ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Προτιμούν να ξεψυχήσουν, παρά να βγει η λέξη «Δημοψήφισμα» από το στόμα τους.



Όλα τα σύγχρονα δημοκρατικά κράτη στον κόσμο, όταν υπάρχουν σοβαρά πολιτικά ζητήματα ή έκτακτες πολιτικές περιστάσεις, καλούν τους πολίτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους αποφασίζοντας με ένα δημοψήφισμα. Εδώ άλλοι λαοί κάνουν δημοψήφισμα ακόμα και για τον φερετζέ.
Στη δική μας εικονική «δημοκρατία», το πολιτικό μας κατεστημένο (οι σύγχρονοι ολιγάρχες κοτζαμπάσηδες), μας έχει όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, «γραμμένους», μας θεωρεί ακόμα ανόητους υπόδουλους ραγιάδες που πρέπει να.....
σκύβουμε το κεφάλι με δουλοπρέπεια και απαξιώνει να μας βάλει στο πολιτικό παιχνίδι ακόμα και όταν παίζεται κορώνα γράμματα η ίδια μας η ζωή.
Βλέπετε εμείς δεν γνωρίζουμε από υψηλή πολιτική, ούτε μπορούμε να αποφασίσουμε για το μέλλον μας.
Αυτό είναι δουλειά των ικανότατων πολιτικών γόνων, όπως για παράδειγμα του κ. Γ. Παπανδρέου και των λοιπών γόνων, ένθεν κακείθεν.
Αυτό είναι λοιπόν το πολιτικό μας σύστημα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας (Ολιγαρχίας) που έχει κάτσει στο σβέρκο μας και παραδίδει εμάς και τα παιδιά μας, στις αρχές του 21ου αιώνα, δούλους ραγιάδες, στα νεοταξικά σκλαβοπάζαρα, στους ξένους και ντόπιους νταβατζήδες, για όλο αυτόν τον αιώνα.
Όχι κ. Παπανδρέου, όχι φίλοι μας του ΠΑΣΟΚ.
Αυτό δεν θα το περάσετε.
Μπορεί να εκβιάζετε τη Νέα Δημοκρατία για να συνεργήσει στο ξεπούλημα.
Το λαό όμως θα τον βρείτε απέναντί σας.
   ΠΗΓΗ:hassapis-peter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: