ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ο κ. Νιώτης, ο κ. Κουράκης, ο κ. Βούγιας και η Ελληνική Δημοκρατία


του Σάββα Καλεντερίδη
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Δεκέμβρη του 2009, η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε τα παιδιά του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Βουλής, κ. Νιώτη σε χώρο αναρχοαριστερών (Ρεσάλτο) όπου υπήρχε σωρεία μπουκαλιών, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, χρησιμοποιούνται για κατασκευή βομβών μολότωφ.
Τότε, ο κ. Νιώτης χαρακτήρισε το χώρο ως 'κοινωνικό θεσμό' με την εξής δήλωση: "το ‘Ρεσάλτο’ το ξέρουμε 10 χρόνια στο Κερατσίνι ως κοινωνικό θεσμό, που παρεμβαίνει με την έκδοση εφημερίδας αλλά και άλλες δραστηριότητες".
Τις ίδιες ώρες, άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, με βάση ασφαλείς και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που είχαν για επικείμενη επίθεση αναρχοαριστερών και ΟΧΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ με βόμβες μολότωφ, συλλαμβάνουν στην οδό Αντιγονιδών, στη Θεσσαλονίκη, μερικές δεκάδες νεαρούς, με σακίδια στην πλάτη γεμάτα βόμβες μολότωφ.
Τότε έγινε το εξής πρωτάκουστο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκης παρενέβη στον εκ του ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενο υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και οι συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι.
Τότε ειπώθηκε ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και τα τρια παιδιά του Κουράκη, ο οποίος το διέψευσε, κάτι που δεν έκανε κατηγορηματικά ο κ. Βούγιας, ο οποίος μάλιστα ψέλισε κάτι απίστευτες δικαιολογίες για την εντολή που έδωσε να αφεθούν ελέυθεροι οι συλληφθέντες, οι οποίοι, επαναλαμβάνουμε, με βάση διασταυρωμένες πληροφορίες της Αστυνομίας, κινούνταν για να επιτεθούν σε 'στόχους', όπως ακριβώς έγινε χθες με την δολοφονική επίθεση στην τράπεζα της Σταδίου. Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που γνώριζε τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, για ανεξήγητους λόγους, τήρησε ηχηρή και ταυτόχρονα ακατανόητη σιωπή (στη Σικελία τη λένε ομερτά) για το θέμα.
Και μετά απ' όλα αυτά, ο κ. Νιώτης συνεχίζει να προεδρεύει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όταν λείπει ο κ. Πετσάλνικος, ενώ ο κ. Βούγιας είναι μονίμως stand by στο τηλέφωνο για να απελευθερώσει τα παιδιά των πρώην συντρόφων του, ασχέτως κιαν συλλαμβάνονται επ' αυτοφόρω με βόμβες μολότωφ, πανομοιότυπων με αυτές που προκάλεσαν χθες το θάνατο τριών συμπολιτών μας και ενός αγέννητου παιδιού.
Αφήνουμε στους αναγνώστες μας να κρίνουν αν με τέτοιες πράξεις των πολιτικών μας ενισχύεται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας και προάγεται ο θεσμός του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που κινδυνεύει άμεσα να γίνει θύμα της ανεξέλεγκτης οργής ενός προδομένου λαού.
Παραίτηση κύριοι.
Είναι η μόνη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε σ' αυτήν τη δύσμοιρη πατρίδα και τη Δημοκρατία που προδώσατε και η μόνη πράξη που μπορεί να σας εξιλεώσει στα μάτια του ελληνικού λαού.       ΠΗΓΗ:infognomonpolitics.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: