ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ρατσιστικό παραλήρημα στην Κρήτη. Για έναν σκύλο.

Δεν είναι κακό που κάποιος έσφαξε τους σκύλους, κακό είναι που δεν κατάβαλε το ΦΠΑ.
Τις τελευταίες ώρες σύσσωμη η Κρήτη ζει σε ρατσιστικό παραλήρημα, γιατί κάποιος νόμιμος κάτοικος της πόλης του Ηρακλείου με καταγωγή από την Κίνα, έφαγε έναν σκύλο.
Τελικά όσο και να προσπαθεί ο Πρωθυπουργός να πείσει την Ελληνική κοινωνία ότι η πολυπολιτισμικότητα και οι μετανάστες είναι ευχή για την Ελλάδα, δυστυχώς στην Κρήτη ζουν ακόμη κλισμένοι στον δικό τους μικρόκοσμο.
Αγαπητοί συμπατριώτες της Κρήτης είναι καιρός να αποδεχτείτε ότι είναι 100 % φυσιολογικό το σφάξιμο των σκύλων σε άλλους πολιτισμούς.
Πρέπει όλοι να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, της πολυπολιτισμικότητας, όπως ζητά ο Πρωθυπουργός.
Πχ. Δεν είναι καθόλου σωστό για κάποιον κρεοπώλη να κόβει με το ίδιο μαχαίρι το χοιρινό και το αρνίσιο κρέας όταν έχει πελάτη που μπορεί να είναι μουσουλμάνος.
Πχ. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η αγελάδα είναι το ιερό ζώο των ινδουιστών. Πράγμα που σημένη ότι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην συμπεριφορά μας απέναντι στις αγελάδες. Δεν είναι σωστό να μεταφέρονται αγελάδες από τους εθνικούς δρόμους όταν την ίδια στιγμή κινούνται στον ίδιο δρόμο ινδουιστές, γιατί αυτό αποτελεί πρόκληση για αυτούς.
Πχ. Η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος είναι μέρος του πολιτισμού των αβορίγινας, και θα πρέπει να γίνεται σεβαστό από εμάς στα πλαίσια της πολυπολιτισμικότητας, και της κατανόησης του διαφορετικού.
Πχ. Είναι σύνηθες στις μουσουλμανικές χώρες να παντρεύεται ένας άντρας πέντε, η περισσότερες γυναίκες. Είναι μέρος του δικού τους πολιτισμού.
Όλοι θυμόμαστε την άστοχη πράξη του ανεκπαίδευτου κακού αστυνομικού πριν δύο χρόνια στην Αθήνα, ο οποίος δεν μπόρεσε έγκαιρα να αναγνωρίσει ότι ο αλλοδαπός στον οποίο έκανε έλεγχο, είχε στην τσέπη του μια σούρα από το Κοράνι, πράγμα που παρά λίγο να ξεσπάσει θρησκευτικός πόλεμος στην Αθήνα, γιατί δεν επιτρέπεται να πιάσει κάποιος την σούρα του Κορανίου, με άπλυτα χέρια.
Αγαπητοί Συμπατριώτες στην Κρήτη, ο σεβασμός στο διαφορετικό είναι βασική προϋπόθεση για όποιον θέλει να είναι πολιτισμένος.
Δεν είναι κακό που κάποιος έσφαξε τους σκύλους, κακό είναι που δεν κατάβαλε το ΦΠΑ.
Ένας Πολίτης.                                                                                                                                           ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: