ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

«Μάθανε πως γαμ……στε πλακώσανε κι’ οι Τούρκοι»


Τούρκος έγινε ο Καραγκιόζης. Η φιγούρα που λατρέψαμε στα παιδικά μας χρόνια έγινε με απόφαση της ουνέσκο Τουρκική.
Το πίρι ρέις κόβει βόλτες στο Αιγαίο. Μετά τις γκρίζες ζώνες, την προδοσία στην υπόθεση Οτσαλάν, την μειοδοσία στις Ίμιες, τα ζεϊμπέκικα του «Ελληναρά», τις κουμπαριές του «κουρασμένου» και «μουγκού» η επιτυχία των κυβερνόντων στα Ελληνοτουρκικά είναι για το βιβλίο Γκίνες.
Οι Έλληνες νιώθουμε περήφανοι και ταυτόχρονα ασφαλείς απ’ αυτές τις επιτυχίες.
Σας ευχαριστούμε ω πετυχημένοι πολιτικοί της ισχυρής Ελλάδας. Νοιώθουμε τόσο υποχρεωμένοι που σκεφτόμαστε να σας διαολοστείλουμε.
Καταντήσατε την αγαπημένη μας ( και όχι σας ) πατρίδα έρμαιο του ΔΝΤ της ΕΕ και του παρασιτικού και αισχροκερδούς διεθνούς και ντόπιου τραπεζιτικού κεφαλαίου.
Μας καταχρεώσατε και ετοιμάζεστε να ξεπουλήσετε ότι απέμεινε.
Σας πληροφορούμε ότι ο δανεισμός έχει και το ρίσκο του. Όταν κάποιος δανείζει γνωρίζοντας ότι δεν θα πάρει πίσω τα δανεικά αναλαμβάνει και το ρίσκο να τα χάσει.
Οι τράπεζες γνώριζαν όπως φυσικά και οι τεχνοκράτες της ΕΕ τον υπέρογκο χρέος που σωρευόταν στην Ελλάδα και τα τερτίπια ότι οι κυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή παραποιούσαν τα στοιχεία δεν πείθουν κανένα. Η γκόλντμαν σακς και οι άλλοι διεθνείς σωτήρες ήταν γνωστοί καθώς και οι μέθοδοί τους. Η λογική των γκόλντεν μπόυς των ασύστολων και ανεξέλεγκτων τραπεζών ήταν εγκρίνουμε δάνεια που σίγουρα δεν θα πληρωθούν και τα δικαιώματα είσπραξης τα μεταφέρουμε σε κράτη με πολύ «πετυχημένους και εθνολάτρες» πολιτικούς. Η υπερχρέωση των κρατών έγινε εσκεμμένα.
Άδικα και πονηρά σκέφτηκαν αυτοί έξυπνα και εθνικά πρέπει να σκεφτούμε εμείς. Δεν πληρώνουμε κανένα δάνειο, ας ζημιωθούν οι διεθνείς και ντόπιοι τραπεζίτες παρά να καταστραφούν η Ελλάδα και οι Έλληνες.
Η αποστολή που ανέλαβε ο «Ελληναράς» από το ΔΝΤ και την ΕΕ να κατεδαφίσει την Ελλάδα προκειμένου να πληρωθούν τα δάνεια δεν πρέπει να πετύχει. Ας αντιδράσουμε και ας αγρυπνούμε περιμένοντας οι εξελίξεις να δώσουν πολιτική λύση που σίγουρα δεν θα περιέχει τα «μπουμπούκια» του σημερινού πολιτικού συστήματος.
Ιδεοπηγή.

ΠΗΓΗ:tolimeri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: