ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Μιλάνε όλοι, μιλάνε κι' οι κώλοι.!

Σε σένα απευθύνομαι ρε καλοβολεμένο πράσινο κομματόσκυλο που αυτοσυστήνεσαι ως "συντάκτης" του γαλλικού περιοδικού "Marianne". Και μη νομίσεις πως θα ασχοληθώ πολύ μαζί σου, αλλά ούτε και βεβαίως σκοτίσθηκα για τα "κοσμητικά" με τα οποία στολίζεις τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Δεκάρα τσακιστή δεν δίνω για δαύτον, αλλά ούτε και για το σινάφι του.
Όμως...
Η ουσία της "είδησης" δεν είναι αυτό καθ' εαυτό το εμετικό σου λιβελογράφημα βλαμένε, όσο η ταχύτητα με την οποία τα αποχαυνωτικά μέσα μαζικής εξαχρείωσης αναμάσησαν την πατημένη τσίχλα σου, και την σερβίρισαν ως ...επιδόρπιο στο βοοειδές Ελληνικό "ακροατήριο".
Άκου βλαμένε...
Αντί να σου αραδιάδω μια ατέλειωτη λίστα των πράσινων τρωκτικών αληταράδων με τα έργα και τις ημέρες τους, θα σου πω μια μικρή ιστορία, μήπως μπορέσεις και αποβάλλεις έστω κι' ένα μικρό κομμάτι από την κομματική σου τύφλα.
Στα χρόνια της πράσινης χρηματιστηριακής Ελληνικής ευημερίας του Σημίτη, ένας Αστυφύλακας οδηγός υπουργού, περιχαρής ένα πρωί, τού ανακοίνωσε πως εγκρίθηκε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το στεγαστικό του δάνειο ύψους 15.000.000 δραχμμών, και μάλιστα αυθημερόν θα πήγαινε να εισπράξει την πρώτη δόση (30%) του δανείου, για να την δώσει ως προκαταβολή για την απόκτηση της πρώτης του κατοικίας.
Ο ευπρεπής κατ' εσέ και αλήτης κατ' εμέ πράσινος υπουργός, απευθύνθηκε στον Αστυφύλακα και του είπε:
--Άκου ηλίθιε, χωρίς δεύτερη κουβέντα, πάρε σήμερα κιόλας τα 5.000.000 της πρώτης δόσης του δανείου και ρίξτα όλα στην ...τάδε μετοχή..."
--Μα κύριε Υπουργέ, θα χάσω τα λεφτά μου... του απάντησε ο Αστυφύλακας.
--Βούλωστο βρε παλιομαλάκα και κάνε αυτό που σου λέω... του απάντησε ο υπουργός.!
Θες να μάθεις την συνέχεια και το αποτέλεσμα αυτής της υπουργικής "εντολής" βλαμένε "συντάκτα" του "Marianne";
Ο Αστυφύλακας, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, βρέθηκε με δωρεάν διαμέρισμα - ελέω χρηματηστηρίου - και με καβάντζα 15.000.000 δραχμ.
Ούτε τώρα πήρες χαμπάρι για τους ..."δημιουργούς" της Ελληνικής τραγωδίας βλαμένε;

gianniotis.

ΥΓ: Κάποιοι φίλοι ίσως - και με το δίκιο τους - να εκπλαγούν για την "ποιότητα" του γραπτού λόγου του gianniotis. Όμως όλα έχουν ημερομηνία λήξως. Μέσα από τις 10.000 αναρτήσεις μου, προσπάθησα να κρατήσω τουλάχιστον τα ...προσχήματα. Δεν τα κατάφερα όμως. Και δεν τα κατάφερα, γιατί τα αμερικανοτραφέντα και λοιπά ανθελληνικά κυβερνητικά ανθρωποειδή που αποφασίζουν για τις τύχες ημών και των παιδιών μας, ξεπούλησαν τα πάντα. Ξεπούλησαν οτιδήποτε το Ελληνικό. Μα προ πάντων την αξιοπρέπειά μας. Οφείλω λοιπόν κι' εγώ απ΄τη μεριά μου να μιλάω πλέον στη δική τους γλώσσα.
Επί της αλλαγής γραμμής "πλεύσης" θα υπάρξει προσεχώς ειδική ανάρτηση.                                       ΠΗΓΗ:gianniotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: