ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Λύσσαξαν οι ανθέλληνες με την Ελληνική Σημαία που ύψωσαν μαθητές στον Λυκαβηττό!



Ομάδα μαθητών πριν λίγες ημέρες σαν ένδειξη συμπαραστάσεως στον αγώνα του Κινήματός μας και καταδίκης «αυτών που βρωμίζουν την Ελλάδα», ύψωσαν μία Ελληνική Σημαία στην δεύτερη κορυφή του Λυκαβηττού. Μετά από λίγες ημέρες, κάποια θρασύδειλα τομάρια έσπευσαν να κατεβάσουν και να κάψουν το Εθνικό μας Σύμβολο δείχνοντας το μίσος τους γι’ αυτήν την Πατρίδα, που δυστυχώς τους ανέχεται. Πάντα βέβαια με την ευγενική προστασία του δημοκρατικού κράτους… Μάλιστα, διαφήμισαν και την αντεθνική τους πράξη μέσα από το indymedia δημοσιεύοντας και φωτογραφίες. Διαβάστε παρακάτω τι είχαμε γράψει, τι απαντούν οι ανθέλληνες καθώς και τις φωτογραφίες:

Το δημοσίευμα της Χρυσής Αυγής

Ελληνική Σημαία στην 2η κορυφή του Λυκαβηττού ως ένδειξη διαμαρτυρίας σε αυτούς που βρωμίζουν την Ελλάδα μας

“Μόλις αναρτήσαμε μια Ελληνική σημαία στην 2η κορυφή του Λυκαβηττού ως ένδειξη διαμαρτυρίας σε αυτούς που βρωμίζουν την Ελλάδα μας αλλά και ως ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα σας! Η κίνηση μας αυτή έγινε από καρδίας και να έχετε στο νου σας πώς οι πραγματικοί Έλληνες σας στηρίζουν και είναι στο πλευρό σας. Οι φωτογραφίες αυτές που σας αποστέλλουμε είναι προς ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας αφού βεβαίως το θελήσετε και εσείς. Σας ευχαριστούμε πολύ και είμαστε μαζί σας. Μια ομάδα Ελληνόψυχων μαθητών που είναι μαζί σας”

Η απάντηση των δειλών ανθελλήνων

INDYMEDIA: «”Ελληνόψυχοι μαθητές”, η σημαία σας κατέβηκε και την πήρε ο άνεμος σαν στάχτη πια.. Σαν στάχτη που θα πρέπει να γίνουν όλες οι ψυχές σας! Ξυπνήστε από τη σκλαβιά σας! Η γη που πατάτε είναι για όλους και δεν ανήκει σε κανέναν! Η ελευθερια εναι στους δρόμους και όχι στα κράτη και στις σημαίες σας. Κατέβηκε λοιπόν αυτή και όλες όσες θα σηκώσετε ξανά! Συνεχειστε…στον αγωνα αυτο εσεις εισαι οι χαμενοι. Και όσο για το “Εδώ είναι Ελλάδα” ξανασκεφτειτε το. ΟΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ»
ΠΗΓΗ
ΣΧΟΛΙΟ...Δυστυχώς σε αυτή την έρμη πατρίδα μας που όλα τα βρωμόσκυλα έχουν πέσει να την κατασπαράξουν...η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ δεν έχει θέση.
ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ.   ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: