ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Πετσάλνικος: Δεν περιμένω ευρείες αντιδράσεις...!

   

Μην προκαλείτε κύριοι...είναι εις βάρος σας!Σε συνέντευξή του σε γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ο Πρόεδρος της Βουλής εκτιμά ότι τα νέα μέτρα δεν θα προκαλέσουν ευρείες εντιδράσεις στην Ελλάδα αφού «οι πολίτες έχουν καταλάβει την αναγκαιότητά τους». Είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε τα μέτρα. Είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε, για την χώρα, για την Ευρώπη και για την ευρωζώνη».
Ερωτηθείς εάν τα νέα μέτρα θα επιφέρουν μεγαλύτερη αναταραχή στην Ελλάδα, ο κ. Πετσάλνικος είπε: «Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων έχουν κατά τη γνώμη μου βαθιά συνείδηση της κρίσιμης κατάστασης και καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Αυτός είναι ο λόγος που δεν περιμένω ευρείες αντιδράσεις».
Και πρόσθεσε: «Δεν θέλουμε να υποφέρει μόνο ο «κοσμάκης. Θέλουμε να υπερασπισθούμε τον απλό εργαζόμενο ώστε να μην επιβαρυνθεί υπερβολικά. Και οι πλούσιοι θα συμμετάσχουν, θα μοιραστούν και αυτοί τα βάρη. Είναι η ώρα να πληρώσουν φόρους».
Από "ΕΘΝΟΣ"                                                                                                                                       ΠΗΓΗ:ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: