ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

"ΦΙΛΙΚΗ ΧΩΡΑ" Η ΚΥΠΡΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Τα ευχολόγια και τις γενικολογίες έπιασε πάλι ο γνωστός κωλοτούμπας της πολιτικής στην συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Χριστόφια.
Ας μην σχολιάσουμε την επιλογή του την ημέρα που όλος ο κόσμος ήταν στους δρόμους για να αντιταχθεί στην παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ και την επιβολή των ληστρικών οικονομικών μέτρων που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση εκείνος επέλεξε να πάει στην Κύπρο.......
Τώρα τι πήγε να κάνει στην Κύπρο την δεδομένη στιγμή αυτός μόνο το ξέρει.
Εκείνο όμως που μας έκανε φοβερή εντύπωση ήταν η απάντηση που έδωσε στους δημοσιογράφους στην ερώτηση αν συζήτησε καθόλου το θέμα της ελληνικής οικονομίας με τον Πρόεδρο Χριστόφια.
Και τι απάντησε ο "πατριώτης"...
"Το θέμα της οικονομίας θα μπορούμε να το συζητούμε με ηγέτες φιλικών χωρών μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που θα γίνει στην Αθήνα".
Τι λες ρεεεεεεεεεε
Ποιες φιλικές χωρες;Φιλική χώρα είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κύπρος;
Και αντε να το φάμε και να πούμε ότι δεν είσαι....ανόητος αλλά δεν θέλεις να διαταράξεις τις συνομιλίες.
Εδω ρε κωλοτούμπα έχουμε γίνει βούκινο σε όλη την Ευρώπη.Για να μην πω σε όλο τον κόσμο.
Ολοι οι πολιτικοί έχουν οργώσει την Ευρώπη και συζητούν με "φιλικές χώρες".
Εσυ ο ίδιος έλεγες στην ΝΕΤ και συγκεκριμένα στην Παναγιωταρέα ότι συζήταγες το θέμα μέχρι και στα εστιατόρια με Σαουδάραβες που σου υπόσχονταν και οικονομική βοήθεια.
Η συζήτηση με τους αδερφούς Κυπρίους σε πείραξε;
Την "φιλική χώρα";
Δεν σηκώνεσαι να ξεκουμπιστείς απο το κόμμα που καθε λίγο και λιγάκι εκθέτεις ικανά στελέχη και τους κάνεις να ντρέπονται με τις πολιτικές αμπελοφιλοσοφίες σου;                                              ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com      

Δεν υπάρχουν σχόλια: