ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΤΡΩΝΕ! ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΕΙΝΑ!


Η ιδεοληψια δολοφονει..Ενας Εισαγγελεας να επεμβει..

Οι Ιατροι Διδακτωρ Παθολογιας κος Αναστασιος Σπαντιδεας η κα Βασιλικη Παπαλιμναιου Επιμελητρια της Παθολογικης Κλινικης του Νοσοκομειου Ελπις , ο κος Αρης Μουσιωνης διοικητης της 1ης Υγειονομικης Περιφεριεας και ο Κος Θεοδωρος Γιανναρος διοικητης του Νοσοκομειου Ελπις δηλωσαν στην Εφημεριδα Realnews τα εξηςL ιδε συνημμενο κειμενοαπο την εφημεριδα)


1. «Τα αποτελεσματα των ιατρικων εξετασεων που υπεβληθησαν οι «ετοιμοθανατοι απεργοι» πεινας-λαθρομεταναστες δειχνουν ολες τις παραμετρους τιμες εντος των φυσιολογικων οριων..»( Διδακτωρ Παθλογιας κος Αναστασιος Σπαντιδεας )

2. «Η κατασταση τηγς υγειας των μεταναστων είναι πολύ καλη.Ειναι σιγουρο ότι τα συγκεκριμενα ατομα που εξετασθησαν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΣΙΤΙΣΤΑ..»( η κα Βασιλικη Ππαλιμναιου Επιμελητρια της Παθολογικης Κλινικης του Νοσοκομειου Ελπις)

3. «Εχουμε καταγγελιες ότι σε καποια νοσοκομεια .. «σε συγκεκριμενη περιπτωσι ο μεταναστης ζητησε τροφη και σε καποια άλλη χυμο.. Οι «αλληλεγγυοι» συνοδοι παρενεβησαν στοπροσωπικο και δεν επετρεψαν στο προσωπικο να τα δωσει.!!»

4. «Καποιο μεταναστες ζητησαν να πιουν τσαι με ζαχαρι ( το αγαπημενο ροφημα των μουσουλμανων) όμως οι συνοδοι «αλληλεγγυοι» δεν το επετρεψαν.. Μαλιστα σε άλλη περιπτωσι ο αλληλεγγυος συνοδος Εβγαλε τον δισκο που αφησε ο τραπεζοκομος εξω από το δωματιο…»( και ο Κος Θεοδωρος Γιανναρος διοικητης του Νοσοκομειου Ελπις)

5. «Τα ατομα αυτά είναι μονιμα διπλα στους μεταναστες , παρακολουθωντα μηπως τυχον τους δωσουμε φαγητο..Αυτο είναι πρωτπφανης παραβισι των ανθρωπινων και ατομικων διακιωματαων..» ( η κα Βασιλικη Παπαλιμναιου Επιμελητρια της Παθολογικης Κλινικης του Νοσοκομειου Ελπις)

Συμπερασματα:

1. Εινα σαφες, ηλιου φαεινοτερον ότι οι «αλληλεγγυοι» προσπαθουν να θανατωσουν τους μεταναστες εμποδιζοντας τους να φανε προκειμενου να εδημιουργησουν θυματα και επακολουθες αντιδρασεις.

2. Η πολιτεια κακως κακιστα δεν εχει το σθενος να αποκαλυψη την αληθεια και να συνδραμη στην διασωσι των μεταναστων που τους «αυτοκτονουν «οι αλληλέγγυοι « δηλαδη , τα καλοπαιδα του ΣΥΡΙζαΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡχΖΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΦΥΑΔΩΝ που μαλακιζονται εν Αθηναις.. μαζι με την Κυβερνησι και την αξιωματικη αντιπολιτευσι που μονιμως αυτοικανοποιειεται..…

3. Συγχαρητηρια στους Ιατρους που επωνυμως εδηλωσαν την αληθεια παρα τoy θς κινδυνους που θα δατρεξουν από τους «αλληλεγγυους» Σκαπανεις της Μαλακιας εν Ελλαδι..

4. Περιμενουμε ένα εισαγγελεα να επεμβει!!!

Ιασων                                                                                                                         ΠΗΓΗ:hellenicrevenge.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: