ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

«Η αλήθεια είναι ο μεγάλος τους εχθρός και το παρελθόν ο σκοτεινός εφιάλτης τους»


Γιατί Με Κάθε Τρόπο Θέλουν Να Αλλάξουν Την Ιστορία!
«Οι εξουσιαστές μας έχουν στα χέρια τους τα πάντα. Με την εξαιρετικά μεγάλη δύναμή τους πιστεύουν πως καθορίζουν απόλυτα το παρόν και ότι οπωσδήποτε έχουν την δυνατότητα να κατευθύνουν με ακρίβεια χιλιοστού το μέλλον. Αυτό βεβαίως και δεν ισχύει, αλλά αυτοί μέσα στην αλαζονεία τους το πιστεύουν… Σίγουρα πάντως γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να αλλάξουν το παρελθόν και το παρελθόν αυτό είναι που τους κυνηγά ωσάν εφιάλτης σκοτεινός και όσο εάν προσπαθούν  να το εξορκίσουν ζει και στο παρόν και θα ζει και στο μέλλον.»
Στην εξαιρετικά σπουδαία, από πάσης απόψεως, κινηματογραφική ταινία «ΕΞΚΑΛΙΜΠΕΡ», η οποία έχει σαν θέμα της τον Βασιλέα Αρθούρο και τον κύκλο των ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης, εις ένα σημείο του έργου οι ιππότες ερωτούν τον Μάγο Μέρλιν ποια είναι η ανώτερη αξία για κάθε ιππότη και αυτός απαντά: Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Συμπληρώνοντας ότι όποιος λέει ένα ψέμα στην πραγματικότητα σκοτώνει ένα κομμάτι του κόσμου. Η διαστρέβλωση της αλήθειας, λοιπόν, πόσο μάλλον των ιστορικών γεγονότων αποτελεί στην πραγματικότητα όχι μόνο μία πράξη ηθικά απαράδεκτη, αλλά ένα έγκλημα κυριολεκτικά καθοσιώσεως.
Οι εξουσιαστές μας έχουν στα χέρια τους τα πάντα. Με την εξαιρετικά μεγάλη δύναμή τους πιστεύουν πως καθορίζουν απόλυτα το παρόν και ότι οπωσδήποτε έχουν την δυνατότητα να κατευθύνουν με ακρίβεια χιλιοστού το μέλλον. Σίγουρα όμως δεν μπορούν να αλλάξουν το παρελθόν και το παρελθόν αυτό που τους κυνηγά σαν σκοτεινός εφιάλτης όσο και εάν θέλουν να το εξορκίσουν ζει και στο παρόν και θα ζει και στο μέλλον.
Ας θυμηθούμε επί του προκειμένου ένα απόσπασμα από το, για τον γράφοντα, σημαντικότερο έργο του Ν. Καζαντζάκη, Την Ασκητική:
«Οι νεκροί σου δεν κείτουνται στο χώμα. Γενήκαν πουλιά, δέντρα, αγέρας. Κάθεσαι στον ίσκιο τους, θρέφεσαι με τη σάρκα τους, αναπνές το χνότο τους. Γενήκαν ιδέες και πάθη, κι ορίζουν τη βουλή σου και την πράξη. Οι μελλούμενες γενεές δε σαλεύουν μέσα στον αβέβαιο καιρό, μακριά από σένα. Ζουν, ενεργούν και θέλουν μέσα στα νεφρά και στην καρδιά σου. Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη, του εαυτού σου. Δεν είσαι ένας είσαι ένα σώμα στρατού. Μια στιγμή κάτω από τον ήλιο φωτίζεται ένα από τα πρόσωπά σου. Κι ευτύς σβήνει κι ανάβει άλλο, νεώτερό σου, ξοπίσω σου. Η ράτσα σου είναι το μεγάλο σώμα, το περασμένο, το τωρινό και το μελλούμενο».
Αυτό, λοιπόν, το παρελθόν που ζει αναμφισβήτητα μέσα στο παρόν, μέσα από την πραγματικότητα αυτών των ίδιων των φυσικών νόμων, ενοχλεί βαθύτατα τους σημερινούς εξουσιαστές, οι οποίοι και επιχειρούν να το αλλάξουν και αυτό βεβαίως δεν είναι δυνατόν διαστρεβλώνοντας με τρόπο εξόφθαλμο και βάρβαρο τα γεγονότα. Τους συμφέρει σήμερα να καλλιεργούν το ιστορικό ψεύδος, ότι δήθεν οι σχέσεις Ελλήνων και Τούρκων υπήρξαν έστω και κάποτε φιλικές, τους συμφέρει γιατί μόνο έτσι θα προχωρήσει και θα βρει ανταπόκριση σε ευρύτερα στρώματα η ολέθρια πολιτική της ελληνοτουρκικής «φιλίας». Δεν αντιλαμβάνονται ότι κτίζει πύργους στην άμμο όποιος μία Ιστορία αιματηρών πολέμων δέκα ολόκληρων αιώνων δεν αλλάζει με την φτηνή προπαγάνδα των κίτρινων φυλλάδων και των χυδαίων τηλεοπτικών σταθμών.
Τους συμφέρει να μας παρουσιάζουν την αριστερά σαν την μόνη πατριωτική δύναμη σε αυτόν τον τόπο και νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξουν γεγονότα αναμφισβήτητα, όπως η προδοσία του μετώπου της Μικράς Ασίας, της διακηρύξεις τους περί ανεξάρτητης Μακεδονίας και Θράκης, την προδοσία της Βορείου Ηπείρου. Τους συμφέρει να ισχυρίζονται και έχουν εκδώσει για τον σκοπό αυτό δεκάδες βιβλία ότι οι σχέσεις των Ελλήνων και των Εβραίων μέσα στα πλαίσια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας που συμβίωσαν ήσαν φιλικές. Αυτό όμως δεν το ανατρέπει μόνον η μελέτη της Ιστορίας, αλλά και οι ίδιοι οι Εβραίοι, που στην εγκυκλοπαίδεια «γιουντάικα» αναφερόμενοι στην Επανάσταση του 1821 αποκαλούν τους Έλληνες οπλαρχηγούς «ρέμπελς» και αναφέρουν σφαγές εβραίους από τους Έλληνες επαναστάτες γιατί ήσαν αυτοί πιστοί υπήκοοι των Οθωμανών. Αυτά λέει η Ιστορία, αλλά αυτήν την Ιστορία θέλουν να την αλλάξουν και ήδη όπως γνωρίζετε έχουν αλλάξει τα περισσότερα σχολικά βιβλία ιδιαίτερα της Ιστορίας. Στα νέα βιβλία εξορκίζεται η ΑΛΗΘΕΙΑ και διαστρεβλώνεται το ιστορικό παρελθόν.
Η αλήθεια είναι ο μεγάλος τους εχθρός και το παρελθόν ο σκοτεινός εφιάλτης τους και γι’ αυτό με κάθε τρόπο θέλουν να αλλάξουν την Ιστορία. Γι’ αυτό και εμείς έχουμε καθήκον να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο την Ιστορική Αλήθεια. Έχουμε χρέος μας και υποχρέωση ιερή να αντισταθούμε στους αρχιτέκτονες του ψεύδους, να πολεμήσουμε με την ΑΛΗΘΕΙΑ την αντεθνική προπαγάνδα τους.                                                                                                                             ΠΗΓΗ:xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: