ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

155 πρόδωσαν τους Έλληνες, θα τους τιμωρήσει η Ιστορία!

Λίγα είναι τα ψωμιά σας κύριοι του ΠΑΣΟΚ! Μέχρι εδώ πήγατε! Ψηφίσατε λοιπόν κατά της πατρίδας, ψηφίσατε κατά του έθνους, ψηφίσατε κατά των παιδιών μας. Η Ιστορία θα σας καταγράψει στα μαύρα κατάστιχα της, μιλώντας για τους 155, που λιποψύχησαν.
Έχουμε και λέμε: 155, όλοι «πράσινοι» (εκτός μίας γνωστής και μη εξαιρετέας συνοδοιπόρου τους, «σεσημασμένης» νεοφιλελεύθερης), που ξέχασαν ότι είναι Έλληνες, ξέχασαν τους αγώνες του γένους, ξέχασαν πως αποκτήθηκε η Ελευθερία μας, πόσο αίμα χύθηκε γι’ αυτήν. Και αγκάλιασαν τον εθνομηδενισμό και την αρνησιπατρία…
Αποκαρδιωτικό το θέαμα…
Βουλευτές-πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Κυβερνητικοί βουλευτές ανίκανοι, ανήμποροι να υψώσουν μια φωνή διαμαρτυρίας, τη φωνή που ύψωσε ένας κυβερνητικός βουλευτής με αναπηρία, που αψήφησε όλους όσους έπεσαν πάνω του για να τον μεταπείσουν.
Η Ιστορία θα καταγράψει την ανδρεία του, θα καταγράψει ότι ανέδειξε τη γύμνια των «συντρόφων» του. Ο Κουρουπλής τόλμησε και είπε ΟΧΙ, σεβάστηκε αυτούς που τον έστειλαν στη Βουλή. Και ο κόσμος ήδη του χαμογελά, γιατί αγαπά τους σθεναρούς, γιατί γνωρίζει ότι την Ιστορία τη γράφουν τα μεγάλα ΟΧΙ.
Το Έθνος σήμερα δάκρυσε. Δάκρυσε για την προδοσία. Δάκρυσε για την αρνησιπατρία. Δάκρυσε για την ανικανότητα. Δάκρυσε για την απανθρωπιά. Δάκρυσε για τη σκληρή και αιματηρή επίθεση των ένστολων πραιτοριανών του συστήματος κατά των Ελλήνων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την υποθήκευση του εθνικού μας πλούτου. Δάκρυσε για την κατάντια όλων όσων κάποτε μας έλεγαν, ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Δάκρυσε για τις μεθοδεύσεις όσων προεκλογικά πλάνεψαν τον κόσμο, λέγοντας ότι «λεφτά υπάρχουν».
Τώρα μια είναι η ενδεδειγμένη οδός: να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, όλοι αυτοί οι οποίοι ψήφισαν αυτό το όνειδος. Και να τιμωρηθούν σκληρά, καθώς βύθισαν τους Έλληνες πολίτες στην απελπισία και υποθήκευσαν το μέλλον των επόμενων γενεών.

Εμείς εδώ και, έχουμε μόνο να πούμε το εξής: η προδοσία δεν θα περάσει. Θα είμαστε εκεί στο προσκλητήριο για νέους εθνικούς αγώνες, για την ανατροπή της χειρότερης κυβέρνησης που πέρασε ποτέ από τον τόπο.

Νίκος Χιδίρογλου                                                                                                                                  ΠΗΓΗ:citypress-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: