ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Απόψε στις 20.30, κάθε «πράσινος» μαλάκας, κάθε «πράσινος» ηλίθιος, κάθε «πράσινο» πρόβατο, που μαζεύει αποδείξεις, θα κάνει σαν ρομπότ, ότι του είπαν. Θα σβήσει τα φώτα του σπιτιού του, για να στείλει μήνυμα, σε άγνωστο αποδέκτη.

Ναι. Τόσο μαλάκες είναι. Θα στείλουν μήνυμα, «διαπλανητικό» στον Αλλάχ/Γιαχβέ.

Σε λίγο θα τους βάλουν και πράσινο «φόρο εκπνοής» επειδή εκπέμπουν διοξείδιο, και πράσινο «φόρο πορδής», για το υδρόθειο που ρυπαίνει.

Πράσινη ανάπτυξη σημαίνει:
Πράσινα λαμόγια, πράσινοι αεριτζήδες, πράσινοι λωποδύτες, πράσινοι ρουφιάνοι.

Ας στείλουμε και εμείς ένα μήνυμα στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Είμαστε ΕΔΩ.
Σκεπτόμαστε. Και σας περιμένουμε στις Θερμοπύλες.

Ανάβουμε ότι φως έχουμε.

Απαντάμε με ΦΩΣ στην μαυρίλα της πλύσης εγκεφάλου.

Σπύρος Χατζάρας                                                                                  ΠΗΓΗ:deltio11.blogspot.com

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ:ΕΜΠΡΟΣ,ΛΟΙΠΟΝ,ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ,ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ,ΜΕ ΠΑΘΟΣ,ΕΜΠΡΟΣ,ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ '21

Εμπρός, λοιπόν, ασυμβίβαστα, συνειδητά, με πάθος, εμπρός, για της γενιάς μας το ΄21!

του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ του 1821.
«Ελληνίδες, Έλληνες,

Ασπροπυργιώτισσες κι Ασπροπυργιώτες,

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, σε τούτη την Πλατεία, που αφιερώσαμε στους ήρωες του Ελληνισμού, για να τιμήσουμε τη μνήμη, να παραδειγματιστούμε από τη θυσία, όλων εκείνων των προγόνων μας, που αγωνίστηκαν για να ελευθερωθεί, τούτος ο Τόπος, από ζυγό δουλείας, που διήρκεσε τέσσερις αιώνες!
Εκατόν ογδόντα εννιά χρόνια, από εκείνη την Άνοιξη, του 1821, στέκομαι απέναντί σας, με γνώμονα τα λόγια του εθνικού μας ποιητή: «Το έθνος, πρέπει να μάθει, να θεωρεί εθνικό, ό,τι είναι αληθινό»!
Κι έχουμε υποχρέωση, αφού η κατεστημένη Πολιτεία, αφού η πνευματική μας ηγεσία, κρατούν αποστάσεις απ΄ την αλήθεια, που ελευθερώνει, να την ψηλαφίσουμε μόνοι μας!

Για να μας χρησιμεύσει, ως οδηγός, ως άσβεστος φάρος, στην τρικυμία που ζούμε. Ως φάρμακο, για να αντιμετωπίσουμε την εθνική κατάθλιψη, που μας κατέλαβε, όλους τους Έλληνες!

Έλληνες του Ασπρόπυργου, Πήρα την απόφαση, να σταθώ -σήμερα- μπροστά σας, όχι για να επαναλάβω, κάποια γνωστά λόγια, για το θαύμα του 1821!

Αλλά, για να σας προτρέψω, με απαρχή, τούτες τις κρίσιμες ώρες, που διέρχεται η Πατρίδα μας, να ξεκινήσουμε μια σταυροφορία, να προετοιμάσουμε, να εργαστούμε για την Έγερση, που έχει ανάγκη η Ελλάδα!

Γιατί είναι η ώρα, ο Τόπος μας, να εξορίσει διαπαντός, από τη συλλογική μας μνήμη, απ΄ τη δημόσια ζωή, τις μισές αλήθειες, που είναι χειρότερες, και από τα μεγαλύτερα ψεύδη! Πρωτίστως, έχουμε υποχρέωση, να απαιτήσουμε και να επιβάλλουμε, τον πλήρη, τον απόλυτο σεβασμό, σε όλους εκείνους, τους αληθινούς ήρωες, που έταξαν την ψυχή τους, στα ιδανικά της Πατρίδας και της Λευτεριάς, για να μην ζούμε -σήμερα- εμείς, υπόδουλοι στους Τούρκους!

Ας αναλογιστούμε, λοιπόν: Πώς έφτασαν, οι πρόγονοί μας, στον ξεσηκωμό του 1821; Ποιές ήταν οι αφετηρίες τους; Για ποιά πράγματα αγωνίστηκαν; και τί κέρδισαν; Ποιοί υπονόμευσαν, και πώς, όσα κατέκτησαν με αίμα και θυσίες; Είχαν, εθνική συνείδηση; Ή μήπως την απέκτησαν εκ των υστέρων, κατασκευασμένη σε «εργαστήρια Ιστορίας», όπως προπαγανδίζουν κάποιοι, που πληρώνονται από τον ιδρώτα, από το αίμα του ελληνικού Λαού;

Απαντά, στα ερωτήματα αυτά, ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, από το Ιάσιο, στις 24 Φεβρουαρίου του 1821, με τούτα τα λόγια:

«…Ας καλέσουμε, ανδρείοι και μεγαλόψυχοι Έλληνες, την ελευθερία, στη γη της Ελλάδος! Ας πολεμήσουμε, στους τάφους των πατέρων μας, οι οποίοι, για να μας αφήσουν ελευθέρους, πολέμησαν και πέθαναν εκεί. …Το αίμα των τυράννων, δεν είναι δεκτό, στη σκιά του Θηβαίου Επαμεινώνδα, του Αθηναίου Θρασύβουλου… Στα όπλα, λοιπόν, η Πατρίδα, μας προσκαλεί!»

Ας αναρωτηθούμε, λοιπόν, πού βρίσκουν το θράσος, όλοι αυτοί που αγωνίζονται να μας πείσουν, πως γίναμε εκ των υστέρων Έλληνες; Κι αφού υπηρετούν αλλότριους στόχους, εμείς, γιατί τους ανεχόμαστε; Γιατί τους επιτρέπουμε, να προσπαθούν, να διδάξουν στα παιδιά μας «ανάπηρη ιστορία»;

Γιατί αφήνουμε αναπάντητες, τις προκλήσεις κάποιων, που επιχειρούν να καπηλευτούν ήρωες του 1821; Να τους παρουσιάζουν, ως μη Έλληνες, ως πολέμαρχους άλλων Εθνών;
Στις 28 Ιουνίου, του 1821, ο Μάρκος Μπότσαρης κι ο Κίτσος Τζαβέλας, σε προκήρυξη τους, προς τους κατοίκους της Πάργας, διακηρύσσουν:
«Είμεθα Έλληνες, πιστοί στον όρκο μας, σταθεροί στην απόφαση μας, και με το Σταυρό μπροστά, και τα όπλα στα χέρια, προτιμάμε να κατεβούμε στους τάφους, χριστιανοί και ελεύθεροι, παρά να ζήσουμε σκλάβοι, χωρίς θρησκεία, χωρίς πατρίδα, χωρίς τιμή»!
Πώς τολμούν, λοιπόν, όχι μόνο ξένοι προπαγανδιστές, αλλά και κάποιοι ελληνόφωνοι, δήθεν επιστήμονες, να αμφισβητούν την ελληνικότητα, των συγκεκριμένων, και άλλων πολλών καπεταναίων, που ήταν Αρβανίτες, σαν κι εμάς, τους ιδρυτές αυτής της Πόλης;
Πώς τολμά, το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ, να συνεχίζει το ίδιο, μονότονο, προκλητικό τροπάριο, περί Εθνικής Μειονότητας Αρβανιτών στην Ελλάδα; Πού βασίζεται ο διαρκής πόλεμος, σε βάρος της χώρας μας;
Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες, περιμένουμε χρόνια, από τους ταγούς μας, πολιτικούς και πνευματικούς, κοντά δύο αιώνες, να μιλήσουν τη γλώσσα της αλήθειας, να δώσουν, σ’ αυτό το Λαό, τη δυνατότητα να αντιληφθεί, σε τί οφείλονται τα δεινά κι οι εθνικές καταστροφές, που βιώνει αυτός ο Τόπος.

Για να σηκωθούμε, επιτέλους! Να δικαιώσουμε, τους πόθους και τα οράματά μας!

Άκρα του Τάφου σιωπή!

Ε, λοιπόν, 189 χρόνια μετά, την ώρα που κορυφώνεται η αγωνία μας, για το μέλλον της Ελλάδας, υπερχρεωμένης και περίγελο όλης της οικουμένης, ας γίνουμε εμείς οι σταυροφόροι της αλήθειας!

Ας πούμε, ας αντιληφθούμε επιτέλους, ότι όσα διέσωσαν οι προγονοί μας, επί τέσσερις αιώνες, όσα θυσίασαν, οι Έλληνες Επαναστάτες, με απαρχή την άνοιξη του 1821, υποθηκεύτηκαν στο βωμό των δανειστών μας! Δύο δάνεια, του 1824 και του 1825, ύψους δύο εκατομμυρίων, οκτακοσίων χιλιάδων λιρών, ήταν αυτά που υποκίνησαν την εμφύλια διαμάχη, αυτή, που έθεσε σε κίνδυνο, την έκβαση της Επανάστασης του 1821.

«Όταν μιλάει ο χρυσός, τα πάντα είναι άχρηστα», έλεγε ο Γκούρας, που από θαρραλέος καπετάνιος, έγινε συνώνυμος της ψυχικής φθοράς που προκλήθηκε, με τα αργύρια των δανείων.
«Νόμος και ισχύς οι λίρες των δανείων»! Μ΄ αυτές εξαγοράζονταν οι πάντες! Μ΄ αυτές, οι δανειστές μας, διέφθειραν διαχρονικά, τον κοινοβουλευτισμό και τη διοίκηση! Και το 1825, κηρύχτηκε η πρώτη πτώχευση!

Όταν ανέλαβε η Κυβέρνηση Ζαΐμη, στο ταμείο του αγώνα, βρήκε μόνο 16 γρόσια, δηλαδή, ούτε μια ακέραια λίρα! Χρωστούσαμε ήδη, 2,8 εκατομμύρια λίρες, από τις οποίες, «στο χέρι», οι Επαναστάτες είχαν πάρει μόνο τις 800 χιλιάδες!

Τα άλλα ήταν «έξοδα», «κρατήσεις», για το «κοινωνικό έργο» των Τραπεζιτών, αδελφών Ρικάρντο, από την Αγγλία, και Ρότσιλντ, από τη Γαλλία. Κι έκτοτε, η Ελλάδα πορεύεται, με εκείνη τη θηλιά στο λαιμό του έθνους!

Κρίμα στις θυσίες, των ανώνυμων και επώνυμων αγωνιστών, των άγνωστων ηρώων και των γνωστών καπεταναίων! Η λευτεριά μας, κατάντησε κλοτσοσκούφι των δανειστών μας! Τα οράματά μας, παιχνίδι στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων!

Δεύτερη χρεωκοπία, το 1843. Τρίτη χρεωκοπία , το 1893. Το 1898, η Ελλάδα, υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο.

Από το 1824, ως σήμερα, πορευτήκαμε, με πάνω από 100, εξωτερικά δάνεια κάθε μορφής. Με ληστρική φορολογία στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα! Έρμαιο των δανειστών μας, που έγιναν οι κρυφοί, και καμιά φορά, οι φανεροί εξουσιαστές, αυτού του Τόπου, την ώρα που όλοι εμείς παριστάναμε, πως διαφεντεύουμε την Πατρίδα μας!

Σε ποια βαθμίδα της Εκπαίδευσης, τα διδάσκονται αυτά οι νέοι μας; Σε ποια συζήτηση, στα Μέσα Ενημέρωσης ή στο Ναό της Δημοκρατίας μας, αναλύθηκε ποτέ, αυτή, η γάγγραινα του έθνους μας;

Σε ποια επέτειο, οι ταγοί μας, μας μίλησαν ξεκάθαρα, για τους λόγους που διαιωνίζουν την ξενοδουλεία και την εξάρτηση; Πότε ξεκίνησε, μια σοβαρή προσπάθεια, να βγούμε από το βούρκο;
Αν δεν βάλουμε τέλος, στο φαύλο κύκλο, των θυσιών χωρίς ελπίδα, δε δικαιούμαστε να παριστάνουμε, πως τιμούμε την εξέγερση του 1821. Αυτή, θα παραμείνει αιώνιο σύμβολο, το οποίο θα διδάσκει, στους λαούς όλου του κόσμου, τη δύναμη που κρύβει μέσα του ο Έλληνας, αλλά και την εγκληματική μαεστρία, με την οποία, το διεθνές τραπεζικό κεφάλαιο, μας κρατά, φόρου και αίματος υποτελείς, για 189 Χρόνια!
Αν θέλουμε, λοιπόν, να λέμε, πως τιμούμε τους ήρωες, που δεν προσκύνησαν τον Τούρκο κατακτητή, για πάνω από τέσσερις αιώνες, έχουμε υποχρέωση να αντιληφθούμε, στις πραγματικές τους διαστάσεις, και το 1821, αλλά και όσα ακολούθησαν!
Σήμερα, που πολλαπλασιάζονται οι φόβοι μας για το μέλλον, επιβάλλεται να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους! Να προχωρήσουμε ενωμένοι, με σχέδιο και όραμα!

Τιμή στο 1821, σημαίνει πρώτα από όλα, απόφαση να εγερθούμε! Να αποθέσουμε, στο κατώφλι των δύσκολων χρόνων, που έρχονται, όλα τα ελαττώματα, που μας βοήθησαν να αποκτήσουμε!

Να εγερθούμε, όποιο κι αν είναι το κόστος! Να αντιμετωπίσουμε την οικονομική τρομοκρατία, που χτυπά την Ελλάδα και τους Έλληνες, που είναι χειρότερη κι από τη δεσποτεία του Σουλτάνου!

Η τιμή στου Ήρωες του 1821, επιβάλλει να πούμε «ΟΧΙ»! στην πτώχευση του Λαού μας! «Όχι»! στην εξαθλίωση, των πολλών νεόπτωχων, και στην προκλητική καλοπέραση των νεόπλουτων!

Τιμή στους Ήρωες, της εξέγερσης του ΄21, σημαίνει επιτέλους, να διαφεντέψουμε τον Τόπο μας! Αλλά, για να εγερθούμε, θα πρέπει πρώτα, να απαιτήσουμε, να γίνουν ευρύτατα γνωστά, συνείδηση όλων, όσα μας κρατούν στο χείλος του γκρεμού! Για να μας παραδειγματίσουν όλους, και κυρίως , τα παιδιά μας!
Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, θα πρέπει να εξοστρακίσουμε τους τοποτηρητές, τους εγγυητές των συμφερόντων, αυτών που ρουφούν, κάθε ικμάδα της Ελλάδας, και το αίμα του Ελληνικού Λαού! Αυτούς, που καλλιεργούν την πνευματική σύγχυση, που μας αποκόπτουν μεθοδικά από τις ρίζες μας, τους εθνομηδενιστές, τους υπαλλήλους της «νέας τάξης»!

Αδέλφια Ασπροπυργιώτες,

Έλληνες και Ελληνίδες,

Τούτη, τη μέρα της εθνεγερσίας, ας είναι η απαρχή, για να πάψουμε να αναλωνόμαστε, σε ζήτω και γεια μας! Αν τιμούμε, αυτούς που προετοίμασαν τον Εθνικό ξεσηκωμό, έχουμε υποχρέωση, να απαιτήσουμε μιαν άλλη Παιδεία! Να χτίσουμε μιαν άλλη Πολιτεία! Με θεμέλιο την αλήθεια, την ιστορική και πολιτιστική μας κληρονομιά! Να προασπισθούμε τις λαϊκές κατακτήσεις! Να υποχρεώσουμε, σε αναλογική συμμετοχή στις θυσίες, όλους αυτούς που θησαύρισαν, σε βάρος του απλού, του εργαζόμενου Έλληνα, ξεπουλώντας την ψυχή τους στο διάβολο, κι υπονομεύοντας την υπόσταση της Χώρας μας !

Τιμή στο ορόσημο 1821, σημαίνει επίσης: Να αποδοκιμάσουμε, κάθε σχέδιο εξόντωσης του κοινοτισμού μας, κάθε προσπάθεια υπονόμευσης της τοπικής Δημοκρατίας, κάθε προσπάθεια μετατροπής της, σε κακέκτυπο του σκληρού, του απάνθρωπου και απόμακρου κράτους μας! Να πολεμήσουμε, κάθε ψεύτικο άλλοθι, που επιχειρεί να δικαιολογήσει, να ρίξει αλλού τις ευθύνες, για το θάνατο της διοικητικής λειτουργίας της χώρας!

Να σταθούμε, μαχητικά, με αποφασιστικότητα και ορμή, απέναντι στους αποδομητές της Δημοκρατίας και της Κοινωνίας μας! Στους «πλασιέ της υποτέλειας»! Τους διαμορφωτές της παρακμής αυτού του τόπου, τους βιαστές της ψυχής του Λαού μας!

Χρόνια μας ποτίζουν δηλητήριο! Χρόνια εργάζονται, από το χώρο της Παιδείας, για να μην υπάρξει περίπτωση έγερσης, δικής μας ή των παιδιών μας! 189 χρόνια, ας αναλογιστούμε πού μας κατάντησαν, αυτοί που μας οδηγούν, κι εμείς που τους χειροκροτούμε: Οι κόποι κι οι θυσίες του Λαού μας, όχι μόνο δεν πιάνουν τόπο, αλλά κάθε μέρα που περνά, οι οφειλές της Πατρίδας μας, γιγαντώνονται!

Αν πράγματι, λοιπόν, τα ινδάλματα μας είναι, ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Ανδρούτσος, ο Τζαβέλας, ο δικός μας, ο Καπεταν-Μελέτης Βασιλείου, ο Μακρυγιάννης, ο Μπότσαρης, ας κάνουμε πράξη τις επιταγές τους! Ας διδαχτούμε, και από τα κατορθώματά τους, αλλά και από τα λάθη τους!

Την ώρα που οι δανειστές μας, μαζί με κάποιους ελληνώνυμους συνεργάτες τους, οραματίζονται την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, με την Ελλάδα, φόρου υποτελή και επαρχία της, την ώρα που ουδείς ταράζεται, ούτε στη θέα των τουρκικών πολεμικών πλοίων, που εδώ και πολλούς μήνες, έφτασαν να «κόβουν βόλτες» έξω από το Σούνιο, εμείς, έχουμε υποχρέωση, να θυμηθούμε το «Γέρο του Μωριά», και να βροντοφωνάξουμε, να κάνουμε πράξη, το: «φωτιά και τσεκούρι, στους προσκυνημένους»!

Μακάρι, αδέλφια Συμπατριώτες, να βρούμε τη δύναμη, μέσα από το διάλογο με τους Ήρωές μας, κι από σήμερα, να επαναλαμβάνουμε διαρκώς, να κάνουμε πράξη τους στίχους του μεγάλου μας ποιητή, του Γιάννη Ρίτσου, δείχνοντας το στήθος μας: «Σε τούτα εδώ, τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει! Μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού και στ΄ αγεριού το πόδι»!

Το χρωστάμε στο γένος μας, στους αγωνιστές της Τουρκοκρατίας, στους Λευτερωτές μας, του ΄21, σε όλους όσους έπεσαν μαχόμενοι, στους αγώνες της Πατρίδας, και κυρίως, το χρωστάμε στα παιδιά μας!

Εμπρός, λοιπόν, Συμπατριώτες, ασυμβίβαστα, συνειδητά, με πάθος, εμπρός, για της γενιάς μας το ΄21!»                                                                   ΠΗΓΗ:deltio11.blogspot.com

«ΕΘΝΙΚΗ» ΟΜΟΨΥΧΙΑ SIEMENS

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ
ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΟΝΝΕΔ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ

Πριν λίγο , ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ,ο άνθρωπος της Ντόρας στο εκτελεστικό γραφείο της ΟΝΝΕΔ , που στηρίζει ανοιχτά για πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ τον Παπαμιμίκο, μιλώντας στο προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ στη Πάτρα, συμφώνησε με το ΠΑΣΟΚ στη κατάργηση των στρατιωτικών παρελάσεων.

Είπε χαρακτηριστικά ότι αν είναι να γλιτώσουμε πέντε εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και οι στρατιωτικές παρελάσεις θα καταργηθούν και οι υπερπτήσεις και οι αναχαιτήσεις κ.τ.λ
egersis1912@gmail.com                                                                        ΠΗΓΗ:deltio11.blogspot.com

ΤΑ ΟΥΚ,Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ



Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ,ΠΛΕΟΝ ,ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟΣ ΕΛΛΗΝ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ...ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ...Π Ρ Ο Σ Ω Ρ Ι Ν Ο Υ.....ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΠΟ......

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΡΧΟΝΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ,ΕΝΩ ΚΑΝΑΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.....
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
http://www.youtube.com/watch?v=lkD2dvOrVx0


ΦΥΣΙΚΑ
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΟΥΚ...ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ.....ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

ΔΕΙΤΕ
http://www.youtube.com/watch?v=hslGF-0KRqI
ΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ,ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ.....Η ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΑΚΑΠΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.......ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ,ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΟΥΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ,ΛΟΙΠΟΝ,ΔΡΩΝ ΩΣ 5 ΦΑΛΛΑΓΙΤΗΣ ,ΒΛΑΠΤΕΙ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ,ΤΙΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ,ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗ........
ΩΣΤΟΣΟ ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ...ΑΔΕΙΑ,Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ....ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΜΙΑ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ...ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ....ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 35...ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ ΜΙΣΟΥΣ....ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...ΕΝΩ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ....ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ,ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ,ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ...ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ......

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
ΤΟ ΜΑΙΛ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ

dimitrisangelidis@gmail.com
ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=44937
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ

ΕΔΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ,ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ....ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ....ΟΠΟΤΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ....
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ
http://webwar2.org/index.php?topic=11352.0
ΦΥΣΙΚΑ ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΑΙ ΕΔΩ....ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK...ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ,ΔΕ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.....ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ....ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΤΟΥΝ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ....ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ...ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ......


Νίκος Π.                                                                                                              ΠΗΓΗ:hellenicrevenge.blogspot.com

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΥ "ΑΡΧΗΓΟΥ" ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ


ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ,ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ[ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ]......ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΜΑ

Στέλνουμε όλοι μήνυμα στον αρχηγό του Λιμενικού,αντιναύαρχο Αθανάσιο Γκούσιο στο email του egov@yen.gr
για να του υπευθυμίσουμε πόσο ανθελληνικό σκουλίκι είναι, ο κάθε ένας με τον τρόπο του,για την διαθεσιμότητα που έδωσε στον επικεφαλής του αγήματος των βατραχανθρώπων.

ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ.....ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΑ ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ......

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ,ΟΥΤΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΕΣΗ

Νίκος Π.                                                                                                             ΠΗΓΗ:hellenicrevenge.blogspot.com

ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

  • Υπέστειλαν την ελληνική σημαία από σχολείο
  • Νέα προβοκάτσια που προσπαθεί να δημιουργήσει «άνοδο θερμοκρασίας» στη Θράκη
  • Η Άγκυρα παίζει με Αιγαίο και Θράκη και η κυβέρνηση ξεκίνησε τις διακοπές του Πάσχα
  • Ελλείψει του ελληνικού κράτους, ανέλαβε δράση το παρακράτος των τούρκων πρακτόρων...
Το «έργο» έχει παιχτεί πριν μερικές ημέρες και στον Ίασμο του γειτονικού νομού Ροδόπης. Γι αυτό το «έργο» -τη σκηνοθεσία του οποίου έχουν αναλάβει οι γνωστοί δειλοί κύκλοι ανθελληνισμού που δρουν στη Θράκη, έχουν υπάρξει πάρα πολλές προειδοποιήσεις κατά το παρελθόν, όπου γινόταν ειδική αναφορά στην σοβαρή πιθανότητα αύξησης των κρουσμάτων ανθελληνικών δράσεων.
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στο νομό Ξάνθης, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες που βανδάλισαν το δημόσιο δημοτικό μειονοτικό σχολείο του ορεινού χωριού Κένταυρος.
Συγκεκριμένα, σε διάφορους βανδαλισμούς επιδόθηκαν άγνωστοι δράστες κατά του σχολικού συγκροτήματος που στεγάζεται το Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Κενταύρου της Ξάνθης, αλλά δεν αρκέστηκαν μόνο σ΄ αυτό.
Υπέστειλαν την ελληνική Σημαία από τον ιστό της, η οποία ήταν τοποθετημένη στον προαύλιο χώρο και την πήραν μαζί τους, ενώ ακολούθως ανέγραψαν στα τζάμια εισόδου του σχολείου ανθελληνικά συνθήματα και ζωγράφισαν την τουρκική σημαία
Η επιλογή του τόπου (Κένταυρος Ξάνθης) έγινε για να μπορέσει - η προβοκατόρικη αυτή ενέργεια- να τραβήξει το ενδιαφέρον των κατοίκων της περιοχής και να τους στοχοποιήσει σε πιθανή «ενέργεια αντεκδίκησης», η οποία πλέον αναμένεται προκειμένου οι προβοκάτορες της Άγκυρας να μπορέσουν να αναβαθμιστούν
Η πράξη αυτή σαν σκοπό έχει να εμπλέξει τους κατοίκους της περιοχής και να τους «κολλήσει» την εικόνα του ανθελληνισμού, αλλά η αλήθεια απέχει πολύ κα ακριβώς αυτό το στοιχείο οδήγησε τους πρακτορίσκους της Άγκυρας να προβοκάρουν την ηθική υπόσταση και την φιλοπατρία των ελλήνων πομάκων κατοίκων της περιοχής. Το ενδιαφέρον του τούρκου προξένου, κυρίου Σαρνίτς, για την συγκεκριμένη περιοχή, έχει εκφραστεί πριν από ένα χρόνο, όταν και αποφάσισε να συμμετάσχει σε εκδήλωση που διοργάνωναν Πομακικοί πολιτιστικοί σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής. Η ευγενική χορηγία, με δωρεάν προσφορά τουρκικού συγκροτήματος, καθώς και η παρουσία του ίδιου του τούρκου προξένου, σηματοδότησαν την στόχευση του Κενταύρου, ως στρατηγικού σημείου του ενδιαφέροντος της Άγκυρας.
Και αυτό το ενδιαφέρον εμπλέκεται άμεσα με την υποστολή της ελληνικής σημαίας (συχνό φαινόμενο πλέον), καθώς και με τον βανδαλισμό των κτιριακών εγκαταστάσεων του ελληνικού δημοσίου…
Πράξη «ηρωική» για εκείνους που την εκτέλεσαν, αλλά ποτέ δεν φανταζόντουσαν πως κάποιος από αυτούς που τους είδαν, θα τους «έδινε» στην αστυνομία, η οποία έχει ήδη εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή τους, με βάση τα στοιχεία τα οποία έχει στη διάθεσή της. Βλέπετε, η κλοπή ενός συμβόλου –της σημαίας- είναι διαφορετικής βαρύτητας από το κάψιμό της (που συνηθίζεται επί σειρά ετών στην Αθήνα), όπως και οι βανδαλισμοί με την αναγραφή ανθελληνικών συνθημάτων, που σηματοδοτούν την «προέλευση» των «βανδάλων»… οι οποίοι προφανώς δεν άντεχαν να βλέπουν την γαλανόλευκη που κυμάτιζε στο ελληνικό δημοτικό σχολείο του χωριού…
Τέλος, ίσως αξίζει να σημειωθεί πως το γεγονός αυτό γίνεται σε μία περίοδο κατά την οποία το Αιγαίο βρίσκεται κάτω από τουρκική πίεση, ενώ η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να βρίσκεται σε κατάσταση... "καταστολής", αφού οι αντιδράσεις της σε ζητήματα εθνικού ενδιαφέροντος δεν είναι καν υποτονικές, αλλά κυριολεκτικά μηδενικές...
Κωνσταντίνος
ΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.com

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΥΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

  • Παρακαλείσθε να είστε ήπιοι στα συνθήματα επειδή υποτροπιάζετε τον καθωσπρεπισμό των πτυχιούχων Ι5
  • Την επόμενη φορά προτιμήστε το σύνθημα "πετά-πετά η μέλισσα με τα μελισσόπουλα" ή το "μια ωραία πεταλούδα" ή ακόμα και το... ακραίο "μια καραμέλα με φτερά στα όνειρά μου τριγυρνά"
Και ξαφνικά, όλοι έτρεξαν να διαμαρτυρηθούν, φοβούμενοι πως θα τους σκιστεί το... καλσόν!!! Ο καθωσπρεπισμός των γιωτάδων χτύπησε κόκκινο και η στοχοποίηση των ενόπλων δυνάμεων έγινε ορατή... "Στόχος εντοπίσθη, άρξασθε πυρ..." από όλους του βοθρόμυαλους "προοδευτικούς" που ξεχνούν πως μιλούν ελεύθερα επειδή κάποιοι άλλοι δεινοπαθούν... και ζήτησαν την καταδίκη των ΟΥΚ, επειδή δεν αντέχουν τόση... βαρβαρότητα (κι εμείς δεν αντέχουμε την ηλιθιότητα, αλλά δεν ζητήσαμε ποτέ να απολύσουν τους μισθοφόρους των καναλαρχών και των υπολοίπων ΜΜΕ!
Ίσως τότε να μην ενοχληθούν οι ανόητοι κονδυλοφόροι των βορείων προαστίων της πρωτεύουσας (οι οποίοι έχουν τόση σχέση με το στρατό όσο ο... Κ. Πρέκας με τους ήρωες του '40), ίσως τότε να μην ενοχληθούν όλοι οι κάτοχοι των ακριβοπληρωμένων... πτυχίων Ι5 που συνωστίζονται τα βράδια στα τηλεοπτικά παράθυρα, ίσως τότε κάποιος μπορέσει να ψιθυρίσει στ' αυτί όλων αυτών που δηλώνουν ενοχλημένοι -αργά και καθαρά ώστε να μην τρομάξουν- πως συνθήματα όπως αυτά που ακούστηκαν στην παρέλαση της Αθήνας χρησιμοποιούνται απ΄ όλες τις ειδικές δυνάμεις και όλα τα ειδικά σώματα ασφαλείας του κόσμου ως μέρος της εκπαίδευσης καθώς θεωρούνται αποτελεσματικά και ως προς την τόνωση του ηθικού αλλά και ως προς και την εκτόνωση του προσωπικού μετά από σκληρές δοκιμασίες που -σε τελική ανάλυση- ως στόχο έχουν κυρίως να προστατεύσουν εσένα πανίβλακα κατευθυνόμενε δημοσιογράφε που τρέχεις με την καμερούλα σου να αποθανατίσεις το γεγονός.
Όχι, η αλήθεια είναι πως δε μας άρεσε καθόλου το σύνθημα και ούτε επικροτούμε το να ακούγονται τέτοιες φράσεις από ένστολους την ώρα της παρέλασης. ΑΠΗΓΗ:kostasxan.blogspot.comλλά τον υποτιθέμενο αποτροπιασμό και καθωσπρεπισμό όλων μας δεν πρέπει να τον πληρώνουν αυτοί που με τον ιδρώτα τους και τις στερήσεις τους κρατούν το όποιο φρόνημα έχει απομείνει στις ένοπλες δυνάμεις σε υψηλό επίπεδο…
Τελικά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Αυτή η χώρα συνεχίζει να έχει βαριά βιομηχανία στην… μακακία!                                                                                                                                       

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ:Σήμερα στις 8.30 μ.μ. ΑΝΑΨΤΕ όλα τα φώτα του σπιτιού σας !


Αυτή η ξεφτίλα πρέπει κάποτε να σταματήσει.
Μην πέφτετε θύματα των δήθεν οικ(ω)λογικών οργανώσεων του κώλου που εν ώρα δήθεν ..."περισυλλογής" σκέπτονται να περάσουν τα ηλίθια μηνύματά τους, λες και αν κλείσουμε όλοι εμείς τα φώτα των σπιτιών μας για μια ώρα, θα ...χεστεί η φοράδα στ' αλώνι.
Δεν ξεστραβώνονται να δούνε τα ανά τον κόσμο ρυπογόνα εργοστάσια, παρά μόνο επιχειρούν να μας πείσουν ότι έβαλαν .. αμέτι - μωχαμέτι να σώσουν τον πλανήτη, σβήνοντας για μια ώρα τα ...φώτα των σπιτιών μας.!
Μα πόσο ηλίθιοι μπορούν να γίνουν αυτοί οι άνθρωποι;
Κι' όλοι εμείς, καθόμαστε σαν τους μαλάκες με "Μ" και τους ακούμε, αλλά και τους διαφημίζουμε κι' από πάνω.!
Αυτά τα ανδρείκελα, με πρώτον τον Αλ Γκορ, τον πρώην αντιπρόεδρο του πλανητάρχη, που ενώ γέμισε την Ευρώπη με καρκινογόνα χημικά πολέμου, τώρα τον έπιασαν οι ευαισθησίες για την σωτηρία του ...πλανήτη.
Οποία υποκρισία.!
Την επόμενη βδομάδα μπορεί να μας ζητήσουν να σταματήσουμε να ...τηλεφωνούμε για μια ώρα.
Τον επόμενο μήνα θα μας ζητήσουν να μην πιούμε νερό για μια μέρα, μπας και ...κορακιάσουμε απ' τη δίψα.
Την επόμενη φορά θα μας ζητήσουν να σταματήσουμε να ...πηδιόμαστε απ' το παράθυρο, και οτιδήποτε άλλο απίστευτο που μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου.
Γι' αυτό θυμηθείτε.!
Όχι στα ηλίθια καλέσματα - κελεύσματα των υποκριτών και των ...οικωλογούντων του κώλου.
Στις 8.30 το βράδυ ανάψτε όλα τα φώτα των σπιτιών σας, και μαζί μ' αυτά, και των ...αυτοκινήτων σας.
gianniotis
http://gianniotis.blogspot.com/2010/03/830.html

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ! ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑΝ ΤΑ Ο.Υ.Κ.

Ντροπή τους.   Τσάμπα οι καλοί τρόποι που μαθαίνουν. Τσάμπα το πλέξιμο, τα Γαλλικά και το πιάνο. Να επέμβει άμεσα η σχολή καλών τεχνών και η ΜΚΟ “Τέχνες και γράμματα στην Κεμαλική Τουρκία”. Δε μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι ο Ομιλος Υποδειγματικών Κορασίδων!

(άσε που είχαν και αξύριστες γάμπες. Δε μας χ… βρε κοθώνια των ΜΜ”Ε”; Για PR ή την προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης είναι τα ΟΥΚ;)                                                                       ΠΗΓΗ:olympia.gr

κ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,ΚΛΕΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ!


«Μοῦ γράφεις ἕνα μπουγιουρντί, λέγεις νὰ προσκυνήσω, κι ἐγώ, πασά μου, ρώτησα τὸν ποῦτζον μου τὸν ἴδιον κι αὐτὸς μοῦ ἀποκρίθηκε νὰ μὴν σὲ προσκυνήσω κι ἂν ἔρθεις κατ᾿ ἐπάνω μου, εὐθὺς νὰ πολεμήσω.»
Τὸ πιὸ «cult» κειμήλιο τοῦ Μουσείου Μπενάκη (συγγνώμη, δὲν εἶμαι πολιτικῶς ὀρθός):
Τρόπαιον τῶν Ἑλλήνων κατὰ τῶν βαρβάρων – Γεν. Ἀρχηγὸς Καραϊσκάκης – Ἀνεγερθὲν ἐν τῇ θέσει Πλόβαρμα – 1826 Νοεμβρ. 27 (Μουσεῖον Μπενάκη)
Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ο πίνακας είναι “ρατσιστικός” και “ξενοφοβικός”. Ο Υπουργός ΠΡΟ ΠΟ οφείλει να παρέμβει ΑΜΕΣΑ.
«Μοῦ γράφεις ἕνα μπουγιουρντί, λέγεις νὰ προσκυνήσω, κι ἐγώ, πασά μου, ρώτησα τὸν ποῦτζον μου τὸν ἴδιον κι αὐτὸς μοῦ ἀποκρίθηκε νὰ μὴν σὲ προσκυνήσω κι ἂν ἔρθεις κατ᾿ ἐπάνω μου, εὐθὺς νὰ πολεμήσω.» (Ν. Τζιόπας, «Ο γιος της καλόγριας»)
Οι πολύτιμες πληροφορίες από τον γίγαντα Καλλίμαχο. (Μπασκίνε ακραίος;)                                  ΠΗΓΗ:olympia.gr

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Quantcast

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αφήνει θεωρητικά ανοιχτό το ενδεχόμενο κατάργησης του Προξενείου.


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αφήνει θεωρητικά ανοιχτό το ενδεχόμενο κατάργησης του Προξενείου.

Άλλη μια πλήρης δικαίωση (και από τα πιο επίσημα πλέον χείλη) του αγώνα μας για να κλείσει η μόνιμη πηγή εθνικιστικού μίσους και πολιτικής αποσταθεροποίησης στη Θράκη.

Σε μια εποχή που η ευρύτερη εξωτερική πολιτική της σημερινής κυβέρνησης άλλα πράγματα μάλλον μας…δείχνει, ο Θεόδωρος Πάγκαλος μάς εκπλήσσει ευχάριστα για μια ακόμη φορά, αποδεικνύοντας ότι (παρά τα όσα μπορεί κανείς να του καταμαρτυρήσει σχετικά με άλλα θέματα) στο ζήτημα τουλάχιστον των ελληνοτουρκικών σχέσεων και της τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο και τη Θράκη, η στάση του είναι πάντοτε σοβαρή.

Αυτή τη φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος «ξαναχτύπησε» στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Καβάλα, όπου βρέθηκε για τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», αφού σχολίασε την κρίση που τον τελευταίο καιρό υπάρχει στο εσωτερικό της Τουρκίας (επισημαίνοντας την ανάγκη και της δικής μας εγρήγορσης), αλλά και την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο (λέγοντας πως δεν ήταν διόλου…αβλαβής η διέλευση της τουρκικής κορβέτας, που – όπως τόνισε – πραγματοποίησε διάφορες ερευνητικές εργασίες χωρίς άδεια και χωρίς να έχει σαφή πορεία), ερωτήθηκε και για το θέμα του Προξενείου (και φυσικά οφείλουμε να υποθέσουμε ότι η ανακίνηση ενός τέτοιου θέματος στην…Καβάλα, δεν μπορεί παρά να έχει άμεση σχέση και με την αίσθηση που προκάλεσε εκεί η προ ολίγων ημερών εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση της Πρωτοβουλίας μας).

Απαντώντας λοιπόν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπογράμμισε με σαφήνεια ότι εδώ και πάρα πολλά χρόνια το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής  ασκεί μια ανεπίτρεπτη πολιτική παρέμβαση στα ζητήματα που αφορούν τη μειονότητα.

«Δεν είναι αυτός ο ορθός ρόλος ενός προξενείου σε μια άλλη χώρα της Ευρώπης που η ίδια διακηρύττει πως είναι φιλική προς την Ελλάδα», τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και συνέχισε: «Το να κλείσει ή όχι το προξενείο είναι μια απόφαση, τίποτα δεν λέει πως το προξενείο αυτό είναι μόνιμο, τίποτα όμως δεν μας αναγκάζει και να το κάνουμε τώρα. Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να δηλώσουμε πως το προξενείο αυτό δεν προσφέρει στις διπλωματικές σχέσεις των δυο χωρών και να ζητήσουμε τη διακοπή λειτουργίας του και αυτό καλό είναι να το γνωρίζουν οι Τούρκοι πρόξενοι και καλό θα είναι να μη ξεπερνούν τα όρια».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πάγκαλος είχε ξανακάνει και άλλοτε εντυπωσιακές δηλώσεις εναντίον του Προξενείου Κομοτηνής (ως ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Σημίτη), φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να το αποκαλέσει μέχρι και «φωλιά εχιδνών»! Όλα αυτά όμως συνέβησαν πολύ παλιά (1998) και συνεπώς οι νέες του δηλώσεις, ειδικά μέσα στο σημερινό διαμορφούμενο πολιτικό κλίμα, δεν μπορούν παρά να προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση. Εννοείται ότι οι δηλώσεις αυτές, πέραν του κλίματος που δημιουργούν (έστω και στα…λόγια, που δυστυχώς βέβαια στην Ελλάδα σπανιότατα συνοδεύονται και από τα αντίστοιχα έργα), αποτελούν περαιτέρω και μια επίσημη δικαίωση του αγώνα της Πρωτοβουλίας μας, καθώς εμφανίζεται πλέον ένα από τα ισχυρότερα πρόσωπα της σημερινής κυβέρνησης να στηρίζει ουσιαστικά όσα επί μήνες λέμε και γράφουμε για τον άθλιο και υπονομευτικό ρόλο του…ευαγούς ιδρύματος της Οδού Ιώνων στην Κομοτηνή. Αναμένουμε φυσικά πλέον εναγωνίως και τις νέες τοποθετήσεις από τα φιλοκυβερνητικά και λοιπά κρατικοδίαιτα τοπικά παπαγαλάκια περί των…ακραίων κύκλων, που δυναμιτίζουν το ομαλό κλίμα στην περιοχή ειδικά και άπασα την (παροιμιώδη, ως γνωστόν) ελληνοτουρκική φιλία γενικότερα…

ΠΗΓΗ                                                                                                                  ΠΗΓΗ:nationalpride.wordpress.com

"ΘΕΛΕΙ Η Π...... ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ"

"Ακόμη κι αν ο κομμουνισμός δεν υπήρχε ως έννοια, η βαρβαρότητα της νέας εποχής θα μας ανάγκαζε να τον εφεύρουμε" αυτό είπε ο πρόεδρος του ΣΥΝ στην ομιλία του προς τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.
"Θέλει η π.... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει".Μια παροιμία που ταιριάζει γάντι στην συγκεκριμένη περίπτωση.Αφού μετά τα περι τις καλυμμένες ανοησίες της Κουμουνδούρου περί οικολογίας,της στήριξης των "εξεγέρσεων",των λεηλασιών καθε τρεις και λίγο στα δημόσια εκπαιδευτήρια,την αισχρή επίθεση προς τους θεσμούς και τους νόμους της χώρας.
Την σύμπλευση με τον "αυτοκράτορα" Χρυσοχοίδη στην τακτική πολιτικών διώξεων.Ξεσπάθωσε λοιπόν ο Ρουβάς της πολιτικής βλέποντας την ατιμωρησία να βασιλεύει και έχοντας ως σύμμαχο τον υπουργό προστασίας του λαθρομετανάστη πολίτη.Αποκάλυψε την αναρχοκομμουνιστική ροπή του Τ-ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί τεχνιέντως τόσο καιρό να καλύψει ώστε να διαφοροποιείται για μικροκομματικούς σκοπούς απο το έτερο κόμμα του σταλινισμού.Σκέφτηκε λοιπόν ο "Ρουβάς" ...Ερχονται και οι δημοτικές....σου λέει μην πάμε άπατοι.Με το ΠΑΣΟΚ αν και συνεργάζομαι δεν μπορώ να το πω ανοικτά γιατί το αναρχοσυνοθύλευμα που έχω μαζέψει θα με πάρει με τις πέτρες.Οι Οικολόγοι δεν γεμίζουν ούτε...ταξί.Τι καλύτερο μια συνεργασία (όχι πως δεν θέλει) με τον θηλυκό Στάλιν του Περισσού.Το αποτέλεσμα ήταν μέσα στις επόμενες ώρες τα επίσημα κείμενα του Συνεδρίου της Νεολαίας να αναδίδουν πολύ έντονο άρωμα κομμουνιστικού προσανατολισμού σε μια προσπάθεια να δοθεί και ένας ιδεολογικός τόνος στην εξάσκηση του εθνομηδενισμού,των μολότωφ και των κουκούλων που πρόσφατα η κυβέρνηση αποποινικοποίησε προς μεγάλη χαρά των "προοδευτικών" περιθωριακών στοιχείων.
Θέλοντας όμως να είμαστε δίκαιοι θα πούμε ότι υπήρξαν και αντιδράσεις απο μέλη του ΣΥΝ με επικεφαλής τον κ.Κουβέλη που δήλωσε κάθετα αντίθετος με τις....κομμουνιστικές αναζητήσεις της ηγεσίας αλλά και στην προοπτική συνεργασίας με το ΚΚΕ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.    ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ:Το "σοκ" και η "φρίκη" του κόσμου από τα συνθήματα των ΟΥΚ!


Δείτε το:



Επειδή λοιπόν τα καθίκια των Μμε έπιασαν δουλειά,ανακαλύπτοντας διάφορες βλακείες για να (ξανα)προπαγανδίσουν,θα μας πουν ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ" ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ;

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΗΠΩΣ,ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ;

Μερικοί στέκονται στο αν το βίντεο της χαφιεδοτυπίας είναι γνήσιο ή όχι:Δεν είναι αυτό το θέμα,ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΩΝ!

Αυτό που δεν μπορούν να χωνέψουν είναι ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΧΕΙΑ,ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΓΕΜΑΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ!


ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΝΕΟΥΣ,ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ,ΓΕΡΟΥΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ!

ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ,ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;

Γι'αυτό και άρχισε νέα εκστρατεία συκοφάντησης,ανακαλύπτοντας "σοκ":ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΤΑΙ,ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ;

Έχουμε ξαναπεί πως καταλαβαίνουμε την αγωνία των αποδομητών αυτού του Έθνους να δικαιολογήσουν τους παχυλούς μισθούς τους από τις διάφορες Πρεσβείες και Οργανώσεις:ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΠΑΚΤΩΛΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

Σίγουρα λοιπόν καταλαβαίνουμε την αγωνία τους,μη μείνουν αύριο στο δρόμο χωρίς νταβατζή.Παρόλα αυτά,τους αφιερώνουμε ολόψυχα τα παρακάτω ρατσιστικά,φρικιαστικά,ακραία και γεμάτα μίσος λόγια του μεγάλου Γεωργίου Καραισκάκη:

"Ο Κιουταχής έστειλε τον Καραταίτη για να μιλήσουν για ειρήνη με τον Καραϊσκάκη:

- Έλα δω Σκατότουρκε , έλα δω Εβραίε, σταλμένε από τους Γύφτους, έλα να ακούσεις τα κέρατα σας! Τι θαρέψατε κι είναι ο πόλεμος και τον εκάνατε ; Και τώρα δε ντρέπεστε να ζητάτε ειρήνη με κοτζάμ σκατοσουλτάνο Μαχμούτη που έχετε ; Να χέσω κι αυτόν και τον βεζίρη σας και τον Σαλιχτέρ Μποδά την πουτάνα!"                     ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ Χρυσοχοίδη,μιας και "αναρωτιέσαι"-ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!

Καλά,για τα αδερφάτα των Μμε δεν το συζητάμε καν:



ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ "ΑΚΡΑΙΟΙ" ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ,ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ,ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ!                                                                                ΠΗΓΗ:hellas-orthodoxy.blogspot.com

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΛΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ!!!

Κι όμως!!!Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο είναι ένα κράτος εν κράτει μέσα στην Ελλάδα και έχει μεγαλύτερες εξουσίες απο την Ορθόδοξη Εκκλησία. Οι αφελείς αριστερο-προοδευτικοί στην Ελλάδα φωνάζουν συνεχώς για τον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, ενω δεν έχουν ιδέα για το ότι το ΚΙΣ είναι ένα πραγματικό κράτος μέσα στην Ελλάδα και οι φόροι που εισπράτει πάνε στο Ισραήλ...Στείλ'τε το σε όλους!!!





ΚΟΕΝ - ΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ , ΘΑ TOYΣ ΚΛΑΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ) ΟΛΩΝΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ !!! ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ...




Θα τους τα κλάσετε!!!!!!!!
(Προς ενημέρωση...τα σχόλια στο συγκεκριμένο βίντεο έχουν αποκλειστεί από τους "υπευθύνους"...γιατί αν ήταν ανοικτά...θα τρίβανε τα μάτια τους από τις θετικές προς τους ΟΥΚαδες αντιδράσεις του κόσμου...Οι "Ελευθεροτύπιδες όμως δεν είχαν τα άντερα να το κάνουν!)
Τι έχει γίνει σήμερα;
Έχουν βγει όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες και ωρύονται για τα συνθήματα των ΟΥΚάδων...
μέχρι και ο Χουντοχοίδης βγήκε και προανήγγειλε...."αποκεφαλισμούς"...

Τελικά μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε το προφανές...
πιστεύουν πως το πρόβλημα τους βρίσκεται στο σύνθημα!!

Κας ας πούμε πως τους κόβεται τα συνθήματα;

ας πούμε πως τους διώχνεται όλους;

ας πούμε πως θα τους στείλετε για τιμωρία τον Πάγκαλο να τους μιλήσει για την πατρίδα(!) και να τους φάει το φαί...όπως στείλατε τον Γλέζο να κάνει μαθήματα στην Αστυνομία!!

και;;;;; τι νομίζετε πως θα γίνει;;;;
θα σταματήσουν να πιστεύουν αυτά που φωνάζανε;;;

Δύναμη θα τους δώσετε...λιοντάρια θα τους κάνετε και εσείς θα στε στο λάκκο..

νομίζετε πως εκτός από αυτούς που το φώναζαν δεν υπάρχουν άλλοι;

Ξυπνήστε ρε τσίμπλες!
το πρόβλημα σας δεν είναι τι φώναζαν...

το πρόβλημα σας είναι τι πιστεύουν και πόσο στα αρχίδια τους σας γράφουν!!

από όπου και αν περάσανε αυτά τα παιδιά ο κόσμος δάκρυζε και τους χειροκροτούσε
ξέρετε ποιοί είναι αυτοί που τολμάτε να μιλάτε και να τους κατακρίνετε;;

αυτοί δεν είναι σαν τους ξεπλένηδες των καταλήψεων...αυτοί δεν είναι σαν τα αγαπημένα σας που χαρτζηλικώνονται για να βάζουν κανένα γκαζάκι...

20 από δαύτους καθαρίζουν όλα τα Εξαρχεία και αν περισσέψει κάτι το βγάζουν στην βίζιτα για πλάκα...

Αυτούς θα παρακάλατε να κρατήσουν όσο μπορούν για να προλάβετε να φύγετε από την χώρα και να γλυτώσετε...όταν θα έρθει η ώρα που θα ξεσαλώσουν τελείως οι φίλοι σας Τούρκοι που προσκυνάτε τόσα χρόνια...

θέλετε να τους διώξετε; κάντε το!

Αφού δεν τους θέλετε στο στρατό...ας τους έχετε στον δρόμο!

Μην ξεχάσετε να διώξετε και αυτούς στο παρακάτω βίντεο
Έκαναν και αυτοί μέγιστο λάθος για το Ελληνικό πολιτικό σύστημα
τραγουδήσανε το απαγορευμένο "Μακεδονία Ξακουστή"
η μήπως δεν έχει βγει διαταγή να μην ακούγεται ούτε αυτό;...

Διώξτε τους και αυτούς...αυτοί δεν είναι 36...αυτοί είναι περισσότεροι...διώξτε τους και αυτούς...και μετά φτιάξτε βαλίτσες...



Πηγή: http://www.greekalert.com/2010/03/blog-post_9529.html            
 ΠΗΓΗ:esxatianasxesi.blogspot.com

ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ!

Διαβάζω με έκπληξη στα διάφορα δημοσιογραφικά site και στις εφημερίδες για τα απαράδεκτα συνθήματα που φώναξαν στο τέλος της διαδρομής τους οι Ο.Υ.Κ. Ο αξιωματικός ενδέχεται να αποταχθεί και όλη η ακροαριστερή κομπανία τσιρίζει και ωρύεται για τα ρατσιστικά και φασιστικά συνθήματα αυτών των ανεγκέφαλων που δεν έχουν καμία θέση στο στράτευμα. Μάλιστα τώρα ακούγονται πιο δυνατά οι φωνές ορισμένων για πλήρη κατάργηση των στρατιωτικών παρελάσεων και κατάργηση των ειδικών δυνάμεων (!!)

Είναι απορίας άξιο πως μπορούμε να ανεχόμαστε μια θράκα πρώην κομμουνιστών που τώρα παρουσιάζονται ως δημοσιογράφοι να μας κάνουν κηρύγματα και να βάζουν στο στόμα τους τον πιο σεβαστό θεσμό του ελληνικού κράτους: τον ελληνικό στρατό! Είναι ακόμη πιο λυπηρό να είναι ανώτερός σου κάποιος που δεν ξέρει αν ο Αμερικανός πρόεδρος είναι χριστιανός ή μουσουλμάνος!

Αλλά για να μην πολυλογούμε ας δούμε τι φώναξαν αυτοί οι "αμόρφωτοι":

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ»



Σύμφωνα με τον υπουργό και τους παντογνώστες δημοσιογράφους, τέτοια συνθήματα δεν έχουν καμία θέση στο Στρατό και την ιστορική ημέρα της 25ης Μαρτίου. Όμως τι θα απαντήσεις σε αυτά τα παιδιά όταν στο σχολείο διαβαζαν τον Ύμνο εις την Ελευθερία:

Κοίτα χέρια απελπισμένα
Πώς θερίζουνε ζωές!
Χάμου πέφτουνε κομμένα
Χέρια, πόδια, κεφαλές,

Και παλάσκες και σπαθία
Με ολοσκόρπιστα μυαλά,
Και με ολόσχιστα κρανία
Σωθικά λαχταριστά.

Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
Και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
Και των Χριστιανών τα χείλη
Φωτιά εφώναζαν, φωτιά.

Δεν ξέρω τι πήρε το μάτι σας αλλά εγώ διάβασα κάτι για σκύλους, κάτι σωθικά λαχταριστά και ένα ρατσιστικότατο σχόλιο για τους μουσουλμάνους. Μια διασκευή του Εθνικού μας ποιητή έκαναν οι Ο.Υ.Κάδες δηλαδή...

Προτού λοιπόν τα βάλετε με τον πολύ πιο μορφωμένο αξιωματικό σας, σας καλώ κύριε Κοεμτζόγλου να καταδικάσετε τον Εθνικό μας ποιητή. Επίσης, αγοράστε με έξοδα του ελληνικού κράτους ένα σύγχρονο χάρτη γεωγραφίας. Άδικα φοβάστε. Δεν θα μας επιτεθεί η Σουαζιλάνδη, οι καλοί μας γείτονες θα μας επιτεθούν, γι' αυτό ετοιμάζουμε και πληρώνουμε αυτά τα παλικάρια. Περαστικά σας!ΠΗΓΗ:gkaratheodoris.blogspot.com  

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;



Αφού δεν ρωτά η Νέα Δημοκρατία και ο Κώστας Καραμανλής εμμένει ακόμη στη σιωπή του, θέλουμε απάντηση σε τέσσερις απλές απορίες  και περιμένουμε να μας τις λύσει ο Πρωθυπουργός της Πατρίδος μας!

Απορία πρώτη : 
Στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2009, ο κ. Παπανδρέου είχε συνάντηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και ενημερώθηκε για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.
Η ενημέρωση ήταν αληθής ή παραπλανητική;
Του περίγραψε ο κ. Προβόπουλος την πραγματική εικόνα ή τον παραπλάνησε;
Αν του είπε την αλήθεια, πως ο κ. Παπανδρέου επέμεινε στην πολιτική των παροχών προς τον ελληνικό λαό, καθ' όλη την προεκλογική περίοδο, επιμένοντας στο σύνθημα, ότι λεφτά υπάρχουν;
Εάν, όμως του είπε ψέματα και του έκρυψε την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, πως δεν του έχει ζητήσει ακόμη την παραίτηση του;
Εφ’ όσον ο κ. Προβόπουλος δεν παραιτήθηκε ακόμη ή δεν του ζητήθηκε η παραίτηση, είπε την πραγματική αλήθεια στον σημερινό πρωθυπουργό!
Επομένως το άμεσο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας ήταν ο δανεισμός της για την κάλυψη των λειτουργικών της αναγκών!
Απορία δεύτερη :  
 Όταν ορκίσθηκε πρωθυπουργός ο κ. Παπανδρέου, γιατί δεν κάλεσε αμέσως τους φίλους του Τραπεζίτες και να τους ζητήσει να καλύψουν μέρος του Δανεισμού της χώρας μας, με ομόλογα τα οποία θα εξέδιδε αμέσως το ελληνικό Δημόσιο;
Ως γνωστό οι ελληνικές τράπεζες παρουσίασαν κατά την προηγούμενη χρονιά, καθαρή κερδοφορία αρκετών εκατοντάδων δις ευρώ.
Δεν θα είχαν πρόβλημα να δανείσουν 25 έως 30 δις ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο. Κάλλιστα θα μπορούσαν να δανεισθούν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα το ισόποσο του δανεισμού τους, εξασφαλίζοντας την ρευστότητα των Ιδρυμάτων τους και μάλιστα με επιτόκιο 1% !
Απορία τρίτη : 
Γιατί ο κ. Παπανδρέου δήλωνε στο πρώτο μάλιστα, «ανοικτό υπουργικό συμβούλιο», για τις τηλεοράσεις και όλο τον πλανήτη, ότι η «ελληνική οικονομία είναι υπό πτώχευση» και «ότι για πρώτη φορά από το 1974, κινδυνεύουν τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού λαού»;
Αυτή του η πολιτική βοήθησε τον δανεισμό της χώρας μας ή τον δυσκόλεψε;
Δανεισθήκαμε με μεγάλη καθυστέρηση, τον Ιανουάριο και μάλιστα με επιτόκια πρωτόγνωρα για την Ευρώπη;
Ποιος θα πληρώσει αυτό το επιπλέον κόστος;
Ο κ. Παπανδρέου ή ο ελληνικός λαός από την άγρια φορολογική πολιτική της κυβέρνησης του;
Απορία τέταρτη : 
Η Πατρίδα μας κέρδισε ή έχασε απ’ όλο αυτό τον Διεθνή διασυρμό;
Μια παροιμία του λαού μας λέει ότι «τα βρώμικα βρακιά τα πλένουμε στο σπίτι μας» κ. Παπανδρέου !
Στάθης Σαραφόπουλος
Οικονομολόγος, πρ. Βουλευτής                                                                                                                                                                        ΠΗΓΗ:emprosdrama.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ.ΔΙΚΑΙΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

Σύμφωνα με αυτά που κυκλοφορούν τόσο στα έντυπα ΜΜΕ όσο και στο διαδίκτυο, μεταξύ των μέτρων που έχει ως στόχο να προτείνει το ΔΝΤ είναι:


1. Η πλήρης κατάργηση 14ου και 13ου μισθού στον Δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.
2. Η πλήρης απελευθέρωση των απολύσεων και κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
3. Η άρση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων.
4. Η απόλυση 230.000 εργαζομένων από......
τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
5. Επιβολή διδάκτρων στα πανεπιστήμια με πρόβλεψη για τα χαμηλά εισοδήματα.
6. Εξίσωση ορίων ηλικίας για άνδρες και γυναίκες, με ενιαίο όριο συνταξιοδότησης τα 67.
7. Κατάργηση της διάκρισης βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων .
8. Φορολόγηση των αγροτών.
9. Κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών.
10. Απελευθέρωση όλων των κλειστών επαγγελμάτων.
11. ΦΠΑ για όλες τις υπηρεσίες (δικηγόροι, συμβολαιογράφοι κ.λ.π.).


Εμείς βλέπουμε πως, στα πλαίσια της τεχνογνωσίας που έχει ζητήσει ο κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ από το ΔΝΤ, μερικά από τα πιο πάνω μέτρα έχουν ήδη επιβληθεί ή είναι γνωστά και ετοιμάζονται και απλά παίζεται ένα παιχνίδι προπαγάνδας από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να τα συνειδητοποιήσει και να τα χωνέψει ο ελληνικός λαός.


Ειδικότερα:
1. Σε ότι αφορά την κατάργηση του 14ου και 13ου μισθού, ήδη η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε πρώτη φάση σε περιορισμό τους.
2. Σε ότι αφορά την εξίσωση των ορίων ηλικίας, την προχωράει κανονικά όπως προτείνει το ΔΝΤ.
3. Σε ότι αφορά την κατάργηση των φοροαπαλλαγών, ήδη αυτό επιβάλλεται σε πολύ μεγάλη έκταση με το φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε.
4. Σε ότι αφορά την επιβολή ΦΠΑ σε δικηγόρους, συμβολαιογράφους κ.λ.π., ήδη και αυτό έχει δρομολογηθεί και ο κόσμος δυστυχώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς παίζεται πίσω από αυτό.
Βλέπουμε λοιπόν ότι η κυβέρνηση στην ουσία εκτελεί τις εντολές του ΔΝΤ στα πλαίσια της τεχνογνωσίας που ζήτησε.

Προσέξτε τώρα το χειρότερο. Αν, σύμφωνα με την χθεσινή απόφαση κορυφής στις Βρυξέλλες, χρειαστεί να ζητήσει η Ελλάδα οικονομική βοήθεια, οπότε αυτό θα σημαίνει ότι τα πιο πάνω μέτρα που ήδη έχουν ληφθεί θα έχουν αποτύχει, θα ληφθούν και τα άλλα μέτρα που αναφέρονται πιο πάνω και ακόμα δεν έχουν ληφθεί, δεδομένου ότι σύμφωνα με την απόφαση θα εμπλακεί και το ΔΝΤ.
Δηλαδή πλήρης κατάργηση του 13ου και 14 ου μισθού, πλήρης απελευθέρωση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα και κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και φυσικά το μεγαλύτερο, απόλυση 230.000 δημοσίων υπαλλήλων.
Περιμένετε κι έρχονται……. 
http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/03/blog-post_2874.html              
 ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ



ΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ... ΟΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ... ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ… ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΝΟΥΝ… ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...



ΕΜΠΝΕΥΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.



ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???

ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ???



ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ «ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ???



ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ… ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ… ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ OLYMPIA.GR                                                                                                           ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΑ "ΒΑΤΡΑΧΙΑ"! ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑ... ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ... ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!


Μια μέρα μόλις μετά την Εθνική ΜΑΣ Επέτειο και την "επιτυχία" των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ να κουτσουρευτεί η Στρατιωτική Παρέλαση, τα γεροντοφρικιά της Κουμουνδούρου ανέλαβαν δράση, καταγγέλοντας αυτή τη φορά τα "βατράχια" μας! Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Πειραιώς και Νήσων, Δρίτσας, Ηρώ Διώτη Λάρισας και Βασίλης Μουλόπουλος Επικρατείας κατέθεσαν ερώτηση με θέμα "Εκφώνηση εθνικιστικών και ρατσιστικών συνθημάτων μίσους από μέλη σώματος των «βατραχανθρώπων» των ειδικών ενόπλων δυνάμεων κατά τη διάρκεια της παρέλασης"! Οι προοδευτικάριοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ αναφέρουν:
"Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, μέλη των ειδικών ενόπλων δυνάμεων αφού πέρασαν από την πλατεία Συντάγματος όπου βρίσκονταν οι εξέδρες της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας και κατευθυνόμενοι προς την Πανεπιστημίου, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα μίσους εναντίον των γειτόνων λαών. Αυτό έχει αποτυπωθεί σε βίντεο, ενώ δημοσιεύτηκε και στον ημερήσιο Τύπο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα συνθήματα "υποκινούνταν" και "ενορχηστρώνονταν" από άντρες με πολιτικά οι οποίοι βρίσκονταν μεταξύ των ανθρώπων που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν την παρέλαση.
Με βάση τα παραπάνω καθώς και με το γεγονός ότι παρόμοια περιστατικά έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, ενώ παράλληλα η φημολογία για τον τρόπο εκπαίδευσης και λειτουργίας των ειδικών ενόπλων δυνάμεων βρίθει από αναφορές για συμπεριφορές εθνικιστικού παροξυσμού και καλλιέργειας αισθημάτων μίσους, ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Επιβεβαιώνει το καταγγελλόμενο γεγονός; Αν ναι, σε τι ενέργειες θα προβεί ούτως ώστε να επιμερισθούν ευθύνες και να ελεγχθούν όσοι ενέχονται και ευθύνονται; 2. Τι μέτρα προτίθεται να υιοθετήσει και να εφαρμόσει ώστε να αποτραπεί η εμφάνιση τέτοιων περιστατικών και στο μέλλον; 3. Γνωρίζει τον τρόπο και το "κλίμα" της εκπαίδευσης αυτών των σωμάτων; Μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει αναπτυχθεί δραστηριότητα νεοφασιστικών και ρατσιστικών ομάδων στις Ένοπλες Δυνάμεις;"
Η εμμονή των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ με τον Στρατό έχει συγκεκριμένη στόχευση που δεν είναι άλλη απο το να διαλύσουν το Στράτευμα (όπως πέτυχαν με την Αστυνομία) και να κάμψουν ακόμη και το ηθικό των Ειδικών ΜΑΣ Δυνάμεων! Οι πεμπτοφαλαγγίτες της Κουμουνδούρου έχουν αναλάβει αντεθνική υπηρεσία...
http://www.stoxos.gr/2010/03/blog-post_8974.html


ΤΩΡΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ…



ΡΕΣΙΤΑΛ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Δεν τους πείραξε η ουσιαστική κατάργηση των παρελάσεων...
Δεν ενοχλήθηκαν από τις δηλώσεις εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας σε ξένα κέντρα...
Δεν ενοχλήθηκαν από τις κρουαζιέρες των τουρκικών πλοίων έξω από το Σούνιο....


Άλλα πράγματα τους ενόχλησαν...

Τους προσέβαλαν τον ανθρωπισμό λέει οι βατραχάνθρωποι…
Τους εξέθεσαν τα χρηστά ήθη…
Τους χάλασαν τη γλυκανάλατη σούπα του εθνομηδενισμού…


Γράφει ο Reporto

Μα η μεγάλη αλήθεια είναι άλλη.


ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΤΑ ΑΔΟΥΛΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΑΝΤΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ.



ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

Όταν οι Έλληνες πολίτες τους προειδοποιούσαν να μην ανοίξουν την πόρτα του φρενοκομείου, εκείνοι τους περιφρόνησαν.
Τώρα φοβούνται την οργή του λαού από την οποία αργά ή γρήγορα δε θα γλυτώσουν.

Κι αυτός ο φόβος τους έσπρωξε και σε νέο ολίσθημα.

Δε δίστασαν να συκοφαντήσουν τους μαχητές των βατραχανθρώπων.
Τόλμησαν να ανοίξουν το βρώμικο στόμα τους και να τους χαρακτηρίσουν κι αυτούς ως ακροδεξιούς.
Είδαν υποκινητές και δήθεν χορογράφους.

Το μόνο που δεν είδαν, είναι τα θύματα των βατραχανθρώπων στον καθημερινό τους πόλεμο για μια αδούλωτη Ελλάδα.

Το μόνο που δε θυμήθηκαν, είναι τον προσβλητικό τρόπο με τους οποίους τους αντιμετώπισε το πολιτικό σύστημα τη νύχτα των Ιμίων.

Το μόνο που τους διέφυγε, είναι πως αυτοί οι άνθρωποι είναι καθημερινά υποψήφιοι νεκροί στον αγώνα για την υπεράσπιση αυτής της πατρίδας.

Το μόνο που σκόπιμα ξεχνούν, είναι το τι λένε οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί στις δικές τους παρελάσεις, με την προτροπή και στήριξη των πολιτικών τους ηγεσιών.

Τρόμαξαν στη θέα ανυπότακτων Ελλήνων γιατί οι ίδιοι είναι υποταγμένοι και προσκύνησαν.
Νόμιζαν πως οι κοινοβουλευτικές πλειοψηφίες και η προδοσία που συνετελέσθη από το πολιτικό σύστημα, θα έβαζαν ταφόπλακα στον Ελληνισμό.

Κανείς δε τους είπε πως ο Ελληνισμός φωλιάζει στην ψυχή και δεν υποτάσσεται.

Τώρα τα βρήκαν μπαστούνι και ξεβολεύτηκαν.
Έβγαλαν τις ντροπιασμένες τους πένες και άρχισαν να συκοφαντούν χύνοντας δηλητήριο.

Στις δύσκολες μέρες που έρχονται…
Στον ξεσηκωμένο λαό που θα αντιμετωπίσουν…
Θα αναζητούν άδικα τη θαλπωρή πίσω από τις ντροπιασμένες και προσκυνημένες πένες τους.

Η αντίδραση της πρωτοπορίας της στρατευμένης Ελληνικής νεολαίας ήταν μόνο η αρχή.
Τώρα όλοι ξέρουν πως η λαϊκή αντίσταση που έρχεται αργά η γρήγορα θα ανατρέψει τη μεγάλη προδοσία.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ.



ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΘΙΑΣΟΣ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ... ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ...ΔΑΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!

Μόνη της εναντίον των περισσότερων ηγετών της ευρωζώνης η Γερμανίδα καγκελάριος, επέβαλε τελικά το δικό της: αρνήθηκε ανυποχώρητα μέχρι τέλους να υπάρξει μια καθαρά ευρωπαϊκή στήριξη προς την Ελλάδα αν χρειαστεί και απαίτησε να συμπεριληφθεί το ΔΝΤ στο σχέδιο της υποτιθέμενης "διάσωσης" της οικονομίας της χώρας μας, αν αυτό ποτέ χρειαστεί.

Μέχρι την ώρα της χθεσινής νύχτας που αυτό το κείμενο έπρεπε να πάει στο τυπογραφείο, δεν είχε γνωστοποιηθεί το κείμενο της απόφασης των εταίρων της κυβέρνησης στην ευρωζώνη περί βοήθειας προς την Ελλάδα, ώστε να σχηματίσει κανείς θεμελιωμένη άποψη για το περιεχόμενό της.

του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Το βέβαιο είναι ότι η χώρα μας δεν γλίτωσε τον εφιάλτη του ΔΝΤ, ο οποίος θα επικρέμαται πλέον πάνω από την Ελλάδα με τη σύμφωνη γνώμη και της ΕΕ.

Γι' αυτό τόσο η κυβέρνηση Παπανδρέου όσο και ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος βγήκε σαρωτικά ηττημένος από την Ανγκελα Μέρκελ, προσπαθούσαν πλέον να μετατοπίσουν τη συζήτηση από την αποτυχία τους να πετύχουν αμιγώς ευρωπαϊκή λύση. Επιχειρούσαν να αναδείξουν ως δήθεν πρωτεύον θέμα το κατά πόσο θα έχει τον πρώτο λόγο στην ξένη κηδεμονία της Ελλάδας το ΔΝΤ ή η ΕΕ. Προφανώς, το κύριο θέμα σε καμιά απολύτως περίπτωση δεν είναι αυτό. Είναι το ότι δεν αποφύγαμε τελικά τη λήψη απόφασης που να παραπέμπει τη χώρα μας στο ΔΝΤ, αν παραστεί ανάγκη.



Το μόνο χθεσινό συμβάν που έχει μεγάλη σημασία για τις ελληνικές τράπεζες, αλλά μένει να αποδειχθεί αν θα έχει σημασία και για το ελληνικό κράτος, είναι η απόφαση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Ζαν - Κλοντ Τρισέ να ανακοινώσει ότι θα συνεχίσει και μετά το τέλος του 2010 να δέχεται η ΕΚΤ ως εγγύηση τα ομόλογα χωρών διαβάθμισης BBB.

Αυτή η απόφαση έχει πανευρωπαϊκές συνέπειες και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά και χώρες όπως η Πορτογαλία, η Ιρλανδία, η Ισπανία, η Ιταλία και άλλες που πιθανόν να αντιμετωπίσουν κερδοσκοπικές πιέσεις. Ηδη ο οίκος αξιολόγησης Φιτς υποβάθμισε προχθές την πιστοληπτική ικανότητα της Πορτογαλίας και χθες πανικόβλητο το κοινοβούλιο της χώρας, το οποίο αντιστεκόταν, υπερψήφισε τα νέα μέτρα λιτότητας που επέβαλε η κυβέρνηση Σόκρατες!

Η απόφαση του Τρισέ διευκολύνει πρώτα απ' όλα τις ευρωπαϊκές τράπεζες που κατέχουν κρατικά ομόλογα, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να τα καταθέτουν ως εγγύηση στην ΕΚΤ και να παίρνουν από αυτήν αυξημένη ρευστότητα. Υπ' αυτό το πρίσμα καθιστά βέβαιο ότι καμιά ευρωπαϊκή χώρα, ούτε φυσικά η Ελλάδα, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο να δανειστεί, όπως άλλωστε δεν είχε και ποτέ μέχρι τώρα.

Οι τράπεζες έχουν ούτως ή άλλως μεγάλο κέρδος από αυτή την ιστορία, αφού οι ίδιες δανείζονται από την ΕΤ με εγγύηση τα κρατικά ομόλογα με επιτόκιο μηδαμινό, από 1,5% έως 2%, αλλά στη συνέχεια με τα χρήματα αυτά δανείζουν τα κράτη με επιτόκιο π.χ. στην περίπτωση της Ελλάδας... 6,5%!

Από τη στιγμή που δεν ανησυχούν καθόλου μετά και την απόφαση του Τρισέ μην τυχόν και δεν γίνονται δεκτά ως εγγύηση στην ΕΚΤ τα ελληνικά κρατικά ομόλογα, οι ιδιωτικές τράπεζες έχουν κάθε συμφέρον να δανείζουν με τόσο επικερδείς όρους και την Ελλάδα και την Πορτογαλία και οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Το κρίσιμο ερώτημα όμως είναι, με ποιο επιτόκιο; Γιατί αν την ερχόμενη εβδομάδα που θα βγει η Ελλάδα να δανειστεί, οι τράπεζες την ξαναγδάρουν με επιτόκιο της τάξης του 6% - 6,5%, τότε δεν θα υπάρξει κανένα κέρδος για την κυβέρνηση Παπανδρέου. Αν όμως η κίνηση του Τρισέ υποκρύπτει κάποια μυστική "συμφωνία κυρίων" μεγάλων ευρωπαϊκών τραπεζών και όντως δανείσουν την Ελλάδα την άλλη εβδομάδα με 5%-5,5%, τότε η κυβέρνηση Παπανδρέου θα έχει βγει κερδισμένη από την κίνηση του προέδρου της ΕΚΤ.

Καμιά αισιόδοξη προσδοκία δεν πρέπει να κυριαρχήσει, πριν αποδειχθεί πολύ σύντομα στην πράξη, αν η χώρα δανείζεται με χαμηλότερο επιτόκιο ή όχι. Οψόμεθα...

ΕΥΡΩΔΕΞΙΑ
Σύσσωμη κατά της χώρας μας

Αποκαρδιωτικό ήταν το κλίμα που επικράτησε χθες στη συνεδρίαση των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος της ευρωπαϊκής Δεξιάς. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να περάσει τη θέση ότι πρέπει να αποφευχθεί κάθε ανάμειξη του ΔΝΤ στην ευρωζώνη μέσω της υπαγωγής της Ελλάδας στο καθεστώς κηδεμονίας από αυτό, όλοι οι δεξιοί Ευρωπαίοι ηγέτες υποστήριξαν το εντελώς αντίθετο! Συμπαρατάχθηκαν όλοι χωρίς δισταγμό με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, η οποία υποστήριξε ότι πρέπει οπωσδήποτε η Ελλάδα να παραπεμφθεί στο ΔΝΤ, αν χρειαστεί τελικά οικονομική βοήθεια. Κονιορτοποίησαν έτσι και τις τελευταίες ψευδαισθήσεις περί "κοινοτικής αλληλεγγύης".                                                                   ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Η χρεωκοπία της χώρας είναι δεδομένη.

Όχι γιατί την επιδιώκουν κάποιοι καταχθόνιοι και σκοτεινοί κερδοσκόποι, αλλά γιατί το κράτος και η οικονομία της χώρας δεν μπορεί πια να σηκώσει το βάρος της εξυπηρέτησης των δανείων. Αυτή είναι η αλήθεια που κρύβει συστηματικά η κυβέρνηση από τον ελληνικό λαό.


Ο κ. Παπανδρέου μιλώντας στη 8η Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στις 20/3, διαβεβαίωνε: «Να είναι όλοι βέβαιοι, να είναι ακόμα πιο βέβαιοι οι διάφοροι καλοθελητές, που καθημερινά διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις για τη χώρα μας, με προφανείς σκοπιμότητες:


Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει. Δεν θα την αφήσουμε να χρεοκοπήσει.» Η δήλωση αυτή μοιάζει εξαιρετικά με μια άλλη ιστορική δήλωση, του Ελευθερίου Βενιζέλου, όταν σε διάγγελμά του προς τον Ελληνικό λαό στις 27 Σεπτεμβρίου 1931, διαβεβαίωνε κι αυτός: «Δίδω προς τον ελληνικόν λαόν την προσωπική διαβεβαίωσιν, ότι έχω απόλυτον την πεποίθησιν ότι ημπορούμεν να διατηρήσουμεν την ακεραιότητα του εθνικού μας νομίσματος και να αποφύγωμεν επομένως τας συμφοράς που θα επακολούθουν την ανατροπήν της σταθεροποιήσεως.»

Την εποχή εκείνη είχαν ανακαλύψει μια άλλη νομισματική πανάκεια για τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, την οποία αντί για ευρώ ονόμαζαν χρυσή δραχμή. Για να στηριχθεί το «ισχυρό νόμισμα» της Ελλάδας που ήταν κλειδωμένο με την χρυσή Αγγλική λίρα, ξεπουλήθηκε κυριολεκτικά το σύμπαν. Όλες οι υποδομές της χώρας δόθηκαν σε ξένες εταιρείες (Ούλεν, Πάουερς, κλπ.) ενώ η χρυσή δραχμή χρηματοδοτήθηκε αδρά με πληθώρα δανείων.

Για να στηριχθεί η χρυσή δραχμή και το πρόγραμμα δημόσιου δανεισμού εφαρμόστηκε σκληρή λιτότητα με την κατάργηση κάθε κοινωνικής δαπάνης. Η μόνη κοινωνική πρόνοια που απέμεινε στη χώρα ήταν τα λαχεία και τα λαϊκά συσσίτια των φιλανθρωπικών σωματείων. Οι εφημερίδες της εποχής δημοσίευαν καθημερινά δεκάδες θανάτους από την πείνα. Το κράτος προκειμένου να συνεχίσει τη στήριξη της χρυσής δραχμής και να πληρώνει τα τοκοχρεωλύσια των δανείων του, έκλεινε τα δημόσια σχολεία, δημοτικά και γυμνάσια και απέλυε δασκάλους και καθηγητές. Το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων κλήθηκε να καταβάλει με τη βία έως και το 50% των αποδοχών του. Πολλοί απ’ αυτούς απολύθηκαν. Απαγορεύτηκε ο συνδικαλισμός στους δημοσίους υπαλλήλους και οι απεργίες στους εργάτες, ενώ οι διαδηλώσεις κηρύχθηκαν παράνομες.

Η Ελλάδα είχε τεθεί υπό διπλή κηδεμονία, όχι μόνο του Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου που είχε εγκατασταθεί ήδη από το 1898, ως αποτέλεσμα της χρεωκοπίας επί Τρικούπη το 1893 και του ελληνοτουρκικού πολέμου της ντροπής του 1897, αλλά καιτης Δημοσιονομικής Επιτροπής της Κοινωνίας των Εθνών, η οποία προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα των δανειστών της χώρας, απαιτούσε να χυθεί αίμα. Οι κυβερνήσεις της χώρας, ως τυφλά και πειθήνια όργανα της κηδεμονίας, εκτελούσαν με υπερβάλλοντα ζήλο τις έξωθεν εντολές. Το αποτέλεσμα μπορεί εύκολα να το φανταστεί κανείς. Λίγους μόνο μήνες μετά από τη διαβεβαίωση του Βενιζέλου η χρυσή δραχμή συντρίφτηκε και η χώρα κήρυξε επίσημα την χρεωκοπία της λόγω αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών της. Με το χρεωστάσιο η χώρα παραδόθηκε στο έλεος των δανειστών της. Προκειμένου αυτοί να πάρουν τα λεφτά τους έφεραν ξανά στη χώρα το βασιλιά, που είχε εκδιωχθεί το 1922 και βοήθησαν να ανοίξει ο δρόμος για το φασιστικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου του Μεταξά.

Όπως σήμερα, έτσι και τότε, οι λόγοι που οι πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες έφεραν την ευθύνη για τη χρεωκοπία της χώρας,επικαλούνταν για να δικαιολογηθούν ήταν η «ατάσθαλος οικονομική πολιτική» του κράτους. Κι όπως σήμερα με το ευρώ, έτσι και τότε, κάθε σκέψη για εγκατάλειψη της χρυσής δραχμής ισοδυναμούσε με σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς. Μόνο που οι σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί ήρθαν από την προσπάθεια διάσωσης του «ισχυρού νομίσματος». Προκειμένου λοιπόν να διασωθεί το «ισχυρό νόμισμα» ας πέθαινε η χώρα και ο λαός της.

Μάλιστα, μέχρι και ειδικό ταμείο ιδρύθηκε το 1930 για την στήριξη της δραχμής, ανάλογο με αυτό του κ. Πετσάλνικου σήμερα. Το ταμείο αυτό οργάνωνε δεξιώσεις στα καλά σαλόνια των Αθηνών και καλούσε τις κυρίες του καλού κόσμου να δώσουν κοσμήματα και ότι άλλο πολύτιμο έχουν «δια την εθνικήν υπόθεσιν». Η εξέλιξη ήταν προβλέψιμη. Κάποιοι αετονύχηδες καταχράστηκαν το ταμείο, λίγο πριν κηρυχθεί το επίσημο χρεωστάσιο και κατέφυγαν σε χώρες της Λατινικής Αμερικής για να ζήσουν τη ζωή τους εις υγείαν των κορόιδων.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

Ένα παρόμοιο σκηνικό βλέπουμε να στήνεται και σήμερα προκειμένου να παραδοθεί η χώρα και ο λαός της στο έλεος των δανειστών και των αγορών. Οι ίδιες λογικές, οι ίδιες δικαιολογίες, οι ίδιες πρακτικές, τα ίδια αποτελέσματα. Τι συνέβη όμως και βρεθήκαμε ξανά σαν χώρα σε κατάσταση χρεωκοπίας; Ο πίνακας που παραθέτουμε είναι αποκαλυπτικός.

Σύμφωνα μ’ αυτόν οι πληρωμές για τα δάνεια που έχουν συνάψει οι κυβερνήσεις της χώρας εκτινάχθηκαν από 23,8 δις ευρώ το 2000 στα 84,2 δις ευρώ το 2009. Δηλαδή από το 17,4% του ΑΕΠ της χώρας το 2000, στο 35% του ΑΕΠ το 2009! Μπορεί να αντέξει αυτό το βάρος η οικονομία της χώρας; Και βέβαια όχι. Εδώ βρίσκεται το όλο πρόβλημα. Όταν η χώρα έχει φτάσει να ξοδεύει το 140% των εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού σε εξυπηρέτηση του δανεισμού της, είναι προφανές ότι βρίσκεται σε κατάσταση χρεωκοπίας, είτε το θέλει, είτε δεν το θέλει, είτε το γνωρίζει, είτε όχι.

Που οφείλεται αυτός ο δανεισμός; Η συνηθισμένη δικαιολογία είναι το σπάταλο κράτος. Από τον πίνακα όμως βλέπουμε ότι η συμμετοχή των κρατικών ελλειμμάτων στο δημόσιο δανεισμό είναι ασήμαντη. Την τελευταία δεκαετία το ελληνικό δημόσιο πλήρωσε συνολικά σε εξυπηρέτηση δανείων πάνω από 450 δις ευρώ και δανείστηκε εκ νέου σχεδόν 486 δις ευρώ. Απ’ αυτόν τον νέο δανεισμό μόλις το 3,1% κατά μέσο όρο πήγε στην κάλυψη του δημοσιονομικού ελλείμματος. Όλα τα υπόλοιπα πήγαν στην αναχρηματοδότηση του δημόσιου χρέους.

Ακόμη και για το 2009, όπου το δημόσιο έλλειμμα έφτασε τα 17,1 δις, ο νέος δανεισμός του δημοσίου ξεπέρασε συνολικά τα 85,2 δις ευρώ. Με άλλα λόγια το δημόσιο έλλειμμα συνέβαλε στο νέο δανεισμό του δημοσίου μόνο κατά 20%. Επομένως, προς τι τα μέτρα και η λιτότητα για να περιοριστεί το δημόσιο έλλειμμα; Η αλήθεια είναι ότι όσο κι αν περιορισθεί το δημόσιο έλλειμμα, όσο κι αν σφίξουν το ζωνάρι οι δημόσιοι υπάλληλοι, όσο κι αν περιοριστούν οι κρατικές δαπάνες, όσους φόρους κι αν μαζέψουν οι εισπρακτικοί μηχανισμοί του κράτους, δεν πρόκειται να αναχαιτισθεί το δημόσιο χρέος. Είναι χαρακτηριστικό ότι με βάση τις καλύτερες δυνατές προβλέψεις το δημόσιο χρέος της χώρας θα εκτιναχθεί έως το 2012 στα 350 δις ευρώ, δηλαδή στο 135% του ΑΕΠ. Πράγμα που σημαίνει ότι η ετήσια εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους θα αγγίξει ή και θα ξεπεράσει το 40% του ΑΕΠ. Κι όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι όλα τα μέτρα της κυβέρνησης θα αποδώσουν τα αναμενόμενα. Πράγμα φυσικά πολύ αμφίβολο.

Γιατί η κυβέρνηση που διαρρηγνύει υποκριτικά τα ιμάτιά της για τους μισθούς και τις συντάξεις που πληρώνει το δημόσιο, δεν λέει κουβέντα για τον φόρο αίματος που πληρώνει η χώρα στους δανειστές της; Για λόγους σύγκρισης και μόνο, αξίζει να σημειώσουμε ότι το σύνολο των αμοιβών και συντάξεων που πληρώνει το κράτος στους δημόσιους υπαλλήλους ανήλθε το 2009 στα 25,5 δις ευρώ, δηλαδή στο 10,6% του ΑΕΠ της χώρας. Ολόκληρο το ποσό αυτό φτάνει μόλις στο 31% του συνόλου των εξόδων για την εξυπηρέτηση του δημόσιου δανεισμού τον ίδιο χρόνο. Τι περιμένει λοιπόν να αποκομίσει η κυβέρνηση από τη λιτότητα, εκτός από την εξουθένωση των εργαζομένων και της κοινωνίας;

Προς τα πού βαδίζουμε;

Για να καταλάβουμε τι σημαίνει η επιβάρυνση από την εξυπηρέτηση του χρέους και πόσο ανατροφοδοτεί την έξαρση του δημόσιου χρέους, αρκεί να πούμε το εξής: Την τελευταία δεκαετία (2000-2009) το ελληνικό δημόσιο πλήρωσε στους δανειστές του πάνω από 450 δις ευρώ. Παρ’ όλα αυτά το δημόσιο χρέος της χώρας όχι μόνο δεν συγκρατήθηκε, αλλά αυξήθηκε την ίδια δεκαετία σχεδόν 155 δις ευρώ! Ενώ τα επόμενα δύο χρόνια, με τις καλύτερες δυνατές προβλέψεις, το ελληνικό δημόσιο θα κληθεί να πληρώσει συνολικά πάνω από 180 δις ευρώ για εξυπηρέτηση ενός διαρκώς αυξανόμενου χρέους. Πώς είναι δυνατό να συνεχιστεί αυτή αιμορραγία χωρίς να οδηγηθεί η χώρα στη διάλυση και η κοινωνία στην ανέχεια;

Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να υπάρξει άλλη πολιτική, αν δεν αντιμετωπιστεί πρώτα απ’ όλα ο βρόγχος του δανεισμού και δεν ξεφύγει η χώρα από τη θανάσιμη λαβή που της έχουν εφαρμόσει οι δανειστές της με την συνεπικουρία της ΕΕ.Όσο για το ποιος φταίει για την κατάσταση, δεν έχει παρά να κοιτάξει κανείς τα ελλείμματα στην παραγωγή, το εμπορικό ισοζύγιο, αλλά και την τεράστια διαφυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τέλη του 2009 (με βάση τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία του ΔΝΤ) έχουν βγει από την Ελλάδα πάνω από 200 δις δολ. που έχουν τοποθετηθεί σε κάθε είδους κερδοσκοπία (μετοχές, ομόλογα, παράγωγα, κλπ.) του εξωτερικού! Ποιοι τα έβγαλαν από την Ελλάδα; Οι δημόσιοι υπάλληλοι; Κι από πού βγήκαν αυτά; Προφανώς από τη λεηλασία της χώρας, από τα υπερκέρδη των μονοπωλίων, των καρτέλ και των τραστ, που φρόντισαν να διογκώσουν με τις πολιτικές των ιδιωτικοποιήσεων, των ανοιχτών αγορών και της απορρύθμισης όλες οι κυβερνήσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, στα τέλη του 2009 υπήρχαν ως καταθέσεις κατοίκων της Ελλάδας σε τράπεζες του εξωτερικού 15 δις ευρώ. Αναλογικά με το οικονομικό μέγεθος της χώρας, η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες με τις περισσότερες καταθέσεις κατοίκων της σε τράπεζες του εξωτερικού. Οι ιδιοκτήτες αυτών των λογαριασμών δεν είναι περισσότεροι από 3.000. Αν είχαμε την ευκαιρία να ακτινοσκοπήσουμε τους λογαριασμούς αυτούς θα ανακαλύπταμε τηναφρόκρεμα του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου της χώρας. Πρόκειται για μια οικονομική και πολιτική ολιγαρχία που δεν της καίγεται καρφί για το τι θα απογίνει η χώρα.

Όταν μιλάμε για κέρδη και υπερκέρδη, αρκεί να πούμε ότι σύμφωνα με τους National Accounts της Eurostat, σε κάθε 1000 ευρώ νέα προϊόντα και υπηρεσίες (δηλαδή προστιθέμενη αξία) που παρήγαγε ετήσια η ελληνική οικονομία την τελευταία δεκαετία, τα 560 ευρώ μετατράπηκαν σε επιχειρηματικό κέρδος και μόλις τα 350 σε αποζημίωση των εργαζομένων. Στην ΕΕ η αντίστοιχη κατανομή είναι 360 υπέρ του επιχειρηματικού κέρδους και 550 υπέρ της εργασίας! Η Ελλάδα κατέχει την υψηλότερη θέση μέσα στην ΕΕ ως προς το μερίδιο του προϊόντος της που νέμεται το επιχειρηματικό κέρδος, το οποίο το 2008 (για το οποίο διαθέτουμε στοιχεία) έφτασε στο ύψος ρεκόρ του 59,5%. Πίσω της ακολουθεί η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Τσεχία, η Ιρλανδία, κοκ.

Το ελληνικό κράτος υπήρξε εξ ιδρύσεώς του σπάταλο, διεφθαρμένο και βαθύτατα παρασιτικό. Κι αυτό γιατί οικοδομήθηκε για να εξυπηρετήσει μια οικονομική και πολιτική ολιγαρχία, η οποία το αξιοποίησε για να λεηλατήσει τη χώρα και το λαό της. Ο δανεισμός ήταν εξυπαρχής ένας από τους πιο προσοδοφόρους τρόπους για να χρηματοδοτηθεί αυτή η λεηλασία. Έτσι προέκυψαν και οι απανωτές χρεοκοπίες του ελληνικού κράτους. Υπολογίζεται ότι από τα 170 χρόνια του επίσημου ελληνικού κράτους έως το τέλος του 20ου αιώνα, η χώρα βρέθηκε σε κατάσταση πτώχευσης στα 50 από αυτά. Η τελευταία επίσημη πτώχευση ήταν αυτή του 1932. Και τότε ο λαός ήξερε πολύ καλά ότι οι κυβερνήτες της χώρας που την οδήγησαν στην χρεωκοπία δεν ήταν τίποτε περισσότερο από ένα σώμα πολιτικών «επαγγελματιών επιδιωκόντων ατομικά συμφέροντα και εξαγοραζομένων υπό των διαφόρων αναδόχων εταιριών, της δωροδοκίας διενεργουμένης δια του εις το Χρηματιστήριον διεξαγομένου παιγνιδίου, όπερ πράκτορες καθωδήγουν εκ των διαδρόμων της βουλής», όπως έγραφε εκείνη την εποχή ο επιφανής ιστορικός Π. Καρολίδης.

Σήμερα βαδίζουμε ολοταχώς προς μια νέα επίσημη πτώχευση. Κι αυτό γιατί φαίνεται αδιανόητο στην κυβέρνηση της χώρας, όπως έγινε και σε ανάλογες εποχές παλιότερα, να αμφισβητήσει την εξάρτηση της χώρας από τους δανειστές και τις διεθνείς αγορές. Φαίνεται αδιανόητο στην κυβέρνηση να προτάξει το συμφέρον της χώρας και του λαού της, έναντι των συμφερόντων των αγορών, των τραπεζών και των ισχυρών της ΕΕ. Κι έτσι όλοι μαζί έχουν δρομολογήσει για τη χώρα μια ακόμη καταστροφική πτώχευση. Το βασικό πρόβλημα της κυβέρνησης είναι το πώς θα τεθεί η χώρα υπό κηδεμονία προκειμένου οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι αγορές να κατασχέσουν και να δημεύσουν ότι μπορούν. Οι συζητήσεις στην ΕΕ, οι κινήσεις της κυβέρνησης και τα πακέτα των μέτρων, αφορούν στην προετοιμασία του εδάφους και στην τελική μορφή που θα πάρει η επίσημη μετατροπή της χώρας σε αποικία του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου. Αυτό θα γίνει υπό την κηδεμονία της ΕΕ, του ΔΝΤ, ή ενός συνδυασμού και των δυό; Θα γίνει με το ευρώ, με την επιστροφή σ’ ένα ελεγχόμενο και πληθωριστικό εθνικό νόμισμα, ή με την επιβολή διπλού νομίσματος; Όλα αυτά δεν είναι παρά λεπτομέρειες που υπηρετούν την ίδια βασική κατεύθυνση, την ίδια πορεία προς την επίσημη πτώχευση και δήμευση της χώρας.

Δημήτρης Καζάκης

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ                                                                                                                                       ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com