ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ..ΑΝ "ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ" ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ CASUS BELLI ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ



"ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ...... "
Γράφει ο Αντίμαχος
Η "καραμέλα" περί.... εθνικής ανάγκης , εθνικούς λόγους, αίσθημα ευθύνης , πανεθνική προσπάθεια , πρέπει να ματώσουμε, και άλλων δραματικών τινών όπως συνηθίζει από την ανάληψη της εξουσίας ο ΓΑΠ να διαγγέλλει αναίσχυντα κάθε φορά ,έχει χάσει πλέον την γεύση της , και μάλιστα προκαλεί εμετικές τάσεις .
Η μέρα που ξημερώνει είναι μια μαύρη μέρα ανάλογη της πτώσης της Πόλης. Αύριο υπογράφετε η θανατική καταδίκη της χώρας και των πολιτών της. Τα "εξαγγελλόμενα" από τον Πρωθυπουργό θα είναι η επισφράγιση της ανίερης συμφωνίας για μια επαγγελόμενη "διάσωση" η οποία όμως αφορά όλους εκείνους που απεργάστηκαν την κατεδάφιση του Μοναδικού πολιτικοποιημένου λαού που πρωτοστατούσε σε κάθε επιβολή ανελευθερίας του αλλά και ανελευθεριών του ανθρώπου.... ,αλλά και μιας χώρας που στεκόταν εμπόδιο στους "σχεδιασμούς" των Μεγάλων. Ίσως να αναγνώνεται το τελευταίο ως συνομωσιολογιακό .... αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία η οποία όμως είναι πολύ γνωστή ακόμα και στα καφενεία!
Αύριο λοιπόν θα ακούσουμε για πολλοστή φορά ότι εθνικοί λόγοι επιβάλλουν την ΑΦΑΙΜΑΞΗ του εναπομείναντος αίματος των συνήθων υποζυγίων της χώρας !!! Είναι οξύμωρο οι "εθνικοί λόγοι" να επιβάλλονται και να αξιούν τον θάνατο των πολιτών όταν η "εθνική κυριαρχία" δια στόματος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ έχει απολεσθεί εδώ και καιρό και αντί του "καλέσματος".... ως όφειλε ως Ηγέτης της χώρας .......,προς τον ελληνικό λαό να είναι η "αντίσταση" κατά των "κατακτητών"... αντ αυτού να θεσπίζονται μάλιστα εντός του Ελληνικού ..ακόμα??...κοινοβουλίου τα "δεσμά" του !!!
Μελετημένο! Γνωρίζουν ότι το Ελληνικό "πετσί" δεν αντέχει ξενόφερτους δυνάστες . Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ένα ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ..ο θεός να το κάνει...κόμμα όμως..... μπορούν να ΑΝΟΙΞΟΥΝ την κερκόπορτα όσων εποφθαλμιούσαν το μεγαλείο του "καλοπερασάκια" αλλά εγνωσμένου την ελευθερία ΈΛΛΗΝΑ .
Απεργάσθηκαν έτη και έτη την σημερινή μας κατάντια. Πόνταραν στην ιδιάζουσα ιδιοσυγκρασία των διεφθαρμένων για την εξουσία Ελλήνων ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ . Έδιναν χρήμα που σίγουρα δεν θα έπιανε ποτέ τόπο αλλά σίγουρα θα έμπαινε στις τσέπες εκείνων που συμμετείχαν στο ποντάρισμα. Με τελικό αποτέλεσμα οι βαθμοί ελευθερίας να αφαιρούνταν όπως επιτάσσει η αξιωματική μαθηματική ακρίβεια.
Και φτάσαμε ΕΔΩ . Στο ΣΗΜΕΡΑ!! με ένα Πρωθυπουργό πιστό στις επιταγές της Δύσης . Που μιλά καλύτερα την Αγγλική παρά την γλώσσα της χώρας και του λαού που τον εξέλεξε. Συνεχιστής της ιδιάζουσας ιδιοσυγκρασίας των ανήθικων της ελληνικής πολιτικής σκηνής που μιλά για ανάκαμψη χωρίς κανένα σχεδιασμό αλλά με πραγματικά Μακιαβελικό επικοινωνιακό τρόπο πείθει έστω και πρόσκαιρα κάποιους να μην βλέπουν την επερχόμενη και τελική ΠΤΩΣΗ της χώρας. Ευτυχώς όμως είναι λίγοι μα πολλοί λίγοι όλοι αυτοί που ελπίζουν στον "κατασκευασμένο" επαίοντα ΓΑΠ και στην υποσχόμενη και ανύπαρκτη ελπίδα που πραγματεύεται
Αύριο ο Πρωθυπουργός θα συνεχίσει να νομίζει ότι θα απευθυνθεί στους καθυστερημένους ουγκ που τόσον καιρό διαλέγονταν με την κυβέρνηση δια μέσω των κοινωνικών εταίρων ,.....ως όφειλαν ,ως δημοκράτες και ως Έλληνες . Αύριο όμως  οι πολίτες θα είναι σίγουροι ότι η Ελλάδα κατακτήθηκε και ότι η ΚΑΤΟΧΗ ξεκινά την 2/5/2010 αφού ο Πρωθυπουργός θα πατήσει την σκανδάλη του "πιστολιού που είχε στο τραπέζι" ενάντια του λαού της χώρας .
ΑΥΡΙΟ...ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ...........ΞΕΚΙΝΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ .....
ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ .......
ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ...............
ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ... ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ
ΕΧΘΡΟΣ .... Η ΔΥΣΗ ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ??? ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ...
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ "ΞΕΝΟΣ" ΕΙΝΑΙ!!!!
ΠΗΓΗ:tolimeri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: