ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΑΛΛΟ ΕΝΑ "ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ" ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΟΘΕΥΣΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ...ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... 

ΟΥΑΙ ΤΟΙΣ ΑΦΕΛΕΙΣ... (τοις ενσυνειδήτως αφελείς...)  

Το… «αγοράκι με τα σπίρτα» πουλούσε χασίς!  
Στο γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, «το κοριτσάκι με τα σπίρτα» πωλούσε σπιρτόκουτα μέσα στην παγωνιά για να βγάλει ένα μεροκάματο… Κάτι ανάλογο έκανε και ένα αγοράκι μόλις 16 χρόνων στην Πάτρα, αλλά τα δικά του σπιρτόκουτα περιείχαν… χασίς!

Ο ανήλικος αλλοδαπός μαζί με έναν 23χρονο συμπατριώτη του είχαν μπει από μέρες στο στόχαστρο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, που είχαν πληροφορίες ότι διακινούν ναρκωτικά στα στέκια τοξικομανών της πόλης. Όταν τους εντόπισαν, διαπίστωσαν ότι ο 16χρονος είχε μαζί του μία νάιλον σακούλα την οποία δεν αποχωριζόταν.


Την κατάλληλη στιγμή, οι αστυνομικοί επενέβησαν και συνέλαβαν τους δύο νεαρούς αλλοδαπούς. Όταν, όμως, άνοιξαν την τσάντα που κρατούσε ο μικρός, βρήκαν έκπληκτοι 155 κουτιά από σπίρτα! Ανοίγοντάς τα, διαπίστωσαν ότι κάτω από στρώματα με σπίρτα ήταν επιμελώς κρυμμένες δόσεις ινδικής κάνναβης που, όταν ζυγίστηκαν και προστέθηκαν, έφταναν σε βάρος τα 872 γραμμάρια!

Έτσι, τα δύο «βαποράκια» πήραν την άγουσα για τον εισαγγελέα.                                                    ΠΗΓΗ:ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: