ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΤΟ "ΨΩΜΙ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ;"

Μέσα σε όλα πήρε το μάτι μου και την συνάντηση του κατοχικού πρωθυπουργού με την ευρωπαία επίτροπο μας κ.Δαμανάκη....Ξέρετε την κ. "Εδώ Πολυτεχνείο".
Πολύ δύσκολη η κατάσταση είπε παρουσία των δημοσιογράφων και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα τα βρούμε με τους νέους μας κυβερνήτες του ΔΝΤ.
Αμέσως το μυαλό μου πήγε στις μέρες εκείνες που η κ.Δαμανάκη "αγωνιζόταν" για να φτάσει εκεί που έφτασε....Πήγε το μυαλό μου στα συνθήματα που φώναζαν τα "κορόιδα" που δεν έγιναν....Δαμανάκη.
"Ψωμί.... παιδεία....ελευθερία" φώναζε τότε ο κόσμος.
Για να έρθει επιτέλους η "δημοκρατία" και μαζί της οι "Δαμανάκηδες" των κομμάτων παρεά με κλέφτες,λαμόγια και προδότες.
Και καταντήσαμε στο πείνα,αμορφωσιά και αναρχία.
Και θα πεί κάποιος...Τι θες ρε φίλε δικτατορία;
Φυσικά και δεν θέλω αλλά θέλω πραγματική δημοκρατία αλλιώς ποια η διαφορά;
Θέλω μια δημοκρατία που θα νοιάζεται για τους πολίτες και θα τιμωρεί όσους προδίδουν την εμπιστοσύνη και την θέληση των πολιτών.
Αλλιώς ας είναι ότι να 'ναι έστω και...δικτακτορία.Απο το να ανέχομαι όλους αυτούς τους μασακαράδες ποιο το νόημα;
Μήπως σήμερα υπάρχει ψωμί;
Πείνα και των γονέων που λένε,Ανεργία και ανέχεια.
Μήπως υπάρχει παιδεία;
Δημόσιοι υπάλληλοι που κοιτούν να περάσει η ώρα να φύγουν.Παιδιά που παπαγαλίζουν αντι να μορφώνονται.Φοιτητές που έχουν μια εξασφαλισμένη θέση στο ταμείο...ανεργίας.
Για ελευθερία;Ουτε λόγος
Μια πλασματική εικόνα στην οποία ελεύθερος είναι όποιος εκφράζει το σύστημα είτε αυτός είναι εφημερίδα είτε κανάλι είτε άτομο.Ολοι οι άλλοι αποκλείονται "δημοκρατικά" απο το να εκφέρουν ή να δημοσιοποιήσουν την γνώμη τους.Κατά τα άλλα κυριαρχεί η αναρχία.Οποιος έχει χρήμα ή....πλάτες κάνει ότι γουστάρει.
Μπορεί να διορίζει,να λέει ψέμματα στο ελληνικό λαό για να κλέψει την ψήφο του,να προπαγανδίζει τον ανθελληνισμό,να ξεπουλά την δημόσια υπηρεσία,να καίει,να καταστρέφει περιουσίες πολιτών,να λεηλατεί....
Και όλα αυτά "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" χωρίς κανένας ποτέ να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του να δέχεται τις συνέπειες.Ενα κράτος ακυβέρνητο,παραδομένο στις συντεχνίες και τις ομάδες των κουκουλοφόρων που ζητά να σωθεί απο τους ξένους γιατί γνωρίζει ότι οι υγιείς δυνάμεις του τόπου αν και όταν πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους θα τους εκδιώξουν ώστε να ξεβρωμίσει η χώρα απο την παρασιτική τους ύπαρξη που με περισσό θράσος ζητούν ακόμα και την ύστατη ώρα να τους βοηθήσει ο λαός για να διατηρήσουν.                                                                                                      ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: