ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ, ΕΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Ανεξέλεγκτες καταστάσεις λαμβάνει η κρίση στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος από απλούς βουλευτές και στελέχη, μετά τις ραγδαίες αποκαλύψεις για την εσκεμμένη παραπληροφόρηση Παπακωνσταντίνου ΜΜ”Ε”.
Εξοργισμένοι βουλευτές ζητούν εξηγήσεις από τα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών αφού ούτε οι ίδιοι είχαν ενημερωθεί από τον Υπουργό για το επικοινωνιακό παιχνίδι σχετικά με την διαπραγμάτευση των δώρων στον ιδιωτικό τομέα.
Η πίεση στα πολιτικά γραφεία των βουλευτών έχει φτάσει στο απροχώρητο μετά την αποκάλυψη μας για τα 43 δισεκατομύρια Ευρώ που καρπώνονται οι τράπεζες αλλά και για την αποκάλυψη βόμβα ότι κάποιοι με εσωτερική πληροφόρηση έβγαλαν τα λεφτά τους από τις Ελληνικές τράπεζες και έκαναν αγορές ακινήτων στο Λονδίνο ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ!
Ενδεικτική ήταν και η αντίδραση του Σωκράτη Ξυνίδη στην πρόσφατη συνεδρίαση που απευθύνθηκε στους κκ Παπακωνσταντίνου και Ραγκούση (όπως αποκάλυψε το ΠΑΡΟΝ) λέγοντας “Στ’ αρχ…. μου” όταν αυτοί προσπαθούσαν να τον πείσουν για την αναγκαιότητα των περικοπών και το θέμα του Καλλικράτη.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν επικοινωνήσει μαζί μας σχετικά με την αποκάλυψη μας για την αμαρτωλή “Ασπις”, την παρουσία του Ν. Παπανδρέου στο ΔΣ της εισηγμένης που εξαγοράστηκε από …offshore και αγωνιούν για το αν υπάρχουν άλλες αποκαλύψεις.
Στο τελευταίο που μας αφορά, έχουμε σεβαστεί την επιθυμία ανθρώπων που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή σε διεθνές επίπεδο για να γλιτώσουν την Εθνική καταστροφή και δεν θα ανακοινώσουμε τίποτα μέχρι την Τετάρτη.
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι οι κύριοι Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου κλπ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ αυτούς που ήδη κατείχαν  Ελληνικά ομόλογα με spread κάτω από τις 150 μβ, τους οποίους ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ  με την ανευθυνότητα τους καθιστώντας τα κουρελόχαρτα. Σε αυτούς τους επενδυτές λοιπόν οφείλουμε να πούμε όλη την αλήθεια σχετικά με τον ρόλο της Goldman Sachs και της “Νέας Διακυβέρνησης”. Όχι να τους δουλεύουμε όπως το Υπουργείο Οικονομικών που δεν εδωσε τα στοιχεία επειδή …απεργούσε!
Κάποιοι βλέπουν σημαντικές εξελίξεις και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Να θυμόμαστε όλοι ότι η επόμενη μέρα έρχεται σύντομα και απαιτεί συνένωση ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ.
Το ότι σιωπάμε για μερικές ημέρες δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε, πολλώ δε ότι ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ. Βέβαια κρεμάλες δεν θα στηθούν, αλλά δημεύσεις περιουσιών πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.               ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: