ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ... ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Οι παρακάτω είναι που ψήφισαν το Ασφαλιστικό στο σύνολό του. 

Σ' αυτούς προσθέστε τον Σαμαρά και τους βουλευτές της ΝΔ που έδωσαν την ψήφο τους υπέρ του άρθρου 17 για την ξεθεμελίωση των Βαρέων και Ανθυγιεινών.

Σ' αυτούς συμπληρώστε τον Καρατζαφέρη, τον Γεωργιάδη, τον Πλεύρη, τον Βορίδη, τον Κοραντή και όλο το ασκέρι του πατριδοκάπηλου ΛΑΟΣ, που εκτός από το άρθρο 17, πριν ένα μήνα είχαν υπερψηφίσει το μνημόνιο με το ΔΝΤ, από το οποίο και απορρέει το αντιασφαλιστικό τερατούργημα.

Αυτοί είναι. Θυμηθείτε τους. Συγκρατήστε τα ονόματα των προσώπων και κυρίως τα ονόματα των κομμάτων τους, το ιδεολογικό και πολιτικό πρόσημο όλων μαζί και του καθενός ξεχωριστά. 

Αυτοί και τα κόμματά τους είναι που αποφάσισαν και (παρά την «αριστερή» επίκληση του Τσίπρα στη ...συνείδησή τους) διέταξαν: 

Σαράντα χρόνια δουλειά (που σημαίνει πάνω από 50 χρόνια για να θεμελιώσεις δικαίωμα «πλήρους σύνταξης»), όριο συνταξιοδότησης στα 65 (που σημαίνει σύνταξη στα 70 και 75), συντάξιμες αποδοχές μειωμένες μέχρι και 50% για εκατομμύρια ανθρώπους που επιστρέφουν στις εποχές του «τρεις κι εξήντα», δηλαδή στη «σύνταξη» των 360 ευρώ. 


Αυτοί και τα κόμματά τους είναι που αποφάσισαν και διέταξαν υπερδιπλασιασμό των απολύσεων και κατάργηση των αποζημιώσεων.

ΠΟΙΟΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ???

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ:

ΚΑΝΕΙΣ!!!


ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ ΔΕ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.




ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .


ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.


ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...


ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!



ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: