ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: "ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ"!

Έχουν πανικοβληθεί για τα καλά οι "δημοφιλέστεροι" του Λάος από την κατρακύλα τους κι άρχισαν τις επιθέσεις εναντίον εκείνων που τους απειλούν να πάρουν ψήφους. Ίσως φανεί περίεργο σε κάποιους, αλλά τα βέλη τους δεν επικεντρώνονται στον Σαμαρά και τη ΝΔ όπως μέχρι πρόσφατα (μάλλον επειδή...συστεγάζονται πλέον στην ίδια Α.Ε), αλλά κατά της Χρυσής Αυγής, που με την συνεχή αντιμνημονιακή πατριωτική δράση της φαντάζει ως μία καλή λύση για όσους ψηφοφόρους είναι απογοητευμένοι από τα εθνοπροδοτικά τερτίπια του Καρατζαφέρη.

Γράφει λοιπόν ο άκαπνος, άοσμος, άχρωμος και τηλεμαιντανός Γεωργιάδης, σε ερώτηση (πρώην) ψηφοφόρου του σχετικά με την Χ.Α:

"Στα δύσκολα πάντα οι κάτοικοι εμάς έχουν συμπαραστάτες και πήγαινε να τους ρωτήσης. Ομιλίες και συγκεντρώσεις εκεί (σ.σ. στον Άγιν Παντελεήμονα) δεν κάνουμε διότι πρώτον θα πέσουν να μας δείρουν οι της Χ.Α., δύο φορές πήγα και τις δύο μου επιτέθηκαν για να με κτυπήσουν και δεύτερον διότι θα γίνη η παρουσία μας πεδίο συρράξεως και με τους αριστερούς άνευ λόγου. 'Οποιος ζει στον Άγιο Παντελεήμονα ξέρει ποιοι και συγκεκριμένα ο Θάνος και εγώ έχουμε παρέμβει παντού όπου χρειάστηκαν καίρια και αποφασιστικά. Ο δε Θάνος και τσάμπα τους υπερασπίζεται στα δικαστήρια στην διάφορες δίκες που έχουν.

Η Χ.Α. δεν έχει προβολή διότι δεν κάνει απολύτως τίποτε. Μία φορά χαιρέτησε ναζιστικά ο κ. Μιχαλολιάκος και τον έπαιζαν 10 μέρες. Δεν κάνει τίποτε, διότι δεν μπορεί να κάνη τίποτε, διότι ουδείς τους παίρνει στα σοβαρά. Όποιος θέλει να τους ψηφίση ας το πράξη, αλλά μετά μήν κλαίγεται ότι πέταξε την ψήφο του. Εάν ήθελε και μπορούσε και δημοσιότητα θα είχε και τα πάντα. Οι δε κάτοικοι έχουν απογοητευθεί ήδη διότι άλλα τους υπόσχονταν και άλλα έκαναν, διότι ως γνωστόν η θεωρία από την πράξι απέχει πολύ".
'Εχουμε μερικές...απορίες:

- Καλά, ο φόβος πως θα σας "δείρουν" οι της Χ.Α, άντε ας πούμε ότι δικαιολογείται: Εκείνο όμως το "θα γίνει η παρουσία μας πεδίο σύρραξης με τους αριστερούς ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ", τι ακριβώς σημαίνει;

Μήπως ότι ακόμα κι αν δεν υπήρχαν οι τραμπούκοι Χρυσαυγίτες, πάλι δεν θα κατεβαίνατε στους δρόμους και τις πλατείες γιατί φοβάστε την αναρχοαριστερή χολέρα; ΠΕΙΤΕ ΤΟ, ΜΗΝ...ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!

- Όσο για την προβολή, απαντήστε μας τσανακογλείφτη των κερδοσκόπων εφοπλιστών: Πιστεύετε ότι τα τουρκοπορνοκάναλα προβάλουν όποιον κάνει κάτι καλό Ή ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ;

Για να το θέσουμε αλλιώς: Ενθυμούμαστε πως, μέχρι το 2007 τουλάχιστον, η προβολή του Λάος από τα Μμε ήταν απειροελάχιστη και ειρωνική. Πάει να πει λοιπόν πως τότε δεν σας έδειχναν ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

Ή μήπως διότι η τότε πολιτική Καρατζαφέρη ήταν άκρως αντίθετη με τα συμφέροντα που εξυπηρετούσαν; Και τελικά, γιατί η υπερπροβολή σας στα Μμε άρχισε όλως...τυχαίως με την έλευση της ελληνόφωνης διεθνίστριας (όπως την αποκάλεσε ο Πολατίδης) Κιμπούτζ Τζαβέλα;

- Τώρα για το αν κάποιος παίρνει στα σοβαρά την Χ.Α ή το τηλεκόμμα, αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών. Λέμε μόνο πως μέχρι το 2009, όποτε λέγαμε κάτι για τον Καρατζαφέρη, απλά γέλαγαν μαζί μας. Πλέον, ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ σε περίπτωση που αναφέρουμε το όνομά του!

- Τέλος, όσον αφορά την χαμένη ψήφο: Η θέση μας είναι πάγια. ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ. Την συμμετοχή του λαού στις Εκλογές την τρέμουν οι πολιτικάντηδες, καθώς θέλουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποχή για να ψηφίσουν μόνο τα κομματόσκυλα και να διαιωνίζουν το φαγοπότι σε βάρους των Ελλήνων.

Προτείνουμε λοιπόν να πάτε όλοι να ψηφίσετε ό,τι θεωρείτε καλύτερο, έτσι ώστε να δώσετε απάντηση σε αλητήριους που καταπατούν το Σύνταγμα, υβρίζουν τον λαό και προσπαθούν να τον πατρονάρουν!

Υ.Γ. Αν υποθέσουμε πως όσοι ψήφισαν Χ.Α όντως το μετάνιωσαν, γιατί όσοι ψήφισαν Λάος (ανάμεσά τους και ο υπογράφων) μουτζώνουν τον εαυτό τους και με τα δυο χέρια και υπόσχονται...να επανορθώσουν;!                                                                                                    ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: