ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ίδρωσε ο Γιωργάκης αλλά τα κατάφερε.Η πτώχευση είναι γεγονός...αλλά η ιστορία γράφει και τον κατατάσσει οριστικά στους εφιάλτες.

Μετά την επικοινωνία πρόεδρου της Κομισιόν επικοινώνησε με τον κ. Παπανδρέου (από όπου προκύπτει κοινή δράση ΔΝΤ και ΕΕ και η κουβέντα φτάνει στο ρευστό) τα νέα Δεδομένα μοιάζει να έχουν ως εξής:


Ο δανεισμός από το ΔΝΤ ειναι οριστικός καταγράφεται στην ιστορία ως χρεοκοποπία της χώρας μας υπό τον Γεώργιο Παπανδρεου τον νεότερο.


Mε αυτή την “λύση” ξεπερνιέται το πρόβλημα... της Γερμανίας και των υπολοίπων που δεν αντέχουν πολιτικά να βάλουν το χέρι στην τσέπη ενώ τηρούνται τα προσχήματα και δεν πλήττεται η ευρωζώνη από την είσοδο του Αμερικανοκινούμενου ΔΝΤ στα πράγματα.

Ταυτόχρονα επιτρέπεται στοιχειωδώς να μην εφαρμοστεί η καταστροφική πολιτική του ΔΝΤ αλλά μια πολιτική σχεδιασμένη στην ΕΕ με στόχο την σωτηρία του ευρώ κυρίως, ενώ ίσως αυξάνεται το όριο της βοήθειας που μπορεί να λάβει η Ελλάδα

θα πρέπει να ειπωθεί ότι η πολιτική αυτή βρίσκεται σε συνέχεια του σχεδιασμού που εφαρμόζεται από την ΕΕ προς την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα και την είδαμε στην έκτακτη διακυβερνητική του Φεβρουαρίου. Αναφέρομαι στην πολιτική «σκληρή επιτήρηση με τεχνική στήριξη από το ΔΝΤ».

Η Ελλάδα και η κυβέρνηση της προφανώς απονευρώνεται οριστικά και μετά από αυτό ότι και να πει δημόσια «δεν θα μετράει»

Καθώς όμως ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες πρέπει να ειπωθεί ότι για να ανοίξει το «χρηματοκιβώτιο» του ΔΝΤ θα πρέπει κάποιος να το ζητήσει και να κρατηθούν τα σχετικά στοιχεία του αιτούντος για το αρχείο.

Μένει να δούμε αν θα αναγκάσουν τον Γιώργο να ζητήσει επίσημα χρήματα από το ΔΝΤ παραδεχόμενος την πανωλεθρία του ή αν θα του επιβάλουν να τα πάρει με το ζόρι ως κηδεμονευόμενος.

Τυχών άρνηση το Γιώργου να συνεργαστεί θα σημαίνει καταστροφή για όλη την ΕΕ όποτε το σενάριο «δεν παίζει». Θα μας την πέσει ο Στόλος.

http://papaioannou.wordpress.com            
 ΠΗΓΗ:peripatris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: