ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

"ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"-"ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"- "ΝΕΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ"


Ο  "ΝΕΟΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ"  ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ:
"...Νέος πατριωτισμός  σημαίνει  ότι δεν υμνούμε  τα  σύμβολα και την ιστορία μας αλλά...."

Αυτό ήταν το  νόημα του  "εκσυγχρονιστικού κινήματος" που άρχισε απο τον Σημίτη και τελειώνει όπως φαίνεται με τον  Παπανδρέου, να διαλυθεί πλήρως αυτό  που χτίστηκε με  το αίμα  εκατομμυρίων  Μαρτύρων ,Ομολογητών και αγωνιστών του χθές και του σήμερα.
Δεν θα αναφερθούμε στα "νέα" μέτρα που  τα βάφτισε  "αναγκαία"   και που σίγουρα είναι επώδυνα και λαοκτόνα.Η πτώχευση,  δηλαδή  η οικονομική κατάρρευση της χώρας μας,  είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο άσχετα  αν  τα  κυβερνητικά και δημοσιογραφικά  όργανα  των δυνάμεων κατοχής  την περιγράφουν   με διάφορα ονόματα.Είναι αλήθεια επίσης ότι  ο λαός θα πληρώσει  το λογαριασμό που άφησαν   όλοι οι αρουραίοι  του παρελθόντος και του παρόντος   που  εκλεψαν  το σπίτι και μαγάρισαν  με το πέρασμά τους  τα Ιερά και τα Όσια που είχαμε φυλαγμένα ως παρακαταθήκη απο τους πατεράδες μας.
Αυτή την μαγαρισιά ,ο κατοχικός κυβερνήτης  την ονόμασε   σήμερα  "νέο πατριωτισμό"  τον οποίο λέει ότι θα  μας επιβάλλει μαζί με τα άλλα δηλητήρια της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", για να αναγεννηθούμε  δήθεν και να ξαναρχίσουμε  την  πορεία προς τα πάνω.
Πες μας λοιπόν κύριε Παπανδρέου ποιός είναι αυτός ο "παλιός"  πατριωτισμός που τόσο μισείς και θέλεις να τον αντικαταστήσεις με αυτόν που σε διέταξαν τα αφεντικά σου;Μήν μπας και είναι αυτός ο πατριωτισμός που ξεσήκωσε απο τη σκλαβιά  τους ραγιάδες  και τους οδήγησε  μέσα απο αιματοβαμμένα μονοπάτια  στη  ποθούμενη λευτεριά;Ποιά είναι τα σύμβολα  που σε δαιμονίζουν και θέλεις να τα εξαφανίσεις απο το "νέο" σου πατριωτισμό;Μήπως αυτά που είτε στη Σημαία μας είτε στις εκκλησιές και στα σπίτια,  μας φώτισαν και μας τροφοδότησαν στα δύσκολα  χρόνια  της σκλαβιάς και στα ακόμα πιο δύσκολα της δημοκρατίας;
Και η ιστορία;Ακόμα και αυτή είναι επικίνδυνη  και πρέπει να εξαφανιστεί;
Αυτός που ονειρεύεται  το αισχρό νεο-εποχήτικο  μόρφωμα  του "νέου πατριωτισμού"  ,είναι αυτός που   στέλνει   στην ξενιτειά χιλιάδες  συμπολίτες μας  ενώ  ταυτόχρονα ελληνοποιεί  χιλιάδες αλλοδαπούς.Η  Ελλάδα  έπρεπε να γκρεμιστεί για να βρεθεί ένας σαν τον Παπανδρέου να την ξανακτίσει με τα σαθρά και δυσώδη υλικά της "Νέας Εποχής" της οποίας είναι  υπηρέτης και δούλος.
Αυτη η "νέα Ελλάδα" δεν θα υπάρξει ποτέ κύριε κατοχικέ κυβερνήτα και  αυτό θα το είχες καταλάβει αν ήσουν Έλληνας,διότι μόνο τότε θα καταλάβαινες  ότι η πατρίδα μας δεν πέθανε επειδή εσύ και οι όμοιοί σου  καταφέρατε να γκρεμίσετε τους τοίχους και το ταβάνι. 
Το σπίτι μας δεν έχει για θεμέλια τα κόπρανa  της goldman  sachs ούτε τοίχους απο  ευρωδολάρια και για  ταβάνι  τον διάβολο.
Μπορεί να μας πάρεις τα λεφτά , τα σπίτια και   τις περιουσίες .Μπορεί να μας σύρεις δεμένους στα σκλάβοπάζαρα  των φίλων και εταίρων σου ,μα τη ψυχή μας  δεν θα  τη πάρεις.
Να είσαι απόλύτως βέβαιος  εσύ και οι υπόλοιποι ότι ο δικός μας πατριωτισμός δεν θα αφήσει κανέναν  δυνάστη και επικυρίαρχο να μας μαγαρίσει.
Όπου νάναι θάρθει η ώρα της κρίσης και κριτής δεν θάσαι  εσύ και το σκυλολόϊ του Άδη.                                                                       ΠΗΓΗ:klassikoperiptosi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: