ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Κι όταν μιλάς για Έλληνες…


netakias.wordpress.com
έγραψαν Olympiaduke και ΒΡΑΧΟΣ
“Γιατί κύριε Άντερσον;Γιατί πολεμάς; Ποιο γελοίο ανθρώπινο συναίσθημα σου δίνει κίνητρο να πολεμάς ενώ θα χάσεις; Μήπως η αγάπη; Γιατί κύριε Άντερσον δεν το βάζεις κάτω;” MATRIX
Από σχόλια στο άρθρο Το γ@μημένο αυτό κράτος του Γιωργάκη, του Κωστάκη, του Σημίτη, των Τραπεζών και των νταβατζήδων
σ.σ.netakias. Από τα σχόλια-διαλόγους καταλαβαίνεις ότι είμαστε τελικά απόγονοι αυτών των Ελλήνων, θες το DNA που ψάχουν οι αντιρατσιστές, θες η Ελληνική νοοτροπία (τρόπος του νοείν)μέσα στην οποία μεγαλώνουμε, έχουμε όλοι μας ένα μικρό Πλάτωνα κι ένα μικρό Λεωνίδα μέσα μας, στην γλώσσα, στην σκέψη, ακόμη και στο δεν βαριέσαι μια ζωή την έχουμε, Ελλάδα είναι κι αυτό
o Olympianduke εφη
Οι ναζί κάθε άλλο παρά αίμα και λοιπά παραμύθια είχαν. Εσωτεριστικοί σατανιστές κυρίως μασόνοι σιωνιστές και στην καταγωγή αχταρμάς. Πολωνοεβραίοι, τραχανοπλαγιάδες γότθοι, τέκνα του αβραάμ σκέτο, όλες οι φυλές του ισραήλ(τους), κάθε άλλο παρά γερμανοί(άλλωστε ποιός γερμανός θα δεχόταν η χώρά του να ονομάζεται ντόιτς – λαντ[η χώρα των ολλανδών] και βέβαια να μην ξεχνάμε τα 12.000.000 γερμανών νεκρών που άφησε πίσω της η συμμορία των σατανιστών που “έχασε τον πόλεμο”(άλλο καλό αστείο και αυτό).
Όσο για το Φαλμεράγιερ… τα χω ξαναγράψει για το κωθώνι αυτό τί κουμάσι ήτανε, ο αρχιιερέας τους, ο διαίρει και βασίλευε πρεσβευτής τους. Το θέμα είναι ότι ήξερε πολύ καλά τί έλεγε γιατί το έργο το είχε δεί από τότε και απλά άλλαξε λίγο το σενάριο. Και βέβαια δεν αποκάλυψε ποίας εθνικότητας θα ήταν αυτοί που θα έσπερναν το χάος στον ελλαδικό χώρο. Όπως ξανάγραψα, ζούμε στον κόσμό τους(είχε και χθες μια πολύ ωραία απεικόνιση του μέλλοντός που ονειρεύονται οι λακέδες του το Minority Report του γνώστη και καταραμένου της κατάστασης P.K. Dick ο οποίος είχε πεί το εξής ωραίο “Αν νομίζεις ότι αυτή η πραγματικότητα είναι χάλια, πού να δείς και τις άλλες!!!” , σε τέτοιο κόσμο θέλουνε αυτοί να φέρουμε τα παιδιά μας), οι τύποι προφανώς από τις υποσχέσεις του άρχοντά τους έχουν αποθρασυνθεί βλέποντας και τα κοπάδια να κοπανιούνται μεταξύ τους, έχουν πλήρη επιστημονική υποστήριξη(όλα αυτά τα τρικάκια που εφαρμόζουν οι ρόμπες τώρα είναι δοκιμασμένα όπλα ψυχοτρονικού οπλοστασίου), έχουν μαζέψει το χρήμα, έχουν την τεχνολογία, είναι τρανσχιουμανιστές και άρα δεν τους ενδιαφέρει ούτε ο πλανήτης ούτε οι κάτοικοί του άνθρωποι και πανίδα χλωρίδα, έχουν βγάλει δοντια, ο πόλεμος για το μυαλό βαίνει υπέρ τους, όλα δείχνουν πως το πήραν το παιχνίδι και … εκεί είναι που θα την πατήσουν.
Στη σύντομη ζωή μου διαπίστωσα πως στην προαιώνια και άχρονη μάχη Καλού Κακού, το Καλό πάντα αποτελούσε το ευγενές στοιχείο, τη διακριτική παρέμβαση, τη μονάδα στη μάζα, τη μύγα στο γάλα, το στάχυ στα άχυρα, τη ντελικάτη επέμβαση.
Γινόταν αεροπορικό, πέθαιναν όλοι, ένα μωρό ζούσε από θαύμα, σε τρώει ο καρκίνος οι γιατροί σου δίνουν 3 μήνες και ζεις άλλα δυο χρόνια, πλημμυρίζεις από μίσος αλώνεσαι από τη σκοτεινή πλευρά και βλέπεις ένα κουτάβι και αγαλιάζει η καρδιά σου, τα πάντα γύρω σου καταρρέουν και όμως δεν το βάζεις κάτω άγνωστο γιατί, άγνωστο γιατί αυτά τα δίποδα ανθρωπάρια δεν το βάζουν κάτω.
“Γιατί κύριε Άντερσον? Γιατί πολεμάς? Ποιο γελοίο ανθρώπινο συναίσθημα σου δίνει κίνητρο να πολεμάς ενώ θα χάσεις? Μήπως η αγάπη? Γιατί κύριε Άντερσον δεν το βάζεις κάτω?” (Κύριος Σμιθ στο Νίο από το Μάτριξ ΙΙΙ).
Το αντίπαλο στρατόπεδο τα έχει όλα, είναι πολυάριθμοι, ψυχροί, ανελέητοι, άχρονοι, μας έχουν γαμήσει, πόσα τρις ψυχών πέθαναν σε αυτόν τον πλανήτη από τότε?, και όμως ένα εύθραυστο αδύναμο δίχως τρίχωμα νύχια κοφτερά και δόντια γαμψά ον παραμένει εδώ.
Γιατί?
Ο κόκκος σινάπεως που είπε κάποτε ο έτσι?
Μία κουκίδα αγνού φωτός στο απόλυτο μαύρο?
Μεταφυσικές μαλακίες? Τις ίδιες απορίες έχουν και οι απέναντι.
Γιατί δεν υποκύπτετε?
ο ΒΡΑΧΟΣ αντέγραψε:
Γιατί, έτσι γουστάρουμε…
ο Olympianduke αντέγραψε:
Τόσο απλοϊκό? Τόσοι φιλόσοφοι το έψαξαν και ακόμα ψάχνουν. Τί είναι αυτό που παρακινεί το ανθρώπινο ον? Γιατί το παρακινεί? Και το έτσι γουστάρω είναι θεωρητικό.
ο ΒΡΑΧΟΣ αντέγραψε:
Μερικές φορές είναι τόσο απλό…Δεν είναι καθόλου θεωρητικό να μην παραιτείσαι, ακόμα και όταν όλα φαίνονται χαμένα και από πριν συμφωνημένα…Γιατί έτσι…Γιατί, μερικοί, δεν παραδίνονται ποτέ και σε κανέναν.Οι φιλόσοφοι είναι μιά άλλη μορφή των δικηγόρων.Προσπαθούν να βρουν τρόπο να εξηγήσουν και να “χειραγωγήσουν” πράγματα, που πολλές φορές είναι αυταπόδεικτα.Ψάξε αν μπορείς να βρεις την απάντηση του Χίλαρι, σε ερώτηση τι τον ώθησε να πατήσει την κορυφή του Έβερεστ.Αν δεν κάνω λάθος είχε πει:”Γιατί είναι εκεί…”
Φίλε μου, πολλά πράγματα δεν εξηγούνται. Γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι απολύτως μοναδικός.Απολύτως.Δεν έχει ταίρι, ούτε στο μυαλό , ούτε στα βιώματα,ούτε..ούτε…Μοναδικός.Για αυτό ανεπανάληπτος, απρόβλεπτος και μυστήριο.Δεν υπάρχει εξήγηση και δεν μπορεί να υπάρξει. Για αυτόν τον λόγο μιλάνε και επιδιώκουν “παγκοσμιοποίηση”. Όλοι ίδιοι, όλοι το ίδιο…Απλά,αδύνατον.Και όταν μιλάς για Έλληνες, απλά γελοίο.Και άσε τους φιλοσόφους να ψάχνουν πως και γιατί στον Έλληνα.Έχουν σκιστεί πτυχία, ων ουκ έστι αριθμός…                                          ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: