ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΕΦΕΔΡΕΙΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ...ΛΕΕΙ Ο ΤΗΛΕΠΡΟΕΔΡΟΣ.


Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ,ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ, ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ,ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΑΓΟΠΟΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΔΡΕΙΑ...ΤΙ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ.
Συνάντηση με τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη είχε το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, στο πλαίσιο των επαφών του με τους πρώην πρωθυπουργούς. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Σημίτη στη Βουλή και διήρκεσε περίπου 35 λεπτά. Ο κ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του, είπε ότι ο κ. Σημίτης έχει ξεκάθαρες σκέψεις και ιδέες και είπε, ότι αποτελεί μια εφεδρεία η οποία μπορεί να προσκληθεί για να πει την άποψή του. Έμεινα ικανοποιημένος από τη συνάντηση είπε ο κ. Καρατζαφέρης, εκτιμώντας ότι ο κ. Σημίτης μπορεί να συμβάλλει με τις γνώσεις του στην επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζει η χώρα.


Σε ερώτηση αν θα επιδιώξει να δει και τον Κώστα Καραμανλή, ο κ. Καρατζαφέρης είπε, ότι θα ήταν άτοπο να έχει δει τους δυο πρώην πρωθυπουργούς και να μην ζητήσει να δει και τον κ. Καραμανλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: