ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Κλέφτες είναι οι Έλληνες που γνώρισες εσύ δύστυχε Γιώργο. Γι’ αυτό ποτέ σου δεν αγάπησες αυτή τη χώρα.


Δύστυχε Γιώργο. Γι’ αυτό την καταστρέφεις και την ξεπουλάς με τόση ευκολία. Δεν σου ρίχνω όμως άδικο, αφού όλοι οι Έλληνες που εσύ γνώρισες και συναναστρέφεσαι τυγχάνει να είναι απατεώνες. Από τον άνθρωπο που έλεγε ψέμματα στην ίδια σου τη Μάνα, τους Κουτσόγιωργες, τους Κοσκωτάδες. Μέχρι και τον νυν πρόεδρο της δημοκρατίας Γιώργο μου, εσύ ως “απατεώνα” τον γνώρισες. Όταν βοηθούσε τον αείμνηστο να εξαπατά τον άνθρωπο που αγαπούσες πιο πολύ. Ίσως αυτό να είναι και το μόνο Ελληνικό που σου έχει απομείνει. Η αγάπη για τη Μάνα.
Όμως Γιώργο μου, η Ελλάδα ΔΕΝ είναι αυτή που ξέρεις εσύ. Αυτή που μίσησες, με πατεράδες και παπούδες ριψάσπιδες και ανίκανους να κρατήσουν ακόμα και την οικογένεια τους. Η Ελλάδα είναι…
  • Ο πατέρας που δουλεύει τρεις δουλειές για να ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ τα παιδιά του θέλοντας να γίνουν καλύτερα από αυτόν. Αυτό Γιώργο μου δεν θα το βρεις ΠΟΥΘΕΝΑ στον πλανήτη.
  • Η Μάνα που με όλη τη φτώχια της ΔΕΝ πουλάει το παιδί της.
  • Τα ζευγάρια που κρατούν το σπίτι τους ψηλά και ενωμένο όταν έξω η λαίλαπα της πουστιάς βολοδέρνει. Η λαίλαπα που δημιούργησε ο μπαμπάς σου, παρέα με λούγκρες, κωστόπουλους κλπ.
  • Έλληνες είναι αυτοί που το κρατάν χωρίς κανείς να τους στηρίζει. ‘Οχι αυτοί που στηρίζονται από τους πάντες για να ΜΗΝ το στηρίξουν.
Και τέλος Γιώργη μου, Έλληνες είναι η Αξέχαστοι Ήρωες του Μίστρου ( Οι Ήρωες της Γης και τα ανθρώπινα απορρίματα) Και όχι τα απορρίματα που έκαψαν την Ελλάδα για να βγεις εσύ πρωθυπουργός.
Να το θυμάσαι Γιώργο μου, λάθος Έλληνες έχεις γνωρίσει.                                                                   ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: