ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ

Γράφει ο Μήτσος Μητσάρας και διανθίζει ο Κιτσάρας Δελακοβίας ( φιλική συμμετοχή γιατί ακόμα κάνει απεργία για τη λογοκρισία που έχει υποστεί).

Τώρα θυμήθηκες Πρόεδρε να κάνεις αυτοκριτική; περσινά, ξινά, σταφύλια!Όταν έτρωγες & έπινες με τον Καραμανλή (τον καταλληλότερο - ανικανότερο), και τα ΜΜΕ διατυμπάνιζαν την μεταξύ σας καλή χημεία, τώωωρα, "μεταξύ μας Μεταξάς" κ. Παπούλια!!!
Για να ανταλλάσεις ανέκδοτα και κοινωνική κριτική πληρωνόσουν ή για να φυλάσσεις το Σύνταγμα και τους Νόμους από τον αλήτη, τον τεμπέλαρο, τον αχαΐρευτο, τον επικίνδυνα ηλίθιο και ηλίθια επικίνδυνο, τον χαραμοφάη που χαράμι να του γίνουν χαράμι! (άει στο διάολο τον χοντρομπαλά τον θυμήθηκα και μ΄ανέβηκαν και τα σκατά στο κεφάλι πάλι, τον κουράδα).Που σας έβλεπα τα δυο σας στο Μέγαρο και ήσασταν σα τη Λένω και τη Κατέρω!!!(άσχετο δεν τις ξέρετε αλλά και αυτές πολύ θα θελαν να μην σας ξέρουν, που να ξεραθείτε και να τους ξεραθεί το χέρι που σας ψήφιζαν).Τώρα φίλε Πρόεδρε (για να φύγω απ΄την Κατέρω και να επανέλθω σε σένα πάλι) πάνω απ΄το φέρετρο του ελληνικού λαού δεν κάνουν αυτοκριτική. Μοιρολόι, με πολυφωνικό πωγωνίσιο τραγούδι κάνουν, και με κονιάκ και βουτήματα συγχωρνούν τα πεθαμένα του.Παρεμπιπτόντως ούτε για κονιάκ ούτε για βουτήματα έχουμε, αν θέλετε φέρτε απ΄το Μέγαρο. Αν δεν έχετε στείλτε τον Γιαννάκη, στο έβγα της γειτονιάς και ας κρατήσει τα ρέστα (ξέρει αυτός).

Υ.Γ. προς πασόκους: Είπα δεν έχω ούτε κονιάκ ούτε κόλλυβα, μην πλακώνετε ρε γύφτοι! Μια ζωή όπου μπέχω και τρέχω είστε. Άντε Μιχάλη, εσύ έλα, δεν μπορεί να λειτουργήσει και ο παππάς αν δεν κρατάς τα εξαπτέρυγα.                                                                                                                         ΠΗΓΗ:epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: