηρεσίες Εκδοσης Αδειας Παραμονής Αλλοδαπών, ΕΛ.ΑΣ, ΟΑΕΔ, κλπ. Εμείς, Δώσαμε. Δώσαμε!
2- Οι «Σοφοί Αδιάφθοροι…» της Υποχρεωτικής “Δωρεάς” Οργάνων, Πρώτοι αυτοί, να δώσουν στους Πολίτες το καλό παράδειγμα και να κάνουν Δωρεά τα δικά τους Οργανα και τα Οργανα των δικών τους παιδιών και συγγενών.
Το Lead by Example, that is.
3- Τα υπερφίαλα «Δοχεία Σκέψης» να μη ξεχάσουν να θυμηθούν, ότι:
Το ποτήρι ξεχειλίζει πάντα από τη τελευταία σταγόνα.
Από αυτή τη μία και μοναδική σταγόνα
.
♠ «Είναι άλλο πράγμα οι μεταμοσχεύσεις να στηρίζονται σε αισθήματα δωρεάς και σεβασμού, και άλλο σε μικρονοϊκά νομοθετικά τεχνάσματα αρπακτικής λογικής. Αν οι γιατροί τολμήσουν να εικάσουν τη συναίνεση του νεκρού, τότε θα διαπιστώσουν την έντονη αντίδραση των συγγενών. Καμία εικαζόμενη συναίνεση δεν μπορεί να καταργήσει την υπεύθυνη συγγενική συγκατάθεση. Η εικαζόμενη συναίνεση δεν έχει ηθική βάση, δεν έχει λογικό έρεισμα, δεν έχει πρακτικό αποτέλεσμα. Εχει όμως, τη δυνατότητα να οδηγήσει τις μεταμοσχεύσεις σε βέβαιη κοινωνική απαξίωση και σε παντελή αποτυχία».
~Τα παραπάνω δήλωσε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάος

(Διευθυντής του Κέντρου Βιο-Ιατρικής Ηθικής και Δεοντολογίας (h–p://bioethics.org.gr) και Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Βιο-Ηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος. Διδάκτωρ στα Πανεπιστήμια Harvard και M.I.T. των ΗΠΑ, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ερευνητής και Επιστημονικός Συνεργάτης στο Αγγειολογικό Εργαστήριο του New England Deaconess Hospital των ΗΠΑ. Επιστημονικός Συνεργάτης της Διαστημικής Εταιρείας των HΠΑ (NASA) και της εταιρείας Arthur D. Little, διετής συνεργασία με τη NASA.)                          ΠΗΓΗ:allenaki.wordpress.com