ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ......ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ

Η φωτο είναι απο το κοινοβούλιο κατα την χθεσινή συζήτηση που η "ολομέλεια" που τόσο πολυ αγωνίζεται για το καλό των Ελλήνων πολιτών και το μέλλον της χώρας συνήλθε για να συζητήσει τα νεα οικονομικά μέτρα.
Για όσους δεν είναι και τόσο παρατηρητικοί στο βήμα βρίσκεται ο κατοχικός πρωθυπουργός και απαντάει σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης.
Απολαύστε τώρα εικόνα των εδράνων της βουλής τα οποία είναι κατα 90% ΑΔΕΙΑ σε μια συζήτηση που υποτίθεται ότι ενδιαφέρει τους εθνικούς αντιπροσώπους αφού θα πληροφορηθούν τι μέτρα θα λάβει η "κυβέρνηση".Ακόμα και τα έδρανα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είναι άδεια.
Και λέμε "υποτίθεται" γιατί στην κολοβή δημοκρατία που ζούμε φυσικά και οι βουλευτές των 5.500 ευρω μηνιαίως δεν ενδιαφέρονται για τα νεα οικονομικά μέτρα.
Γιατί να ενδιαφερθούν;Για το 10% μείωση ήτοι 500 ευρω που θα υποστούν;
Οταν η μικρή αυτή μείωση που την δέχθηκαν και με βαρια καρδιά είναι μια ολόκληρη σύνταξη για κάποιους που πρέπει να περάσουν ένα μήνα;
Και που παρεμπιπτόντως πολλοί ξεχνούν ότι οι βουλευτές ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ με νόμο που οι ίδιοι ψήφισαν και με πρόσχημα (εδω γελάνε) να είναι "ανεξάρτητοι" απο άλλα....συμφέροντα.
Ακόμα όμως και να είναι τόσο ξεδιάντροποι και να μην κρατούν ούτε τα προσχήματα θα έπρεπε να εμφανίζονται στις συνεδριάσεις και να δείχνουν έστω και ενα ψεύτικο ενδιαφέρον.Αυτοί οι άνθρωποι ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για να είναι παρόντες και μάλιστα αδρά.
Ενω περικόπτουν συντάξεις και αυξάνουν τα όρια ηλικίας.Εχουν εξασφαλίσει για τον εαυτό τους σύνταξη μέσα σε 8 χρόνια (δυο κοινοβουλευτικές θητείες) υπάρχουν δηλαδή συνταξιούχοι βουλευτές των 35 και 40 ετών ένω οι πολίτες είναι αμφίβολο αν θα την πάρουν ακόμα και στα 67 αφου είναι μεγάλη η πιθανότητα με αυτή την ανεργία να μην έχουν ένσημα.
Πληρώνονται απο τον ελληνικό λαό για να υποστηρίζουν και να μάχονται για τα συμφέροντα του και όχι να είναι στα πολιτικά τους γραφεία στις σαβουροεκπομπές και στις προσωπικές τους εργασίες.
Αν θέλουν πραγματικά να προσφέρουν ας το κάνουν αφιλοκερδός.Αλλωστε η "προσφορά" ΠΟΤΕ δεν είναι επι πληρωμή.Αμεση μείωση των βουλευτών σε 200 και μηδενικός μισθός.
Αλλά τι μας λές τώρα.......
Οι άνθρωποι έχουν τόσο θράσος ώστε ακόμα και αφού έχουν εξαγγείλει κύμα απολύσεων στο δημόσιο και διάλυση των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα (αν τελικά ισχύσουν οι περικοπές) συνεχίζουν να διορίζουν συγγενείς και φίλους μέσα στην βουλή και όχι απαραίτητα πρασινους.Μετά τον πρόεδρο της νεολαίας του ΛΑΟΣ που εξαργύρωσε το αγωνιστικό του πνεύμα προχθές αποκαλύφτηκε και ο διορισμός του ανηψιού της βουλευτού της ΝΔ κ.Ελσας Παπαδημητρίου.
Προσωπικά απορώ πως αυτο το κτίριο που λέγεται βουλή είναι ακόμα...όρθιο και μάλιστα έχουν το θράσος ακόμα....να κυματίζει και η ελληνική σημαία.
Μάλλον για να..."σκεπάζει" την αλητεία,το το ρουσφέτι,την μίζα και την ανεπάρκεια οσων είναι μέσα.Τουλάχιστον ας βρεθεί ΕΝΑΣ να κατεβάσει το ιερό σύμβολο που δεν φταίει σε τίποτα να λερώνεται απο όλους αυτούς.                                                                                                                   ΠΗΓΗ:protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: