ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Τσίπρας:θρασύ μειράκιο (της πολιτικής)





tsipras5Γράφει ο Θανάσης Ι. Νικολαΐδης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΜΕ το πλήρωμα του χρόνου, ήρθε και η αντιπολίτευση. Περίοδος χάριτος τέλος, και ξανά γκρίνια κομματική, παραταξιακή και.μη ιδεολογική. Παράτησαν την λεγόμενη εθνική ομοψυχία οι.άμωμοι των παρατάξεων και ξανά πόλεμος. Εσωτερικός, εμφύλιος, καταστροφικός. Ένα ΠΑΣΟΚ έντρομο στην (δια)κυβέρνηση (ποιος άραγε κυβερνά αυτόν τον τόπο;) ο εχθρός χιλιάδες μίλια μακριά και οι κάννες ανεγνώρισαν εχθρό ντόπιο, διπλανό, με την ευθύνη (και με τις κάννες) πάνω του. Έχει (το ΠΑΣΟΚ) τις δικές του αμαρτίες, έκρυβε τα λαμόγια του, ωστόσο, βρήκε το θάρρος κάποια να τα «κρεμάσει» (και άλλα έπονται).


Η δεξιά του Σαμαρά δεν άντεξε στη σιωπή της συναίνεσης. Έριξε 2-3 στον Καιάδα κι ανέβασε τους τόνους, χωρίς να σηκώνει το κεφάλι. Με «στελέχη» της που έκαψαν το κόμμα και την παράταξη, ανομολόγητα, ωστόσο, κι ας προεξέχει η.παρθενορραφή στα σκέλη τους. Τίποτα δεν αλλάζει κι ούτε περιμέναμε την αυτοκάθαρση μιας γερασμένης δεξιάς, καμπούρας απ' τα χρόνια και τις «κακουχίες» βεβαρυμμένη απ' τα κατορθώματα των ανθρώπων της.
ΝΑ πάμε στην «αριστερά» της Αλέκας; Με τον «αγώνα» της κι αυτή. Με τους ΠΑΜΕίτες αιχμή του δόρατος και με την ιδεολογία συμπυκνωμένη στη φράση «να πληρώσει η πλουτοκρατία». Όσο πλήρωσε στα καθεστώτα που «κατέρρευσαν νωρίς», γιατί η.πλουτοκρατία έχει τη δύναμη και τις μεθόδους της, έχει και τις ρίζες της.
ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΜΕ την δεξιά(;) του Καραντζαφέρη με το (ρητορικό) ερώτημα «τι ψηφίζει, σήμερα, ένας τέως (και νυν) χουντικός, ο πρώην βασανιστής, ένας καραβανάς που έγλυφε τις πατούσες του Παπαδόπουλου;
ΠΑΜΕ, λοιπόν, στον αρχηγό των «συνιστωσών» (χωρίς συνισταμένη). Τον «πιτσιρικά» που ανδρώθηκε ανάμεσα σε φανατικούς και επιμελώς συγκρατημένους διεκδικητές της αρχηγίας, με την νεφελώδη και ασταθή «ιδεολογία». Λάβρος και ανήσυχος ο Τσίπρας προσδιόρισε τον «εχθρό», βρήκε στόχο και βάλλει ανηλεώς και προσωπικά (άκουσον, άκουσον) κατά του Λοβέρδου(!!!), θυμίζοντας το «βρήκε ο κουτσός κατήφορο». Και, βέβαια, θα κάνουμε την τιμή να επανέλθουμε στο θρασύ, ατίθασο και ρηχό αυτό μειράκιο της πολιτικής.                                     ΠΗΓΗ:activistis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: