ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Απαιτείται η ίδρυση Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής

 
  • Γράφει o Αθανάσιος Κοσσιώρης
Διαβάζοντας το άρθρο «Παιχνίδια με το Καστελλόριζο» (29-11-2010), με κατέλαβαν αισθήματα θλίψης, απογοήτευσης και ανησυχίας. Θλίψης για την κατάντια της χώρας, απογοήτευσης για το στρουθοκαμηλισμό των εκάστοτε κυβερνήσεων και ανησυχίας για το πού βαδίζουμε με τέτοια μυαλά.
Είχα την τύχη να είμαι μέλος της διυπουργικής (ΥΠΕΞ+ΥΠΕΘΑ) Επιτροπής που συνέταξε αυτούς τους χάρτες, οι οποίοι αναφέρονται στο άρθρο της εφημερίδαςΉταν αμέσως μετά τη Διεθνή Σύμβαση του Montego Bay του 1982 για το Δίκαιο της Θάλασσας και γινόταν καταγραφή του τι δικαιώματα μας έδινε η νέα Σύμβαση (Ευθείες γραμμές βάσεως, Κλείσιμο κόλπων μέχρι 24ν.μ., Αιγιαλίτιδα ζώνη, Συνορεύουσα ζώνη, Αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) και Υφαλοκρηπίδα).
Έγιναν όχι μόνο χάρτες αλλά και μελέτες για κάθε περίπτωση με ανάλυση πλεονεκτημάτων – μειονεκτημάτων και ενδεχομένων εξωτερικών αντιδράσεων, δηλαδή τι μας δίνουν τα 6, τα 10, τα 12 ν.μίλια, η ΑΟΖ και όλες οι άλλες ζώνες.

Δυστυχώς τίποτε δεν υλοποιήθηκε.

Σήμερα υπάρχει πλέον ανάγκη για άμεση δημιουργία του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής που προβλέπει το άρθρο 82 παρ.4 του Συντάγματος του 1975. (Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν ψηφίζεται ο ουσιώδης αυτός νόμος που επιτάσσει το Σύνταγμα από το 1975; Τι περιμένουμε; Τους βαρβάρους; Και ποίους βαρβάρους;)

Βεβαίως η εκάστοτε κυβέρνηση θα έχει την ευθύνη να λαμβάνει τις αποφάσεις, αλλά θα υπάρχει η συμβουλευτική γνώμη του Συμβουλίου, το οποίο, «πλαισούμενο από εκπροσώπους των κομμάτων της Βουλής και από πρόσωπα με ειδικές γνώσεις και εμπειρία», θα έχει θέσει τους στρατηγικούς στόχους και τις τακτικές στα εθνικά θέματα, ώστε να υπάρχει συνέχεια και να μην αυτοσχεδιάζει ο εκάστοτε υπουργός εξωτερικών και ο πρωθυπουργός, ούτε να αιφνιδιάζεται. Άπειρα τα παραδείγματα Θυμηθείτε τη Συμφωνία της Βέρνης, το Νταβός, το κείμενο της Μαδρίτης, τα Ίμια κλπ.κλπ.

Πολλές φορές πίσω από τις λέξεις ενός κειμένου, το οποίο με την πρώτη ματιά φαίνεται αθώο και σωστό, υποκρύπτονται ενδιαφέροντα, συμφέροντα και δικαιώματα καμουφλαρισμένα.

Για να μη μακρηγορώ, θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο να μην έχουμε προχωρήσει, εκτός από τη δημιουργία του ανωτέρω Συμβουλίου:

Α. Στη χάραξη Ευθειών Γραμμών Βάσεως και στο Κλείσιμο των Κόλπων με άνοιγμα μέχρι 24 ν.μ
Β. Στη θέσπιση Συνορεύουσας Ζώνης μέχρι 24 ν.μ.
Γ. Στη θέσπιση ΑΟΖ, η οποία άλλωστε δημιουργεί το πλαίσιο αλιείας στα νησιά μας ως βασικής δραστηριότητας και επιβίωσης των κατοίκων τους.

[Να μην ξεχάσουμε ότι πριν από οποιαδήποτε προσφυγή για οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας (όπως δυστυχώς κάναμε στο Ιόνιο) ή για οριοθέτηση ΑΟΖ, θα πρέπει να έχουμε αποφασίσει για το ενιαίο πλάτος της χωρικής μας θάλασσας και να το έχουμε θεσπίσει με νόμο. Εάν κάποτε πάμε στο Διεθνές Δικαστήριο με χωρικά ύδατα π.χ. 6ν.μ. αυτό θα κρίνει με βάση αυτό το όριο και όχι με τη δυνατότητα επεκτάσεώς του στα 12ν.μίλια].

* Ο Αθανάσιος Κοσσιώρης είναι Επίτιμος Ά Αντιπρόεδρος Αναθεωρητικού Δικαστηρίου

Πηγή                                                                                                                                                          ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com                                            

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! Το εξαιρετικό βιβλίο της Πηνελόπης Δέλτα

Σε ηλεκτρονική μορφή. e-βιβλίο σε scribd
Μπορείτε να το διαβάσετε όλόκληρο ΕΔΩ!

Περίληψη.
Ο Ασώτης και ο Αλέξιος είναι αιχμάλωτοι του βασιλιά της Βουλγαρίας Σαμουήλ. Κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας τους ο Βυζαντινός στρατός νικά κατά κράτος τους Βουλγάρους με μόνους διασωθέντες το Σαμουήλ και το γιό του. Στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τη συνθηκολόγηση με το Βυζάντιο, η κόρη του Σαμουήλ, Μιροσλάβα, αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι είναι ερωτευμένη με τον Ασώτη. Ο Βούλγαρος Βασιλιάς βρίσκει την προοπτική αυτή βολική για τα σχέδια του, παντρεύει τους δύο νέους, προσφέροντας αξιώματα στους δύο φίλους. Τα χρόνια περνούν, ο Σαμουήλ αναδιοργανώνει το στρατό του, καταπατά τη συμφωνία και αρχίζει στις εχθροπραξίες. Ο Ασώτης και ο Αλέξιος βλέποντας όλα αυτά εγκαταλείπουν όλα τα οφίτσια και επιστρέφουν στο Βυζάντιο. Στην επιστροφή τους, τους ακολουθεί και η Μιροσλάβα. Στην Κωνσταντινούπολη τους περιμένουν με τιμές και ανάλογα αξιώματα. Ο Αλέξιος αρραβωνιάζεται τη Θέκλα, μια απ' τις βασιλοπούλες του Βυζαντίου. Ο πόλεμος όμως που έχει στο μεταξύ ξεσπάσει, φέρνει
τον Αλέξιο, κατ' εντολή του Αυτοκράτορα, διεκπεραιωτή μιας επικίνδυνης αποστολής μέσα στο Βουλγαρικό έδαφος. Μαζί του η Θέκλα μεταμφιεσμένη σε αγόρι, σ' ένα ταξίδι, που σε κάθε του στιγμή καραδοκεί ο θάνατος...Πλοκή, αγωνία, συναισθήματα, ιδανικά, ηρωισμός είναι μερικά απ' τα στοιχεία που συνθέτουν ένα μοναδικό περιπετειώδες ιστορικό μυθιστόρημα. Απο http://e-vivlia.blogspot.com/2008/05/blog-post_05.html

ΠΗΓΗ:ypotheto.blogspot.com

Τα πρεζόνια της εξουσίας δημιούργησαν ένα κράτος πόρνη…



Ζώντας την απόλυτη παραφροσύνη, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό, διαπιστώνουμε πως ο τόπος στον οποίο ζούμε πνέει τα λοίσθια και οι υπεύθυνοι κάθε άλλο παρά ανταποκρίνονται στις ευθύνες που οικειοθελώς ζήτησαν να επωμισθούν.
Η χώρα, έχοντας περιέλθει σε μία οικονομική αθλιότητα, με αποκλειστική ευθύνη των προηγούμενων και των σημερινών πολιτικών ηγεσιών, ολισθαίνει συνεχώς σε μία κατάσταση που μοιάζει περισσότερο με εφιάλτη που καθημερινά γίνεται χειρότερος. Με τα δικαιώματα των πολιτών να παύονται, σε σημείο που ο όρος δημοκρατία αποτελεί απλό ευφημισμό, οι ινστρούχτορες της σύγχρονης πολιτικής διαπλοκής, όργανα του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος και υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, δείχνουν πως έχουν μηδενικό ενδιαφέρον για όλα εκείνα που του Σύνταγμα τους επιτάσσει.
Η ολοένα αυξανόμενη κοινωνική εξαθλίωση, η αντιμετώπιση των πολιτών ως αριθμών, η ανερυθρίαστη παραδοχή της μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και η απόλυτη παράδοση όλων των νόμων και των θεσμών σε «δάνειες δυνάμεις» (όπως ισχυρίσθηκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός), προδίδουν την κατάντια και τα επερχόμενα δεινά τα οποία απειλούν τον κοινωνικό ιστό.
Η ανάγκη χρήματος προκειμένου να εξοφληθούν χρέη της κάκιστης πολιτικής διαχείρισης (και ταυτόχρονα να δημιουργηθούν νέα που υποθηκεύουν την ίδια την χώρα), έχει γίνει ο σκοπός ύπαρξης όλων εκείνων που σαν κοινοί ψεύτες επί σειρά ετών, λειτούργησαν εις βάρος των εθνικών συμφερόντων, οδηγώντας τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια στον σφιχτό εναγκαλισμό των αδηφάγων τοκογλύφων.
Αυτή η ανάγκη χρήματος σήμερα έχει μεταβάλει ολόκληρη τη χώρα και παραμορφώνοντας την φύση και την εν γένει δομή της, την έχει μετατρέψει σε ένα «πρεζόνι» που αναζητά την δόση του, προκειμένου να συνεχίσει να επιζεί μέχρι την επόμενη δόση… Ίσως, όμως, θα πρέπει να σταθούμε στην συμπεριφορά που έχει ο απλός ναρκομανής προκειμένου να εξασφαλίσει την δόση του. Και, δυστυχώς, είναι συμπεριφορά άθλία, αυτοκαταστροφική, αφού δεν αφήνει κανένα ίχνος αξιοπρέπειας στον… «ασθενή» (όπως χαρακτηρίζονται οι ασθενείς, αλλά και όπως αρέσκονται οι κυβερνώντες να χαρακτηρίζουν την χώρα σήμερα), ο οποίος δίνει οτιδήποτε του ζητήσουν προκειμένου να πάρει την «δόση» του.
Βλέπετε καμία διαφορά στην συμπεριφορά του σημερινού πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ή του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και σύσσωμης της θλιβερής κυβέρνησης – υπαλλήλων της οικονομικής κατοχής της τρόικα; Προσφέρουν «γη και ύδωρ» για να εξασφαλίσουν την… επόμενη δόση. Βορά στις ορέξεις των διεθνών τραπεζών και γενικότερα οικονομικών συμφερόντων, γίνονται και οι πολίτες της χώρας… Όλα γίνονται θυσία στον βωμό του χρήματος και υπέρ των δανειστών…
Οι κυβερνώντες βέβαια, απειλούν, τρομοκρατούν, ενίοτε δεν διστάζουν να παραδίδουν μαθήματα ηθικής, θυμίζοντας την θεατρική ατάκα της πόρνης «το έκανα για το παιδί μου…»!!! Ο λαός τρομαγμένος αλλά ταυτόχρονα και θυμωμένος καλείται να καταβάλει τεράστια ποσά στους τοκογλύφους, χωρίς να γνωρίζει καν ποιοι και γιατί δημιούργησαν το χρέος, ποιο ακριβώς είναι το ύψος του χρέους, γιατί δεν υπάρχουν και άλλες λύσεις πέρα από την προτεινόμενη…
Τα πρεζόνια της εξουσίας έχουν κατορθώσει να μεταβάλουν ένα ολόκληρο κράτος σε πρεζόνι που γίνεται πορνίδιο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των… νταβάδων του. Ένα ολόκληρο κράτος ποδηγετείτε από αυτούς που το έχουν κλέψει, κι ενώ παραμένουν ατιμώρητοι διαφημίζουν την ικανότητά τους να επιφέρουν την κάθαρση…! Για να μπορέσουν να ξαναπουλήσουν την «πραμάτεια» τους στους διεθνείς οικονομικούς τρομοκράτες, για να μπορέσουν να ξαναχτίσουν τα «βασίλειά» τους στους υπονόμους της αθλιότητάς τους…
Σκύβω το κεφάλι και μετράω τις μέρες, τα χρόνια τις ζωές που κατασπαταλήθηκαν από τους επιτήδειους κλέφτες που λοιδορούν τους πραγματικούς ιδιοκτήτες αυτής της χώρας… Σκύβω το κεφάλι μου, ξανά και αρχίζω τώρα να μετράω τις πέτρες… Όχι, εγώ δεν θα γίνω το περιφερόμενο πορνίδιό τους… Όχι, εγώ δεν θα καθίσω άλλο άπραγος να μου βιάζουν την λογική, να μου καταστρέφουν όλα αυτά που με ιδρώτα απέκτησα… Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη να παρακολουθήσω την καταδίκη μου βουβός κι αμέτοχος… Τα πρεζόνια και οι νταβάδες της οικονομίας θα με βρουν απέναντί τους, για να μπορώ να αντέχω, αύριο, τον ίδιο μου τον εαυτό…

Κωνσταντίνος                                                                                                                                             ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

Ο ΣΕΒντας ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRnr18bolhA7ieUHSI9TUK1Kt7m8_y5h7q9W7gBuw4gNcdPtuOghYSMUHaIn4RK9vOqNUhI-OyKAsKrSKnIjFiXWEk5-xaCg-AynOoKXp6g01f2JBvsoGIhlJBVymWguEmUbyszhV31OgR/s400/nekrothaftis.jpg
Είναι σχεδόν ανατριχιαστικός ο εθνικός και κοινωνικός αυτισμός των μεγάλων επιχειρήσεων και των εκπροσώπων τους εν Ελλάδι. 

 Κι αν σε κάτι χρησιμεύουν οι προτάσεις του ΣΕΒ στον διάλογο των «κοινωνικών εταίρων» για τις συλλογικές συμβάσεις, είναι ότι δείχνουν και στον τελευταίο των Ελλήνων, πώς σκέφτονται, πώς δρουν, με ποια ευαισθησία απέναντι στη χώρα τους και στην ελληνική κοινωνία λειτουργούν οι εκπρόσωποι του μεγάλου κεφαλαίου.

 Του Θανάση Καρτερου από το Iskra
 Σιγά την είδηση, αυτά τα είπε ο Μαρξ πριν αιώνες, θα πείτε. Σύμφωνοι, αλλά έχουν πάρει δισεκατομμύρια αφτιά (και εκατομμύρια αγύριστα κεφάλια) από την εποχή εκείνη, για να πείσουν ότι το μεγάλο κεφάλαιο άλλαξε. Ότι έπαθε κι έμαθε να λειτουργεί στις σύγχρονες κοινωνίες με σύγχρονους κανόνες. Δέχεται πια ότι πρέπει να πληρώνει φόρους, να συμβάλλει στην ασφάλιση των εργαζομένων, να συναινεί σε ανθρώπινα ωράρια, να μην επιμένει στη φονική ασυδοσία. Έγινε κοινωνικός εταίρος!
Αμ δε! Η Χάρτα Δασκαλόπουλου, μνημείο ιδιοτέλειας και ανθρωποφαγίας, άλλα δείχνει. Οι συνυπογράφοντες ακολουθούν την ιστορική τους παράδοση: Όταν η χώρα πάει καλά κερδίζουν. Όταν η χώρα γονατίζει κερδίζουν περισσότερα. Μια ματιά στην ιστορία, στον πόλεμο, στην κατοχή και στις δικτατορίες, αρκεί να πείσει και τον πιο δύσπιστο. Όταν η κοινωνία ματώνει με το λουρί στον σβέρκο, αυτοί πέφτουν πάνω της για να την εξοντώσουν τελειωτικά εν ονόματι του κέρδους.
Κατά τούτο η κρίση και το Μνημόνιο είναι για τον ΣΕΒ ευκαιρία. Αν οι κοινωνικοί αγώνες επέβαλαν περιορισμούς στην ασυδοσία των μελών του και στην εκμετάλλευση των εργαζομένων και της κοινωνίας, τώρα μπορεί να οργανώσει την αντεπίθεσή του. Να πάρει πίσω όσα υποχρεώθηκε να παραχωρήσει. Να αποδείξει έτσι ότι αυτό που οραματίζεται είναι μια φτηνή, πρόθυμη και πλήρως υποταγμένη κοινωνία, σε ένα πλήρως υποταγμένο στα 230 σημεία του Δασκαλόπουλου κράτος!
Κουβέντα φυσικά για όσα προκλητικά, διαχρονικά και διακομματικά τους παραχωρεί το κράτος, για το ότι η τρόικα, που ξεσκίζει τους πάντες, χαϊδεύει μόνο αυτούς, για τη διαπλοκή, τις προμήθειες, τις αρπαχτές, τη διαφθορά, την οικονομική αιμορραγία και την ηθική γάγγραινα που τα δοντάκια τους προκαλούν και αναπαράγουν στο κράτος και στη χώρα. Είναι απασχολημένοι βλέπετε, τώρα που βρήκαν την τρόικα- παπά, να νεκραναστήσουν το παλιό τους όνειρο του νεκροθάφτη σε μια κοινωνία νεκρών...                                                         ΠΗΓΗ:listonplace.blogspot.com

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ!


Μυκονιάτο, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΠΗΓΗ:thalamofilakas.blogspot.com

Υπό το ΦΟΒΟ να διαλυθεί η ΓΣΣΕ βρέθηκε...Γιάφκα "Σέχτας Επαναστατών"



Έχουμε μία μεγάλη απορία!!!

Πως είναι δυνατόν κάθε που κινδυνεύει η "εφαρμογή" του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ να εμφανίζεται η "τρομοκρατία!!!

Σήμερα που σχεδόν διαλύθηκε η "ξεπουλημένη"  ΓΣΣΕ και υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξουν δραματικά οι συνθήκες του εργατικού κινήματος , για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε από το πουθενά η "Τρομοκρατία". Τυχαίο ;
 
Σε υπόθεση που συνδέεται με την εγχώρια τρομοκρατία παραπέμπουν οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ που εντόπισε όπλα σε γκαράζ στη Νέα Σμύρνη. Έρευνες και σε σπίτια και συλλήψεις. Πιθανή σύνδεση με οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών"


Πάνω από 10 άτομα από όλες τις περιοχές της Αθήνας (και τα Εξάρχεια) έχουν οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ και ανακρίνονται στα πλαίσια της επιχείρησης που ξεκίνησε μετά τον εντοπισμό της γιάφκας με τα όπλα σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.
Παράλληλα έχουν γίνει έρευνες σε τέσσερα σπίτια υπόπτων, ενώ η επιχείρηση λαμβάνει διαστάσεις μεγάλης κλίμακας.
Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε μεγάλο αριθμό όπλων (πιστόλια και αυτόματα) σε ένα γκαράζ στην οδό Καισαρείας στην Νέα Σμύρνη και έχουν συλληφθεί μεταξύ άλλων και δύο άτομα ηλικίας 25 και 27 ετών. Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησαν άλλες δύο συλλήψεις, ενώ οι έρευνες και οι προσαγωγές συνεχίζονται.
Ανεπίσημα από την ΕΛΑΣ γίνεται λόγος για πολύ σοβαρή υπόθεση που σχετίζεται με την τρομοκρατική οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών" και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.
Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής και της Σήμανσης ερευνά το χώρο του γκαράζ και τα σπίτια των συλληφθέντων, οι οποίοι φέρονται να συνδέονται με υποθέσεις τρομοκρατίας.
Η οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών" μεταξύ άλλων έχει αναλάβει την ευθύνη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις 3 Φεβρουαρίου 2009 με επίθεση με αυτόματα και χειροβομβίδα στο αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού. Στις 4 Φεβρουαρίου άφησαν ένα CD ROM με την προκήρυξη στον τάφο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.
Το πρώτο θύμα της οργάνωσης ήταν ο αστυνομικός Νεκτάριος Σάββας 41 χρόνων, τον οποίο πυροβόλησαν και σκότωσαν στις 17 Ιούνίου 2007 στην οδό Δημητρακοπούλου στα Πατήσια, ενώ εκτελούσε υπηρεσία φύλαξης στόχου- μάρτυρα κατηγορίας σε δίκη τρομοκρατίας.  Επρόκειτο για την πρώην σύζυγο του κατηγούμενου στη δίκη του ΕΛΑ, Αγγελέτου Κανά, Σοφία Κυριακίδου και ο αστυνομικός που υπηρετούσε στην Αντιτρομοκρατική, βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, σταθευμένο σε πρασιά. Τον πυροβόλησαν με πιστόλι τουλάχιστον 20 φορές.

πηγη                                                                                                                                                          ΠΗΓΗ:listonplace.blogspot.com

"ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ": ΕΝΑ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΥΡΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!

Ποιὸς εἶδε κράτος λιγοστὸ
σ᾿ ὅλη τὴ γῆ μοναδικό,
ἑκατὸ νὰ ἐξοδεύῃ
καὶ πενήντα νὰ μαζεύῃ;

Νὰ τρέφῃ ὅλους τοὺς ἀργούς,
νἄχῃ ἑπτὰ Πρωθυπουργούς,
ταμεῖο δίχως χρήματα
καὶ δόξης τόσα μνήματα;

Νἄχῃ κλητῆρες γιὰ φρουρὰ
καὶ νὰ σὲ κλέβουν φανερά,
κι ἐνῷ αὐτοὶ σὲ κλέβουνε
τὸν κλέφτη νὰ γυρεύουνε;

Κλέφτες φτωχοὶ καὶ ἄρχοντες μὲ ἅμαξες καὶ ἄτια,
κλέφτες χωρὶς μία πῆχυ γῆ καὶ κλέφτες μὲ παλάτια,
ὁ ἕνας κλέβει ὄρνιθες καὶ σκάφες γιὰ ψωμὶ
ὁ ἄλλος τὸ ἔθνος σύσσωμο γιὰ πλούτη καὶ τιμή.

Ὅλα σ᾿ αὐτὴ τὴ γῆ μασκαρευτῆκαν
ὀνείρατα, ἐλπίδες καὶ σκοποί,
οἱ μοῦρες μας μουτσοῦνες ἐγινῆκαν
δὲν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.

Ὁ Ἕλληνας δυὸ δίκαια ἀσκεῖ πανελευθέρως,
συνέρχεσθαί τε καὶ οὐρεῖν εἰς ὅποιο θέλει μέρος.

Χαρὰ στοὺς χασομέρηδες! χαρὰ στοὺς ἀρλεκίνους!
σκλάβος ξανάσκυψε ὁ ρωμιὸς καὶ δασκαλοκρατιέται.

Γι᾿ αὐτὸ τὸ κράτος, ποὺ τιμᾶ τὰ ξέστρωτα γαϊδούρια,
σικτὶρ στὰ χρόνια τὰ παλιά, σικτὶρ καὶ στὰ καινούργια!

Καὶ τῶν σοφῶν οἱ λόγοι θαρρῶ πὼς εἶναι ψώρα,
πιστὸς εἰς ὅ,τι λέγει κανένας δὲν ἐφάνη...
αὐτὸς ὁ πλάνος κόσμος καὶ πάντοτε καὶ τώρα,
δὲν κάνει ὅ,τι λέγει, δὲν λέγει ὅ,τι κάνει.

Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαῖο,
ὕφος τοῦ γόη, ψευτομοιραῖο.
Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.
Σπαθὶ ἀντίληψη, μυαλὸ ξεφτέρι,
κάτι μισόμαθε κι ὅλα τὰ ξέρει.
Κι ἀπὸ προσπάππου κι ἀπὸ παπποῦ
συγχρόνως μποῦφος καὶ ἀλεποῦ.

Καὶ ψωμοτύρι καὶ γιὰ καφὲ
τὸ «δὲ βαρυέσαι» κι «ὢχ ἀδερφέ».
Ὡσὰν πολίτης, σκυφτὸς ραγιᾶς
σὰν πιάσει πόστο: δερβεναγᾶς.

Θέλει ἀκόμα -κι αὐτὸ εἶναι ὡραῖο-
νὰ παριστάνει τὸν εὐρωπαῖο.
Στὰ δυὸ φορώντας τὰ πόδια πού ῾χει
στό ῾να λουστρίνι, στ᾿ ἄλλο τσαρούχι.

Δυστυχία σου Ἑλλάς, μὲ τὰ τέκνα ποὺ γεννᾶς.
Ὦ Ελλάς, ἡρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;


ΣΥΝΤΟΜΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΥΡΗ,ΕΔΩ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ...ΠΡΩΤΟΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ!                      ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ:ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΖΑΝ-ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΛΟΜΠΑΝΙ ΣΤΗΝ Α1 ΤΟΥ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΦΑΓΟΥ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ,ΞΕΦΤΙΛΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (!!!),ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Α1,ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ "ΤΑ ΝΕΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ":
ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ (ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ,ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ):
ΕΝΙΟΤΕ ΟΜΩΣ,ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ...ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΕΔΩ:

Ρόμπα κάνουν τον Καρατζαφέρη και τα τσιράκια του οι αναρχοπαπάρες. 

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ;

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ" ΣΑΣ!

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ...ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΦΑΓΟΙ!

ΟΥΤΕ Η..."ΑΥΓΗ" ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΘΡΑ!                                                                                                                   ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ: «ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ»



Αντώνη μου νοιώθεις τόσο...... όσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι. . .

Ο Κανάκης (ο γνωστός με τα μπαρ που απασχολεί ανασφάλιστα κοριτσάκια για 400 ευρώ) παρουσιάζει στο "Ράδιο Αρβύλα" ένα ηχητικό όπου ακούγονται ΓΑΠ-Σαμαράς να λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα και αρχίζει τα σχόλια του στυλ "λένε ακριβώς τα ίδια" και αναρωτιέται «ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ όταν μας λένε ακριβώς τα ίδια τα δύο αντίθετα κόμματα»...
Να του πούμε λοιπόν ότι ......νοιώθει όσο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ.....(video παρακάτω )
μιας και αποκρύπτει ότι ο ΓΑΠ λέει, ότι ακούγεται στο ηχητικό, στην ΔΕΘ του 2009 και ο Σαμαράς την επόμενη χρονιά στη ΔΕΘ του 2010 υπενθυμίζει τι είπε ο Γιωργάκης από το.....
ίδιο βήμα ένα χρόνο πριν και επαναλαμβάνει επακριβώς τα λόγια του προκειμένου να δείξει την ανευθυνότητά του...




ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣAI ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΝΑΚΗ;  ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.com

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ολόκληρη η επιστολή Πάγκαλου στη zougla.gr

 Όνομα: ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Επώνυμο: ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Περιοχή:
E-mail: pangalos@otenet.gr

Μήνυμα: Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010 και σήμερα, 3 Δεκεμβρίου 2010 αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό σας χώρο (blog χρηστών) σωρεία ανώνυμων συκοφαντικών και εξυβριστικών σχολίων τα οποία είχαν ως άμεσο στόχο να πλήξουν την τιμή, την αξιοπρέπειά και την υπόληψή μου και να προσβάλουν εν γένει την προσωπικότητά μου. Συγκεκριμένα αναρτήθηκαν τα κάτωθι:                                                                          
1) Τελικά, ΤΡΟΪΚΑ-λά ο άνθρωπος. Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 15:20 Όταν η λαιμαργία δέν ελέγχεται κ. Πάγκαλε θα υποστούμε και τις συνέπειες. Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 15:20

2) O ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΦΡΟ!!!!!! Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 13:04 MAKARI ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!!ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ Κ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!!!!!!ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΣΣΣ!!!!!!!!!!ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟ!!!!!!!! Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 13:04


3) ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!!! Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 12:55 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!! O ριρής (εκ του Θοδωρής), δεν είναι μόνο το παχύδερμο της πολιτικής, δεν είναι μόνο Μεγάλος Τραγουδιστής, είναι και Μεγάλος Ποιητής. Μάλιστα. Ο εγγονός του πιο γελοίου δικτάτορα, Ο εγγονός του πνευματικού πατέρα των Ταγμάτων Ασφαλείας, Ο ξεφτιλισμένος υπουργός των Ιμίων (που πέρναγε το βράδυ της κρίσης συνεντευξιαζόμενος στον Χατζηνικολάου), Ο ρουφιάνος του " ... πέταξέ τον έξω Σάββα παιδί μου", Αυτός ο ΑΛΗΤΗΣ ... Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 12:55


4) ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΑΓΚΑΛΟ!!!!!! Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 10:13 ΠΑΓΚΑΛΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!!!!!!ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 10:13


5) ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΑΓΚΑΛΟ!!!!!! Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 10:13 ΠΑΓΚΑΛΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!!!!!!ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταία ενημέρω ση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 10:13


6) Ο ΧΟΝΤΡΟΣ (ΠΑΓΚΑΛΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!!! Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 09:52 ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ!!!!!!!!!ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 09:52


7) Πάγκαλε ΜΑΖΙ τα φαγαμε τα λεφτά ή ΜΑΖΙ (εσεις οι 300);;;;;;;; Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010, 00:46 Πάγκαλε: ΜΑΖΙ τα φαγαμε τα λεφτά ή ΜΑΖΙ (εσεις οι 300);;;;;;;;;;;;;; Ειναι μια ερωτηση που χρειαζετε απαντηση από τον Ελληνα Πάγκαλο... όχι τον ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΓΚΑΛΟ. Εδώ εδωσες διαταγη στα ΙΜΙΑ του 1996 να κατεβουν οι Ελληνικες σημαιες απο τις βραχονησιδες και να πουν οι βατραχανθρωποι ολοι εκει η δυναμη των Ο.Υ.Κ οτι τις πηρε ο ανεμος... ΠΡΟΔΩΤΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ... ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗ... ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ... http://img442.imageshack.us/img442/5390/rambothemissingyearsscc.jpg Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010, 00:46


Εσείς παρόλο που είχατε την υποχρέωση να ελέγξετε το περιεχόμενό τους, είτε δεν το πράξατε, είτε δολίως επιτρέψατε την ανάρτησή τους. Τα σχετικά σχόλια, μάλιστα, συνοδεύονταν από παραποιημένες φωτογραφίες μου, παρακινώντας, έτσι, μεγάλο αριθμό αναγνωστών να τα διαβάσουν. Ως γνωστόν είμαι υπέρμαχος της καλόπιστης ή οξείας, ακόμα, κριτικής, ιδίως όταν αυτή αφορά σε πολιτικά πρόσωπα. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, δεν υφίσταμαι κριτική, αλλά άθλια και ρατσιστικά σχόλια άγνωστων ατόμων, τα οποία καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία για να ικανοποιήσουν ανομολόγητες επιδιώξεις, να υπηρετήσουν σκοτεινά σχέδια αποσταθεροποίησης του πολιτεύματος και του Κράτους, αλλά και να καλλιεργήσουν το μίσος εναντίον μου, γεγονός, το οποίο προφανώς συνιστά απειλή για τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα. Κατόπιν τούτων και δεδομένου ότι έχει πληγεί βάναυσα η τιμή και η αξιοπρέπειά μου, σας καλώ να διαγράψετε ΑΜΕΣΑ τα ανωτέρω αναρτημένα σχόλια ή όποια άλλα, παρόμοιου περιεχομένου και να διακόψετε το λογαριασμό του χρήστη – μέλους ή των χρηστών – μελών, γνωστοποιώντας μου, παράλληλα, τα πλήρη στοιχεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας κλπ.) αυτών, ώστε να προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Άλλως θα σας θεωρήσω συνυπεύθυνους στις πιο πάνω παράνομες ενέργειες.                                          ΠΗΓΗ:kapistri.blogspot.com

ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:"Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ"!



Έχουμε βαρεθεί να σε...φτύνουμε,καταξεφτιλισμένε:




Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ,ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ,ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΤΟΥ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" ΚΛΠ,ΕΙΝΑΙ...ΕΞΥΠΝΟΣ,ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

Εμ γιατί νομίζετε ότι τον βγάζει-λιγότερο βέβαια,λόγω...αφεντικίνας-ο Χατζηνικολάου και χαριεντίζεται μαζί του;Για να μιλήσει για Εθνικά Θέματα;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ,ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΝ...ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ!                                                                                              ΠΗΓΗ:alithiastofos.blogspot.com

Όλο τις δικές σου επιθυμίες θέλεις να περνάς. Οι δικές μας επιθυμίες είναι να φύγεις από την Ελλάδα και να πας στην πατρίδα σου, όπου και γεννήθηκες…


  • Συμφωνία των κοινωνικών εταίρων για το ζήτημα των επιχειρησιακών συμβάσεων επιθυμεί ο πρωθυπουργός. Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο Γ. Παπανδρέου ανέφερε ότι κάθε προσπάθεια των κοινωνικών εταίρων να βρουν λύση από κοινού, θα χαίρει τις προσωπικής του στήριξης. Χαρακτήρισε, ωστόσο, ασφυκτικό το πλαίσιο στο οποίο καλούνται να κινηθούν. "Είναι σημαντικό σε θέματα κοινωνικής, οικονομικής και εργασιακής πολιτικής να επιδιώκουμε και να πετυχαίνουμε ευρύτερες συναινέσεις", πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

    Παρουσίασε ως σημαντική εξέλιξη την παράταση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ, λέγοντας ότι δεν είναι χαριστική πράξη, αλλά επιβράβευση των προσπαθειών της χώρας. "Δεν εφησυχάζουμε. Το 2011 θα είναι η χρονιά των μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών", επανέλαβε.                                                ΠΗΓΗ:pontikopagida.blogspot.com

  • Ακόμα και η ύπαρξη του είναι κακία ντροπή για τους εργαζόμενους αυτής της χώρας. Κι όμως επιμένει να κάθετε στην καρέκλα του, λες και είναι ιδιοκτησία του…


  • Σε οξυμένο κλίμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο το Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ, με τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας να δέχεται πυρά εκ των έσω για τη στάση του.

    Οι συζητήσεις μεταξύ των κοινωνικών εταίρων θα συνεχισθούν και τις επόμενες ημέρες, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη η Λούκα Κατσέλη θα παρουσιάσει στο υπουργικό συμβούλιο το νομοσχέδιο για τις επιχειρησιακές συμβάσεις ειδικών συνθηκών.

    Η ΓΣΕΕ, με επιστολή της στην υπουργό Εργασίας και τον πρόεδρο της Επιτροπής για τα Εργασιακά, Γιάννη Κουκιάδη, ζητά ως προαπαιτούμενο για οποιαδήποτε συμφωνία να ισχύσει ο όρος τον οποίο έχουν ήδη προσυπογράψει οι εταίροι σχετικά με την επέκταση των συμβάσεων.

    Επιπλέον η ΓΣΕΕ χαρακτηρίζει τη μείωση του 12% ως γενικευμένη, που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι σε ποιες επιχειρήσεις θα παρέχεται αυτή η δυνατότητα.

    Από την πλευρά της η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, με επιστολή της προσκαλεί τον πρωθυπουργό να αξιολογήσει θετικά τις θέσεις του εμπορικού κόσμου κατά την τελική σύνταξη και κατάθεση του σχετικού σχεδίου νόμου στην Βουλή.                                                                                   ΠΗΓΗ:pontikopagida.blogspot.com

  • Ο Πάγκαλος ζητά από τη zougla τα στοιχεία όσων τον σχολίασαν αρνητικά στο blog της!

    ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ZOUGLA.GR ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΗΣ
    Τα ΄παμε πολλές φορές. Στο διαδίκτυο υπάρχει πλήρης και απόλυτη ελευθερία και ασυδοσία, εκτός αν θίγονται στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Για τον Κώστα Καραμανλή, θα βρείτε χιλιάδες υβριστικά και χυδαία σχόλια, ακόμη και...
     για τη σύζυγό του (από έντεχνο μέχρι ....βαρύ λαϊκό) . Για τον μακαρίτη Χριστόδουλο και για τον Άνθιμο, μπορείτε να βρείτε βόθρους ολόκληρους. Ένα εκατομμύριο φορές χειρότερα από τα ..μέτρια μπινελίκια για Πάγκαλο.
    Αλλά, στο ΠΑΣΟΚ δεν χαρίζονται! Όποιος πεί κουβέντα, βάζουν τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος στο κατόπι του (η οποία φέρνει αποτελέσματα. Μόνο όταν βρίζονται αντίπαλοι δεν μπορεί να "εντοπίσει").

    Η επιστολή του κ.Πάγκαλου, όπως τη δημοσιεύει το portal zougla
    Όνομα: ΘΕΟΔΩΡΟΣ
    Επώνυμο: ΠΑΓΚΑΛΟΣ
    Περιοχή:
    E-mail: pangalos@otenet.gr

    Μήνυμα: Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010 και σήμερα, 3 Δεκεμβρίου 2010 αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό σας χώρο (blog χρηστών) σωρεία ανώνυμων συκοφαντικών και εξυβριστικών σχολίων τα οποία είχαν ως άμεσο στόχο να πλήξουν την τιμή, την αξιοπρέπειά και την υπόληψή μου και να προσβάλουν εν γένει την προσωπικότητά μου. Συγκεκριμένα αναρτήθηκαν τα κάτωθι:

    1) Τελικά, ΤΡΟΪΚΑ-λά ο άνθρωπος. Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 15:20 Όταν η λαιμαργία δέν ελέγχεται κ. Πάγκαλε θα υποστούμε και τις συνέπειες. Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 15:20

    2) O ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΦΡΟ!!!!!! Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 13:04 MAKARI ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!!ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ Κ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!!!!!!ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΣΣΣ!!!!!!!!!!ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟ!!!!!!!! Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 13:04

    3) ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!!! Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 12:55 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!! O ριρής (εκ του Θοδωρής), δεν είναι μόνο το παχύδερμο της πολιτικής, δεν είναι μόνο Μεγάλος Τραγουδιστής, είναι και Μεγάλος Ποιητής. Μάλιστα. Ο εγγονός του πιο γελοίου δικτάτορα, Ο εγγονός του πνευματικού πατέρα των Ταγμάτων Ασφαλείας, Ο ξεφτιλισμένος υπουργός των Ιμίων (που πέρναγε το βράδυ της κρίσης συνεντευξιαζόμενος στον Χατζηνικολάου), Ο ρουφιάνος του " ... πέταξέ τον έξω Σάββα παιδί μου", Αυτός ο ΑΛΗΤΗΣ ... Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 12:55

    4) ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΑΓΚΑΛΟ!!!!!! Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 10:13 ΠΑΓΚΑΛΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!!!!!!ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 10:13

    5) ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΠΑΓΚΑΛΟ!!!!!! Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 10:13 ΠΑΓΚΑΛΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!!!!!!ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταία ενημέρω ση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 10:13

    6) Ο ΧΟΝΤΡΟΣ (ΠΑΓΚΑΛΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!!!! Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 09:52 ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ!!!!!!!!!ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010, 09:52

    7) Πάγκαλε ΜΑΖΙ τα φαγαμε τα λεφτά ή ΜΑΖΙ (εσεις οι 300);;;;;;;; Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010, 00:46 Πάγκαλε: ΜΑΖΙ τα φαγαμε τα λεφτά ή ΜΑΖΙ (εσεις οι 300);;;;;;;;;;;;;; Ειναι μια ερωτηση που χρειαζετε απαντηση από τον Ελληνα Πάγκαλο... όχι τον ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΓΚΑΛΟ. Εδώ εδωσες διαταγη στα ΙΜΙΑ του 1996 να κατεβουν οι Ελληνικες σημαιες απο τις βραχονησιδες και να πουν οι βατραχανθρωποι ολοι εκει η δυναμη των Ο.Υ.Κ οτι τις πηρε ο ανεμος... ΠΡΟΔΩΤΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ... ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΑΥΡΩΣΗ... ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ... http://img442.imageshack.us/img442/5390/rambothemissingyearsscc.jpg  Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010, 00:46

    Εσείς παρόλο που είχατε την υποχρέωση να ελέγξετε το περιεχόμενό τους, είτε δεν το πράξατε, είτε δολίως επιτρέψατε την ανάρτησή τους. Τα σχετικά σχόλια, μάλιστα, συνοδεύονταν από παραποιημένες φωτογραφίες μου, παρακινώντας, έτσι, μεγάλο αριθμό αναγνωστών να τα διαβάσουν. Ως γνωστόν είμαι υπέρμαχος της καλόπιστης ή οξείας, ακόμα, κριτικής, ιδίως όταν αυτή αφορά σε πολιτικά πρόσωπα. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, δεν υφίσταμαι κριτική, αλλά άθλια και ρατσιστικά σχόλια άγνωστων ατόμων, τα οποία καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία για να ικανοποιήσουν ανομολόγητες επιδιώξεις, να υπηρετήσουν σκοτεινά σχέδια αποσταθεροποίησης του πολιτεύματος και του Κράτους, αλλά και να καλλιεργήσουν το μίσος εναντίον μου, γεγονός, το οποίο προφανώς συνιστά απειλή για τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα. Κατόπιν τούτων και δεδομένου ότι έχει πληγεί βάναυσα η τιμή και η αξιοπρέπειά μου, σας καλώ να διαγράψετε ΑΜΕΣΑ τα ανωτέρω αναρτημένα σχόλια ή όποια άλλα, παρόμοιου περιεχομένου και να διακόψετε το λογαριασμό του χρήστη – μέλους ή των χρηστών – μελών, γνωστοποιώντας μου, παράλληλα, τα πλήρη στοιχεία (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας κλπ.) αυτών, ώστε να προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Άλλως θα σας θεωρήσω συνυπεύθυνους στις πιο πάνω παράνομες ενέργειες.

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=214789&cid=4                                                                        ΠΗΓΗ:taxalia.blogspot.com

    WIKILEAKS> Ντοκουμέντα-σοκ για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και φωτογραφίες που θα προκαλέσουν πάταγο από τον τραυματισμό του Σάββα Ξηρού!



     
    Nτοκουμέντα για το παρασκήνιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, έχει στη κατοχή του το WIKILEAKS!
    Σύμφωνα με Σουηδούς δημοσιογράφους αφορούν  την ανάληψη της Ολυμπιάδας από τη χώρα μας  και εμπλέκουν  πρόσωπα από την οικονομική, τη πολιτική, και την επιχειρηματική  ζωή της χώρας, σ ένα περίεργο γαιτανάκι με μυστικές  υπηρεσίες, εμπόρους όπλων ακόμη και μεγαλεμπόρους ναρκωτικών.
    Οι Σουηδοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν, πως αυτές οι αποκαλύψεις  πιθανόν να σταθούν μοιραίες  για τη πολιτική ζωή της Ελλάδας,  ειδικά σ αυτή τη συγκυρία μια και εμπλέκουν παραδοσιακές πολιτικές και επιχειρηματικές οικογένειες  της χώρας.
    Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έγγραφα που αφορούν ακόμη και την εξάρθρωση της «17Ν» δύο χρόνια πριν τους Ολυμπιακούς, ενώ ανάμεσα στα στοιχεία του Wikileaks, υπάρχουν και φωτογραφίες από την έκρηξη του Πειραιά που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Ξηρού, η δημοσίευση των οποίων θα προκαλέσει πάταγο!
       ΠΗΓΗ:www.kourdistoportocali.com

    Τα γουρούνια και οι λάσπες



    Ο Γιωργάκης δήλωσε ότι είναι υπερήφανος που είναι γουρούνι. Οι υπόλοιποι 299 του χοιροστασίου τηρούν σιγή ιχθύος. Προφανώς αν μιλήσουν δεν θα έχει φαΐ.

    Όλοι αυτοί έχουν κυλιστεί στο βούρκο της πολιτικής (με την κακή έννοια) και η μπόχα που βγάζουν τους φαντάζει σαν το πιο ευωδιαστό άρωμα.

    Πλέον θα μπορούμε άνετα και χωρίς να κινδυνεύουμε να συλληφθούμε για εξύβριση της αρχής να βροντοφωνάζουμε στις διαδηλώσεις «Πολιτικοί, γουρούνια, αποφάγια».

    Θα πρέπει πάντως να δώσουμε συγχαρητήρια στον Γιωργάκη γιατί είναι ο πρώτος πολιτικός που έκανε τόσο ξεκάθαρη αυτοκριτική λέγοντας ότι είναι γουρούνι.

    Καλά, μην περιμένεις να έχει και την τσίπα να παραιτηθεί. Είπαμε.

    Και επιτέλους λύθηκε και εκείνο το μυστήριο. Κάθε φορά που περνούσα από την βουλή κάτι βρώμαγε και δεν ήξερα τι.

    Πίστευα ότι η μπόχα ήταν από τις βρωμιές τους. Αλλά τελικά δεν ήταν μόνο από αυτές.

    Για να καταλάβετε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο να σας θυμίσω ότι στο γνωστό βιβλίο του Όργουελ «Η Φάρμα των ζώων» κουμάντο έκαναν τα γουρούνια.

    Τα οποία τα είχαν κάνει πλακάκια με τους ανθρώπους, όπως καλή ώρα το δικό μας γουρούνι με τους τροϊκανούς, και είχαν υποδουλώσει και εκμεταλλευόντουσαν τα υπόλοιπα ζώα.

    Τα οποία ζώα, όπως και με την πλειοψηφία των ψηφοφόρων, πίστευαν στις καλές προθέσεις των γουρουνιών.

    Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει με την προπαγάνδα. Μας κάνουν πλύση εγκεφάλου ώστε να είμαστε ευτυχείς για όλα τα δεινά που μας συμβαίνουν.

    Το ΔΝΤ είναι η σωτηρία μας, η επιμήκυνση του χρέους είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στην χώρα μας τους τελευταίους πέντε αιώνες, η μείωση των μισθών είναι ένα ευχάριστο γεγονός.

    Το έχω πει πολλάκις. Γιατί μας βασανίζουν έτσι; Ας μας το πουν εξαρχής. Όποιος θέλει να έχει δουλειά θα πρέπει να πληρώνει. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη.

    Για πλουτίσουν οι τραπεζίτες.

    Αν δεν είχαμε τις τράπεζες τι θα κάναμε; Ούτε θα χρωστάγαμε τα δάνεια που δίνουν ένα νόημα στην ζωή μας, ούτε θα μας έκοβαν μισθούς και συντάξεις για να τροφοδοτήσουν τα τραπεζικά ταμεία… Μίζερα θα ζούσαμε.

    Και έχεις τώρα και αυτούς που κατηγορούν τον πατερούλη των εργαζόμενων, τον Παναγόπουλο, λέγοντας ότι συμφώνησε κρυφά με τον ΣΕΒ για μείωση μισθών κατά 12%.

    Αχάριστοι. Ο άνθρωπος το πάλεψε με νύχια και με δόντια. 10% έλεγε ο ΣΕΒ, 15% ο Παναγόπουλος. Και τελικά μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις έφτασαν στο 12%.

    Μείωση μισθών. Απλά ο Παναγόπουλος σαν καλός συνδικαλιστής που είναι είχε μάθει να αγωνίζεται και αξιοπρεπείς αυξήσεις των μισθών και έβαζε πάντα τον πήχη λίγο ψηλά ώστε τελικά να πέσει κοντά στον πραγματικό του στόχο.

    Απλά μπερδεύτηκε λιγάκι και δεν κατάλαβε ότι ετούτη τη φορά συζητούσαν για μειώσεις και όχι για αυξήσεις.

    Megaλη ιστορία….

    Προχθές η εκπομπή «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» ήταν για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

    Την ώρα της δολοφονίας υπήρχε μια κυρία που τράβηξε με την κάμερα της όλο το σκηνικό. Αυτό το βίντεο έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην δίκη.

    Το ίδιο βίντεο εκείνες τις μέρες είχε παίξει και στο MEGA. Μόνο που σε σχέση με το αρχικό βίντεο υπήρχε μια μικρή διαφορά.

    Στο βίντεο που έπαιξε το μεγάλο της προπαγάνδας κανάλι είχε προστεθεί ήχος από σπασίματα ώστε να σου δίνει την εντύπωση ότι εκείνη την ώρα γινόντουσαν επεισόδια.

    Και με αυτόν τον τρόπο έδινε μια άλλη διάσταση, πιο ευνοϊκή για τον δολοφόνο αστυνομικό…

    Μικρές λεπτομέρειες για το πώς χτίζεται η προπαγάνδα. Και για το πόσο επιφυλακτικοί πρέπει να είμαστε, όχι μόνο σε όσα ακούμε αλλά και σε όσα βλέπουμε.

    Η εικόνα είναι ο σημαντικότερος σύμμαχος των προπαγανδιστών. Και ξέρουν να την χειριστούν πολύ καλά.

    Μικρός Φωκίων.                                                                                                                                     ΠΗΓΗ:mikrosfokion.blogspot.com

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

    Ένα πόρισμα ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ βγήκε πριν απο λίγες ώρες και ρίχνει συγκεκριμένες ευθύνες με ΟΝΟΜΑΤΑ και διευθύνσεις. Πρώτος και κύριος υπεύθυνος ο τραπεζίτης

    πρόεδρος της Κεντρικής τράπεζας της ...Ισλανδίας, τραπεζίτες ιδιωτικών τραπεζών και ο πρώην πρωθυπουργός. Αυτή την έρευνα την έκανε ανεξάρτητη αρχή στην Ισλανδία - όχι βουλευτές και βολεμένοι κομματάρχες όπως εδώ- που είχε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του κράτους, δικαίωμα κατάσχεσης στοιχείων, ξεχωριστό προυπολογισμό και ...ΟΓΔΟΝΤΑ υπαλλήλους στη διάθεσή της!
    Αυτά στην ...ΙΣΛΑΝΔΙΑ. Αυτά έκαναν οι περήφανοι απόγονοι των Βίκιγκ...
    Εδώ στο Τουρκομπαρόκ κρατίδιο του Ελλαδιστάν τις έρευνες τις κάνουν οι ...υπάλληλοι των πολιτικών οικογενειών που μας κυβερνούν εδώ και πολλές δεκαετίες....                                           ΠΗΓΗ:taxalia.blogspot.com

    Μας έχει πρήξει τ'αντίδια ο Κώνστας και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι με το ότι δεν παράγουμε τίποτα. Διαβάστε εδώ εξαγωγικές ''πρωτιές'' της χώρας































    Μαγνήσιο: Ο μαγνησίτης που εξάγει η χώρα μας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

    Αλουμίνιο: Εδώ και μερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουμίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην Ευρώπη σε παραγωγή του αλουμινίου, με χιλιάδες εφαρμογές.

    Βωξίτης: Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη βωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο βωξίτης χρησιμοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, μεταλλικών κατασκευών και αλλού.

    Σμηκτίτες: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες στην εξόρυξη σμηκτιτών, οι οποίοι έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών, όπως η διάθεση αποβλήτων, τα φάρμακα, τα καλλυντικά και άλλα.

    Νικέλιο: H Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με σημαντικά κοιτάσματα νικελίου στο υπέδαφός της. Υπάρχει ένα συγκρότημα παραγωγής νικελίου, του μεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.

    στην παγκόσμια παραγωγή ελιάς κ λαδιού

    15% της παγκόσμια παραγωγής (ελιά-λάδι)

    σε παραγωγή κρόκου. (saffron)

    σε εξαγωγες σπαραγγιων

    παγκοσμίως σε εξαγωγές βαμβακιού (τo 2004 ήμασταν 4)

    11η σε παραγωγή βαμβακιού

    14η σε αφίξεις τουριστων. 18,2 εκ

    16η σε εξαγωγές τυροκομικών προιόντων

    και φυσικά είμαστε το νούμεροτης ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

    και οτιδήποτε άλλο μπορεί να μου ξέφυγε στο ψάξημο. (Το θέμα δεν είναι copy-paste και μας πήρε περίπου μια εβδομάδα προετοιμασία)                                                                                                     ΠΗΓΗ:to-sisaki.blogspot.com

    Κβαντικό χρήμα: Ο μελλοντικός εφιάλτης κάθε παραχαράκτη.



    Μετά το υλικό χρήμα ήρθε το πλαστικό χρήμα και κατόπιν το ηλεκτρονικό χρήμα. Τώρα μερικοί επιστήμονες ετοιμάζουν ένα ακόμη πιο τολμηρό βήμα, που θα οδηγήσει στην περαιτέρω "εξαϋλωση" του χρήματος, με την ταυτόχρονη προσδοκία να κάνουν το χρήμα πραγματικά απαραβίαστο από κάθε επίδοξο παραχαράκτη. Πρόκειται για το κβαντικό χρήμα, το οποίο θα είναι όχι μόνο καθαρή πληροφορία που θα μπορεί να αποθηκευτεί και να μεταδοθεί ηλεκτρονικά (π.χ. μέσω του Ίντερνετ), όπως μια εικόνα ή ένα βίντεο, αλλά επίσης θα έχει κβαντικές ιδιότητες και συνεπώς δεν θα μπορεί να αντιγραφεί από κανένα χάκερ ή άλλο οικονομικό εγκληματία.

    Τα κβαντικά "χαρτονομίσματα" δεν θα έχουν καμία αναγνωρίσιμη υλική μορφή (όπως ένα χειροπιαστό χαρτονόμισμα ή μια εξίσου χειροπιαστή πιστωτική κάρτα), ούτε θα συνίστανται μόνο σε bits πληροφοριών, δηλαδή στα 0 και 1 όπου κωδικοποιείται το ηλεκτρονικό χρήμα, όπως και κάθε άλλη ψηφιακό δεδομένο. Τα κβαντικά χαρτονομίσματα θα περιέχουν επίσης κβαντικά bits (τα λεγόμενα qubits), τα οποία διέπονται από τους νόμους της κβαντομηχανικής και συνεπώς θα μπορούν να είναι ταυτόχρονα 0 και 1.

    Αυτή την περίοδο ουσιαστικά τίθενται τα θεωρητικά θεμέλια του κβαντικού χρήματος, ώστε κάποια μέρα αυτό να γίνει πραγματικότητα. Οι σχετικές μελέτες -που εστιάζονται στην πρακτική υλοποίηση των ιδιοτήτων της κβαντομηχανικής προκειμένου το ηλεκτρονικό κβαντικό χρήμα να ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον εκάστοτε κάτοχό του, δηλαδή να προστατεύεται από έναν απαραβίαστο κβαντικό μηχανισμό κωδικοποίησης- μπορούν επίσης να αξιοποιηθούν και σε άλλες εφαρμογές, όπως π.χ. να επιτρέψουν μελλοντικά τη δημιουργία λογισμικού που οι "πειρατές" δεν θα μπορούν να "σπάσουν". Παράλληλα, οι φυσικοί αντιμετωπίζουν το κβαντικό χρήμα ως πολύτιμο "παιγνίδι", στο οποίο μπορούν να τεστάρουν και να μελετήσουν στην πράξη τις παράξενες ιδιότητες της κβαντομηχανικής.

    Πρώτος είχε την ιδέα του κβαντικού χρήματος, το 1968, ο αμερικανός φυσικός του πανεπιστημίου Κολούμπια Στέφεν Βίσνερ, σύμφωνα με το New Scientist. Πρότεινε τη δημιουργία χαρτονομισμάτων που με κάποιο τρόπο να "παγιδεύουν" (αποθηκεύουν) πάνω τους μερικές δεκάδες φωτόνια, τα οποία, χάρη στις κβαντικές ιδιότητές τους, δεν θα μπορούν να αντιγραφούν, δηλαδή να παραχαραχτούν. Όμως η πρότασή του έπασχε από ένα σημαντικό πρακτικό μειονέκτημα: η αυθεντικότητα ενός κβαντικού χαρτονομίσματος θα μπορούσε να πιστοποιηθεί μόνο από την κεντρική τράπεζα, που -αυτή και μόνο αυτή- θα διέθετε την κατάλληλη γνώση και τεχνολογία για κάτι τέτοιο. Αλλά στην πραγματική οικονομία, ο καθένας θέλει να ξέρει άμεσα αν αυτό που κρατά στα χέρια του είναι γνήσιο - γι' αυτό άλλωστε τα σημερινά χαρτονομίσματα έχουν τόσες δικλείδες ασφαλείας (υδατογραφίες, ολογράμματα κ.α.).

    Η ιδέα του Βίσνερ ταξινομήθηκε ως ένα ακόμη θεωρητικό αξιοπερίεργο για περίπου 40 χρόνια και ουσιαστικά ξεχάστηκε, ώσπου πέρυσι ο ειδικός στην επιστήμη των υπολογιστών Σκοτ 'Ααρονσον του πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ πρότεινε μια νέα προσέγγιση, καθώς εγκατέλειψε την ιδέα ενός χειροπιαστού κβαντικού χαρτονομίσματος και, αντίθετα, εστιάστηκε στη δημιουργία απαραβίαστου κβαντικού ηλεκτρονικού χρήματος, δηλαδή στη ροή πληροφοριών, την οποία αντιπροσωπεύει το κβαντικό χρήμα, μέσω των ηλεκτρονικών δικτύων.

    Πέρυσι και φέτος η ομάδα του 'Ααρονσον επεξεργάζεται τις θεωρητικές και τεχνικές πλευρές του ζητήματος, προκαλώντας άλλες επιστημονικές ομάδες να βρουν "τρύπες", δηλαδή αδύνατα σημεία που μπορεί να οδηγήσουν σε παραβίαση του ηλεκτρονικού κβαντικού χρήματος. Η διαδικασία αυτή, στο εσωτερικό ενός κλειστού "κλαμπ κβαντικού χρήματος", που αποτελείται από ειδικούς στην πληροφορική, στα μαθηματικά και στη φυσική σε διάφορα πανεπιστήμια, έχει φέρει στο φως ποικίλα πρακτικά προβλήματα.

    Μια σημαντική τεχνική δυσκολία που πρέπει να ξεπεραστεί, είναι με ποιο τρόπο θα μπορούν να σταλούν κβαντικά bits (qubits) μέσω του διαδικτύου, με τον ίδιο τρόπο που "ταξιδεύει" ένα e-mail. Οι επιστήμονες ξέρουν να στέλνουν qubits, με την μορφή φωτονίων, από το ένα μέρος στο άλλο μέσω των δικτύων, όμως μόνο μέσα από μεμονωμένα καλώδια οπτικών ινών. Οποιαδήποτε αναδρομολόγηση των φωτονίων από τη μια ίνα στην άλλη, καταστρέφει τις κβαντικές πληροφορίες. Αλλά ακόμα χειρότερα, προς το παρόν, μπορούμε να αποθηκεύσουμε qubits μόνο για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου, ενώ -ειδικά αν πρόκειται για κβαντικό χρήμα- η αποθήκευση θα πρέπει να διαρκεί χρόνια και δεκαετίες.

    Παρά τις δυσκολίες, πάντως, οι προσπάθειες συνεχίζονται με την ελπίδα ότι θα υπάρξει μια νέα επανάσταση, όπως αυτή που στη δεκαετία του ΄70 κατέστησε εφικτή την ευρέως διαδεδομένη σήμερα "κρυπτογραφία του δημόσιου κλειδιού". Ακόμα κι αν τελικά δεν κατέστη εφικτό να δημιουργηθεί κβαντικό χρήμα, σύμφωνα με τους πρωτοπόρους ερευνητές, η όλη προσπάθεια θα έχει συμβάλει στην καλύτερη κατανόηση των κβαντικών νόμων.                                                  ΠΗΓΗ:taneatouoropou.blogspot.com

    Έρχονται τα γ@μημένα αφεντικά μας να μιλήσουν στην.. βουλή τους


    Να το δούμε και αυτό για να γνωρίζουμε τις αντοχές των καναπεδάτων «μαλακωμένων» πολιτών. Μέχρι ποιου σημείου μπορεί να φτάσει η ξευτίλα τους. Ούτε στην εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας δεν υπήρξε τέτοια υποτακτικότητα. Είναι ντροπή και αίσχος να έρχονται οι θρασύτατοι επικυρίαρχοι για να ελέγξουν και μέσα από την βουλή τους δούλους τους, και μάλιστα κατά την διάρκεια της συζήτησης του …προϋπολογισμού. Χάνεται και το τελευταίο ίχνος ντροπής από αυτούς που θέλουν να λέγονται Έλληνες. Φτου σας ρε παλιοπούστηδες που καταντήσατε την χώρα να γίνεται παγκοσμίως περίγελως.
    Στην ..εντεταλμένη Βουλή τους θα μιλήσουν την ερχόμενη Τρίτη ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν που φθάνει στην Αθήνα μαζί με τον Όλι Ρεν. Το κατώφλι της ελεεινής Βουλής θα περάσει την ερχόμενη εβδομάδα ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν και ο Ευρωπαίος επίτροπος για θέματα Οικονομίας Όλι Ρεν, προκειμένου να εξετάσουν εάν οι βρωμοπροδότες εκτελούν σωστά τις εντολές τους. Θα παραστούν σε συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, αλλά και να επιβεβαιώσουν την πορεία της δανειακής σύμβασης της χώρας μας.
    Η ξεπουλημένη επιτροπή θα κάνει ένα διάλειμμα από τις συζητήσεις για τον προϋπολογισμό που ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης και θα έχει μια ειδική συνεδρίαση το βράδυ της Τρίτης, με τη συμμετοχή του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και άλλη μία το πρωί της Πέμπτης παρουσία του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων.
    Πάντως, τόσο ο Ντομινίκ Στρος - Καν όσο και ο Όλι Ρεν ζήτησαν πριν τις συνεδριάσεις να δουν τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο.
    Ο Στρος - Καν δήλωσε ότι "δεν πρέπει να υποτιμηθεί η σημασία της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους", ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο επόμενος γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, καθώς και της Παγκόσμιας Τράπεζας, δεν πρέπει να προέρχεται από την Ευρώπη ή τις Ηνωμένες Πολιτείες.
    Στρος Καν και Ρεν στη Βουλή για τον προϋπολογισμό

    Το μη χειρότερα μοιάζει σαν ευχή χωρίς αντίκρισμα μια και η φαιδρότητα δεν έχει πια όρια!!!!!





    Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
    e-mail: prevejohn@yahoo.gr

    Το ακούσαμε και αυτό διά στόματος του κ. Καρατζαφέρη και δεν το πιστεύαμε!!!
    Μοιάζει εξωφρενική αλλά είναι αληθινή η πρόταση του για μπουκάρισμα των ελεγκτικών οργάνων στα διάφορα κέντρα διασκέδασης, σφράγισμα των εισόδων για να μη ξεφύγουν οι μεγαλοπαράνομοι!... και έλεγχος των θαμώνων (με τα χέρια πάνω στο τραπέζι) για το ποιοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι!!!

    Όποιοι δε εντοπίζονται, θα πρέπει να λογοδοτούν μια και ο κ. Καρατζαφέρης θεωρεί ότι όσοι.... διασκεδάζουν τις μεταμεσονύκτιες ώρες είναι ανίκανοι προς εργασία την επόμενη μέρα!!! Επίσης προτείνει όσοι πετούν καλάθια με λουλούδια στις τραγουδίστριες (με τα μπούτια) θα πρέπει να υπόκεινται σε εξονυχιστικό φορολογικό έλεγχο!!!

    κ. Καρατζαφέρη κάποιος φίλος που άκουσε τα λεγόμενα σας πέταξε
    στην παρέα την ατάκα να μη σας δίνουμε και πολύ σημασία μια και είστε κουτσουλημένος
    από περιστέρι.(σε κάποια Θεοφάνεια) Θυμάμαι μάλιστα ότι τότε μεταξύ σοβαρού
    και αστείου το είχατε εκλάβει ως θεϊκό σημάδι!!!

    Να πούμε και μη χειρότερα αν και νομίζω ότι δεν μπορούν να
    υπάρχουν, αλλά επιτρέψτε μου να σας υποβάλω δυο ουσιώδες ερωτήματα που αφορούν τις
    τόσο σοβαρές προτάσεις σας!!!!!!!!!!!!

    1ον Αν κάποιος δημόσιος υπάλληλος διασκεδάζει ξημερώματα
    Σαββάτου η Κυριακής, μετράει για την Δευτέρα;


    2ον Ο κράχτης του μαγαζιού που ρίχνει λουλούδια ή
    ανοίγει σαμπάνιες για να παρασύρει και άλλους να κάνουν το ίδιο θα υπόκεινται
    σε φορολογικό έλεγχο;

    Επίσης θα σας έλεγα για καλύτερο έλεγχο να προτείνετε να μαρκάρουν τους δημοσίους
    υπαλλήλους με μια φωσφοριζέ γραμμή στο κούτελο για να τους εντοπίζετε από μακριά
    στο ημίφως των νυκτερινών κέντρων!!!

    Τελειώνοντας θέλω να σας πω ότι κάποια στιγμή και η φαιδρότητα
    πρέπει να έχει κάποια όρια και καλό είναι να δείξετε επιτέλους και λίγο σεβασμό
    σε αυτούς που παραπλανήθηκαν και σας ψήφισαν περνώντας σας για σοβαρό!!!
    ΠΗΓΗ:enomenoiblogers.blogspot.com

    Η εξέγερση του γκέτο των Αθηνών βρίσκεται προ των πυλών…


    Παρακάτω σας παραθέτω ένα άρθρο του περιοδικού Επίκαιρα που μου έστειλε εκφράζοντας την ανησυχία του, ο φίλος Κρατερός:

    Διασυνοριακή περιοχή εμπόλεμων κρατών θυμίζουν οι πλατείες Αττικής, Αγίου Παντελεήμονα...και Βικτωρίας, αφού αρκεί μόνο μία σπίθα, μία πρόκληση ή ένας μικροκαβγάς για να φουντώσει ο πόλεμος ανάμεσα σε μετανάστες και κατοίκους. Σε ρόλο διαιτητή –ή «κυανόκρανων» του ΟΗΕ–, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να ακροβατήσουν προστατεύοντας πότε την περιουσία και τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων και πότε τα παράνομα τζαμιά. Οι επιθέσεις οπλισμένων Αφγανών εναντίον πολιτών στον Άγιο Παντελεήμονα έχουν πάρει διαστάσεις καθημερινού φαινομένου.
    Όσοι Έλληνες κάτοικοι παραμένουν στην περιοχή αντιδρούν, είτε απαντώντας στις προκλήσεις είτε κατηγορώντας την αστυνομία για την παθητική της στάση, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν θα ανεχτούν άλλο την αυξανόμενη εγκληματικότητα των αλλοδαπών αλλά και την ύπαρξη υπόγειων τζαμιών. Μέλη της «Χρυσής Αυγής» βρίσκουν πρόσφορο έδαφος προκειμένου να αναπτύξουν εθνικιστικές κορόνες και να υποδαυλίσουν την οργή πολιτών μέχρι και ανήλικων παιδιών. Αποτέλεσμα; Η εξέγερση του γκέτο των Αθηνών να βρίσκεται προ των πυλών…
    Πέντε χιλιάδες Αφγανοί στο κέντρο της Αθήνας
    Πάνω από 5.000 Αφγανοί ζουν εδώ και καιρό στην περιοχή ανάμεσα στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και στην Αχαρνών. Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής καταφθάνουν καθημερινά καταγγελίες πολιτών για δεκάδες επιθέσεις, ληστείες και διαρρήξεις. Κατά τις νυχτερινές ώρες, οργανωμένοι Αφγανοί σε ομάδες των πέντε και δέκα ατόμων επιτίθενται οπλισμένοι με ρόπαλα και μαχαίρια εναντίον Ελλήνων πολιτών. Η δράση τους, ωστόσο, επεκτείνεται και σε επιθέσεις σε καφενεία και καταστήματα άλλων αλλοδαπών. Οι περισσότεροι προέρχονται από ομάδες Ταλιμπάν, οι οποίοι έφτασαν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας και στόχος τους είναι να κατευθύνουν προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Μαζί με αυτούς, χιλιάδες είναι και οι μετανάστες από τη Σομαλία, το Μπαγκλαντές, το Σουδάν, τη Νιγηρία, την Αλγερία και το Μαρόκο που συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα. Πριν από είκοσι ημέρες μια ομάδα πέντε Αφγανών με ρόπαλα επιτέθηκε εναντίον κατοίκων της περιοχής και τραυμάτισε δυο νεαρούς, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Επιπλέον, πριν από πέντε ημέρες, μια ομάδα είκοσι και πλέον Αφγανών προκάλεσε σοβαρό επεισόδια στον Άγιο Παντελεήμονα, χτυπώντας και πάλι με ρόπαλα κατοίκους.
    Στόχος η εξέγερση;
    Σύμφωνα με πληροφορίες των «Επικαίρων», τους Αφγανούς καθοδηγούν τέσσερις συμπατριώτες τους, οι οποίοι έχουν το ορμητήριό τους σε πολυκατοικία στην οδό Αχαρνών. Από τους τέσσερις ο ένας φέρει ένα βαθύ τραύμα στο πρόσωπο και κινείται με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγεί συμπατριώτης του. Ο ίδιος φέρεται να καθοδηγεί τους Αφγανούς σε όλη την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Εκεί βρίσκεται και το σπίτι γνωστού αλλοδαπού, ο οποίος και εργάζεται για λογαριασμό της Τουρκικής Μυστικής Υπηρεσίας (ΜΙΤ)!
    Πώς, όμως, η πιθανολογούμενη εξέγερση των μεταναστών, μαζί με τη λαϊκή δυσαρέσκεια για τα επώδυνα αντιλαϊκά μέτρα, αναμένεται να αντιμετωπιστεί από την κυβέρνηση; Η προβοκάτσια που ετοιμάζεται με πρωταγωνιστή την ειδική ομάδα πολέμου πόλης, ώστε να κλείσουν τα στόματα, αναμένεται να τεθεί σε πλήρη εφαρμογή τη δεδομένη στιγμή. Οι εντολές που δέχονται οι οργανώσεις των Αφγανών αποσκοπούν στο να αναγκάσουν τις ελληνικές Αρχές να τους αφήσουν να φύγουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπου θέλουν να δημιουργήσουν εκεί θύλακες φανατικών Μουσουλμάνων. Το δεύτερο σενάριο, που θεωρείται και πιο πιθανό, αφορά στην παραμονή τους στην Ελλάδα και την κατάλληλη στιγμή να ξεσηκωθούν, δημιουργώντας έκρυθμη κατάσταση που θα προκαλέσει χάος στο κέντρο της Αθήνας.
    Τζαμιά: χώροι προσευχής ή ορμητήρια πολέμου;
    Τόσο η ΜΙΤ, όσο και η αλβανική Σιγκουρίμ επιδιώκουν να επαναληφθεί ένας ακόμα Δεκέμβρης, όμοιος με εκείνον του 2008, αλλά με διαφορετική… συνταγή. Οι χώροι στους οποίους προσεύχονται, φανατίζονται και δέχονται εντολές για ξεσηκωμό οι φανατικοί μουσουλμάνοι είναι τα δεκάδες παράνομα τζαμιά που έχουν φυτρώσει σαν μανιτάρια στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αφγανοί έχουν στη διάθεσή τους οπλισμό τον οποίο είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν. Η αστυνομία και η ΕΥΠ φέρονται να γνωρίζουν αυτό που συμβαίνει στους κόλπους των μουσουλμάνων. Η παρουσία του πρώην υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Σπύρου Βούγια μάλλον δρούσε σαν τροχοπέδη στις κινήσεις του υπουργείου και κατ’ επέκταση στις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο ίδιος και η στενή του συνεργάτιδα κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ είχαν τα δικά τους ενδιαφέροντα και τις δικές τους απόψεις περί αλλοδαπών και μάλιστα φανατικών μουσουλμάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατικές υπηρεσίες εκφράζουν το φόβο για πιθανή εξέγερση φανατικών μουσουλμάνων, κυρίως Αφγανών, οι οποίοι, συνεπικουρούμενοι από άλλους αλλοδαπούς, θα προκαλέσουν αναταραχές στην Αθήνα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κυβέρνηση έχει ενημερωθεί από ξένες μυστικές υπηρεσίες ευρωπαϊκών χωρών για το τι συμβαίνει στο λεγόμενο «γκέτο της Αθήνας», οι οποίες δεν έβλεπαν με καλό μάτι την ανικανότητα των ελληνικών Αρχών ασφάλειας. Οι ελληνικές υπηρεσίες ασφάλειας, που είναι διάτρητες από ξένους πράκτορες και κυρίως Αμερικανούς και Βρετανούς, ενημερώθηκαν από ξένους πράκτορες για το ότι πιθανολογείται ότι θα επακολουθήσει στην Αθήνα.
    Λαθρομετανάστες με… άρωμα Αλ Κάιντα
    Πριν από έξι χρόνια, με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, οι ελληνικές Αρχές με τη βοήθεια των Αμερικανών έδιωξαν από την Ελλάδα δεκάδες αλλοδαπούς, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν Πακιστανοί. Συνολικά, περισσότεροι από 600 Πακιστανοί, για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες για συμμετοχή σε μουσουλμανικές ομάδες, οδηγήθηκαν από Αμερικανούς στην Ευρώπη. Έκτοτε, τα ίχνη τους χάθηκαν. Η συμμετοχή της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας μαζί με τη βοήθεια της CIA υπήρξαν καθοριστικές. Άλλωστε, δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι η επικεφαλής της CIA στην Ευρώπη, μια 30χρονη γυναίκα που εδρεύει σε ευρωπαϊκή χώρα, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και να παραθέσει ευχαριστήριο γεύμα στους επικεφαλής των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας, διατυπώνοντας τις θερμές της ευχαριστίες για τη συμμετοχή τους στην επιχείρηση. Ο άνθρωπος όμως που έδωσε τις πληροφορίες για τη δράση των Πακιστανών ήταν Ιρακινός, τον οποίο «κάρφωσαν» ξένοι πράκτορες σε μουσουλμάνους, με αποτέλεσμα να υποστεί απόπειρα δολοφονίας. Την ίδια στιγμή, ομάδες αντιεξουσιαστών προσφέρουν τη συμπαράστασή τους σε μερίδα αλλοδαπών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Οι πληροφορίες που υπάρχουν σήμερα κυρίως για τις κινήσεις των φανατικών μουσουλμάνων –Αφγανοί, Σουδανοί, Αλγερινοί, Μαροκινοί, Σομαλοί– και μερίδα αλλοδαπών από το Μπαγκλαντές είναι ότι καθοδηγούνται από ξένα κέντρα και κυρίως από ομάδες που πρόσκεινται στην Αλ Κάιντα. Η οργάνωση δεν φαίνεται να έχει τοποθετηθεί ανοιχτά για τη δράση των φανατικών οπαδών της που δρουν στη χώρα μας. Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, όμως, φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει εδώ και πολύ καιρό επαφή με φανατικούς φονταμενταλιστές που δρουν στα τζαμιά της Αθήνας και της επαρχίας. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από την πλευρά των αλλοδαπών, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στις συγκεκριμένες ομάδες, αλλά κινούνται σε πολιτικούς χώρους και στοχεύουν στην επίτευξη ήρεμου κλίματος στην Αθήνα, κάνουν λόγο για διασυνδέσεις με ομάδες φανατικών στην επαρχία. Και, βέβαια, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η αστυνομία διαθέτει ομάδες ανδρών της ΟΠΚΕ για τη φύλαξη σε 24ωρη βάση του τζαμιού στην οδό Αριστομένους 52, κοντά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο έχει γίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Γι’ αυτό το λόγο οι μουσουλμάνοι έχουν σφραγίσει την εξωτερική του πλευρά με ξύλα.
    Πρόεδρος Μουσουλμανικής Κοινότητας Ελλάδας: «Ο Έλληνας να είναι δίκαιος»
    Κάθε βράδυ, γύρω στις οχτώ, ο πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητας Ελλάδας Ναΐμ Ελγαντούρ προσέρχεται στο υπόγειο τζαμί προκειμένου να προσευχηθεί μαζί με τους μουσουλμάνους της περιοχής. Μιλώντας στα «Επίκαιρα» σχετικά με τις αντιδράσεις από τους κατοίκους της περιοχής, επισημαίνει ότι «οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν ότι η μισή Ελλάδα ζει σαν μετανάστες στο εξωτερικό και έχουν τους δικούς τους χώρους προσευχής. Θέλω ο Έλληνας να είναι δίκαιος», αναφέρει σημειώνοντας ότι «άρα εμείς που είμαστε μουσουλμάνοι πρέπει να έχουμε τους δικούς μας χώρους προσευχής». Δεν παραλείπει, ωστόσο, να αναφέρει ότι το ζήτημα με τους λαθρομετανάστες που δεν έχουν χαρτιά αφορά την Πολιτεία, καθώς ο ίδιος είναι Έλληνας πολίτης. «Ο μετανάστης που έχει χαρτιά πληρώνει φόρους, πληρώνει ασφάλεια, έχει δικαιώματα καθώς και υποχρεώσεις. Εμείς, όμως, δεν μπορούμε στους χώρους προσευχής να δούμε ποιος έχει χαρτιά και ποιος δεν έχει. Δεν είναι δουλειά μου, αλλά του κράτους», λέει χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στην αυξανόμενη εγκληματικότητα από μια μερίδα των λαθρομεταναστών, ο ίδιος λέει ότι υπάρχουν νόμοι, ενώ του προβλήματος πρέπει να επιληφθούν η αστυνομία και οι δικαστικές Αρχές. Επιπλέον, κ. Ελγαντούρ καταδικάζει τα κυκλώματα μαφιόζων από αλλοδαπούς και Έλληνες που δρουν τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό της Ελλάδας, τα οποία, όπως λέει, κάνουν μάρκετινγκ ελπίδας στους λαθρομετανάστες για τους «περάσουν» δήθεν στην Ευρώπη, με τιμές που φτάνουν μέχρι και 10.000 το κεφάλι. Αναφέρει χαρακτηριστικά μια περίπτωση όπου συνεργάζονταν άνθρωποι από την Αίγυπτο, την Τουρκία, το Κουρδιστάν και την Ελλάδα. «Τώρα που μαθεύτηκε σε όλο τον κόσμο ότι υπάρχει οικονομική κρίση, τους λένε θα σας πάμε στην Ιταλία και πολλές φορές δεν τους λένε ότι θα περάσουν από Ελλάδα. Έπειτα, τους πετάνε από το φουσκωτό στη θάλασσα κοντά στην ακτή», αναφέρει χαρακτηριστικά.
    Το Ισλάμ βρίσκεται στο επίκεντρο κριτικής του Δυτικού Κόσμου, ως συνέπεια των εξτρεμιστικών στοιχείων που δρουν στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική αλλά και στις μεγαλουπόλεις της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Οι τρομοκρατικές ενέργειες που η θρησκεία «επιτρέπει» με τη μορφή μαρτυρίας στο όνομα του Μωάμεθ έχουν φοβίσει αλλά και έχουν προκαλέσει αισθήματα μίσους συλλήβδην κατά των μουσουλμάνων. «Το κύμα μίσους εξυπηρετεί το Ισλάμ. Αρκετός κόσμος αναρωτιέται γιατί αυτό το μίσος. Και στο τέλος αλλάζουν και γίνονται μουσουλμάνοι, όπως οι φρουροί από το Γκουαντάναμο και ο βουλευτής από το κόμμα που απαγόρευσε τους μιναρέδες στην Ελβετία» απαντά ο κ. Ελγαντούρ και, στη συνέχεια, παραπέμπει στον Τζορτζ Μπους, ο οποίος με την πολιτική του, όπως λέει, έκανε τη μεγαλύτερη εξυπηρέτηση για το Ισλάμ, καθώς χιλιάδες Αμερικανοί, αλλά και Ευρωπαίοι ασπάστηκαν μαζικά το μουσουλμανισμό. «Ο μουσουλμανικός κόσμος που ανέρχεται στο 1,8 δις πληθυσμό δεν θα λιγοστέψει από 500 άτομα που μισούν το Ισλάμ στην Ελλάδα», σημειώνει σχετικά. Ο ίδιος κάνει λόγο για παραλογισμό, καθώς όλοι εκείνοι που αντιδρούν δεν ενδιαφέρονται για το τι πιστεύουν οι μουσουλμάνοι. Μάλιστα, ρίχνει στο τραπέζι και μια διαφορετική προσέγγιση των μουσουλμάνων από την ελληνική σκοπιά. «Η εικόνα της Ελλάδας δεν πρέπει να χαλάει από το μίσος για το Ισλάμ, για χάρη του τουρισμού και των επενδύσεων, από τις οποίες οι πιο σοβαρές μέχρι στιγμής έγιναν από το Αμπού Ντάμπι και από το Κατάρ, δηλαδή μουσουλμάνους», καταλήγει.
    Προσευχή σε 11 σημεία της Αθήνας
    Χιλιάδες μουσουλμάνοι κατέκλυσαν κεντρικά σημεία της Αθήνας, προκειμένου να γιορτάσουν τον εορτασμό του Κουρμπάν Μπαϊράμ (άφιξη του Αβραάμ), όπως την πλατεία Αττικής και Κουμουνδούρου, με την κυριότερη που διεξήχθη στα Προπύλαια. Η λέξη «Ελλάς» με σπρέι στα τέσσερα σημεία που οδηγούν στο σιντριβάνι στο μέσο της Πλατείας Αττικής μαρτυρά την παρουσία των μελών της «Χρυσής Αυγής» στην περιοχή, η οποία κατέγραψε υψηλά ποσοστά στις πρόσφατες εκλογές. Από τις εφτά το πρωί της περασμένης Τρίτης, που οι μουσουλμάνοι προσέρχονταν στην πλατεία, τα μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης αλλά και κάτοικοι της περιοχής επιτέθηκαν με φραστικές εκφράσεις στους μουσουλμάνους, υπό το βλέμμα των αστυνομικών Αρχών. «Έξω η χολέρα από την Ελλάδα», «Βρομιάρηδες να πάτε αλλού» ήταν μόνο μερικές από τις φράσεις που ακούστηκαν. Μετά από μιάμιση ώρα, η προσευχή τους τελείωσε, ωστόσο, οι κάτοικοι συνέχιζαν να τους προπηλακίζουν και να κατηγορούν τους αστυνομικούς τους, που τους παρείχαν προστασία. Ωστόσο, ερωτηματικό αποτελεί το γεγονός ότι μέχρι πρότινος οι μουσουλμάνοι συγκεντρώνονταν στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να προσευχηθούν. Υπό αυτό το πρίσμα, η προχθεσινή τους παρουσία στις πλατείες αποτελεί επίδειξη.
    ΣΧΟΛΙΟ
    Οφείλω να δηλώσω ότι δεν υιοθετώ όλες τις θέσεις του περιοδικού επί του θέματος των λαθρομεταναστών, απλά το έφερα σαν πηγή ώστε να αντιληφθούμε όλοι ότι τα προβλήματα στην ευρυτερη περιοχή του κέντρου είναι πλέον πολύ σοβαρά και τα αντιλαμβάνονται όλες οι πλευρές....
    Ο φερόμενος ως πρόεδρος των μουσουλμάνων στην Ελλάδα είναι άτομο αμφιλεγόμενο και πατώντας το λινκ στο όνομά του θα διαπιστώσετε ότι ο ρόλος του κάθε άλλο παρά αθώος είναι....
    Οσο για τους ισλαμιστές τα πράγματα μάλλον θα τα οδηγήσουν οι ίδιοι στα άκρα διότι δεν φαίνεται να αξιολογούν πολύ σωστά την ελευθερία που έχουν στην πατρίδα μας, την στιγμή που στις χώρες από τις οποίες προέρχονται σφάζουν νομίμως τους χριστιανούς!!!!!                                                             ΠΗΓΗ:koukfamily.blogspot.com