ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Έντονη η Ελληνική παρουσία στην Αμερική,χιλιάδες χρόνια πριν τον Κολόμβο, σύμφωνα με έρευνες και ευρήματα.



ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΣΑΛΤΗ 
(Το παρακάτω κείμενο είναι φανταστικό, και μπορεί να αποδοθεί μόνο στην καλπάζουσα φαντασία του γράφoντος.Τα στοιχεία που αναφέρονται είναι αναληθή,αφού οι Έλληνες με τα πρωτόγονα πλοία τους δεν κατόρθωσαν ουδέποτε να ταξιδεύσουν εκτός Ελλάδας)  

H Aμερική σύμφωνα πάντα με την επίσημη άποψη ανακαλύφθηκε το 1492 από τον Χ.Κολόμβο,φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι(όπως άλλωστε συμβαίνει συχνά).Πολυετείς έρευνες, και ανακάλυψη ευρημάτων από ερευνητές και επιστήμονες, δείχνουν ότι υπήρχε έντονη η παρουσία του Ελληνικού στοιχείου, καθώς και επηρεασμού της τέχνης των κατοίκων από την Ελληνική τεχνοτροπία. Το πλήθος Αρχαιολογικών και γλωσσολογικών ευρημάτων είχε σαν αποτέλεσμα την επίσημη αποστολή ομάδας από το Ε. Μ. Πολυτεχνείο Αθηνών στο Περού , προκειμένου να μελετήσουν την ομοιότητα των ευρημάτων με τα αντίστοιχα Ελληνικά.

Η περιοχές βρίθουν από Ελλάδα, και ευρήματα με κλασικά θέματα, όπως,κεφάλια μέδουσας,οικοδομήματα με Μυκηναϊκή τεχνοτροπία,μαιάνδρους ,τον Ηρακλή με ρόπαλο και λεοντή, ελληνικά αγγεία,και αμφορείς που έχουν βρεθεί σε πολλά μέρη της Αμερικανικής ηπείρου και στο Περού .Υπάρχουν και οι πόλεις Μόντε Αλμπάν και η Μίτλα με τις κιονοστοιχίες, που μας θυμίζουν την Τσίτσεν Ίτσα (Γιουκατάν!!!) και εκείνες της Κνωσού και της Τίρυνθας”.Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα γλωσσολογικά ευρήματα, καθώς πλήθος από τοπικές διάλεκτοι,έχουν σαν βάση την Ελληνική γλώσσα και χρησιμοποιούν άπειρες Ελληνικές λέξεις!!.Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο στα νησιά Χαβάη ευρέθησαν 1108 Ελληνογενείς λέξεις !!.

Ακόμη ο Ακαδημαϊκός ENRICO MATTIEVICH στο βιβλίο του με τίτλο " Ταξίδη στην μυθολογική κόλαση-
η ανακάλυψη της Αμερικής από τους Έλληνες "
μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ερευνών του που πραγματοποίησε σε αρχαιολογικούς χώρους του Περού, που στηρίζουν την θεωρία του ότι τα Τάρταρα -η πύλη του Άδη - των αρχαίων Ελλήνων ήταν στο Τσαβίν ντε Χουαντάρ , όπου οι αρχαίοι μας πρόγονοι ήταν επισκέπτες !.
Στην νοτιοανατολική Βενεζουέλα υπάρχει ένα από τα πιο αινιγματικά και εντυπωσιακά μνημεία της προϊστορικής Αμερικής: “την πέντρα πιντάδα ” (πέτρα με ζωγραφιές).Είναι ένα ογκώδες μνημείο μήκους 92 μέτρων, πλάτους 76 και μοιάζει σαν ένα τεράστιο αυγό.Εκεί ανακαλύφθηκαν ντολμέν παρόμοια με εκείνα της Ευρώπης και της Αλγερίας, γραμμένα με Ελληνικά γράμματα”.Αυτά είναι ζωγραφισμένα πάντοτε σε προφίλ και είναι συχνά φτιαγμένα με μία ειδική μέθοδο, παρόμοια με εκείνη που χρησιμοποιούσαν στην αρχαία Ελλάδα την Τρίτη χιλιετία π.Χ.

Μια νωπογραφία που η παριστάνει έναν Ινδιάνο ευγενή από το Παλένκουε του Γιουκατάν(πάλι το Γιουνάν;!!!) στο Μεξικό,έχει εκπληκτική ομοιότητα με τον πρίγκιπα της Κνωσού της Κρήτης!. Εντυπωσιακή είναι και η ομοιότητα(δηλαδή τι oμοιότητα, είναι ακριβώς το ίδιο)έχει και το πυθάρι που ανακαλύφθηκε στην περιοχή Μπίμινι των νήσων Μπαχάμες,με Κρητικό πυθάρι που εκτίθεται στο Μουσείο του Ηρακλείου!

Ένας ακόμη μεγάλος εξερευνητής ο Percy Harrison Fawcett ανακάλυψε τα απομεινάρια του πανάρχαιου ελληνικού πολιτισμού.. στη Ν.Αμερική καθώς και ιθαγενείς οι οποίοι υποστήριζαν την ελληνική τους καταγωγή,και μιλούσαν μια πανάρχαια ελληνική διάλεκτο. Δυστυχώς ο Fawcett σε μια ερευνά του οδηγούμενος από τους ιθαγενείς στην πανάρχαια ελληνική πόλη Xavante εξαφανίστηκε για πάντα στη ζούγκλα.Την πόλη την οποία έψαχνε την ονόμαζε πόλη "Ζ"...
  
Τέλος ας δούμε ονόματα περιοχών και θεών που παραμένουν ακόμη και σήμερα Ελληνικά:Ντίον-Αν=Διόνυσος.Ηρακάν=Ηρακλής,Μελανονήσια=Μελανά Νησιά,Μικρονησία=Μικρά Νησιά,Πολυνησία=Πολλά νησιά ,Φιλλιπί-νες,κ.λ.π.Στην Καραϊβική, υπάρχει νησί 'Ανδρος και νησί Ρόδος.,και στην στην Χαβάΐ νησί Σάμος!!.Και για να προλάβω “ειδικούς” που θα τρέξουν πάλι να αμφισβητήσουν επικαλούμενοι συμπτώσεις,παραθέτω μέρος από πλούσιο φωτογραφικό υλικό,που εκμηδενίζει κάθε τέτοια πιθανότητα.Τουλάχιστον για όσους έχουν ανοιχτό μυαλό.......                         ΠΗΓΗ:visaltis.blogspot.com

Αγαπητέ κύριε Πάσχοντα. Με αγάπη από τον Πάνο Καμμένο

http://earthquake.pblogs.gr/files/141308-image.php1.jpg                                          Αγαπητέ Κ. Μανδραβέλη,
Αφού αποφασίσατε με τον Γιάννη να ασχοληθείτε μέ το επίπεδο μου, θα σας αφιερώσω σειρά άρθρων για να επιβεβαιώσω τους ισχυρισμούς σας.
Πρίν μπούμε στα CDS το πρώτο χρονογράφημα θα έχει τίτλο ” Ο καπετάν Παναγής Β το πλοίο ασπρονήσι η Ματούλα στη lac Leman”
Την καλησπέρα μου στον Κ. Γιάννη.
Πάνος Καμμένος
Υ.Γ. Εκτός άν το επίπεδο είναι δικό σας                                                                                                    ΠΗΓΗ:olympia.gr

Ας το διαβάσουν οι κόκκινοι καπιταλιστές της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ τα τσιράκια τους στον κλάδο και οι προδότες της εργατικής τάξης

Σε μία εποχή που η λαθρομεταναστευση αποτελεί και θέμα αλλά και πρόβλημα στην ταλαιπωρούμενη από πολλά προβλήματα Ελλάδα, πιστεύω ότι είναι χρήσιμο να μάθουμε τη θέση του Μαρξ περί του συγκεκριμένου θέματος :
Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.
Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.
Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία
Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου.
Η Α’ Διεθνής Ένωση Εργατών έβαλε πρακτικά τέλος στις μεθοδεύσεις των βιομηχάνων και υποχρέωνε τα συνδικάτα να διώχνουν τους ξένους εργάτες πίσω στις χώρες τους με το πρώτο καράβι.
Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών.

Ερώτημα λοιπόν αποτελεί το για ποιό λόγο το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ) υποστηρίζει τη συλλήβδην νομιμοποίηση των μεταναστών, αντίθετα στις “διδαχές” του Μαρξ.
Εστάλη από τον κ Αντώνιο Αντωνάκο
Καθηγητή, Φιλολόγο
Ἱστορικό, Συγγραφέα                                                                                                                                    
ΠΗΓΗ:typografeio.blogspot.com

Της μιας δραχμής τα γιασεμιά

http://pitsirikos.net/2011/05/%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%C



Πανικός επικρατεί στην όμορφη χώρα μας μετά το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel το οποίο υποστηρίζει πως η Ελλάδα εξετάζει έξοδο από το ευρώ. Η κυβέρνηση διέψευσε το δημοσίευμα του Spiegel και δήλωσε πως προτιμά το περιοδικό Focus με τα κωλοδάχτυλα.

Ο διευθυντής του Spiegel απάντησε στην κυβέρνηση πως η διαφορά του Spiegel με το Focus είναι πως στο Spiegel το κωλοδάχτυλο δεν φαίνεται. Νιώθεται.
Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαπανδρέου, δεν θα αποχωρήσει η Ελλάδα από το ευρώ αλλά η Ευρώπη από τη δραχμή.
Με νεότερη δήλωσή του ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα δεν θα επιστρέψει στη δραχμή, αφού εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταργήσει το χρήμα – ξύπνησε μέσα του ο Μάο Τσε Τουνγκ.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, από την πλευρά του, προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και δήλωσε: «Έλα μωρέ, και τι είναι η Ευρώπη στην τελική; Μια γκόμενα του Δία ήταν που την ξεκώλιασε και την πέταξε».
Σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τον πανικό των πολιτών, ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως οι καταθέσεις των Ελλήνων είναι ασφαλείς. Στην Ελβετία.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε πως η μόνη περίπτωση να κινδυνεύσουν οι καταθέσεις των Ελλήνων είναι να επιστρέψει στη δραχμή και η Ελβετία.
Αργά το βράδυ, στην Αθήνα κυκλοφόρησε η φήμη πως στο Νομισματοκοπείο κόβονται δραχμές και πως η νέα δραχμή έχει πάνω τον Καραγκιόζη.
Η είδηση της επιστροφής στη δραχμή έφτασε και στη Βαρκελώνη, όπου -κατά τη διάρκεια του ημιτελικού για το Final Four- οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εμψύχωναν τους παίκτες της ομάδας τους με το σύνθημα «Ελλάς – Δραχμή – Παναθηναϊκός».
Ο Γιώργος Παπανδρέου αναγκάστηκε να κάνει νέα δήλωση και –σε μια προσπάθεια να περάσει ένα αισιόδοξο μήνυμα- είπε πως με την επιστροφή στη δραχμή όλοι οι Έλληνες θα γίνουν εκατομμυριούχοι, ενώ θα επιστρέψει η δραχμή και στη βασιλόπιτα.
Παράλληλα, ο Γιώργος Παπανδρέου επισήμανε πως η επιστροφή στη δραχμή θα δώσει ξανά στους Έλληνες ένα κοινό μεγάλο όραμα: την επιστροφή στο ευρώ.
Διεθνείς οικονομικοί κύκλοι διαβεβαιώνουν πως η επιστροφή στη δραχμή θα είναι μόνο η αρχή για τους Έλληνες. Θα ακολουθήσει η επιστροφή στις σπηλιές.
(Το κείμενο προέρχεται από τα tweets που έκανα σχετικά με το δημοσίευμα του Spiegel. Αγαπητές φίλες, πρέπει να μπείτε κι εσείς στο Twitter. Εκεί βρίσκεται ο ανθός της ελληνικής κοινωνίας. Τυχοδιώκτες, διαφημιστές, βιζιτούδες, επικοινωνιολόγοι, ζιγκολό, δημοσιογράφοι, νταβατζήδες, μπλόγκερ, εφοπλιστές – όλος ο καλός κόσμος στο Twitter είναι μαζεμένος. Δεν λέει να λείπετε εσείς από ένα τέτοιο πάρτι. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση.)                                                                              ΠΗΓΗ:www.kourdistoportocali.com

ΣΟΚ και από το Συμβούλιο της Επικρατείας> Μόνο πάρκο και αεροδρόμιο το Ελληνικό!

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=273228
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φιλετάρει το Ελληνικό παρά τη γνωμοδότηση του ΣτΕ που θεωρεί ότι στην έκταση των 5.500 στρεμμάτων μπορεί να χωροθετηθεί μόνον μητροπολιτικό πάρκο και εγκαταστάσεις αεροδρομίου, για το οποίο μάλιστα αναφέρει ότι δεν καταργήθηκε, αλλά απλώς έπαψε να λειτουργεί!




Το συνταγματικό δικαστήριο επιβεβαιώνει ότι με βάση τη σύμβαση του 1995 «ο χώρος του αερολιμένα προορίζεται κυρίως για τη δημιουργία μητροπολιτικής ζώνης πρασίνου», προβλέπει όμως να παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας του Ελληνικού, πιθανότατα ως «όπλο» στα χέρια της κυβέρνησης για την επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης για το «Ελ. Βενιζέλος». Με την υπ' αριθμ. 1938/2010 απόφαση του Δ' τμήματος του ΣτΕ, που έχει στα χέρια της η «Ε», ακυρώθηκε ως εσφαλμένη η απόφαση του Φεβρουαρίου του 2008 του τότε υπουργού Μεταφορών, σύμφωνα με την οποία καταργήθηκε και τυπικά ο Κρατικός Αερολιμένας Αθηνών, που είχε πάψει να λειτουργεί στο Ελληνικό από τον Μάρτιο του 2001 οπότε εγκαινιάστηκε το «Ελ. Βενιζέλος» στα Σπάτα. Η επίμαχη υπουργική απόφαση, που φέρει την υπογραφή του Κωστή Χατζηδάκη, χαρακτηρίζεται παράνομη από το δικαστήριο, το οποίο καλεί τη διοίκηση να την ακυρώσει.
Είχε προηγηθεί υπουργική απόφαση του 2002, με την οποία το Ελληνικό είχε καταργηθεί αλλά μόνον «κατά το μέρος που αφορά στην εξυπηρέτηση πτήσεων Γενικής Αεροπορίας». Είχαν μάλιστα διατυπωθεί διαμαρτυρίες κατοίκων των δήμων Γλυφάδας, Αλίμου και Ελληνικού που ώς τότε όφειλαν να πάρουν έγκριση από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) για να μην εμποδίζουν οι νέες οικοδομές τις πτήσεις των αεροπλάνων, παρά το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις είχαν πάψει από χρόνια να λειτουργούν.
Εχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ, που μπαίνει στην ουσία του θέματος και ακυρώνει τα σχέδια της κυβέρνησης για «τσιμεντοποίηση» του Ελληνικού:
* Επικαλείται το άρθρο 9.3 της σύμβασης του 1995 (νόμος 2330/1995) για το νέο αεροδρόμιο στα Σπάτα, που ορίζει ότι για λόγους εμπορικής ανταγωνιστικότητας το Δημόσιο αναλαμβάνει την υποχρέωση να κλείσει τις εγκαταστάσεις στο Ελληνικό, σημειώνοντας όμως ότι αφορά τη «χρήση αεροσκαφών σταθερών πτερυγίων». Το δικαστήριο κατ' αρχή παρατηρεί ότι δεν αποκλείεται η χρήση των εγκαταστάσεων για άλλου τύπου αεροσκάφη.
* Τονίζει ότι η ίδια σύμβαση «δεν επέβαλε ως υποχρέωση του Ελληνικού Δημοσίου την κατάργηση του Κρατικού Αερολιμένα Αθηνών ως αεροπορικής εγκαταστάσεως».
* Επισημαίνει μάλιστα ότι το ίδιο άρθρο της σύμβασης αποδέχεται την πιθανότητα να ανοίξει και πάλι ο αερολιμένας και μάλιστα για αεροσκάφη σταθερών πτερύγων «μετά την εκπνοή της συμβατικής περιόδου, η οποία στο άρθρο 4 της συμβάσεως έχει οριστεί τριακονταετής, με δυνατότητα παρατάσεως».
* Υπενθυμίζει ότι με βάση το νόμο του 2003 σε τμήμα του παλιού αεροδρομίου έχουν χωροθετηθεί ολυμπιακές εγκαταστάσεις, οι οποίες κατασκευάστηκαν σε τμήμα του διαδρόμου προσγείωσης. Επιβεβαίωνει ωστόσο ότι «το εναπομείναν μήκος του διαδρόμου επαρκεί γιά προσγείωση-απογείωση ορισμένου τύπου αεροσκαφών» και δεν είναι «τεχνικώς αδύνατη η λειτουργία του αεροδρομίου στο χώρο του αερολιμένα του Ελληνικού».
* Διευκρινίζεται μάλιστα ότι η δημιουργία του μητροπολιτικού πάρκου είναι συμβατή με τη λειτουργία του αεροδρομίου για ορισμένου τύπου αεροσκάφη. *                                                                             ΠΗΓΗ:www.kourdistoportocali.com

Koίτα εξαθλιωμένε πολίτη, πόσα κονομάνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, οι βουλευτές και οι υπάλληλοι της Βουλής σε καιρό κρίσης!

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=273223


Πάρτι αποδοχών για τους ανώτατους άρχοντες και συντάξεων για τους «ευνοημένους» τους, εργαζόμενους της Βουλής, γίνεται σε καιρούς λιτότητας.

Τη στιγμή που οι μισθωτοί χάνουν κατά μέσον όρο 400 ευρώ το μήνα εδώ και ένα χρόνο ελέω Μνημονίου, οι ανώτατοι άρχοντες είδαν μόνο τη μείωση κατά 12% των εξόδων παράστασης όταν οι συνολικές αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων κόπηκαν οριζόντια 20% (πλέον των Δώρων και επιδόματος αδείας που κόπηκαν σε όλους ανεξαιρέτως). Κοντά σε βουλευτές, υπουργούς, υφυπουργούς, τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «ευνοημένοι» είναι και οι πέριξ αυτών υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι εκτός του ότι διατήρησαν 16 μισθούς εισπράττουν παχυλά εφάπαξ -κατά μέσον όρο 250.000 ευρώ -και υψηλές συντάξεις. Παγκόσμια πρωτοτυπία αποτελεί και η κατοχύρωση δύο συντάξεων για τους βουλευτές.
Σε εποχές οικονομικής κρίσης, με τους εργαζόμενους να βιώνουν καθημερινά την άμεση (κόψιμο μισθών, καταργήσεις Δώρων και επιδόματος αδείας) ή έμμεση (αυξήσεις φόρων, αλλαγή εργασιακών σχέσεων για τον ιδιωτικό τομέα) μείωση των εισοδημάτων τους, δεν έχουμε μόνο φαινόμενα απαίτησης αναδρομικών από περίπου 800 βουλευτές του παρελθόντος (ανάλογα αυτών που έλαβαν οι δικαστικοί), αλλά ανεπίσημα στοιχεία από το υπουργείο Οικονομικών καταδεικνύουν, σύμφωνα με πληροφορίες, και τα προνόμια που συνεχίζουν να απολαμβάνουν οι 300 του Κοινοβουλίου και οι πέριξ αυτών:
Οι περικοπές
1 Καταρχήν το Μνημόνιο έφερε την περικοπή κατά 12% των εξόδων παράστασης του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του προέδρου της Βουλής, των υπουργών και των υφυπουργών. Δηλαδή, μια μηνιαία περικοπή της τάξης των περίπου 1.000 ευρώ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και 190 ευρώ κατά μέσον όρο για τους υπόλοιπους.
2 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εισπράττει περίπου 360.000 ευρώ. Σύμφωνα με το άρθρο 1 του νόμου 565/18.3.1977 του παρέχεται μηνιαία χορηγία ίση με το τετραπλάσιο της βουλευτικής αποζημίωσης (7.000 ευρώ) ήτοι 28.000 ευρώ, τα οποία περιορίζονται σε περίπου 22.000 ευρώ μετά την παρακράτηση φόρου εισοδήματος 20%. Συμπληρωματικά καταβάλλονται μηνιαία ως έξοδα παράστασης ίσα με το 1/3 της χορηγίας -και μάλιστα χωρίς κρατήσεις ήτοι 9.300 ευρώ, τα οποία μετά τη μείωση του 12% περιορίστηκαν σε περίπου 8.200 ευρώ. Μηνιαίως εισπράττει περίπου 30.000 ευρώ ή κοντά 360.000 ευρώ ετησίως.
3 Ο πρωθυπουργός παίρνει τη βουλευτική αποζημίωση 7.000 ευρώ, προσαυξημένη κατά 40% ως έξοδα παράστασης ήτοι 2.800 ευρώ ή περίπου 2.460 ευρώ μετά την περικοπή 12%. Συνολικά λαμβάνει περίπου 9.460 ευρώ το μήνα ή περίπου 113.500 ευρώ (προ φόρου) ετησίως.
4 Τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, που έχουν και τη βουλευτική ιδιότητα, λαμβάνουν τη βουλευτική αποζημίωση 7.000 ευρώ μηνιαίως, με προσαύξηση 30% για τον αντιπρόεδρο και 20% για τους βουλευτές ως έξοδα παράστασης ήτοι 2.100 ευρώ και 1.400 ευρώ αντίστοιχα. Μετά την περικοπή 12% τα ποσά αυτά μειώνονται σε 1.900 ευρώ και 1.230 ευρώ αντίστοιχα. Συνεπώς ένας υπουργός ή υφυπουργός-βουλευτής λαμβάνει μηνιαίως 8.230 ευρώ ή περίπου 98.760 ευρώ (προ φόρου) ετησίως. Ο αντιπρόεδρος λαμβάνει 8.900 ευρώ μηνιαίως ή περίπου 106.800 ευρώ (προ φόρου) ετησίως.
Το υπουργικό
5 Τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, που δεν έχουν τη βουλευτική ιδιότητα, λαμβάνουν τη βουλευτική αποζημίωση 7.000 ευρώ και το 50% των εξόδων παράστασης των υπουργών -βουλευτών ήτοι 700 ευρώ, τα οποία περιορίστηκαν σε 610 ευρώ μετά την περικοπή 12%. Συνεπώς μηνιαίως λαμβάνουν 7.610 ευρώ ή περίπου 91.320 ευρώ (προ φόρου) ετησίως.
6 Οι βουλευτές εκτός της βουλευτικής αποζημίωσης 7.000 ευρώ (κάθε χρόνο από το 2009, ο πρόεδρος της Βουλής εισηγείται τη μείωση της αποζημίωσης στην ολομέλεια, η οποία την εγκρίνει) εισπράττουν και έξοδα παράστασης 1.400 ευρώ ή περίπου 1.230 ευρώ μετά την περικοπή 12%. Μηνιαίως λαμβάνουν (προ φόρου) 8.230 ευρώ ή 98.760 ευρώ ετησίως.
7 Αξίζει να καταγραφεί ότι οι βουλευτές έχουν λαμβάνειν και από τις συμμετοχές τους στις Επιτροπές -δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Επιτροπή Οικονομικών που συνεδριάζει τις περισσότερες φορές τον τελευταίο χρόνο, ώστε να αναπληρώσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα χαμένα από τις περικοπές του Μνημονίου. Επιπροσθέτως λαμβάνουν επίδομα οργάνωσης γραφείου, επίδομα κίνησης αναλόγως του τόπου εκλογής, αυτοκίνητα, και μεταξύ άλλων η Βουλή τούς πληρώνει και τους λογαριασμούς τηλεφώνου.
Δύο συντάξεις
8 Καταστρατηγείται πρωτίστως από τους βουλευτές ο βασικός κανόνας του ενός κύριου φορέα σύνταξης για όλους τους ασφαλισμένους. Οι βουλευτές λαμβάνουν δύο κύριες συντάξεις και χωρίς κανέναν περιορισμό ως προς το ύψος της σύνταξης που λαμβάνουν από άλλο ασφαλιστικό ή συνταξιοδοτικό φορέα κύριας ασφάλισης. Από το 1993 και μετά το σύνολο των ασφαλισμένων λαμβάνει μόνο μια κύρια σύνταξη, ενώ το προνόμιο των δύο κύριων συντάξεων διατηρήθηκε μόνο για ασφαλισμένους προ του 1993. Αξίζει να αναφερθεί ότι ακόμη και ο διπλασιασμός του χρόνου της βουλευτικής θητείας από 4 σε 8 έτη από το 2008 δεν αφορούσε τους παλιούς, αλλά τους νέους βουλευτές.
9 Σε όλους τους Προέδρους της Δημοκρατίας που έχουν αποχωρήσει παρέχεται ισόβια μηνιαία αποζημίωση λόγω εξόδων παράστασης ίση με το 50% της μηνιαίας χορηγίας του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας ήτοι 11.000 ευρώ (μετά τον παρακρατούμενο φόρο 20%) ή ετησίως 132.000 ευρώ.
Οι υπάλληλοι
10 Προκλητικό είναι το συνταξιοδοτικό καθεστώς των υπαλλήλων της Βουλής, καθώς και η πληθώρα επιδομάτων, προσαυξήσεων, αποζημιώσεων και εφάπαξ παροχών. Ενδεικτικές είναι οι συνταξιοδοτικές και ασφαλιστικές ρυθμίσεις που έχουν θεσπιστεί κατά καιρούς για το προσωπικό της Βουλής. Οπως η προσαύξηση κατά 25% του βασικού μισθού, η περαιτέρω προσαύξηση κατά 15% με την αποχώρησή τους λόγω συνταξιοδότησης και η λήψη πλήρους σύνταξης ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας.
11 Οι υπάλληλοι της Βουλής εξαιρούνται από τα όρια ηλικίας για τον υπολογισμό της κύριας σύνταξης, καθώς αυτή υπολογίζεται με 28,5 έτη στο 100% των προσαυξημένων κατά το μήνα εξόδου αποδοχών τους, όταν για όλους τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους υπάρχει όριο ηλικίας για τη λήψη σύνταξης, η οποία υπολογίζεται με 35 έτη υπηρεσίας στο 80% των αποδοχών τους. Και μάλιστα όταν πληρώνουν αμφότεροι τις ίδιες κρατήσεις 6,67% για κύρια σύνταξη.
Ο υπολογισμός της σύνταξης βάσει του ίδιου καθεστώτος, που ισχύει για τους δημοσίους υπαλλήλους και το οποίο νομοθετήθηκε πέρυσι λόγω Μνημονίου, αφορά μόνο όσους θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα από το 2010 και μετά, σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν. 3865. Αλλά ακόμα και αυτοί που θα βγουν στη σύνταξη με το 80% των αποδοχών τους, όπως και οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι, τυγχάνουν της προσαύξησης 25% των αποδοχών τους. Συνεπώς, οι παλαιοί υπάλληλοι της Βουλής βγαίνουν στη σύνταξη με το ευνοϊκό καθεστώς που ίσχυε μέχρι το 2009.
12 Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου, γενικός διευθυντής της Βουλής με 28,5 έτη υπηρεσίας παίρνει κύρια σύνταξη 5.169 ευρώ όταν του προέδρου του Αρείου Πάγου, του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου με 28,5 έτη είναι 4.785 ευρώ και με 35 έτη 5.906 ευρώ. Την ίδια στιγμή ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ (πτέραρχος) με 28,5 έτη υπηρεσίας παίρνει σύνταξη 2.937 ευρώ και με 35 έτη 3.619 ευρώ. Ο γενικός διευθυντής υπουργείου δε, παίρνει σύνταξη 2.306 ευρώ με 28,5 έτη υπηρεσίας και 2.782 ευρώ με 35 έτη υπηρεσίας.
Εφάπαξ 58 μισθοί
13 Οι υπάλληλοι της Βουλής κατά την αποχώρησή τους από την εργασία λαμβάνουν εφάπαξ από το Ταμείο Αρωγής Υπαλλήλων Βουλής (ΤΑΥΒ) πέραν του ποσού που λαμβάνουν από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ). Το εφάπαξ του ΤΑΥΒ ισούται με 2 μισθούς ανά έτος ασφάλισης, δηλαδή με 28,5 έτη λαμβάνουν 58 μισθούς ή κατά μέσον όρο 200.000 ευρώ. Οσο δε για το εφάπαξ από το ΤΠΔΥ υπολογίζεται σε περίπου 50.000 ευρώ. Συνολικά, με τη αποχώρησή τους λαμβάνουν κοντά 250.000 ευρώ. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ΤΑΥΒ, εκτός από την εισφορά 5% των υπαλλήλων, επιχορηγείται από τον προϋπολογισμό της Βουλής με τουλάχιστον 10%, 4% επί προμηθειών και εργασιών Βουλής, ενοίκια καφενείων και άλλων χώρων Βουλής, καθώς και από ποσά εκποίησης άχρηστου υλικού, χάρτου κ.λπ. της Βουλής και της Βιβλιοθήκης της.                               ΠΗΓΗ:www.kourdistoportocali.com

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ! Δώσε στους πολίτες το δικαίωμα να επιλέξουν τον τρόπο θανάτωσής τους...




Κε Παπανδρέου, άφησε στους πολίτες, σ' όλους εμάς την πολυτέλεια επιλογής του τρόπου θανάτωσής μας.
Οφείλεις να προσφύγεις άμεσα στις κάλπες, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις οι οποίες κλόνισαν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό σου.

Δεν πιστεύουμε τίποτε από τα μισόλογα που μας ξεφουρνίζετε εσύ και ο Παπακωνσταντίνου.


Δεν έχουμε καταλάβει ακόμη πως τα speads έφτασαν στις 1250 μονάδες.

Δεν έχουμε πειστεί για την μη ύπαρξη άλλης λύσης πέρα από την προσφυγή στο ΔΝΤ.

Βρισκόμαστε στο έλεος της κάθε φημολογίας, επειδή η κυβέρνησή μας κι εσύ προσωπικά είστε πλέον αναξιόπιστοι.

Κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Μέρκελ να είχε συμφωνήσει σε οικονομική στήριξη της χώρας μας, παρόλα αυτά εσύ την αγνόησες και προσέφυγες πολύ νωρίς, όπως αποδεικνύεται, στο ΔΝΤ.

Ο τρόπος με τον οποίο απαξίωσες τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης δεν μας επιτρέπει να ποντάρουμε πλέον στην δήθεν προσωπική σου αμηχανία, αλλά μας κάνει ευκολόπιστους σε σενάρια συνομωσίας(;) που σε θέλουν στρατευμένο στο άρμα της Αμερικής-κάτι που κάνει έξαλλη τη Μέρκελ.

Μέσα σ αυτό το νοσηρό κλίμα, η προσφυγή στις κάλπες είναι η μόνη διέξοδος στα πλαίσια του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Αυτό οφείλει να το κατανοήσει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κος Κάρολος Παπούλιας και αν χρειασθεί να θυσιάσει την πολυτέλεια του Προεδρικού θώκου παραιτούμενος και εκβιάζοντας πρόωρες εκλογές.


Η μη προσφυγή στις κάλπες ισοδυναμεί με πραξικόπημα...                                                                       ΠΗΓΗ:www.kourdistoportocali.com

ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ....

Βία είναι... να μην μπορείς να σπουδάσεις το παιδί σου γιατί δεν έχεις χρήματα μετά τις περικοπές στο μισθό σου.
Βία είναι... να πεθαίνει ο πατέρας σου γιατί δεν έχεις λεφτά να του βάλεις μια ιδιωτική νοσοκόμα σε ένα διαλυμένο νοσοκομείο.
Βία είναι... να παίρνεις σύνταξη 400 ευρώ και να δίνεις τα 200 ευρώ στο τηλέφωνο, νερό και ρεύμα.
Βία είναι... να βλέπεις το γείτονα σου να ψάχνει στα σκουπίδια για να φάει.
Βία είναι... να σου χρεώνουν την αποτυχία μια πολιτικής που εσύ ποτέ δεν επέλεξες (αφού δεν σε ρώτησαν).
Βία είναι... να σε πετάν στον δρόμο, γιατί ο μισθός σου είναι -μετά από 3 πτυχία- πάνω από 500 ευρώ.
Βία είναι... να σου αλλάζουν τους φορολογικούς κανόνες κάθε μήνα.
Βία είναι... να βλέπεις τους κλέφτες να τρώνε αστακούς ενώ εσύ να ψάχνεις ψιλά στην τσέπη σου για ένα κουλούρι των 50 λεπτών.
Βία είναι... να σου λένε ότι είσαι κοπρίτης ενώ κάνεις 2 εργασίες για να επιβιώσεις.
Και τέλος βία είναι να ξεπουλάν την χώρα σου... και εσύ να πρέπει να κάνεις την πάπια.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΜΟΝΟ Η ΗΤΤΑ ΤΗΑ ΑΔΙΚΙΑΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ...
 

Γ.Β                                                                                                                                                               ΠΗΓΗ:anergoidimosiografoi.blogspot.com

Get the f*ck out of here


Διαβάζοντας τα σχόλια την πιθανή έξοδο της Ελλάδας απ’ τη “ζώνη” του ευρώ στο μυαλό μου ηχούσε η politically incorrect φράση του τίτλου. Η φράση-ευχή απευθύνονταν στους δικούς μας μαθητευόμενους μάγους αλλά, κύρια, στους τοκογλύφους του ΔΝΤ και της ΕΚΤ και στα πουλημένα τσιράκια τους στη χώρα μας. Επειδή στη ζωή μου έχω δει πολλά, περιμένω με αγωνία να βρεθεί ένας χριστιανός να στείλει τον συρφετό στον διάβολο και να αφήσει τη χώρα μου να τα βρει με τις δικές της δυνάμεις.
Αν λοιπόν ήμουν “πρωθυπουργός” θα σταματούσα να πληρώνω τα κωλο-δάνεια ή μάλλον θα πλήρωνα το 60-70% και το 30% θα το διέθετα στη Παιδεία και στις ενισχύσεις των συνταξιούχων και των χαμηλόμισθων. Χτες άκουσα τον Γοδεφρίγο να ρωτάει τον Τσίπρα τι προτείνει να κάνουμε αν δεν πληρώσουμε τις δόσεις! Και, σαν τους περισσότερους πολίτες, άρχισα να “μιλάω” στη τηλεόραση φωνάζοντας “μη τους πληρώνεις ρε”.
Για να γίνει όμως αυτό πρέπει ο ηγέτης (ή οι ηγέτες) να γίνονται σεβαστοί και πιστευτοί απ’ τον λαό. Άν είναι νούμερα, χαρακτήρες του Cartoon NetWork, παγώνια πλουμιστά, φράπες με μπότοξ και λουμποτέν, high tech αθλητικές βερμούδες, play station και “ενεργειακά” βραχιολάκια κανείς δεν τους πιστεύει ούτε βέβαια τα αρπακτικά των “αγορών”.                                                               ΠΗΓΗ:kavvathas.wordpress.com

Νέο Patria: Δεξιά στροφή στην κοινωνία;


090511-patriaΚυκλοφορεί την Δευτέρα 9 Μαΐου το 27ο τεύχος του περιοδικού Patria. Ένα μεγάλο μέρος του νέου τεύχους είναι αφιερωμένο στο αν υπάρχει μια δεξιά στροφή στην κοινωνία καθώς και το πως μπορεί να προσδιοριστεί αυτή ως «δεξιά» ή απλά «εθνική».
Διαβάστε επίσης: Τους τρόπους με τους οποίους η Τουρκία προσπαθεί να αποκοιμίσει τη χώρα μας με την πολιτική της «μη απειλής». Ένα άρθρο για την δίκη του Χριστού και τον ρόλο των Ιουδαίων στην καταδίκη του. Τέλος σε μία περίοδο κρίσης ο πάντα επίκαιρος Έβολα προσδιορίζει τις έννοιες έθνος κράτος και δημοκρατία.

Το editorial του τεύχους

Φτάσαμε λοιπόν και σε αυτό το τεύχος του περιοδικού. Οι δύο μήνες, το τελευταίο διάστημα, αποδεικνύονται τεράστιοι, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα συμβαίνουν ολοένα και περισσότερα γεγονότα, τα οποία μερικές φορές αλλάζουν την ζωή μας. Πέρυσι, τέτοια εποχή, ήμουν στην φυλακή. Νομίζω μάλιστα ότι ήταν το πρώτο τεύχος του περιοδικού που έβγαινε χωρίς εμένα. Παρόλο που αυτό το δίμηνο τα γεγονότα ήταν λιγότερο ... ανατρεπτικά και πάλι ήταν αρκετά σημαντικά. Είχαμε κατ' αρχήν την αναστολή της κυκλοφορίας της εφημερίδας "Ελεύθερος Κόσμος". Όπως οι περισσότεροι ίσως γνωρίζετε, το Patria ήταν η πραγμάτωση των σκέψεων της συντακτικής ομάδας του "Ελεύθερου Κόσμου" και ως εκ τούτου ως έναν βαθμό, η βάση πάνω στην οποία κτίστηκε και το Patria. Ως εκ τούτου αυτή η αναστολή έχει συγκεκριμένα αποτελέσματα και για το περιοδικό τούτο εδώ. Κατ' αρχήν απελευθερώνει συγκεκριμένες δυνάμεις και ενέργεια η οποία κατευθυνόταν προς την διατήρηση της εβδομαδιαίας εφημερίδας (καθόλου εύκολη υπόθεση) προς την κατεύθυνση του Patria. Υπάρχουν όμως και τα μειονεκτήματα όταν χάνεις μία τέτοια σταθερή βάση, τα οποία είναι προφανή και έχουν να κάνουν με την συσπείρωση ενός ικανού αριθμού ατόμων, που πρέπει να συμμετέχουν για την δημιουργία ποιοτικών τευχών ενός περιοδικού, όπως πιστεύουμε ότι κάνουμε με το Patria. Το δεύτερο γεγονός ήταν η πραγματοποίηση της 3ης ετήσιας γιορτής του Patria. H οποία απέδειξε ότι διόλου τυχαία δεν ήταν η περυσινή επιτυχία. Το ότι από μια ολοήμερη διαδικασία πέρασε τόσος πολύς κόσμος, είτε ως ακροατής είτε ως συμμετέχων είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ακόμη σημαντικότερο όμως είναι η ποικιλότητα αυτού του κόσμου. Και αυτό το θεωρούμε επιτυχία, καθώς από την αρχή είχαμε ξεκαθαρίσει τι ζητούσαμε και τι θέλαμε να επιτύχουμε μέσω του Patria. Και αυτό, η 3η γιορτή του περιοδικού έδειξε ότι το πετυχαίνουμε. Πρόκειται λοιπόν για μία επιτυχημένη συνταγή, πάνω στην οποία θα χρειαστεί να δουλέψουμε ακόμη περαιτέρω.
Και αυτό κάνουμε ήδη, με την "προαναγγελία" ουσιαστικά του θέματος κάθε τεύχους, από το προηγούμενο, έτσι ώστε αναγνώστες οι οποίοι θέλουν να γράψουν επώνυμα να μπορούν να το κάνουν. Προγραμματίζουμε και άλλου είδους τέτοιες κινήσεις, οι οποίες θα ενδυναμώσουν το περιοδικό. Ελπίζουμε να σας έχουμε συμπαραστάτες σε όλες αυτές.
Δημήτρης Παπαγεωργίου

διαβάστε σε αυτό το τεύχος:
- 3η ΓΙΟΡΤΗ PATRIA
- ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ - ΚΡΑΤΗ

του Δημήτρη Παπαγεωργίου
- ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΧΙ Α-ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου
- ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ
του Χρίστου Γούδη
- Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
του Φίλιπππου Παπαδημητρίου
- Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ
του Χρήστου Χαρίτου
- ΤΙ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ
του Γιάννη Κολοβού
- Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
του Νίκου Χιδίρογλου
- Η ΣΥΖHΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙA ΚΡIΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚEΨΕΙΣ
του Μάνου Κώνστα
- Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ «ΚΑΚΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ» ΙΟΥΛΙΟΥ EΒΟΛΑ ΚΡΑΤΟΣ - EΘΝΟΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
του Κωνσταντίνου Κίτσιου
- ΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ PATRIA «ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΤΙΟΙ»
συνέντευξη στον Θάνο Γκουρνέλο
- Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗΣ!
του Δημήτρη Παπαγεωργίου
- «Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΕΙΛΗ...»
του Δημήτρη Ιωάννου
- Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
του Δημήτρη Μιχαλόπουλου
- «ΟΡΓΑΝΙΚΟΙ» ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΣ
του Δημήτρη Σαββίδη
- ΕΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΙΑΝΤΕ, ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ
Του Κωνσταντίνου Τσοπάνη
- Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ
του Ευάγγελου Χανιώτη
- ΒΕΛΓΙΟ: ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΩΝΕΙ... Η ΜΠΥΡΑ
του Γιάννη Ζωγράφου
- ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ PATRIA
της Νέλλυ Παρασκευοπούλου
- ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΑ ΟΡΘΑ
κυκλοφορεί από την Δευτέρα 9 Μαΐου στα περίπτερα της Αθήνας,
του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης                                                                                   ΠΗΓΗ:www.elkosmos.gr

Κατευθυνόμενη δημοσιογραφία στην υπηρεσία της κοινωνικής μηχανικής

060511-kouloglouΗ είδηση στο TVXS του επί χρόνια κρατικοδίαιτου και αριστεριστή δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου, υμνητή της Μπάαντερ Μάινχοφ, αναδεικνύει τη νέα τακτική της αντεθνικής κομπανίας, που προσδοκά να διεγείρει τα «ανθρωπιστικά» συναισθήματα των Ελλήνων και της κοινωνίας τους, που αρνείται η άκαρδη να γίνει ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης τριτοκοσμικών μεταναστών, που μεταβαίνουν στη Δύση σε αναζήτηση καλύτερης ζωής. «Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει οι μετανάστες κρατούμενοι του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης στην περιοχή του Σουφλίου στον Έβρο, διαμαρτυρόμενοι για τις απαράδεκτες συνθήκες κράτησής τους». «Απαράδεκτες...» Ή η δημοσιογραφία στην υπηρεσία της κοινωνικής μηχανικής...
Χάθηκε ένα σπα;
Πάμε παρακάτω: «Πρόκειται για μια αντίδραση που ξεκίνησε στις 28 Απριλίου αρχικά από 12 μετανάστες, που στην πλειονότητα τους είναι Ιρανοί. Ο μέχρι τώρα χρόνος κράτησής τους κυμαίνεται από δέκα μέρες έως και πεντέμισι μήνες». Και φυσικά, το «ρεπορτάζ» των αριστεριστών, στην υπηρεσία των επδιώξεων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που προωθεί μετά μανίας τον εθνομηδενισμό και την αρνησιπατρία: «Το tvxs.gr επικοινώνησε με τη συντονίστρια της Νομικής Υπηρεσίας του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, κα Παπαμηνά, η οποία αναφερόμενη στις συνθήκες κράτησης, έκανε λόγο για ένα μόνιμο πρόβλημα, το οποίο πρέπει κάποτε να λυθεί». Με λίγα λόγια: τα κέντρα κράτησης των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης, πρέπει να αναβαθμιστούν, να γίνουν τουλάχιστον τεσσάρων αστέρων με χρήματα των φορολογούμενων, να αποκτήσουν και ένα σπα έκαστο, ώστε να είναι σε θέση αν αξιολογούνται θετικά από τους θεματοφύλακες του εθνομηδενισμού και της πολιτικής ορθότητας.
Λαθρομετανάστες που γίνονται «πρόσφυγες»...
Όμως, βρήκαμε πολύ ενδιαφέροντα τα όσα είπε στο «φίλιο» TVXS η κ. Παπαμηνά, σχετικά με το ότι «όποιος δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα θα πρέπει να θεωρείται παράνομος με ότι συνεπάγεται κάτι τέτοιο»: «Εμείς δεν τους αποκαλούμε παράνομους (σ. σ. δεν είναι πολιτικά ορθό...). Δεν έχει κανείς από τους κρατούμενους νομιμοποιητικά έγγραφα. Είναι μετανάστες που έρχονται για οικονομικούς λόγους, αλλά και πρόσφυγες που έχουν ανάγκη για προστασία από την ελληνική πολιτεία καθώς δεν μπορούν να επιστρέψουν στον τόπο δίωξης, με βάση τον ορισμό της σύμβασης της Γενεύης».
Οι ΜΚΟ υποκαθιστούν το κράτος...
Είναι γνωστή η πρόβλεψη της κυβέρνησης για την εμπλοκή Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (υποκαθιστούν πλέον παρανόμως το κράτος) στην «υποδοχή» των λαθρομεταναστών και στο χαρακτηρισμό τους σε πρόσφυγες, ώστε να μπορέσουν να λάβουν άδειες παραμονής. Ακόμα και όταν αυτοί προέρχονται από χώρες όπου δεν βρίσκονται σε εξέλιξη συγκρούσεις... Την «προσπάθεια» αυτή συνδράμουν «επικοινωνιακά» οι διάφοροι Κούλογλου. Άξιοι, άξιοι...                                                   ΠΗΓΗ:www.elkosmos.gr

Γ.Α.Π: Έκανα δυο φορές τον γύρο του κόσμου, για να φέρω τα 110 δις...

Μπράβο κ. πρωθυπουργέ, που μπήκες σε αυτόν τον κόπο για μας.
Σε πέντε λεπτά θα τα δείτε όλα...
Δείτε αποσπάσμα των χθεσινών δηλώσεων-απάντησης του κ. Παπανδρέου, στην Βουλή, στον κ. Τσίπρα.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

ΠΗΓΗ:exomatiakaivlepo.blogspot.com

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ προς Α. ΣΑΜΑΡΑ:"Αν..."

Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

ΤΟ «ΖΑΠΠΕΙΟ 2» ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ… ΑΝ, ΕΝΤΕΛΕΙ, Η ΝΔ  ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ…
[Οποιαδήποτε εξουσία ασκείται σε εφαρμογή των δανειακών συμβάσεων είναι εκτός Συντάγματος, εκτός Ευρωπαϊκής νομιμότητας και εκτός διεθνούς δικαίου. Η εξουσία που ασκείται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ως προς τις υποχρεώσεις των δανειακών συμβάσεων και του «μνημονίου», είναι: ...
«Εξουσία εκτός Συντάγματος». Είναι δηλαδή «Πραξικοπηματική Εξουσία».Αυτό σημαίνει ότι και η τρόικα, αυτή τη στιγμή, δεν είναι νόμιμη, είναι παράνομη και η παρουσία της ακόμη!»]

Γ. Κασιμάτης
Συνταγματολόγος , Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, από το 1981 μέχρι το 1988 Διευθυντής του Νομικού Γραφείου και Νομικός Σύμβουλος του Α. Παπανδρέου.

Αντώνη Σαμαρά, το «Ζάππειο 2»  οφείλει να μην αναγνωρίσει την de facto εξουσία που ασκείται εν ονόματι του λεγόμενου μνημονίου. Η έμμεση ή άμεση αναγνώριση του μνημονίου υποδηλώνειι ότι η ΝΔ αποδέχεται την καταστρατήγηση του Συντάγματος και ταυτίζεται με την άσκηση της πραξικοπηματικής εξουσίας από την κυβέρνηση των μειοδοτών του πραξικοπηματία Γ. Α. Παπανδρέου.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ…

Προς Αντώνη Σαμαρά....

Αντώνη Σαμαρά, αν το «Νέο Συμβόλαιο» που θα προτείνετε στους Έλληνες δεν περιλαμβάνει τον όρο εκείνο που θεωρεί το μνημόνιο «αντισυνταγματικό» και την παρουσία της Τρόικας στη χώρα μας «μη νόμιμη», προτιμότερο θα είναι να μην κάνετε τον κόπο ούτε καν να το εμφανίσετε, εκτός και αν έχετε προαποφασίσει να χορέψετε ομού μετά του νεραϊδοχτυπημένου το χορό του Ζαλόγγου…
ΠΗΓΗ:citypress-gr.blogspot.com

Απίστευτο καφριλίκι απο τους οπαδούς του Ηρακλή....Βάζουν την μπουρδελο-ομάδα τους πάνω απο την Πατρίδα.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ...ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ....
Απίστευτες καταστάσεις στον Ηρακλή. Οι οπαδοί της ομάδας ανακοίνωσαν τις προτάσεις τους ζητώντας, μεταξύ άλλων, επαφές με τούρκικες εταιρίες για την κατασκευή γηπέδου στη Μίκρα με την ονομασία “Κεμάλ Ατατούρκ”.

Επίσης ζητούν συνάντηση με τον πρόξενο των Σκοπίων, δημιουργία άτυπου διευρυμένου διοικητικού συμβουλίου στην ΠΑΕ, κάλεσμα σε όλους του πολιτικούς και πολιτειακούς φορείς, καθώς και συμμετοχή στην γενική απεργία της 11ης Μαϊου, ήταν οι προτάσεις-απαιτήσεις της συντονιστικής επιτροπής των οπαδών του Ηρακλή που συνεδρίασε χθες το βράδυ, προς τους φορείς του συλλόγου.

Αναλυτικά:

"Μετά τη συνέλευση της συντονιστικής επιτροπής των οπαδών του Ηρακλή καθώς και πλήθος κόσμου, καταλήξαμε σε κάποιες προτάσεις τις οποίες απευθύνουμε σε συγκεκριμένους θεσμούς του Ηρακλή.

Προτείνουμε – παρακαλούμε – απαιτούμε από τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής αύριο Παρασκευή 6/5 να συγκαλέσει σύσκεψη μεταξύ της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, πρώην παραγόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και κάθε ενδιαφερομένου που τυχόν να υπάρχει, έτσι ώστε να συσταθεί άμεσα ένα άτυπο Δ.Σ. το οποίο θα είναι δυναμικό αλλά και κοινά αποδεκτό πίσω από το οποίο θα στρατευθεί ολόκληρος ο λαός του Ηρακλή και θα προχωρήσει προς την ανατροπή της απόφασης της Ε.Π.Ο.

Προτείνουμε – παρακαλούμε – απαιτούμε από τον Γ.Σ. Ηρακλής το Σάββατο 7/5 να καλέσει ονομαστικά στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, όλους τους βουλευτές της Μακεδονίας, όλους τους περιφερειάρχες, όλους τους δημάρχους του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, όλα τα μέλη (πρώην και νυν) των διοικήσεων της ΠΑΕ, ΚΑΕ, γς, όλους τους αθλητές (πρώην και νυν) του συλλόγου, όλους τους δημοσιογράφους αλλά και κάθε επιφανή οπαδό του Ηρακλή, με σκοπό τη δημιουργία ενός σώματος το οποίο θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις, νομικές και πολιτικές, τόσο για την ανατροπή της απόφασης της Ε.Π.Ο. όσο και για το άνοιγμα των φακέλων όλων των ΠΑΕ από τη διακομματική επιτροπή της βουλής.
Προτείνουμε σε όσους απαρτίσουν αυτό το σώμα να στηρίξουν την πρωτοβουλία των μελών του ελληνικού κοινοβουλίου για τη μη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA.

Προτείνουμε – παρακαλούμε – απαιτούμε από τον ΓΣ Ηρακλής να διοργανώσει την Τρίτη 10/5, ένα τεράστιο ειρηνικό συλλαλητήριο στη πλατεία Αριστοτέλους στο οποίο θα παραστούν όσοι θα βρίσκονται στη σαββατιάτικη συγκέντρωση στο Βελλίδειο.

Προτείνουμε – παρακαλούμε – απαιτούμε από το ΓΣ Ηρακλής να συναντηθεί άμεσα με τον πρόξενο της FYROM στη Θεσσαλονίκη.

Προτείνουμε – παρακαλούμε – απαιτούμε από τη συσταθείσα επιτροπή γηπέδου να συνεδριάσει άμεσα και να προβεί σε διερευνητικές επαφές μέσω του τούρκικου προξενείου με κατασκευαστικές επιχειρήσεις της γειτονικής χώρας για την ανέγερση γηπέδου με το όνομα «Κεμάλ Ατατούρκ» στη Μίκρα.

Τέλος καλούμε ολόκληρο το λαό του Ηρακλή να οπλιστεί με υπομονή και κουράγιο και να συμμετάσχει κατά χιλιάδες με συγκροτημένο μπλοκ στη γενική απεργία της Τετάρτης 11/5.

Ψηλά το κεφάλι, πίστη και περηφάνια!
103 χρόνια Ηρακλής εκτός κατεστημένου!!!

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή - Apache Club - Athens Club - Σ.Φ.Η.Σ.Ε. - Σ.Φ.Η.Ε.Λ. - Σ.Φ.Η. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ "IMMORTAL" - BLUE BOYS - Αυτόνομη Θύρα 10", αναφέρει η ανακοίνωση.
ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Οπλίζονται οι Αθηναίοι για τους λαθρομετανάστες!

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει το θέμα των 200.000 λαθρομεταναστών της Αθήνας, δημιουργώντας άμεσους κινδύνους για αιματηρά επεισόδια μεταξύ επαγγελματιών εμπόρων και κατοίκων του κέντρου της Αθήνας με τους αλλοδαπούς, οι οποίοι έχουν μετατρέψει πλέον σε δικό τους γκέτο αρκετά σημεία του κέντρου της πρωτεύουσας.
Κάτοικοι και καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας, αλλά και άλλων περιοχών (Άγιοι Ανάργυροι, Κυψέλη, Πλατεία Κουμουνδούρου και Βάθη, Κεραμεικός και Βοτανικός) ζητάνε με αιτήσεις τους στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη άδειες για χρήση και κατοχή όπλων προς αντιμετώπιση των κινδύνων που έχουν καθημερινά με τους οικονομικούς μετανάστες.
Μέχρι στιγμής οι αιτήσεις αυτές έχουν ξεπεράσει τις 3.000, αλλά οι άδειες για όπλα δίνονται με μεγάλη φειδώ και προσοχή από την αστυνομία που φοβάται έκρηξη φαινομένων αυτοδικίας σε βάρος των λαθρομεταναστών από τους θιγόμενους Αθηναίους.
Το newsbomb.gr ήρθε σε επαφή με ορισμένους επαγγελματίες, εμπόρους και κατοίκους του κέντρου της Αθήνας, που έχουν ζητήσει άδεια οπλοφορίας από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι οποίοι τονίζουν χαρακτηριστικά ότι αν έχουν αρνητική απάντηση στο αίτημά τους, τότε θα προμηθευτούν από την παράνομη αγορά όπλων που ανθίζει στο κέντρο της Αθήνας, ένα πιστόλι ή ακόμα και καλάσνικοφ που θα το χρησιμοποιήσουν και ως απειλή σε περίπτωση που κινδυνεύσουν από λαθρομετανάστες.
«Απειλείται η ζωή μας καθημερινά. Το βράδυ δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο κέντρο της Αθήνας. Έχουμε καταστραφεί οικονομικά, γιατί όλοι φοβούνται για να κατέβουν στο κέντρο για να ψωνίσουν. Μας κλέβουν τις τσάντες σπάνε τα αυτοκίνητά μας και σπάνε τις βιτρίνες των μαγαζιών μας αν δεν τους δώσουμε λεφτά».
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις μαρτυρίες που συγκέντρωσε το newsbomb.gr στη έρευνά του για τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι από την πλευρά τους τα διαψεύδουν όλα αυτά και μιλάνε για ένα κλιμακούμενο ρατσιστικό κλίμα από πλευράς Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας.
Όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που θέλει απλά μία σπίθα για να εξελιχθεί στην έκρηξη ενός επικίνδυνου ηφαιστείου στο κέντρο της πρωτεύουσας.                                                                 ΠΗΓΗ:www.newsbomb.gr

Στα χέρια της αστυνομίας οι μακελάρηδες της “ΔΙΑΣ”


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο δολοφόνος των νεαρών αστυνομικών της ομάδας «ΔΙΑΣ».
Συνελήφθησαν δυο από τους τέσσερις, που συμμετείχαν στο μακελειό στην περιοχή του Ρέντη την 1η Μαρτίου ενώ αναζητούνται άλλοι δυο.
Οι συλληφθέντες είναι ομογενείς από τη Ρωσία, ηλικίας 36 και 28 ετών αντίστοιχα, ενώ ο δολοφόνος με το καλάσνικοφ, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.
Αποτύπωμα του δολοφόνου βρέθηκε στο καλάσνικοφ, που είχαν εγκαταλείψει στο αυτοκίνητο. Επίσης ταυτοποιήθηκε το DNA του συνεργού του σε αποτύπωμα, που είχε αφήσει σε γάντι.
Το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας συνεχίζεται για τη σύλληψη των άλλων δυο, ο ένας εκ των οποίων είναι τραυματισμένος και του είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη γιατρό σε περιοχή της Δυτικής Αττικής ο οποίος και αναζητείται.
Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ έχουν γίνει συνολικά 11 συλλήψεις.
Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται δυο άτομα Αλβανικής καταγωγής, που έκλεβαν αυτοκίνητα με τα οποία προμήθευαν τη «φονική» συμμορία.
Επίσης έχουν συλληφθεί δυο Έλληνες 31 ετών, που είχαν το ρόλο τσιλιαδόρου στη ληστεία του περιπτέρου στο Μενίδι, που προηγήθηκε της ενέδρας και στη συνέχεια είχαν παραλάβει τους δολοφόνους των αστυνομικών μετά τη συμπλοκή.
Επιπλέον κρατούνται πέντε ακόμα άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί, για παραβάσεις του Νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.
Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 35 προσαγωγές στο Πέραμα, το Μενίδι, το Παλαιό Φάληρο, το Θησείο και την Καλλιθέα ενώ στις έρευνες συμμετείχαν η  Ασφάλεια Αττικής, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.                                                                                      ΠΗΓΗ:www.newsbomb.gr

Διέφυγαν δύο δράστες του Ρέντη στο εξωτερικό αλλά η ΕΛ.ΑΣ λέει πως κρατά το δολοφόνο - Ο ρόλος των ελλήνων τσιλιαδόρων και του ιδιώτη γιατρού

- Μετά το μακελειό οι έλληνες τσιλιαδόροι "πέρασαν" και φυγάδευσαν τους 4 δράστες του τζιπ
- Η Αντιτρομοκρατική είχε καταφέρει να πάρει υλικό DNA από όλους με άτυπο τρόπο
- Λόγω της καθυστέρησης της ταυτοποίησης των στοιχείων κατάφεραν να διαφύγουν δύο στο εξωτερικό
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται δύο από τους φερόμενους ως αδίστακτους δολοφόνους των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, ύστερα από εκτεταμμένες επιχειρήσεις που έγιναν σε Πέραμα, Μενίδι, Παλαιό Φάληρο, Θησείο και Καλλιθέα.

Ωστόσο, οι υπόλοιποι δύο δράστες του μακελειού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κατάφεραν και διέφυγαν στο εξωτερικό, κάτω από τη "μύτη" της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ που είχαν αναλάβει αποκλειστικά τις έρευνες για το αιματηρό περιστατικό στου Ρέντη.

Πώς διέφυγαν όμως οι δύο δράστες στο εξωτερικό;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αμέσως μετά το μακελειό η Αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ άρχισαν να παρακολουθούν τηλέφωνα ανθρώπων του εγκληματικού χώρου. Τότε διαπίστωσαν πως δύο άνθρωποι ζητούσαν επίμονα τη βοήθεια του επονομαζόμενου "Ιορδάνη", όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν οι αστυνομικοί έναν 29χρονο γεωργιανό του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ρουσλάν Τσερμίδης, ο οποίος έχει συλληφθεί προ διμήνου στη Λιβαδειά.

Από τον "Ιορδάνη" τα δύο πρόσωπα ζητούσαν βοήθεια προκειμένου να ετοιμάσουν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να καταφέρουν στο εξωτερικό. Μέσα από δαιδαλώδεις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, η ΕΛ.ΑΣ έφθασε σε έναν μεγάλο κατάλογο ανθρώπων υπόπτων για εμπλοκή στο μακελειό του Ρέντη.

Άρχισε λοιπόν η παρακολούθηση όλων αυτών των ανθρώπων και οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής κατάφεραν με άτυπους τρόπους να πάρουν και δαχτυλικά αποτυπώματα αλλά και υλικό DNA από όλους αυτούς. Η διαδικασία όμως ταυτοποίησης όλων αυτών των στοιχείων με τα ευρήματα της αστυνομίας από τον τόπο του μακελειού καθυστέρησε, με αποτέλεσμα οι δύο εκ των 4 δραστών να καταφέρουν να διαφύγουν τελικά για το εξωτερικό.

Πώς ταυτοποιείται ότι η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της τον δολοφόνο των αστυνομικών;

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας ο δολοφονός των δύο αστυνομικών είναι ο 36χρονος ομογενής, γεννημένος στη Ρωσία, ο οποίος και προσήχθη στην Ασφάλεια, αλλά δεν παραδέχεται τίποτα προς το παρόν. Ωστόσο, ο άλλος ομογενεής ο 28χρονος από τη Ρωσία που βρισκόταν μαζί με τον 36χρονο μέσα στο μαύρο τζιπ εκτός του ομολόγησε την παρουσία του στο σημείο, αναφέρει επίσης ότι ο ίδιος δεν πυροβόλησε και πως οδηγός του τζιπ ήταν ο 36χρονος άνδρας.

Το ίδιο καταθέτουν και οι δύο έλληνες, οι λεγόμενοι τσιλιαδόροι των δύο δραστών για τη ληστεία στο περίπτερο, οι οποίοι επίσης έχουν πλέον συλληφθεί. Από την αρχή η αστυνομία είχε καταλήξει πως ο οδηγός του τζιπ ήταν εκείνος που πυροβόλησε, φέρνοντας το αυτοκίνητο σε μια τέτοια γωνία, ώστε να έχει τη δυνατότητα να βγει από το παράθυρο και να πυροβολήσει 23 φορές, σκοτώνοντας τους δύο αστυνομικούς.

Πέρα από αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt ένας εκ των αστυνομικών της ομάδας Δίας που βρέθηκε στο χώρο του μακελειού, αναγνώρισε τον 36χρονο ομογενή ως τον άνθρωπο που άνοιξε πυρ και σκότωσε.

Ποιός ο ρόλος των Ελλήνων στην υπόθεση;

Οι δύο έλληνες είχαν το ρόλο τσιλιαδόρων στην υπόθεση της ληστείας του περιπτέρου στο Μενίδι. Αμέσως μετά τη ληστεία, οι 4 δράστες διέφυγαν με το γνωστό μαύρο τζιπ και ακολουθούσαν από πίσω οι δύο τσιλιαδόροι με άλλο αυτοκίνητο.

Τότε ήταν που ξεκίνησε και η καταδίωξη από περιπολικά και άνδρες της ομάδας Δίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρώτο κινείτο το τζιπ, μετά ένα περιπολικό και μετά οι αστυνομικοί της ομάδας Δίας. Πίσω όμως από τους άνδρες της ομάδας Δίας βρίσκονταν οι δύο έλληνες τσιλιαδόροι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τηλεφωνικές επικοινωνίες εκείνη την ώρα στην περιοχή προκύπτει ότι οι έλληνες κατά τη διάρκεια της καταδίωξης στον Κηφισό, μιλούσαν με τους έλληνες, οι οποίοι τους ενημέρωναν για τις κινήσεις των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς βρίσκονταν από πίσω τους.

Μετά το μακελειό στου Ρέντη, οι δύο έλληνες τσιλιαδόροι ήταν εκείνοι που βάζοντας μέσα στο αυτοκίνητό τους τους 4 δράστες τους βοήθησαν να διαφύγουν από το σημείο σε χρόνο ρεκόρ.

Αναζητείται ο ιδιώτης γιατρός

Αμέσως μετά την αιματηρή κατάληξη της καταδίωξης, ένας εκ των 4 δραστών είχε τραυματιστεί από τις ανταλλαγές πυροβολισμών. Οι συνεργοί του, έσπευσαν και τον μετέφεραν σε έναν ιδιώτη γιατρό στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, ο οποίος του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος γιατρός ο οποίος και αναζητείται από την αστυνομία, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να δέχθηκε τον τραυματισμένο δράστη στο ιδιωτικό του ιατρείο και εαν κρίνουμε από την ώρα του περιστατικού, μάλλον πρέπει να προϋπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία.

Κι άλλες συλλήψεις μίας πολυπλόκαμης εγκληματικής οργάνωσης

Στην ίδια εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 ετών και οι δύο, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, διότι προμήθευαν την οργάνωση με κλεμμένα αυτοκίνητα.

Επίσης, από τους προσαχθέντες, συνελήφθησαν πέντε ακόμα άτομα, έλληνες και αλλοδαποί, για παραβάσεις του Νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.                                                                                ΠΗΓΗ:www.newsit.gr

Γιώργο, τον δρόμο για του Γουδή τον ξέρεις;



  • Εθνική προδοσία από Παπανδρέου;
  • Σε άλλες εποχές θα είχε οδηγηθεί στου Γουδή
  • Ήρθε η ώρα να πληρώσουμε το εισιτήριο του Παπανδρέου για ένα "ενδιαφέρον" ταξίδι (που τόσο του αρέσουν);
Ξεχειλίζει η οργή των πολιτών μετά την αποκάλυψη του Στρος Σκαν ότι ο Παπανδρέου αποφάσισε την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ υπογείως, σε κοινή συνεργασία, αποκρύβοντάς το σκόπιμα από τον ελληνικό λαό, πολύ καιρό πριν επισημοποιηθεί ο εναγκαλισμός της Ελλάδος με το ΔΝΤ.
Πρόκειται για «εθνική προδοσία» όπως την χαρακτήρισε ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος από το EXTRA 3 .
Ο Παπανδρέου αποφάσισε τον… ενταφιασμό της χώρας και εν γνώσει του εξαπατούσε τους Έλληνες με το «λεφτά υπάρχουν» αλλά και με συνεντεύξεις του στις οποίες αποκήρυσσε την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ, κατηγορώντας το για αναποτελεσματικότητα και κοινωνικά επικίνδυνη πολιτική!!!
Ο Παπανδρέου, γνώριζε πριν ακόμη εκλεγεί Πρωθυπουργός τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά ενσυνείδητα οδήγησε την Ελλάδα στις δαγκάνες του ΔΝΤ μετά από προσωπική του απόφαση, χωρίς να ζητήσει τη βοήθεια της Ευρώπης! Άφησε σκοπίμως να περάσουν 6 μήνες χωρίς να πάρει κανένα μέτρο θωράκισης της ελληνικής οικονομίας, δεν πήρε δάνειο όσο ακόμη ήταν νωρίς, με τα spreads να βρίσκονται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα και με επιτόκιο ελκυστικότερο παρά ποτέ.
Ο Παπανδρέου δολίως διέσυρε την Ελλάδα στην Ευρώπη χαρακτηρίζοντάς την διεφθαρμένη χώρα, μιλώντας για «τιτανικό».
Έσυρε την πατρίδα στο Μνημόνιο, και έκανε νόμο του κράτους τη δανειακή σύμβαση παραβιάζοντας το Σύνταγμα! Ενυποθήκευσε τη δημόσια περιουσία της, δίνοντας το δικαίωμα στους δανειστές να πάρουν τα ακίνητα της χώρας, ακόμη και την Ακρόπολη! Σήμερα, διά νόμου οποιαδήποτε εκποίηση-αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας θα πηγαίνει αυτόματα υπέρ των δανειστών και μόνον!!!
Μετά την αποκάλυψη των Wikileaks για τις συμφωνίες Παπανδρέου-Ερντογάν, αποδεικνύεται η προδοσία του Πρωθυπουργού και στα εθνικά θέματα. Ο Παπανδρέου είχε πει στον Τούρκο
Εάν όλα αυτά συνέβαιναν σε άλλες εποχές, τότε θα ζούσαμε στιγμές σαν το ΓΟΥΔΙ είτε του 1909 είτε του 1922!


Έρχεται…


                            Δέκα εκατομμύρια Έλληνες….



Και ακόμα υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την χώρα που θέλουν να λέγονται Έλληνες και να έχουν και γνώμη…..
Να παίρνουν στις πλάτες τους ένα ολόκληρο έθνος και μια ιστορία χιλιάδων ετών και να την ξεφτιλίζουν…..
Ανώριμοι καρπαζοεισπράκτορες……..  ακόμα δεν καταλάβατε ότι σας κοροϊδεύουν;
Ακόμη δεν συνειδητοποιήσατε ότι είστε γραφικοί και για αυτό στέλνετε καρναβάλια στην εθνική αντιπροσωπεία;  Για αυτό υπάρχουν συνδικαλιστές που σας κοροϊδεύουν….. πολιτικάντηδες που με θράσος σας υπόσχονται ψέματα…. υπουργοί που σας φέρονται σαν γιουσουφάκια….. ψηφοφόροι του μνημονίου που συνέχεια δικαιολογούν τις αηδίες τους και προσπαθούν να σας πείσουν ότι πράξανε το σωστό…
Πότε θα ξυπνήσετε; Όταν θα σας καταριούνται τα ίδια σας τα παιδιά μέσα στα σπίτια σας; Όταν σε λίγο καιρό θα ψάχνετε στις λαϊκές για αυτά που περίσσεψαν….. όταν ένα κομμάτι ψωμί στα σκουπίδια θα είναι το γεύμα σας…… πότε;;;;; Έχει αξιοπρέπεια το τομάρι σας;…. Γίνατε ξετσίπωτοι επειδή χάσανε οι πολιτικοί την τσίπα τους;….. Θέλετε να είστε ίδιοι με αυτούς;….. το καταφέρνετε κι αυτό με την συμπεριφορά σας….
Σας βολεύει τόσο πολύ αυτή η αυτή η φαύλη κομματοκρατία και οι παρατρεχάμενοι τους;
Έχετε καταπιεί το παραμύθι τους ώστε να έχει γίνει ένα με το πετσί σας;
Ακόμη μαλώνετε στα καφενεία για το ποιος φταίει;
Ακόμη περιμένετε να σας σώσουν οι άχρηστοι;
Είναι δυνατόν να είστε τόσο ηλίθιοι;
H απάντηση δόθηκε για το μνημόνιο…. και το τι έπρεπε να γίνει….. το είπε και ο καθηγητής που μίλησε στο συνέδριο με τους υπόλοιπους συνταγματολόγους…. .η Ελλάδα το 1934 στο δικαστήριο σε αντίστοιχη περίπτωση αδυναμίας πληρωμής των χρεών της δήλωσε ότι « ανάμεσα στην συνέχιση πληρωμής των εξωτερικών δανείων μας και στην συνέχιση του κοινωνικού μας κράτους η υποχρέωση της χώρας μας είναι να συνεχίσει το κοινωνικό κράτος…» Και η απόφαση του δικαστηρίου ήταν να μειώσει το χρέος κατά τα δυο τρίτα….. γιατί απλά έκανε δεκτή την αιτιολόγηση της παύσης πληρωμών…..
Τώρα γιατί οι δικοί μας κομπογιαννίτες  δεν κάνουν το ίδιο;  Η απάντηση είναι απλή…. γιατί είναι πουλημένοι….. όχι γιατί δεν μπορούν…… απλά γιατί θέλουν να ξεπουλήσουν τα πάντα…..
Αυτά όλοι εσείς που ακόμα τους στηρίζετε και τους δικαιολογείτε να θυμάστε ….ότι μπορεί να μην τα φάγατε μαζί…. ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΤΑΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!
Ξυπνήστε….. γιατί  ακόμα και ο Θεός δεν θέλει τον γκρινιάρη…. Και εσείς αυτό καταντήσατε…. γκρινιάζετε ότι δεν έχετε επιλογές….. αλλά αυτό είναι ψέμα…. έχετε επιλογές και μάλιστα πολλές….. απλά είστε δειλοί και δεν θέλετε να το παραδεχτείτε…. ακόμα και το Σύνταγμα μας δίνει λύσεις αλλά παριστάνετε τους ανήξερους…
Ακόμα και ο αντίλογος στην αδικία αποτελεί καλή μαρτυρία….. Οπότε μην περιμένετε θαύμα….. το θαύμα είναι στα χέρια σας….. η μάλλον στο υπνωτισμένο μυαλό σας….
Ξυπνήστε…… γιατί αυτός που περιμένουν όλοι για να σώσει την χώρα αυτή έρχεται…. και είναι άγνωστος μεταξύ αγνώστων….. και όταν έρθει θα ξηλώσει τα πάντα….. οπότε φροντίστε να έχετε καλή δικαιολογία τότε…. γιατί δεν θα λυπηθεί κανέναν εχθρό του…. Και κανένας δειλός δεν θα έχει θέση κοντά του…
Και να θυμάστε ότι …..και βλέπει…. και ακούει…… και είναι θυμωμένος…. πολύ θυμωμένος…. Απλά δεν έρχεται γιατί δεν αξίζετε κάτι καλύτερο…. αλλάξτε επιτέλους……και τότε μόνο θα έρθει…. όταν το αξίζετε…. Όταν θα είναι σίγουρος ότι θα προσφέρει σε Έλληνες και άξιους τους ελέους του και όχι σε τυχοδιώκτες και φοβητσιάρηδες……
Οπότε μέχρι τότε….. βγάλτε τον σκασμό και υποφέρετε όπως αξίζει σε ραγιάδες…..
Να είστε όμως απόλυτα σίγουροι ότι……
………έρχεται……
ΙΩΑΝΝΗΣ                                                                                                                                                  ΠΗΓΗ:filologos10.wordpress.com

Η μπόχα από το σβησμένο πούρο του lifestyle

                                                                              Και ξαφνικά το lifestyle σβήνει, αναδύοντας αυτή την μπόχα που αναδύει το βίαια σβησμένο πούρο. Σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε δούλος για να καθαρίσει τα τασάκια. Η αυτοκρατορία της (ξασμένης) τρίχας και του (θεοποιημένου) κώλου μετατρέπεται σε μια γραφειοκρατία που καταγράφει ακάλυπτες επιταγές και παλιές αποδείξεις από Λουί Βιτόν. Τα περιοδικά της λάμψης, πάνε για πολτοποίηση. Κλείνουν. Το χειρότερο είναι πως τα μόνα που πιθανόν να επιβιώσουν είναι αυτά που θα κυκλοφορήσουν για να περιγράφουν την πτώση των μεγιστάνων που καταρρέουν.
Οι ίδιοι δεν μπορούν να καταλάβουν την νέα πραγματικότητα. Φωνάζουν, αγριεύουν, απολύουν, απειλούν. Θεωρούν νομοτελειακή την επιβίωσή τους και άρα ξένη την ευθύνη. Αναζητούν μια συνταγή επιβίωσης, αλλά μάλλον δεν βρίσκεται σε αυτές που χρόνια πρότειναν στους άλλους. Ναι, δεν υπάρχει «Cosmopolitan σελίδα τάδε» για να σε βγάλει απ τον πάτο. Επιπλέον οι σκαφάτες παρέες αποδεικνύεται πως δεν αντέχουν στις τρικυμίες. Διαλύονται στα εξ ων συνετέθησαν. Υποκρισία, συμφέροντα, καιροσκοπισμός.
Στις αρχές της δεκαετίας του 90, έζησα ως δημοσιογράφος την επικράτηση του lifestyle. Ιστορικά περιοδικά, όπως «Ο Ταχυδρόμος», «Εικόνες» , «ΕΝΑ» έκλειναν. Δεν μπορούσαν να αντέξουν στον ανταγωνισμό που δημιουργούσε η εφόρμηση του κοινωνικού νεοπλουτισμού και της γυαλιστερής ζωής. Ακόμη κι όταν διαφαινόταν πως η γυαλάδα ήταν γλίτσα και τίποτα άλλο.
Γέμισε ο κόσμος περιοδικά με κώλους, συμβουλές για σεξ, φωτογραφίες με ανεπάγγελτους και ελαφρά κείμενα που είχαν τη λειτουργία Βίβλου ζωής. Ο καταναλωτισμός έγινε ανάγκη και μετά όραμα και κουλτούρα. Βέβαια τα περιοδικά αυτά δεν τα διάβαζαν ελαφρές γυναίκες μόνο . Τα έπιασαν και αυτοί που στο παρελθόν έσφιγγαν τις γροθιές και οι άλλοι που δεν είχαν κανένα πρόβλημα να χαλαρώσουν τις συνειδήσεις.
Την εποχή αυτή, οι κατάλληλοι άνθρωποι βρέθηκαν στις κατάλληλες θέσεις. Αποφασισμένοι, διορατικοί και πολλές φορές αδίστακτοι. Το lifestyle στον Τύπο δεν ήταν ένα εκδοτικό φαινόμενο. Ήταν όσο και να φαίνεται περίεργο, πολιτικό φαινόμενο της εποχής. Μέσα απ αυτό, ο αρχέγονος συντηρητισμός έπαιρνε τη μορφή του δικαιώματος στην καλή ζωή. Εκφραστές του δεν ήταν τα «ντόμπερμαν» της οπισθοδρομικής Δεξιάς, αλλά τα νέα τζάκια μιας μονοδιάστατης προόδου. Αυτής στην οποία όλα επιτρέπονταν αρκεί να περνάγαμε καλά.
Δεκάδες περιοδικά αναπτύχθηκαν, όχι για να καλύψουν ανάγκες, αλλά για να πάρουν διαφήμιση από τους φίλους και ομοϊδεάτες διαφημιστές. Ένας πυρήνας καλοπερασάκηδων, αυτάρεσκων και υπερφίαλων, κρατούσε και το μαχαίρι και το πεπόνι. Πουλούσε αέρα, έβγαζε λεφτά και κυρίως, αποκτούσε σπουδαιότητα και περιεχόμενο για τον εαυτό του. Το επιχείρημα ήταν «κάνουμε αυτό που πουλάει και θέλει ο κόσμος». Και έτσι ο κόσμος έμαθε να αγοράζει το μοναδικό που πουλούσαν και αναδείκνυε ο μεταξύ τους ανταγωνισμός. Τη Ντενίση με το παιδί της στο εξώφυλλο, τη Βάνα με το δικό της, μέχρι που φτάσαμε στη Τζούλια. Για τραγική ειρωνεία , ο πάτος του περιεχομένου ταυτίστηκε με τον πάτο των εσόδων. Οι εκδότες έπαθαν ό,τι και η Τζούλια. Στην αρχή πίστεψαν πως χρειάζεται να βρουν κάποιον παρτενέρ (αλλοδαπό, ίσως μαύρο) αλλά τα πράγματα έδειξαν πως δεν υπάρχει σωτηρία.
Η διαφήμιση έχει πέσει στο μισό, τα ηλεκτρονικά νέα μέσα παίρνουν σιγά σιγά την πίτα, και οι διαφημιστές δεν μπορούν να διαφημίσουν ούτε να σώσουν, ακόμη και τον εαυτό τους. Ο κόσμος βαρέθηκε τους κώλους όπως κάποτε τις σφιγμένες γροθιές και επιπλέον ψάχνει να σωθεί. Η Μενεγάκη στο εξώφυλλο μάλλον λειτουργεί ανάποδα κάνοντας εμφανές πως αυτή θα σωθεί σίγουρα με όσα έβγαλε τόσα χρόνια, όχι όμως και οι αναγνώστες
Τα πούρα λοιπόν άρχισαν να σβήνουν βιαστικά στο τασάκι βγάζοντας μπόχα. Τα σαβουάρ βιβρ έχουν εγκαταλειφθεί όπως και τα μαχαιροπίρουνα για τον σολομό. Τώρα βγαίνουν μπράβοι και πιστόλια, με τα οποία εύχομαι να μην αυτοκτονήσουν
Το lifestyle , δεν είναι χειρότερο απ την σοβαροφανή υποτέλεια των άλλων ΜΜΕ. Δημιούργησε όμως γενιές ανθρώπων που πιστεύουν πως όλα στη ζωή είναι μια τούρτα σοκολάτα απ την οποία δεν έχουν παρά να απλώσουν το χέρι και να πάρουν. Ανθρώπους που πιστεύουν πως οι μοναδικές τρικυμίες είναι αυτές που αντιμετωπίζει κάποιος στις θερινές διακοπές με ένα ιστιοφόρο. Και έτσι δεν έμαθαν να αντιμετωπίζουν καμιά τρικυμία. Δυστυχώς αποδεικνύεται πως το ίδιο ισχύει και με όσους τους έδιναν τις σχετικές συμβουλές
Οι εκδότες δεν θα πεινάσουν μάλλον. Είμαστε μια χώρα με φτωχά μέσα ενημέρωσης αλλά πλούσιους ιδιοκτήτες. Αλλά ίσως είναι καταδικασμένοι τα επόμενα χρόνια να ανακαλύπτουν συνεχώς πως δεν ήταν τόσο σπουδαίοι όσο πίστευαν. Ξεφυλλίζοντας παλιά , ηλεκτρονικά μάλλον άλμπουμ φωτογραφιών. Σε αυτό θα διαφέρουν τουλάχιστον από τον Ζάχο Χατζηφωτίου.                                     ΠΗΓΗ:www.koutipandoras.gr

MARFIN – 5 Μαϊου 2011: “Οι Έλληνες δεν ξεχνούν!”

Περισσότεροι από χίλιοι Εθνικιστές και Πατριώτες τίμησαν τους νεκρούς της Marfin και απαίτησαν δικαίωση!
Με μία λιτή τελετή μνήμης, με ελληνικές σημαίες και αναμμένους πυρσούς, οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες, έστειλαν και απόψε το μήνυμα της Εθνικής Μνήμης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καθιερωμένο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αθώων θυμάτων.
Όσο υπάρχουμε δεν πρόκειται να ξεχαστεί το έγκλημα του αριστερού παρακράτους, που στέρησε τη ζωή τεσσάρων συνανθρώπων μας και προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινωνία. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος ( το σοκ και το δέος, που μούδιασαν έναν ολόκληρο λαό και βόλεψαν άριστα την εξουσία) που οι πασίγνωστοι δράστες του εγκλήματος μένουν ακόμα και σήμερα ατιμώρητοι. Αυτό τόνισε στην ομιλία του ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης. Ακολούθως πήραν τον λόγο ο εκδότης της εφημερίδας Στόχος, Σάββας Χατζηπαρασκευάς, και ο Ηλίας Παναγιώταρος εκ μέρους του Πολιτικού Σύμβουλίου της Χρυσής Αυγής. Την εκδήλωση έκλεισε ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, δίνοντας το σύνθημα του Εθνικού Αγώνα, με σκοπό να αποδοθεί επιτέλους Δικαιοσύνη και να ξαναγίνει η Πατρίδα μας Ελληνική. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και ο Εθνικός μας Ύμνος.

Λίγα λεπτά αργότερα, μία δυναμική πορεία ξεκινούσε διαμέσου της οδού Σταδίου. Οι αντιδράσεις χιλιάδων Αθηναίων που αντίκρυζαν τις ελληνικές σημαίες και τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής ήταν ενθουσιώδεις. Στο ύψος της Κοραή τα ΜΑΤ δημιούργησαν ασφυκτικό κλοιό γύρω από την πορεία των Εθνικιστών, για να μην ενοχληθούν οι… “αντιεξουσιαστές” που σαν τα κοπρόσκυλα είχαν αράξει στα Προπύλαια, δίπλα στα τσαντήρια των Αφγανών.
Από ‘κει και πέρα μέχρι την πλατεία Ομονοίας, η ατμόσφαιρα της πόλης σείστηκε από δυναμικά εθνικιστικά συνθήματα: “Το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει”, “Αναρχικοί και μπολσεβίκοι, αυτή η γη δε σας ανήκει”, “Πατρίδα, Λαός, Εθνικισμός”. Η λήξη δόθηκε στην είσοδο των γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου επί της οδού Σωκράτους, όπου όλοι μαζί, φίλοι και συναγωνιστές, ψάλλαμε τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.
ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Τα δύο αρχ***ια του ΓΑΠ, εγώ θα τα γα**σω!

http://engine.pixelplus.netuse.gr/filesystem/images/20090128/engine/pixelplus_LARGE_t_5_2783_type90019.jpgΛέγαμε για τον Μεϊμαράκη, αλλά αυτό που ακούστηκε σήμερα το πρωΐ από υπουργό σε έξαλλη κατάσταση, δεν πρέπει να έχει προηγούμενο.
Αλλαλάζον υπουργός λοιπόν που πρόσφατα πήρε μία σημαντικότατη κοινωνική πρωτοβουλία, καταφέρθηκε έτσι εναντίον δύο κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης, τους οποίους χαρακτήρισε ώς “Αρχ***α του Παπανδρέου”!
Συμπλήρωσε μάλιστα ότι “Εγώ αυτά τα αρχ**α,  θα τα γα***σω”!
Εσείς που μας διαβάζετε βέβαια, καταλάβατε ποιοί είναι οι “πρωταγωνιστές” αυτού του νέου πράσινου δράματος.
Μπορεί η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο υπουργός να παραπέμπει σε Μεϊμαράκη, αλλά όταν σε πνίγει το δίκιο, πολλές φορές παραφέρεσαι. Άλλωστε, καλύτερα να είσαι αλήτης παρά απατεώνας.
Μην αποκλείετε όμως ο ΓΑΠ αντί για τους απατεώνες, να δώσει τα παπούτσια στο χέρι του αλήτη… Τότε βέβαια θα δικαιώσει τους χαρακτηρισμούς για τους δύο υπουργούς, γιατί ως γνωστόν, δύσκολα κάποιος αποχωρίζεται τα αποτέτοια του!                                                              ΠΗΓΗ:olympia.gr