ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Τα κατορθώματα των υποψήφιων…. Ελλήνων

Ισλάμ: Η θρησκεία που έβαλε τις φεμινίστριες για ύπνο

Οι φωτογραφίες που θα δείς παρακάτω, δεν είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας.
Δεν είναι καν παλιές. Δεν είναι της εποχής που καίγονταν σουτιέν από μαστουρωμένες αξύριστες φοιτήτριες που έκαναν την "επανάστασή τους" ενάντια στην αποτρίχωση και το savoir vivre που ήθελε τη γυναίκα να μην αγγίζει μπουκάλι, πόμολο και αναπτήρα.
Είναι σύγχρονες.
Είναι φωτογραφίες γυναικών που ένιωσαν την τρομοκρατία σε προσωπικό επίπεδο από το χέρι αντρών, αλλά ο πολιτισμός τους (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) αποδέχεται την παραδειγματική τιμωρία τους.

Η κοινωνία μας, ..η καπιταλιστική και βασισμένη στο πετρέλαιο κοινωνία, κάνει ένα εκκωφαντικό τουμπεκί για όλα όσα γίνονται στις χώρες που υπάρχει αυτό το μαυροζούμι. Στην Ελλάδα, το να είσαι μουσουλμάνος μετανάστης είναι το πιο εύκολο. Έχεις όλους τους ψηφοθήρες να σε λατρεύουν και να σε υποστηρίζουν.. ακόμα κι αν σε σχετική ψηφοφορία στη βουλή, δεν πήραν θέση, αλλά ψήφισαν "παρόν".

Πρόφατα η Αλέκα Παπαρήγα εμφανίστηκε στο γήπεδο της Ριζούπολης με μία μουσουλμάνα ομιλήτρια, που ανέπτυξε θέματα πάνω στην ισότητα των δύο φίλων..
Αφού είδα αυτές τις φωτογραφίες, αυτό μου φάνηκε όσο οξύμωρο θα μου φαινόταν να μου αναλύει τους πόνους της γέννας, ο Χίτλερ.

Πιες μια γερή γουλιά καφέ, και κάνε scroll down με το πάσο σου..


Η Irum Saeed, 30 ετών, στο γραφείο της στο πανεπιστήμιο Urdu του Islamabad, στο Πακιστάν, Πέμπτη 24 Ιουλίου, 2008. Η Irum κάηκε στο πρόσωπο και τους ώμους δώδεκα χρόνια πριν όταν ένα αγόρι του οποίου απέρριψε την πρόταση γάμου της έριξε οξύ στη μέση του δρόμου. Έχει υποστεί 25 πλαστικές επεμβάσεις.


Η Shameem Akhter, 18 ετών, στο σπίτι της στο Jhang στο Πακιστάν, Τετάρτη, 10 Ιουλίου, 2008. Η Shameem βιάστηκε από τρείς άντρες οι οποίοι μετά της έριξαν οξύ, πριν από τρία χρόνια (όταν ήταν 15). Έχει κάνει 10 διορθωτικές πλαστικές επεμβάσεις.


Η Najaf Sultana, 16 ετών, στο σπίτι της στο Lahore του Πακιστάν, Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008. Στην ηλικία των πέντε (5!) ο πατέρας της την έκαψε, επειδή πιθανότατα, δεν ήθελε άλλο ένα κορίτσι στην οικογένεια. Αποτέλεσμα των εγκαυμάτων ήταν η τύφλωσή της, και αφού την εγκατέλειψαν και οι δύο γονείς της, τώρα μένει με συγγενείς της. Έχει κάνει γύρω στις 15 πλαστικές επεμβάσεις.


Η Shehnaz Usman, 36 ετών, από το Lahore του Πακιστάν, Κυριακή, 26 Οκτωβρίου, 2008. Η Shehnaz κάηκε με οξύ από συγγενή της λόγω οικογενειακής διαμάχης πριν από πέντε χρόνια. Έχει κάνει 10 πλαστικές επεμβάσεις.


Η Shahnaz Bibi, 35 ετών, ποζάρει στο Lahore του Πακιστάν, Κυριακή 26 Οκτωβρίου, 2008. Πριν δέκα χρόνια η Shahnaz κάηκε με οξύ από συγγενή της εν μέσω οικογενειακού καυγά. Δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική διορθωτική επέμβαση.


Η Kanwal Kayum, 26 ετών από το Lahore του Πακιστάν, Κυριακή, 26 Οκτωβρίου, 2008. Η Kanwal κάηκε με οξύ ένα χρόνο πριν, από άντρα του οποίου απέρριψε την πρόταση γάμου. Δεν έχει κάνει πλαστική επέμβαση.


Η Munira Asef, 23 ετών, από το Lahore του Πακιστάν, Κυριακή 26 Οκτωβρίου, 2008. Η Munira κάηκε από οξύ πέντε χρόνια πριν από κάποιον που είχε απορρίψει την πρόταση γάμου. Έχει κάνει 7 πλαστικές επεμβάσεις.


Η Bushra Shari, 39 ετών, κρύβεται στο σάλι της στο Lahore του Πακιστάν, Παρασκευή 11 Ιουλίου, 2008. Η Bushra κάκε από οξύ που της έριξε ο άντρας της πριν πέντε χρόνια επειδή προσπαθούσε να πάρει διαζύγιο. Έχει κάνει 25 πλαστικές επεμβάσεις.


Η Menuna Khan, 21 ετών, από το Karachi του Πακιστάν, Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2008. Η Menuna κάηκε από ομάδα αγοριών που της πέταξαν οξύ για να εκδικηθούν την οικογένειά της με την οποία είχαν διαφορές. Έχει κάνει 21 πλαστικές επεμβάσεις.

Η Zainab Bibi, 17 ετών, από το Islamabad του Πακιστάν, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, 2008. Η Zainab κάηκε από οξύ στο πρόσωπο από ένα αγόρι του οποίου απέρριψε την πρόταση γάμου πριν πέντε χρόνια (όταν ήταν 12). Έχει κάνει πολυάριθμες πλαστικές επεμβάσεις.


Η Naila Farhat, 19 ετών, από το Islamabad του Πακιστάν, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, 2008. Η Naila κάηκε στο πρόσωπο με οξύ που της έριξε ένα αγόρι του οποίου απέρριψε την πρόταση γάμου, όταν ήταν 14 ετών. Έχει κάνει πολυάριθμες επεμβάσεις.

H Saira Liaqat, 26 ετών, ποζάρει κρατώντας φωτογραφία της που τραβήχτηκε πριν την κάψουν, στο σπίτι της στο Lahore του Πακιστάν, Τετάρτη 9 Ιουλίου, 2008. Όταν ήταν 15 ετών, η Saira ήταν παντρεμένη με ένα συγγενή ο οποίος της επιτέθηκε με οξύ αφού απαιτούσε επίμονα να ζήσει μαζί του, παρ'όλο που οι οικογένειες είχαν συμφωνήσει πως αυτό θα γινόταν αφού πρώτα τελείωνε το σχολείο. Έχει κάνει 9 πλαστικές διορθωτικές επεμβάσεις.


...Μεταβολή και 1000 χρόνια πίσω, λοιπόν.
Αυτό κάνουν όσοι εθελοτυφλούν και επιθυμούν να ενσωματώσουν τους "πρόσφυγες" Πακιστανούς, και όσα φέρουν στις αποσκευές τους, μαζί με τον πολιτισμό τους.
Οι άντρες φεύγουν, έρχονται εδώ, και βαφτίζονται πρόσφυγες, γιατί ήθελαν να γλιτώσουν από τον πόλεμο που γίνεται για το πετρέλαιο.
Οι γυναίκες μένουν. Δεν έχουν το δικαίωμα να φύγουν. Δεν έχουν το δικαίωμα να σωθούν από τον πόλεμο. Δεν έχουν το δικαίωμα να σωθούν από το οξύ και τις κλειτεριδεκτομές. Έτσι κι αλλιώς αυτό το τελετουργικό λαμβάνει ήδη χώρα σε υπόγεια της Αθήνας.
Έχουν όσα δικαιώματα έχει ένα σφαχτάρι που κρέμεται σε γάντζο.

Τι θα έλεγε η Αλέκα Παπαρήγα σ'αυτές τις γυναίκες; Τι θα μπορούσε να πει;
Κάτι θα έβρισκε σίγουρα.. Το μόνο που λείπει από γυναίκες και πολιτικούς οπως η Αλέκα, είναι η ντροπή..

πηγή      
 ΠΗΓΗ:ixnos1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: